Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, LENAKI19 είπε:

Για αυτό έγραψα πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα από όλες μας εδώ μέσα,τώρα το αν θα πω κάτι εγώ ή κάποια είναι οι εμπειρίες που μοιραζόμαστε!Ευχομαι κορίτσι μου να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς 🌹

Εννοείτε όλοι λέμε απόψεις μας

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

τροφοκαρτ περνει καμια σας?????????

κοιταξε Ελλη μου,οταν καθομαι ειμαι καλυτερα οταν παω να σηκωθω εχω ενοχλησεις αλλα για λιγο!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Νασια μου!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι????????τι κανει ο μπεμπακος μας?????????η δικη μου καλα ειναι!!!

καλα χθες κοριτσια εκει που ειχαμε ξαπλωσει να κοιμηθουμε.....ξαφνικα ενα καρουμπαλο στην κοιλια!!!!!!!!!!!εμεινα!!!!!!!!!χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

πωπωπωπωπωπωωωωωωω!!!και γελουσα μονη μου!!!!!!!που θες να πας βρε σουρτουκο λεω??????????

τωρα αυτο κεφαλι ητανε...κωλαρακι ητανε.......με την απορια θα μεινω!!!!ακριβως στο υψος του αφαλου απο δεξια μερια!!!!!

d.gif

Το καροτσι το πηρε η μαμα μου.Το κρεβατακι μαζι με συρταριερα την και στρωμα τα παραγγειλαμε.Για ντουλαπα θα παμε να δουμε αυριο.Απο τα υπολοιπα δεν εχω παρει τιποτα ουτε για μενα ουτε για τον μπεμπη.Οταν θα παμε Θεσ/νικη στον γιατρο θα πανε και jumbo να ψωνισουμε για τον μικρο οτι χρειαζεται και για μενα σιγα σιγα πρεπει να αρχιζω να ψωνιζω.Και στο μεταξυ και εμενα η πεθερα μου μεχρι στιγμης δεν μας εχει πει τιποτα ουτε για να ψωνισει αλλα ουτε να μας δωσει τιποτα λεφτα..Και τα βασικα καροτσι και κρεβατι πηραμε ρουχα θα παρουμε και δεν ξερω με φαινεται λιγο περιεργο....

Α και μην ξεχνιεμαι εχω παρει και μπολικα παμπερς...χαχαχαχαχαχ

καλα φανταζομαι απο παμπερς........!!!!αχχχαχαχαχαχααχχα!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:2 ντουλαπες φυλλα μεχρι 2 χρονων θα εχεις παρει!!!!!!!χιχιχιχιχιχχιχι!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα Νασια μου!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι????????τι κανει ο μπεμπακος μας?????????η δικη μου καλα ειναι!!!

καλα χθες κοριτσια εκει που ειχαμε ξαπλωσει να κοιμηθουμε.....ξαφνικα ενα καρουμπαλο στην κοιλια!!!!!!!!!!!εμεινα!!!!!!!!!χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

πωπωπωπωπωπωωωωωωω!!!και γελουσα μονη μου!!!!!!!που θες να πας βρε σουρτουκο λεω??????????

τωρα αυτο κεφαλι ητανε...κωλαρακι ητανε.......με την απορια θα μεινω!!!!ακριβως στο υψος του αφαλου απο δεξια μερια!!!!!

Και εγω σε εκεινο το σημειο ακριβως κανω συνηθως τα καρουμπαλα και καθε φορα λεω τον αντρα μου μακαρι να ειχα ενα μηχανημα οπως τον υπερηχο και να εβλεπα τι ειναι αυτο που πετιέται ετσι....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

τροφοκαρτ περνει καμια σας?????????

κοιταξε Ελλη μου,οταν καθομαι ειμαι καλυτερα οταν παω να σηκωθω εχω ενοχλησεις αλλα για λιγο!!!!

Εγώ πήρα για ένα μικρό διάστημα αλλά τώρα τα έχω κόψει.

Πωπω κορίτσια έκανα μπάνιο και τα έφτυσα. Ούτε ξέρω πώς ξυρίστηκα!!!!

ΡΙΤΣΑ και εγώ πήρα ξύλα από τον Ιούλιο οξιά και δρυς με 170, 4 τόνους και έχω και κάναν τόνο ελιά. Έχουμε ενεργειακό τζάκι στον ενιαίο χώρο οπότε νομίζω οτι θα είμαστε καλυμμένοι. Τώρα για τα άλλα δωμάτια δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Μάλλον πάλι στο πετρέλαιο θα καταλήξουμε!!!!! Βρε κορίτσια έχει καμιά σας θερμοπομπούς????? Αν ναι είστε ευχαριστημένες????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καλα φανταζομαι απο παμπερς........!!!!αχχχαχαχαχαχααχχα!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:2 ντουλαπες φυλλα μεχρι 2 χρονων θα εχεις παρει!!!!!!!χιχιχιχιχιχχιχι!!!!!!!!!!!!

Ναι εχω παρα πολυ γελιο.Αλλα τι να κανω.Να προχθες ειχε προσφορα ο Μασουτης στα active fit που ειναι 7-18 κιλα 1+1 και ειχα και κουπονι -3 ευρω απο τις επιθυμιες.Εκτυπωσα και το κουπανι της αδερφης μου και πηρα συνολο 4 συσκευασίες 7-18 κιλα τις μεγαλες μου εχουν μεσα απο 43 pampers και πληρωσα 29? ενω κανονικα θα πληρωνα 72?. Συμφερει δεν συμφερει;;;

dev338pr___.png

Καλησπεραααααααααααα ομορφιες μου!

Τι μου κανετε?

Ααααα καλα,ουτε συνεννοημενες να εισασταν για τον γιατρο!Ολες αυτη την εβδομαδα εχετε και απο κατι!Καλα αποτελεσματα και καλο υπερηχο γλυκιες μου!

Koalaki μου και ηλιοβασιλεμα μου,ουτε και μεις κοιμηθηκαμε καλα τη νυχτα!Ειχε φλεγματα και μυξουλες το γιαβρι μου και δεν μπορουσε να κοιμηθει!Ειμασταν συνεχεις με ορους στη μυτη και με τον αποφρακτηρα μυτης στο χερι!Τελικα σηκωθηκαμε στης 7,αλλα μετα τα γευματα της πεφτει ξερη!

Νασια μουυυ,δεν το προλαβα το παζαρι?Κριμαααα!Και μου αρεσε της Πτολεμαιδας!Δεν πειραζει!Αυτη την εβδομαδα εχει στο Αργος Ορεστικο,μπορει να παω!!!

Πεθεροπληκτες ουκ ολιγες ε?Καλε πρεπει να κανουμε ενα club!!!!Χεχεχεχε!!!

Ριτσακι μου,γιατι μια ξεκιναει και μια σταματαει η περιοδος?

Θαλεια μου,καλα εισαι?

Πατουσιτσααα,τα ματια σου και τα ματια σου με το παζλ!!!!Ειναι ομως για την κορη,οποτε χαλαλιιιι!!!!

Κοριτσια μου,επιστρεφω σε λιγο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγώ πήρα για ένα μικρό διάστημα αλλά τώρα τα έχω κόψει.

Πωπω κορίτσια έκανα μπάνιο και τα έφτυσα. Ούτε ξέρω πώς ξυρίστηκα!!!!

ΡΙΤΣΑ και εγώ πήρα ξύλα από τον Ιούλιο οξιά και δρυς με 170, 4 τόνους και έχω και κάναν τόνο ελιά. Έχουμε ενεργειακό τζάκι στον ενιαίο χώρο οπότε νομίζω οτι θα είμαστε καλυμμένοι. Τώρα για τα άλλα δωμάτια δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Μάλλον πάλι στο πετρέλαιο θα καταλήξουμε!!!!! Βρε κορίτσια έχει καμιά σας θερμοπομπούς????? Αν ναι είστε ευχαριστημένες????

με βρισκεις αδιαβαστηη....τι ειναι ο θερμοπομπος και για που τον θελεις????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ειχες συσπασεις ngn μου,γι αυτο πηρες ετσι???λεω να παρω...αν και αυριο αλλαζω βδομαδα....ισως γι αυτο και τα πονακια....βεβαια τα εχω κα 3 μερες τωρα....!

1 τη μερα επερνες???

d.gif

Τι μου κανετε?

Ααααα καλα,ουτε συνεννοημενες να εισασταν για τον γιατρο!Ολες αυτη την εβδομαδα εχετε και απο κατι!Καλα αποτελεσματα και καλο υπερηχο γλυκιες μου!

Koalaki μου και ηλιοβασιλεμα μου,ουτε και μεις κοιμηθηκαμε καλα τη νυχτα!Ειχε φλεγματα και μυξουλες το γιαβρι μου και δεν μπορουσε να κοιμηθει!Ειμασταν συνεχεις με ορους στη μυτη και με τον αποφρακτηρα μυτης στο χερι!Τελικα σηκωθηκαμε στης 7,αλλα μετα τα γευματα της πεφτει ξερη!

Νασια μουυυ,δεν το προλαβα το παζαρι?Κριμαααα!Και μου αρεσε της Πτολεμαιδας!Δεν πειραζει!Αυτη την εβδομαδα εχει στο Αργος Ορεστικο,μπορει να παω!!!

Θαλεια μου,καλα εισαι?

Πατουσιτσααα,τα ματια σου και τα ματια σου με το παζλ!!!!Ειναι ομως για την κορη,οποτε χαλαλιιιι!!!!

Καλησπερα Μαρια μου!!!!!καλα εισαι?????αχ μωρε το κορτισι μας!!!!!!εισαι η τριτη σημερα που το λες!!!!!

ετσι και η Μαριαννα μας(φουρτουνα μας)και ο Παναγιωτακης μας!!!!!

εμ γι αυτο το πηρα το παζλ!!!!!επειδη ειναι της κορακλας μου!!!!ειδαλως θα το τελειωνα σε 1 χρονο!!!!!

τωρα καλα το παω!!!το γεμιζω εσωτερικα!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεε????????????

Σε λιγο θα μπω να ετοιμαστω για τον γιατρο και μπηκα να κουσκουτεψω λιγο μαζι σας να μου φυγει το αγχος!!!!!!!!!!

Παω να διαβασω νεααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τι μου κανετε?

Θαλεια μου,καλα εισαι?

Γειτονισσα τι κανεις;;;κρυωσε η μικρουλα μας;;;Και εσυ πεθεροπληκτη εισαι κοπελια;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...