Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

Η τρύπια βάρκα


Recommended Posts

Ήταν κάποτε ένα μικρό κορίτσι που έπαιζε με τις κούκλες του κ έκανε τη μαμά. Όταν μεγάλωσε κ γνώρισε τον πρίγκιπά της ένα μόνο όνειρο είχε: να γίνει μαμά. Και έτσι ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι. Πέρασε φουρτούνες, θύελλες, ξεπέρασε άπειρα εμπόδια. Βρήκε έναν καλό καπετάνιο. Μωράκι δεν ερχόταν... Και ξανά το ταξίδι από την αρχή... Μια φορά έγινε το θαύμα κ ήρθαν δύο αγγελάκια μες στη βάρκα της, τα οποία ταξίδεψαν στον ουρανό πολύ νωρίς... Όμως αυτό το θαύμα άφησε ίχνη στη βάρκα κ έπρεπε να καθαριστεί. Μπήκε λοιπόν στο ‘ναυπηγείο’ ώστε να μπορέσει να συνεχίσει. Ξανά ταξίδι και ξανά... Μωράκι δεν ερχόταν. Είπε ν’ αλλάξει καπετάνιο, νεότερο κ πιο σύγχρονο, ο μόνος που ενδιαφέρθηκε από όσους είδε – πόσο λάθος έκανε τελικά... Κι εκείνος ήθελε να δει τη βάρκα κ την καθάρισε κ ήταν ευχαριστημένος. Όμως η βάρκα δεν πήγαινε καλά κ την ξαναείδε. Εκεί είπε στο μικρό κορίτσι ότι η βάρκα σου είναι κατεστραμμένη, γιατί ο πρώτος μάστορας δεν έκανε δουλειά σωστή... Το κορίτσι δεν σταμάτησε, είδε κι άλλους μάστορες γιατί δεν ήθελε να πιστέψει ότι όλα είχαν τελειώσει για τη βάρκα της. Ήρθαν έτσι τα νερά που στράφηκε στον καπετάνιο που είχε πριν να ξαναδεί τη βάρκα της... Κι εκεί της είπε ‘η βάρκα σου μικρή μου είναι πια πολύ λεπτή και τρύπια, δεν μπορεί να κρατήσει το αγγελούδι που τόσο λαχταράς... Μόνο με δανεική μπορείς να περάσεις απέναντι... Αλλιώς θα σπάσει η βάρκα σου κ θα πνιγείς’... Το κορίτσι μέσα στη θλίψη του κατάλαβε πως πραγματικά ο νεότερος καπετάνιος την είχε ‘καθαρίσει’ στην κυριολεξία...

Είμαι η Μαρίνα κ αγωνίζομαι χρόνια για αυτό που ήθελα πάντα: να γίνω μαμά. Δεν βλέπω να το πετυχαίνω τελικά, αμφιβάλλω αν θα βρεθεί ικανός αριθμός εμβρύων για προεμφυτευτικό έλεγχο πριν την ΕΤ στην παρένθετη (αν βρεθεί κ η παρένθετη). Δεν θέλω να με λυπηθείτε, γιατί δεν το αξίζω. Θέλω να σας αφυπνίσω για να μην βρεθεί άλλη κοπέλα στη θέση μου. Προσπαθώ να βρω πού έφταιξα, γιατί έφταιξα δεν μπορεί! Ναι, γιατί εμπιστεύτηκα έναν νέο γιατρό, ένα ‘πολύ καλό παιδί’, που ενώ με έφερε σ’ αυτή την κατάσταση ούτε καν τόλμησε να μου το πει! Κάθε χειρουργείο, μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές. Άλλωστε κ εκείνος άνθρωπος είναι, όχι ο Θεός, κάτι μπορούσε να πάει στραβά, όπως και έγινε σε μένα. Όμως αντί να μου το πει ξεκάθαρα, προτίμησε να ρίξει λάσπη σε όλους τους προηγούμενους. Τι να πω; Καλά να είναι!

Εγώ το τρένο το έχασα... Ψάχνω για τη γέφυρα και περπατώ όρθια και υπερήφανη. Γιατί προσπάθησα, γιατί έχω έναν υπέροχο σύντροφο δίπλα μου, γιατί απέκτησα τόσα πολλά μέσα από αυτή την περιπέτεια. Αισθάνομαι πολύ πλούσια και γεμάτη αυτή τη στιγμή για να ασχοληθώ με ανθρώπους που δεν το αξίζουν, παρά την πίκρα μου. Μην το κάνετε ούτε κι εσείς! Προσέχετε τους καπετάνιους που σας αναλαμβάνουν – ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, όχι στην εικόνα κ το μάρκετινγκ.

Κι όσο για τη βάρκα μου κι εμένα... Εδώ θα είμαι, στην από δω όχθη να σπρώχνω τις δικές σας βάρκες αν μπλέξουν σε θολά νερά... Και θα κάνω πάρτυ για κάθε μια σας που θα τα καταφέρνει να περάσει απέναντι!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, την κατανόηση και την αγάπη σας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοπέλα μου δεν έχω λόγια.Εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή και πραγματικά να αποκτήσεις το θαυματάκι σου είτε με παρένθετη είτε με υιοθεσία.Σου αξίζει πραγματικά τόσο πολύ.

Link to comment
Share on other sites

μπραβο σου!!!!εισαι πολυ δυνατη!!!!ενα καλο παραδειγμα για οσες απο μας "πελαγωνουμε" με το παραμικρο!!!!

ευχομαι να ερθει το αγγελουδι σας, με οποιο τροπο κ αν ειναι!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!!!!!!!


xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλές μου φίλες,

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την συμπαράσταση, τις ευχές κ τα καλά σας λόγια...

Ίσως δεν είμαι τόσο καλή κ τόσο δυνατή όσο με περιγράφετε.

Όμως είμαι αγωνίστρια κ πάντα κυνηγούσα το όνειρο της ζωής μου.

Μέσα από όσα πέρασα - δυσκολίες που πολλές από εσάς έχετε ίσως συναντήσει - πάντα με υπομονή και επιμονή συνέχιζα στο επόμενο βήμα. Κοιτάζοντας πίσω ο δρόμος μου είναι πολύ μακρύς για εκείνο το μικρό κορίτσι που κρύβω μέσα μου, τόσο που κανείς δεν θα το πίστευε ότι θα έφτανε όπου έφτασε...

Όταν κολυμπάς στη θάλασσα στην αρχή ο ήλιος κ η αλμύρα σου καίνε το πρόσωπο. Κοκκινίζει κ ξεφλουδίζει... Όσο όμως παραμένεις στη θάλασσα τελικά ο ήλιος σου ψήνει το πρόσωπο για να συνεχίσεις να κολυμπάς. Στο τέλος καταλήγεις με μαυρισμένο πρόσωπο κ σκληρό δέρμα με πληγές να σου θυμίζουν το ταξίδι σου, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις. Κάπως έτσι δεν είναι και η ζωή;

Τώρα βρίσκομαι σε τρικυμία κ ανταριασμένη θάλασσα. Όμως το μικρό κορίτσι είναι πάντα εκεί κ δεν κρατά ούτε κακία ούτε θυμό για κανέναν, άλλωστε αυτά θα ήταν βαρίδια που δεν θα την άφηναν να συνεχίσει μπροστά και να εκπληρώσει το μεγάλο της όνειρο: να γίνει μαμά... Κάποτε... με κάποιον τρόπο...

Δεν ξέρω αν αξίζω να γίνω μαμά, ο Θεός μόνο το ξέρει. Τον δοξάζω κάθε μέρα που είμαι όρθια με τόσους ανθρώπους γύρω μου κ ελπίζω στο έλεός Του.

Σας ευχαριστώ κ σας εύχομαι τα καλύτερα!

Link to comment
Share on other sites

Θα με συγχωρεσεις για το θαρρος μου να πω κατι αλλα αυτα που γραφεις με αγγιξαν. Πριν κανω το γιο μου και ενω ειχα σκεφτει οτι θελω να γινω μαμα ειχα σκεφτει οτι μπορει να να μην μπορω. Μιλησα με τον αντρα μου και του λεω " Οκ θελουμε παιδια, μπορουμε?" Δεν ειχα προσπαθησει ποτε για παιδι και δεν ηξερα οτι μπορω. Του ειχα πει οτι αν δεν μπορουμε προτιμω, να υιοθετησουμε ενα γιατι μανα δεν ειναι αυτη που γενναει αλλα αυτη που μεγαλωνει, αγαπαει, φροντιζει, αφιερωνει ψυχη και σωμα στην ανατροφη ενος ανθρωπου. Τελικα, μπορουσα να κανω παιδια και εκανα. Η σκεψη ομως αυτη ειχε περασει απο το μυαλο μου. Δεν ξερω αν ηταν κατι που θα ηθελες ή θα μπορουσες να κανεις. Απλα στο αναφερω σαν εναλλακτικη. Δεν ειναι ευκολο, το θεμα υιοθεσια στην Ελλαδα ειναι αρκετα περιπλοκο (εχει ασχοληθει γνωστη) αλλα οχι ακατορθωτο. Παλεψε για να γινεις μανα με οποιο τροπο μπορεις. Το οφειλεις στον εαυτο σου πανω απ ολα. Απλα κρατα και τη σκεψη. Ελπιζω να μην χρειαστει και να τα καταφερεις.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...