Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

PREGNYL


Recommended Posts

..Δεν ξερω αν το ποσταρω καλα,το θεμα μου,εδω,παντως,οποια κοπελα το δει,και θελει να μου απαντησει...ας μου απαντησει ,παρακαλω!

Υπαρχει περιπτωση να κανουμε την πρεγνυλ στην κοιλια,οπως καναμε τις ενεσεις διεγερσης?επιτρεπεται? εχετε ρωτησει τους γιατρους σας,και τι σας ειπαν?

εχω κανει πολλες φορες πρεγνυλ,αλλα αυτη τη φορα,σκεφτομαι να την κανω στην κοιλιτσα....μηπως εχει καλυτερη αποδοση το φαρμακο,αφου θα μπει πιο κοντα στα ωοθηλακια μου....

περιμενω απαντησεις,γιατι αυριο βραδυ,ειναι η ωρα...της πρεγνυλ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Michel μου,

Συμπεθέρα,

όπως σου απάντησα και στο parents φυσικά και μπορείς να την κάνεις στην κοιλιά. Εγώ εκεί την έκανα το προηγούμενο Σάββατο (είδες σύμπτωση; μέχρι και τη μέρα πετύχαμ) και δεν πόνεσα καθόλου.

Καλή επιτυχία!


L2qIp2.png

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με την ΟΛΓΑ και μενα ο γιατρος μου μου ειπε ειδικα αυτη την ενεση ενδομυικη και μαλιστα να την κανει καποιος που ξερει απο ενεσεις γιατι ειναι λαδιου και πρεπει να πεφτει πολυ σιγα...εμενα μου την εκανε νοσοκομα.

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσάκια μου,

στις οδηγίες γράφει "είτε υποδόρια είτε ενδομυικά" οπότε ο κάθε γιατρός αποφασίζει και πράττει αναλόγως.. Είμαι ζωντανό παράδειγμα κοπέλας που την έκανε στην κοιλιά και μάλιστα δεν πόνεσα καθόλου. Αυτό μου είπε ο γιατρός μου, αυτό έκανα..


L2qIp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμενα μου το τονισε κιολας "οχι στην κοιλια"Οποτε επειδη ο καθε γιατρος λεει τα δικά του καλύτερα michel μου να ρωτησεις τον γιατρό σου για να μην γινει καμια βλακεια


tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Link to comment
Share on other sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς,

...............δεν με απασχολει ο πονος! εχω παρει τον αερα και πιανω τη συριγγα ,λες και ημουν νοσοκομα στην προηγουμενη ζωη μου....αυτο που με νοιαζει ειναι αν κανοντας την στην κοιλια,δρα πιο γρηγορα,απο'τι στον πωπο.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

αν δεν εχει καμια διαφορά,θα επιλεξω φυσικα,να την κανω μονη μου,θα παρω μαζι μου στην ταβερνα,που θα ειμαι,μια παγοκυστη,την ενεση ,και ολα τα σχετικα και θα την κανω εκει.

να ρωτησω τον γιατρο μου? ...δεν πειραζει,μου φαινεται βλακεια να παρω να τον ρωτησω αυτο....θελω να μαθω το σκεπτικο αλλων γιατρων,για το θεμα αυτο.Δεν νομιζω ο δικος μου να μπει στον κοπο να μου εξηγησει τα υπερ και τα κατα!

Link to comment
Share on other sites

RHNIO,μια απο τις πολλες φορες που εκανα πρεγνυλ,ετρεξα στο νοσοκομειο.βρηκα μια νοσοκομα εκει στο διαδρομο,της το ειπα,μου την εκανε σε 1 δευτερολεπτο,τοσο γρηγορα που δεν καταλαβα τιποτα(φυσικα στον πωπο,αλλα για το "σιγα-σιγα",μαλλον η κοπελα δεν το ηξερε........)μου την κοπανησε τακα-τακα.....

Link to comment
Share on other sites

Michel επειδή χτες πήρα και γω την pregnyl μου να την έχω στο ψυγείο........αν διαβάσεις στη συσκευασία γράφει ενδομυική ή υποδόρια ένεση.Και γω όλες τις φορές μου έλεγε ο γιατρός και την έβαζα στο πωπό αλλά διάβασα στο φόρουμ ότι σχεδόν όλες οι κοπέλες τις βάζουν στην κοιλιά και είπα και γω να του πω όταν έρθει η ώρα να την βάλω στη κοιλιά για να την βάλω μόνη μου!!!!!!!!!

Οπότε Δευτέρα πας για ωοληψία ε?Αντε καλή επιτυχία να έχεις!!!!!!!


uOsmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...