Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Έχω άλλα τρία αλλά δεν τα λες καλά,3ββ 2αα,2ββ ότι γίνει θα δείξει ,το κακό είναι ότι νομίζω πως δεν έχω κουράγιο για άλλη διεργεση ,7 χρόνια έχω στερέψει από όλα 

7 χρόνια;;;; Βρε κορίτσι μου…τι να πω; Μακάρι να είναι η τελευταία σου! Οι αριθμοί είναι σχετικοί. Μια χαρά είναι οι βλαστοκύστες σου και μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη αν όλα τα άλλα είναι υπό έλεγχο. Εγώ θα τις έβαζα και τις 3. Και τώρα 3 έβαλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααααα λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααααα

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..............................

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

dev338pr___.png

με βρισκεις αδιαβαστηη....τι ειναι ο θερμοπομπος και για που τον θελεις????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ειχες συσπασεις ngn μου,γι αυτο πηρες ετσι???λεω να παρω...αν και αυριο αλλαζω βδομαδα....ισως γι αυτο και τα πονακια....βεβαια τα εχω κα 3 μερες τωρα....!

1 τη μερα επερνες???

2 την μέρα έπαιρνα. 1 το πρωί και 1 το βράδυ. Είχα συσπασούλες γι'αυτό τα έπαιρνα.

Θερμοπομποί είναι σώματα που λειτουργούν με ρεύμα και μου έχουν πει οτι είναι οικονομικοί. Έχει η αδερφή μου αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης γιατί το σπίτι είναι 50 και εμένα 110. Επίσης έρχεται στις 6 το απόγευμα και το ανάβει ενώ εγώ το θέλω μόνιμα αναμμένο. Τελοσπάντων θα δούμε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααααα λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Επισης είπες πως θα πας να διαβασεις τα νεα μας! :tongue::tongue:

Καλημέρα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα κοριτσαρες!

Αχ Νασια μου,μαλλον κρυωσε!Και την προσεχω σαν τα ματια μου!Μαλλον χθες που ψησαμε με τους γειτονους και την κατεβασα για λιγο κατω στην πιλοτη!Ειχε και ενα ελαφρυ αερακι!Μαλλον εκει την αρπαξε!Κατα τ'αλλα,μολις ξυπνησε και παλι εχειιιι...τον ΑΚΑΘΙΣΤΟΟΟΟ!Πεθεροπληκτη και γωωωω!

Μποτσακι,καλον υπερηχο κοπελα μου!Αντε,περιμενουμε νεα το απογευμα!

Εμεις κοριτσια τον τονο φετος τον πηραμε 70 ευρω!Ευτυχως ομως εχουμε τηλεθερμανση και σωθηκαμε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ο μπεμπης μου πολύ δραστήριος είναι σήμερα! Ποσο μου αρεσρι να μου δίνει κλωτσιτσες!

Και εμενα ετσι ειναι ελλη μου.Στο μεταξυ εχω παρατηρησει κατι πως μονο απο την δεξια πλευρα νιωθω μονιμος να με πιεζει απο την αριστερη πολυ σπανια...

Ειναι λογικο;;;;

dev338pr___.png

Ελλη το τροφοκαρντ ειναι μαγνησιο!!!!!!!!!!

Ο γιατρός μου ειχε πει μαζι με σιδηρο και φολικο να πινω και μαγνησιο....αλλα λεπτομερειες ποτε το ξεκινησα δεν θυμαμαι...

Νομιζω και εγω 2 επινα την ημερα....

2 την μέρα έπαιρνα. 1 το πρωί και 1 το βράδυ. Είχα συσπασούλες γι'αυτό τα έπαιρνα.

Θερμοπομποί είναι σώματα που λειτουργούν με ρεύμα και μου έχουν πει οτι είναι οικονομικοί. Έχει η αδερφή μου αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης γιατί το σπίτι είναι 50 και εμένα 110. Επίσης έρχεται στις 6 το απόγευμα και το ανάβει ενώ εγώ το θέλω μόνιμα αναμμένο. Τελοσπάντων θα δούμε.

Σε συμφέρει όμως εσένα να βαλεις;; Γιατι για 110 τμ θα χρειαστεις παραπάνω από τα διπλάσια σώματα της αδερφής σου για να ζεσταίνουν ικανοποιητικά. Συν οτι τα θες σχεδον 24 ώρες το 24ωρο αναμμενα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααα

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..............................

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Νασιουλα μου!!!!!!!Ολα καλα καλα κοριτσακι μου?

1sh1p2.png

Σε συμφέρει όμως εσένα να βαλεις;; Γιατι για 110 τμ θα χρειαστεις παραπάνω από τα διπλάσια σώματα της αδερφής σου για να ζεσταίνουν ικανοποιητικά. Συν οτι τα θες σχεδον 24 ώρες το 24ωρο αναμμενα..

Στον ενιαίο χώρο (κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι) έχω ενεργειακό τζάκι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για τα 3 υπνοδωμάτια τους θέλω τους θερμοπομπούς. Εκτός αν βάλω πάλι πετρέλαιο φέτος.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ελλη το τροφοκαρντ ειναι μαγνησιο!!!!!!!!!!

Ο γιατρός μου ειχε πει μαζι με σιδηρο και φολικο να πινω και μαγνησιο....αλλα λεπτομερειες ποτε το ξεκινησα δεν θυμαμαι...

Νομιζω και εγω 2 επινα την ημερα....

Α! Και εγώ πίνω μαγνήσιο. Το ξεκίνησα στον πέμπτο μαζί με το ασβέστιο.. Απλώς παίρνω άλλο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σου μποτσάκι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!

Καλή επιτυχία να έχουμε σήμερα!!!!!!! Και εγώ γύρω στις 2:30 θα φύγω. Θα μπω το βραδάκι να σας πω τα νέα.

Ngn μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!ευχαριστω!!!!!!επισης και σε σενα!!!!!!!!!

Θεουλη μου με εχει πιασει αγχος τωρα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...