Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω την μικρή στο κρεβάτι μου,κοιμαται, και ετοιμαζομαι να ξαπλωσω και γω!!

Αγορομαμμυ μου,την τετάρτη θα πας γιατρο?

Μην ακούς καμάρι τι λένε απο φόρουμ.Δεν ξέρουμε καν τι γνώσεις έχει,διότι ναι μεν είναι γιατρός,άλλα ίσως να μην κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις!

ΕΣΥ καλά έκανες βεβαια και ρωτησες!

Περιμένουμε το μποτσακι για να μαθουμεε τι επε ο γιατρός της για την περιπτωση σου!Το παιδάκι σου είναι καλά?

Μay,τι ωρα παίρνεις αύριο τ'αποτελεσματα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, υπομονή μέχρι Τεταρτη κάνε, και μετά θα ησυχάσεις!! Όπως πολύ σωστά είπες, αυτή δεν ξέρει κάν το ιστορικό σου!! Αυτό από μόνο του,μπορεί να αλλάξει ολόκληρη διάγνωση σε κάποιες περιπτώσεις!! Μή βάζεις άλλα στο κεφάλι σου κοριτσάκι μου, μόνο μπέρδεμα θα σου φέρουν!

ΜΑΡΑΚΙ μου, κανονικά βγαίνουν το απόγευμα, αλλά μάλλον θα πάω αυριο να τις πάρω για να δώσω κ ούρα!! Μην τρέχω και σήμερα απόγευμα κ αυριο πρωί πάλι!

Φιλάκια στη Δημητρούλα σου!! Είσαι πιό καλά σήμερα με το άλλο θέμα;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ γειά σε σένα κ την κοράκλα σου!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου,ναι είμαι πιο καλα.Σ'ευχαριστω παρα Πόλυ καμάρι!Είμαι χαρούμενη γιατί το Σάββατο θα πάω Θεσσαλονίκη,οποτε θα ξαναδώ τον αδερφουλη μου.Θα καθησω καμια βδομάδα.

ΕΣΥ Κάλα εισα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

May μου,ναι είμαι πιο καλα.Σ'ευχαριστω παρα Πόλυ καμάρι!Είμαι χαρούμενη γιατί το Σάββατο θα πάω Θεσσαλονίκη,οποτε θα ξαναδώ τον αδερφουλη μου.Θα καθησω καμια βδομάδα.

ΕΣΥ Κάλα εισα?

Μπράβο Μαράκι μου, καλό αυτό!!

Καλά είμαι και γώ, γύρισα από τη δουλειά πριν λίγο και πάω να παρω την κόρη μου από τον πατέρα μου, που την κρατάει! Το απόγευμα θα χαζοπαίξουμε οι δυο μας και θα βγούμε αργότερα και καμιά βολτούλα! Εσείς θα βγείτε ΄η ψύχρανε ο καιρός;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι ΑΣΧΕΤΟ!! Έχω βάλει ρύθμιση εδώ στο καφέ να ειδιποιούμαι άμεσα μέσω μείλ για κάθε καινούρια καταχώρηση μηνύματος στο θέμα αυτο! Αλλά από το Σάββατο δεν μου ερχονται πια ενημερώσεις! Μήπως το παρατήρησε καμία από εσάς επίσης;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ουουυυυυυυυυ μπηκα το πρωι αλλα μετα πηγα να ταισω τη μαριαννα φρουτο, εκανα λιγες δουλειτσες μετα βολτα και χαθηκα, επεστρεψα φαγαμε και πεσαμε για υπνο, σηκωθηκαμε προλιγο. Τωρα θα την ταισω και θα την παω βολτιτσα παλι...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ απλα ηταν ανησυχη η μαριαννα χωρις κανεναν προφανη λογο. Εσυ τι κανεις.....????

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ περαστικα σας, υπομονη καλη μου....,!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ περαστικα και σε εσας, δυσκολη εποχη το φθινοπωρο και θελει ιδιαιτερη προσοχη σε βρεφη και μωρα.....!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ περιμενουμε νεαααααααααα.....,!!!!!!

Η NGN μπηκε να μας πει νεα η ακομα οχι........????

ΜΑΥ ΜΟΥ δεν μπορω νασου απαντησω εγω καθως δεν ασχοληθηκα καθολου με τη συγκεκριμενη ρυθμιση...μηπως να την ξανα ενεργοποιουσες....?????

Σημ: δεν διαβασα νεακια....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοπελουδες μου καλησπερα σας..Τι κανετε;;;;

Εγω μολις μιλησα με τον γιατρο και εκλεισα ραντεβου την Δευτερα 30 του μηνος στις 7 η ωρα το απογευμα...Αρα πρωτα θα παμε να ψωνισουμε για τον μπεμπη να μας φυγει και το αγχος λιγο και μετα θα παμε στον γιατρο....

dev338pr___.png

Κοριτσια μου εστειλε μηνυμα η συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!ολα καλααααα μου ειπε!!!!τον ισορροπησανε τον μπεμπακο!!!!!!!!!!!

ειναι στη μια βδομαδα διαφορα!!!!!!!!!ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι ΑΣΧΕΤΟ!! Έχω βάλει ρύθμιση εδώ στο καφέ να ειδιποιούμαι άμεσα μέσω μείλ για κάθε καινούρια καταχώρηση μηνύματος στο θέμα αυτο! Αλλά από το Σάββατο δεν μου ερχονται πια ενημερώσεις! Μήπως το παρατήρησε καμία από εσάς επίσης;;

may πως το κανεις αυτο???πως το ρυθμιζεις???????

d.gif

κοριτσια επιστρεφω σε λιγο...........με φωναζει ο συζηγος..........τι με θελει παλι..........??????????οοοοοοοεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοο???????????????

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εστειλε μηνυμα η συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!ολα καλααααα μου ειπε!!!!τον ισορροπησανε τον μπεμπακο!!!!!!!!!!!

ειναι στη μια βδομαδα διαφορα!!!!!!!!!ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε μπραβο η κουκλα μας και ειχε αγχωθει η καημενουλα....

dev338pr___.png

Κοριτσια ηρθαμεεεεεε!! Μπραβο στο μποτσακι και στον μποτσακογιοκαααααα! Αντε να δουμε τωρα τα νεα της μπουμπους της ngn! Αχ μακαρι να της πει να σηκωθει απο το κρεβατι και εκεινη!! Καλε η Μaria1106 δεν εχει εμφανιστει ε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια ηρθαμεεεεεε!! Μπραβο στο μποτσακι και στον μποτσακογιοκαααααα! Αντε να δουμε τωρα τα νεα της μπουμπους της ngn! Αχ μακαρι να της πει να σηκωθει απο το κρεβατι και εκεινη!! Καλε η Μaria1106 δεν εχει εμφανιστει ε??

χαιρεται χαιρεται..Τι κανετε;;;;

dev338pr___.png

Ήρθα κορίτσιααααααααααα!!!!!!!!!! Μια χαρά η μπεμπούλα μου. Φτάσαμε αισίως τα 2460γρ. και είναι όλα μια χαρά! Πήρε πολύ αυτήν την εβδομάδα. Σχεδόν 360γρ. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος. Την Πέμπτη θα πάω για καρδιοτοκογράφημα και την Δευτέρα πάλι για υπέρηχο.

Το μποτσάκι μπήκε??????

Πάω να δω!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...