Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηρθα κοριτσαρες!

Αχ Νασια μου,μαλλον κρυωσε!Και την προσεχω σαν τα ματια μου!Μαλλον χθες που ψησαμε με τους γειτονους και την κατεβασα για λιγο κατω στην πιλοτη!Ειχε και ενα ελαφρυ αερακι!Μαλλον εκει την αρπαξε!Κατα τ'αλλα,μολις ξυπνησε και παλι εχειιιι...τον ΑΚΑΘΙΣΤΟΟΟΟ!Πεθεροπληκτη και γωωωω!

Μποτσακι,καλον υπερηχο κοπελα μου!Αντε,περιμενουμε νεα το απογευμα!

Εμεις κοριτσια τον τονο φετος τον πηραμε 70 ευρω!Ευτυχως ομως εχουμε τηλεθερμανση και σωθηκαμε!

Τι να κανουμε γειτοννισα και αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι...:-(:sad::-(

Να υποθεσω πως ειναι Κοζανη και η πεθερα;;;;

Απο που τα πηρατε 70? για να πω την μαμα μου γιατι αυτη στο χωριο εχει τζακι και ζεσταίνονται και τα καλοριφερ μ'αυτο.

Και εμεις με την τηλεθερμανση ειμαστε μια χαρα η μονο βλακεια ειναι οτι στην οικοδομη εχουμε κοινοχρηστη θερμανση και δεν μπορεις να συννενοηθεις ευκολα οποτε καταλαβαινεις τι γινεται.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στον ενιαίο χώρο (κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι) έχω ενεργειακό τζάκι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για τα 3 υπνοδωμάτια τους θέλω τους θερμοπομπούς. Εκτός αν βάλω πάλι πετρέλαιο φέτος.

Τότε νομίζω το ιδιο θα σου βγει. Απλώς αυτα που πληρώνεις στο πετρελαιο θα τα δινεις στη ΔΕΗ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ngn μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!ευχαριστω!!!!!!επισης και σε σενα!!!!!!!!!

Θεουλη μου με εχει πιασει αγχος τωρα!!!!!!!!!

Ελααααααααααααααααα κουμπαρα!!!!!!!!!!! Μην ακουω χαζομαρες!!!!!!!!!!!!!! εισιαι ετοιμη και κλαδεμενη και θα πας να δεις τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!! Και θα γυρίσεις πίσω να μας τα πεις!!!

Ηρθα κοριτσαρες!

Αχ Νασια μου,μαλλον κρυωσε!Και την προσεχω σαν τα ματια μου!Μαλλον χθες που ψησαμε με τους γειτονους και την κατεβασα για λιγο κατω στην πιλοτη!Ειχε και ενα ελαφρυ αερακι!Μαλλον εκει την αρπαξε!Κατα τ'αλλα,μολις ξυπνησε και παλι εχειιιι...τον ΑΚΑΘΙΣΤΟΟΟΟ!Πεθεροπληκτη και γωωωω!

Μποτσακι,καλον υπερηχο κοπελα μου!Αντε,περιμενουμε νεα το απογευμα!

Εμεις κοριτσια τον τονο φετος τον πηραμε 70 ευρω!Ευτυχως ομως εχουμε τηλεθερμανση και σωθηκαμε!

Ευχαριστω Μαρακι μου!!!!!!!!!Περαστικουλια στην Δημητρουλα μας!!!!!!!!!!

Εχθες που με ρωτησες για το μηχανακι ζαχαρου και τα συναφη Μαρακι μου,τα γραφει ο ενδοκρ. και πληρωσα γυρω στα 15 συμμετοχη!

1sh1p2.png

Γεια σου μποτσάκι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!

Καλή επιτυχία να έχουμε σήμερα!!!!!!! Και εγώ γύρω στις 2:30 θα φύγω. Θα μπω το βραδάκι να σας πω τα νέα.

Καλον υπερηχο και σε σενα ζουζουνα!Να μας πεις τα νεα οταν μπορεσεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Νασιουλα μου!!!!!!!Ολα καλα καλα κοριτσακι μου?

Μια χαρα μποτσακι μου...Καθομαι και ανεχομαι τις κλωτσιες του γιου μου τι να κανω....χαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

dev338pr___.png

Ελααααααααααααααααα κουμπαρα!!!!!!!!!!! Μην ακουω χαζομαρες!!!!!!!!!!!!!! εισιαι ετοιμη και κλαδεμενη και θα πας να δεις τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!! Και θα γυρίσεις πίσω να μας τα πεις!!!

Κουμπαρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι ωραιααααααααααα!!!!!!!!!!!

Με βοηθησες και κλαδευτηκα η δολια μια χαρα!!!!!!Πουλοβερ εφτιαχνα!!!!!!!Και θα παω να παρω και κρεμαστρουλες να κανω αυτο που ειπες!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μια χαρα μποτσακι μου...Καθομαι και ανεχομαι τις κλωτσιες του γιου μου τι να κανω....χαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Κι εγω αυτη τη στιγμη πρεπει να πιανω το κολαρακι του!!!!!!!!!!

Τουρλοκωλης ειναι!!!!!!!!!χαχαχχααχχααχχαχχαχχαχχχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και εμενα ετσι ειναι ελλη μου.Στο μεταξυ εχω παρατηρησει κατι πως μονο απο την δεξια πλευρα νιωθω μονιμος να με πιεζει απο την αριστερη πολυ σπανια...

Ειναι λογικο;;;;

Εξαρτάται τη θέση που έχει πάρει.. Εμένα στον υπέροχο είδαμε πως δεν έχει γυρίσει ακόμα. Αλλά αυτές τις μέρες νιώθω τρελη πίεση στο στομάχι και εχω πολλές καουρες άρα η γύρισε και δεν τον πήρα χαμπάρι η απλώς τεντώνεται και τρώω κεφαλιες! Εσένα μπορεί να είναι και πλαγιαστος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα Νασια μου!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι????????τι κανει ο μπεμπακος μας?????????η δικη μου καλα ειναι!!!

καλα χθες κοριτσια εκει που ειχαμε ξαπλωσει να κοιμηθουμε.....ξαφνικα ενα καρουμπαλο στην κοιλια!!!!!!!!!!!εμεινα!!!!!!!!!χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

πωπωπωπωπωπωωωωωωω!!!και γελουσα μονη μου!!!!!!!που θες να πας βρε σουρτουκο λεω??????????

τωρα αυτο κεφαλι ητανε...κωλαρακι ητανε.......με την απορια θα μεινω!!!!ακριβως στο υψος του αφαλου απο δεξια μερια!!!!!

Αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχχαχχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχχχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ειδε που στο ελεγα προχθες με το καρουμπαλο????Ειδες πως ειναι?Εχει πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!χαχααααχααχχαχα!!!!!!!!!!!!

Μαρη κοκαλο σου εβαλε για τη σουπιτσα?

1sh1p2.png

Καλο αυτο ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,που στα γραφει,γιατι αλλιως κοστιζουν πολυ τα ατιμα!

Αντε καλεεεεε,τι αγχωνεσαιιιιιιι!Θα καμαρωσεις το παλικαρι σου!Ολα καλα θα ειναι!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου,Κοζανη και Πτολεμαιδα εχουμε τηλεθερμανση!Λογω των εργοστασιων της ΔΕΗ,στελνουν μεσω σωληνωσεων ζεστο νερο και ολο αυτο γινετε ανακυκλωση!Μας συμφερει παααρα πολυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι μου σ'ευχαριστώ πολύ. Το βραδάκι θα μπω να σας πω τα νέα μου!!!! Περαστικά στην κορούλα σου!!!

Μποτσάκι σε καταλαβαίνω. Και εγώ έχω ένα μικρό άγχος αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου,Κοζανη και Πτολεμαιδα εχουμε τηλεθερμανση!Λογω των εργοστασιων της ΔΕΗ,στελνουν μεσω σωληνωσεων ζεστο νερο και ολο αυτο γινετε ανακυκλωση!Μας συμφερει παααρα πολυ!

Αντε μπράβο!!!! ευτυχως εχετε και καποιες παροχες...που σας βολευουν!

Στον ενιαίο χώρο (κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι) έχω ενεργειακό τζάκι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για τα 3 υπνοδωμάτια τους θέλω τους θερμοπομπούς. Εκτός αν βάλω πάλι πετρέλαιο φέτος.

Κοριτσακι εμενα παντως που εχουν δυο γνωστες μου εχουν και ζεστη και οικονομια!Λενε οτι ειναι πολυ καλα!!!!!!!!!Κι ολο το σπιτι φουρνος!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...