Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα Πατουσιτσα! Γιατρο εχω τον άλλο μήνα. Είπε μέχρι της 15 να πάμε.. Θα ειμαι στις 33 βδομάδες.. Λογικά μετά θα πηγαίνω πιο συχνα! Αχ πως θα περασει ο καιρός μέχρι τότε!

Υπομονη θα κανουμε Ελλη μου!!!!και εγω εχω γιατρο στις 10 του μηνα.......θα ειμαι στην 30η εβδομαδα!!!!

να κανουμε και το ντοπλερ....!!!ναι μετα πιο συχνα θα πηγαινουμε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

τι καλο θα φατε σημερα?????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κ απο μένα κορίτσια !!!!!!

Εμείς είμαστε καλά γενικά κ μάλλον μπορεί να μην ήταν ίωση γιατί δεν ξανά έκανε τπτ .ίσως από το δοντακι που έσκασε.σήμερα κλείνουμε τους 9 μήνες!!!!!!!!!!!

Εσείς καλά είστε όλες?????τα μωρακια σας????????

Σήμερα έχουμε μακαρόνια με κιμα που έκανα χθες!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταία ενημέρωση 23/9/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της συμμορφώθηκε και έκατσε στα αυγά της!!! Την περιμένουμε μέχρι 26/9!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έγιναν τα πρώτα γεννητούρια της παρέας, στις 31/8/2013!!!!!! Να μας ζήσει ο μπέμπης !!!!!!!!!!!!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ!!!

Πατουσιτσα μου γλυκια πρωινή σήμερα!!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω ετοιμα γεμιστά απο πεθερα....Το σαββατο ειχαμε αυτο το πεσκεσι :evil::evil::evil:!!!! τα εστειλε με τον αντρα μου..........

Εσύ τι θα φας;;:tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πατουσιτσα μου γλυκια πρωινή σήμερα!!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω ετοιμα γεμιστά απο πεθερα....Το σαββατο ειχαμε αυτο το πεσκεσι :evil::evil::evil:!!!! τα εστειλε με τον αντρα μου..........

Ναι κουμπαρα μουυυυ!!!!πουρνο πουρνο!!!!!!!!

τεταρτη θα κανω γεμιστααααααα!!!!!!!!φετος το καλοκαιρακι δεν εκανα πολλες φορες αυτο το φαι.......πιο πολυ στα φασολακια και στις μπαμιες ημουν!

πηρα και φασολακια και μπαμιες απο το μαναβικο!

θα τα καθαρησω σημερα,θα τα ζεματισω κι ολας και μεσα στην καταψυξη!!!

για πες μου......τ πεσκεσι???????εχω χασει επισοδειο!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ριτσακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!!πως εισαι?????καλυτερα σημερα?????????

Καλημερα patoysitsa μου...ειμαι καλυτερα..δεν εχω πολυ αιμα..αλλα ουτε αυτο το τσουρ τσουρ..που μου ειχε σπασει τα νευρα...:mad::mad:.

Κοριτσια σε σας τι καιρο κανει;;

Το πρωι εδω Χαλκιδα εβρεχε..που πηγα την μικρη σχολειο.....

Τωρα εχει σταματησει ..αλλα νομιζω παλι θα βρεξει....

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!γεννησε η χαπυ μαμυ?????????????ποτε????????????????πωπωπωπωωπωωωωωωωωωωωωωωωω...................παω να το γραψω στη λιστα!!!!!!!!!

κουμπαρα εχω νεα λισταααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Εσύ τι θα φας;;:tongue:

θα φαω γεμιστα για να μην μεινουν αλλες μερες.....Αν και εγω ελεγα να παρω ψαρι να μαγειρεψω...

Με νευριάζει η πεθερά μου γιατι δεν σκεφτεται καθολου τον προγραμματισμο των αλλων....Την καλεσαμε στη βαπτιση, δεν με πηρε καν ενα τηλεφωνο να μου πει οτι δεν θα ερθει...εγω εβαλα τον αντρα μου να την ρωτησει αν θα ερθει για να ξερουμε για το τραπεζι...Με πηρε χθες βραδυ τηλεφωνο να μας ευχηθει και μιλαγε για αλλη μια φορα στεναχωρημενη....Ε, μα τον Θεό σου οταν παιρνεις τηλεφωνο να ευχηθεις για την χαρα του αλλου, μην κλαψουριζεις για τα δικα σου!!!!!!!!! Ολοι εχουμε προβληματα, μεγαλά ή μικρά, πολλά ή λίγα.....αλλα τα δικα μας προβληματα δεν μηδενιζουν των αλλων τριγυρω θεματα....Τελος παντων...αυτη μου ετυχε να εχω για πεθερά...............:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υπομονη θα κανουμε Ελλη μου!!!!και εγω εχω γιατρο στις 10 του μηνα.......θα ειμαι στην 30η εβδομαδα!!!!

να κανουμε και το ντοπλερ....!!!ναι μετα πιο συχνα θα πηγαινουμε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

τι καλο θα φατε σημερα?????

Δεν ξέρω τι θα φτιάξει η πεθερά μου! Εγώ ότι και να φτιάξει πρέπει να μαγειρέψω χώρια.. Προς το παρόν έφαγα ψωμάκι με κασέρι.. Αλλά για μεσημέρι δεν ξέρω τι να φτιάξω.. Πατάτες έτρωγα 3 μέρες συνεχόμενα. Ρύζι έφαγα πριν τις πατάτες. Δεν εχω και μαρουλακι να φτιάξω μια σαλατουλα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακι η αγορακι η χαππυμαμμυ?????????θυμιστε μου...................συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλεεεεεεεε πως μεγάλωσε έτσι η παρεούλα μας???????πω πω πω πω πω

Καλημερα Θαλεια μου!!!!!!!!!!!καλα εισαι????????????ο Παναγιωτακης μας καλα ειναι????????????:D:D:D:D:D:D

d.gif

θα φαω γεμιστα για να μην μεινουν αλλες μερες.....Αν και εγω ελεγα να παρω ψαρι να μαγειρεψω...

Με νευριάζει η πεθερά μου γιατι δεν σκεφτεται καθολου τον προγραμματισμο των αλλων....Την καλεσαμε στη βαπτιση, δεν με πηρε καν ενα τηλεφωνο να μου πει οτι δεν θα ερθει...εγω εβαλα τον αντρα μου να την ρωτησει αν θα ερθει για να ξερουμε για το τραπεζι...Με πηρε χθες βραδυ τηλεφωνο να μας ευχηθει και μιλαγε για αλλη μια φορα στεναχωρημενη....Ε, μα τον Θεό σου οταν παιρνεις τηλεφωνο να ευχηθεις για την χαρα του αλλου, μην κλαψουριζεις για τα δικα σου!!!!!!!!! Ολοι εχουμε προβληματα, μεγαλά ή μικρά, πολλά ή λίγα.....αλλα τα δικα μας προβληματα δεν μηδενιζουν των αλλων τριγυρω θεματα....Τελος παντων...αυτη μου ετυχε να εχω για πεθερά...............:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι ανχωνεσαι; Ας την να κλαψουριζει.. Έτσι κι αλλιώς κάτι σωστό δεν μπορεί να κάνει...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...