Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

@Pepi88 τέλεια νέα! Πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο! με το καλό τα εμβρυάκια, γράψε μας νέα :) 

@Kate82 ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο, να κάνω προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Σε κατλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα δε με παίρνει όμως. Θα πάω τώρα για διέγερση κι αν προκύψει γερό εμβρυάκι θα το σκεφτώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω καλοκαίρι, και περιμένω τις διακοπές του Αυγουστου αμάν και πως!! Ήταν ζόρικη χρονιά :( 

Εγώ αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα, στις 25 μέρες.. αρχίζουν και μικραίνουν οι κύκλοι μου! Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες του τελευταίου έτους που έχω κάνει 2 διεγέρσεις (πάω για τρίτη) και 2 εμβρυομεταφορές και ίσως δεν έχει στρώσει. Τι να πω! Πάω αύριο για υπέρηχο να πάρω το πράσινο φως να ξεκινήσω Meri*fert. Αν όλα πάνε όπως τη προηγούμενη φορά την άλλη Παρασκευή πάμε για ωοληψία. 

Κορίτσια ακόμα ψάχνω Meri**fert, μου λείπουν 900 μονάδες, ένα κουτί. Αν κάποια κοπέλα έχει και δε τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων!! 

Καλησπέρα, 

Κι εγώ έχω κάνει σαλπιγγεκτομή πριν αρκετά χρόνια. Έκανα εξωσωματική, γέννησα τα δίδυμα μου και τώρα πάω για το τρίτο. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου κορίτσι! 

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον Σφακ. αλλά δύο φίλες μου που κάνουν σε αυτόν προσπάθεια είναι πολύ ευχαριστημένες. 

Τώρα να σου πω είναι και λίγο πως θα σου κάτσει πιστεύω.

Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω ιατρό, έκλεισα με 2. Πήγα στον πρώτο και τελικά με κέρδισε αμέσως. Δε χρειάστηκε να πάω στον 2ο.  

Σ ευχαριστώ για πολύ μακάρι όλες να έχουμε κάποια στιγμή γεμάτες τα αγγελίες μας!!! Εσύ ποιον γιατρό εχεις( αν θέλεις να μου πεις) από τα 4 προσπάθειες η μια ήταν βιοχημική 2 αποτυχία και άλλη 1 που ακούσαμε καρδούλα… αλλά ήταν για πολύ λίγο.. δυστυχώς 

On 16/5/2026 at 3:33 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Μμ! Κατάλαβα δεν έχω καθόλου άποψη γι αυτό ρωτάω ούτε κάποια γνωστή μου που να έχει πάει! Και έχω κάποιες επιφυλάξεις!

PREGNYL

Recommended Posts

..Δεν ξερω αν το ποσταρω καλα,το θεμα μου,εδω,παντως,οποια κοπελα το δει,και θελει να μου απαντησει...ας μου απαντησει ,παρακαλω!

Υπαρχει περιπτωση να κανουμε την πρεγνυλ στην κοιλια,οπως καναμε τις ενεσεις διεγερσης?επιτρεπεται? εχετε ρωτησει τους γιατρους σας,και τι σας ειπαν?

εχω κανει πολλες φορες πρεγνυλ,αλλα αυτη τη φορα,σκεφτομαι να την κανω στην κοιλιτσα....μηπως εχει καλυτερη αποδοση το φαρμακο,αφου θα μπει πιο κοντα στα ωοθηλακια μου....

περιμενω απαντησεις,γιατι αυριο βραδυ,ειναι η ωρα...της πρεγνυλ.

Διαφημίσεις

Michel μου,

Συμπεθέρα,

όπως σου απάντησα και στο parents φυσικά και μπορείς να την κάνεις στην κοιλιά. Εγώ εκεί την έκανα το προηγούμενο Σάββατο (είδες σύμπτωση; μέχρι και τη μέρα πετύχαμ) και δεν πόνεσα καθόλου.

Καλή επιτυχία!

L2qIp2.png

Θα συμφωνησω με την ΟΛΓΑ και μενα ο γιατρος μου μου ειπε ειδικα αυτη την ενεση ενδομυικη και μαλιστα να την κανει καποιος που ξερει απο ενεσεις γιατι ειναι λαδιου και πρεπει να πεφτει πολυ σιγα...εμενα μου την εκανε νοσοκομα.

Κοριτσάκια μου,

στις οδηγίες γράφει "είτε υποδόρια είτε ενδομυικά" οπότε ο κάθε γιατρός αποφασίζει και πράττει αναλόγως.. Είμαι ζωντανό παράδειγμα κοπέλας που την έκανε στην κοιλιά και μάλιστα δεν πόνεσα καθόλου. Αυτό μου είπε ο γιατρός μου, αυτό έκανα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου το τονισε κιολας "οχι στην κοιλια"Οποτε επειδη ο καθε γιατρος λεει τα δικά του καλύτερα michel μου να ρωτησεις τον γιατρό σου για να μην γινει καμια βλακεια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς,

...............δεν με απασχολει ο πονος! εχω παρει τον αερα και πιανω τη συριγγα ,λες και ημουν νοσοκομα στην προηγουμενη ζωη μου....αυτο που με νοιαζει ειναι αν κανοντας την στην κοιλια,δρα πιο γρηγορα,απο'τι στον πωπο.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

αν δεν εχει καμια διαφορά,θα επιλεξω φυσικα,να την κανω μονη μου,θα παρω μαζι μου στην ταβερνα,που θα ειμαι,μια παγοκυστη,την ενεση ,και ολα τα σχετικα και θα την κανω εκει.

να ρωτησω τον γιατρο μου? ...δεν πειραζει,μου φαινεται βλακεια να παρω να τον ρωτησω αυτο....θελω να μαθω το σκεπτικο αλλων γιατρων,για το θεμα αυτο.Δεν νομιζω ο δικος μου να μπει στον κοπο να μου εξηγησει τα υπερ και τα κατα!

RHNIO,μια απο τις πολλες φορες που εκανα πρεγνυλ,ετρεξα στο νοσοκομειο.βρηκα μια νοσοκομα εκει στο διαδρομο,της το ειπα,μου την εκανε σε 1 δευτερολεπτο,τοσο γρηγορα που δεν καταλαβα τιποτα(φυσικα στον πωπο,αλλα για το "σιγα-σιγα",μαλλον η κοπελα δεν το ηξερε........)μου την κοπανησε τακα-τακα.....

Michel επειδή χτες πήρα και γω την pregnyl μου να την έχω στο ψυγείο........αν διαβάσεις στη συσκευασία γράφει ενδομυική ή υποδόρια ένεση.Και γω όλες τις φορές μου έλεγε ο γιατρός και την έβαζα στο πωπό αλλά διάβασα στο φόρουμ ότι σχεδόν όλες οι κοπέλες τις βάζουν στην κοιλιά και είπα και γω να του πω όταν έρθει η ώρα να την βάλω στη κοιλιά για να την βάλω μόνη μου!!!!!!!!!

Οπότε Δευτέρα πας για ωοληψία ε?Αντε καλή επιτυχία να έχεις!!!!!!!

uOsmp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...