Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα! Τελικά η κύστη δεν υποχώρησε οπότε μου έκλεισαν παρακέντηση για αύριο .. κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Οπότε θα πάρω προληπτικά αντιβίωση που στον δικό μου οργανισμό είναι το χειρότερο γιατί παθαίνω πολλές λοιμώξεις μετά.. Ρώτησα τον γυναικολόγο μου που δεν κάνει εξωσωματική και μου είπε να τον (τον εξωσωματιστη) αφήσω να κάνει ότι νομίζει … Δηλαδή να επιβαρυνθώ εγώ ενώ η οιστραδιολη έπεσε από 300 την Παρασκευή σε 7 χθες. Πάντως έχω ακόμα λίγο αίμα μια βδομάδα μετά ενώ συνήθως έχω 2 μέρες και μετά μόνο καφέ. Πολύ περίεργη η arvekap..

Κάτι άσχετο.. άκουσα ότι δίνουν redostim σαν συμπλήρωμα πριν την εμβρυομεταφορά και το έψαξα και η μελέτη που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι σε 2 γυναίκες μόνο για άσχετο λόγο. Πιστεύω θα πρέπει λίγο να ελεγχθεί το κομμάτι συμπληρώματα γιατί αυτό πχ έχει μέσα ταυρινη και βιταμίνη Β6 εφτά φορές πάνω από το φυσιολογικό!!! Όσες έχετε φτάσει μέχρι εκεί έχετε πάρει αυτό το redostim μαζί με όλα τα άλλα; 

Καλησπέρα! 

Κι εγώ το έχω πάρει αυτό,μου το πρότεινε ο εξωσωματικος μου πριν την εμβρυομεταφορά ωστόσο δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα.. τώρα το κατά πόσο βοηθάει εν τέλει ή όχι δεν ξέρω.. απ' ο,τι φαίνεται ο,τι και να πάρεις από συμπληρώματα άμα δεν είναι θέλημα Θεού δεν θα προχωρήσει η προσπάθεια 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

marilouu αμέ αν και λόγο των πειραμάτων τις κουζίνας δεν επιτρέπετε η δοκιμή σε εγκύους! άμα θέλεις μετά από την γέννα σας κάνω τραπέζι,θα πάρουμε και τα ιμοντιουμ μας και θα είμαστε μια χαρά :D :D :D:P :P :P...

λεω να βγω για ένα περπάτημα!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα happy and crazy!! φαντασου το καλοκαιρι που θα ειναι και αρκετα ζεστο τι εχουμε να τραβηξουμε!!! υπομονη, πολλα νερα και δροσιστηκες λιχουδιες!! φρουτακια, κανενα παγωμενο τσαϊ μια στο τοσο.. εγω τη βγαζω συνηθως με ανθρακουχο νερακι, και χυμο ανανα που εχει λιγοτερη ζαχαρη εως καθολου σε σχεση με τους αλλους συσκευασμενους χυμους. Μαριλουυυυ μαρη που να τα παω τα μικρα στην Κούβα!!! που με τη βρωμα που εχει θα μεταλλαχτουν τα κακομοιρα χαχαχα! ας καταφερουμε να παμε σε κανενα νησακι μετα απο λιγα χρονια και ευχαριστημενοι θα ειμαστε! Mj lia με εστειλες πρωι-πρωι.. λουκανικα, μπυριτσες, πωπωπω τελεια!! Annisaki επικοινωνεις με το κοριτσακι σου μεσω κλωτσομπουνιδιων??? τελεια! και που ειστε ακομα κοριτσια να δειτε ποσο εντονα εχετε να τα νιωσετε! κι εγω αισθανομαι το καθε οργανακι του, και στον πρωτο τα ιδια, και προς το τελος το καταλαβαιναν και οσοι επιαναν την κοιλια μου! τελεια αισθηση αλλα και ανατριχιαστικη ωρες ωρες! εμενα ο μικρος ειχε συνεχεια τουρλωμενο τον πωπο του και θυμαμαι πως μου χαϊδευαν την κοιλια σε εκεινο το σημειο και ο αδερφος μου ελεγε "εεεε μη τον χαϊδευετε εκει περα και μαθαινει να του χαϊδευουν τον κ@@ο ολοκληρο αγορι!!" χαχαχαχα! αυτο που ειναι οντως ενοχλητικο και δεν παλευεται ειναι προς τις τελευταιες εβδομαδες η αισθηση του κεφαλιου του μωρου που στριφογυριζει δεξια αριστερα πολυ χαμηλα και νομιζεις οτι θα κανεις τσισα και θα βγει.

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημέρα κοριτσάκια! τί κάνετε?

latortura στα πόσα κιλά είσαι τώρα?

εγώ ζυγίστηκα σήμερα και χαίρομαι που πλέον κάποια γραμμάρια είναι του μωρού και κάποια της κατακράτησης (γιατί ένα πρηξιματάκι σε δάχτυλα χεριών και στα πόδια το έχω)!

mousoudi τί καλά που βγήκες σε αδειούλα! εύχομαι να ευχαριστηθείς κάθε της λεπτό...μέχρι να έρθει το νέο μέλος!

marilou τέλεια νέα για τη μπέμπα σας!! ψηλή και τσουπωτή!! :-D

και φυσικά για τον πλακούντα που ανέβηκε... φαντάζομαι τώρα θα είσαι πιο ήρεμη!

samina εγώ έχω αποφασίσει να πάρω καλαθούνα. σκέφτομαι ότι θα τη χρησιμοποιήσω κάποιους μήνες στην αρχή και μέτα θα πάει στην κούνια της!

Κατερίνα Κων το θέμα των κουνουπιών με απασχολεί και εμένα πολυ γιατί εκεί εμείς είμαστε ζούγκλα από τα φυτά! και σίτες δεν έχουμε και ούτε μπορούμε να βάλουμε... οπότε σκέφτομαι εκτός της κουνουπιέρας και του κλιματιστικού που λογικά θα λειτουργεί τις πολύ ζεστές μέρες να χρησιμοποιώ σιτρονέλα (φυσικό αντικουνουπικό). θέλω να πιστεύω ότι επιτρέπεται (νομίζω ότι η αδερφή μου το χρησιμοποιούσε στον μπέμπη της)

αγοροmummy! είσαι η δεύτερη που βγαίνει σε άδεια! καλή ξεκούραση και σε σένα!! καλά να περάσεις αυτή την περίοδο!

όσο για τα σκουντήματα, εμένα χθες η κοιλιά μου ήταν σαν να κάνει κάποιος σερφ εσωτερικά! μία φούσκωνε από τη μία, μία από την άλλη!

βέβαια, δεν κρύβω ότι συγχίστηκα με τους ηλίθιους (μην πω κάτι πιο χοντρό) γειτονές μου που όλοι έχουν συσπειρωθεί εναντίον μας επειδή βάλαμε τα κλιματιστικά ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι... και κάναν συνέλευση χωρίς να μας καλέσουν (έλειπε και ο καλός μου) και άκουγα τα πάντα αλλά είπα να μην σκοτωθώ μαζί τους...

anastasiat28 ακριβώς την ίδια ανυπομονησία νιώθω και εγώ...και φαντάζομαι όλες μας! χθες με είχε πιάσει και κάτι και σκεφτόμουν πώς θα είναι με ένα νεογένητο μωράκι εδώ μέσα...

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλημέρααα!!! Σήμερα έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου κλείνουμε 3 χρόνια γάμου :)

marilou μου τι τέλεια νέα! Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες αρκετά αλλά τώρα πρέπει να είσαι επιτέλους ήσυχη!!! Πωπω 1700, εμάς την Παρασκευή ήταν 1200 αλλά κι εγώ κι ο σύζυγος είμαστε κοντούληδες!

Brilliant εσύ είσαι δικιά μου... στο Περού θέλω να πάω από μικρή, μου έχει κάτσει, πήγαν πέρσι ο διευθυντής μου με τη γυναίκα του και είχα σκυλιάσει! Ο άντρας μου βέβαια δεν είναι της περιπέτειας, θέλει lux ξενοδοχεία και ανέσεις, οπότε του το έχω ξεκαθαρίσει ότι εκεί θα πάω μόνη μου! Στην Πόλη θα πάω με τη μαμά μου κάποια στιγμή γιατί εκεί μεγάλωσε, μακάρι να μπορούμε να πάμε μαζί με την εγγονή της κι όλας! Τώρα βέβαια δεν έχω λεφτά για ταξίδια αλλά πιστεύω σε 2-3 χρονια θα έχω μαζέψει κάτι...

happy and crazy για τις κράμπες κάνε διατάσεις για τις γάμπες, και όταν γυρνάς πλευρό στον ύπνο πάλι κάνε τα πόδια σου "flex" με τα δαχτυλά προς τα πάνω για να μη σε πιάσει!

Η μπουμπού μας δε με κλωτσάει δυνατά αλλά αισθάνομαι τα περίεργα "εξογκώματα" στην κοιλιά να κολυμπάνε γύρω γύρω! Έχει πολύ πλάκα!

Εμείς λίκνο θα έχουμε, έχει και ροδάκια!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Αχ, ναι κορίτσια... πολύ περίεργα μου φαίνετε που θα σταματήσουμε τη δουλειά και σε λίγο θα γεμίσει το σπίτι μας με τα μωράκια μας!

Εχθές του μίληγα του μπέμπη.... και μόλις είπα: Μωράκι μου???? Απαντάει ο καλός μου: Έρχομαι! Όταν του απάντησα ότι είπα: "Μωρό μου" και όχι "πουρό μου" στραβομουτσούνιασε! χα χα χα!

Διαφημίσεις

Καλημερα Ρινουι μου! εισαι καλα ε? μη ταραζεσαι με τους γειτονες, στειλε στην πορτα του καθενος απο ενα ξυδι! το φθηνο απο τα lidl, μη ξοδευτεις κιολας! οσον αφορα το πως θα ειναι η ζωη με ενα μωρο στο σπιτι, στην αρχη δε θα ειναι και τοσο η απολυτη ευτυχια που υποθετουμε! Ειναι πολυ μεγαλη αλλαγη στη ζωη μας, θα το λατρεψετε με το που θα το δειτε αλλα και παλι θα υπαρχει στην ατμοσφαιρα το συναισθημα του αγνωστου παιδιου που πρεπει να γνωρισεις και να σε γνωρισει. Εγω απο τη μια αιαθανομουν οτι μου ειχαν χαρισει τον ουρανο με τα αστρα απο την αλλη εβαζα κατι κλαματα και αναρωτιομουν αν ειμαι ευτυχισμενη! Μη με παρεξηγειτε, εννοειται το λατρευω το παιδι μου απλα οι ορμονες των πρωτων ημερων, η κουραση και ολα αυτα τα καινουργια που αντιμετωπιζει μια νεα μαμα δημιουργουν ποικιλα συναισθηματα! το αισθημα της ευθυνης και το αγχος ειναι μεγαλο! εννοειται πως διαφοροποιειται και η σχεση με τον αντρα μας... σκεφτειτε.. απο δεσμος γινεται συζυγος καποια στιγμη, και απο συζυγος μπαμπας.. εμεις κλαιγαμε ντουετο απο τα αναμεικτα συναισθηματα!!! μας ειχε επισκεφθει ενα συγγενικο μας ζυγαρι στο μαιευτηριο που ειχαν ηδη ενα μωρο και μας ελεγαν αυτα τα συναισθηματα που θα ειχαμε οταν θα επιστρεφαμε σπιτι και δε το πιστευαμε, μεχρι που το ζησαμε για τα καλα... χαχαχχαχα! (παλι σεντονι εγραψαααα!)

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κ απο μενα! Της αναληψεως σημερα! Μολις γυρισα απο την εκκλησια! Πηγα να κοινωνησω! Βοηθεια μας σε ολες μας! Λοιπον εδω και 2 μερες ο γιος μου κουνιεται συνεχεια. Και οταν λεμε συνεχεια εννοω οτι δεν σταματαει καθολου...!!! Τον λατρευω!!! Καθομουν κ σκεφτομουν οτι τωρα αισθανομαι οτι ο θεος μιυ τα εχει δωσει ολα! Ποσο ευλογημενες ειμαστε!!!! Rinoui ειμαι συν 5,700!!!! Κορμι θα με κανει ο λατρεμενος μου! Σχετικα με ταξιδια εχω παει μονο ολλανδια και ταιλανδη!!!! Θα ηθελα να παω κ σε αλλα ...πιστευω... Οταν... Θα... Μαριλου μου τι κοριτσαρος ειναι αυτος;;;;;;;; 1738 γραμμαρια;;; ! Ουαουυ!!! Φιλια σε ολα τα κοριτσια μου!!!

com]uiFTp2.png[/url]

impregnant! να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

αγοροmummy! ακριβώς αυτό τους χρειάζεται, ξυδι! πού μας κουτσομπολεύουν και μας πετάνε ατάκες μες την κακία για το πόσα αυτοκίνητα έχουμε!!! για να δείτε με τί τρελούς έχουμε μπλέξει και με τί ασχολούνται!

ωραία θα περάσουμε τον πρώτο καιρό!!! :confused::confused::confused:

χαχα

ευτυχώς όλοι έχουμε τους πιο έμπειρους δίπλα μας να μας προετοιμάζουν!

RArep3.png?mjfpyDPm

Κι εμείς φοβόμαστε πώς θα είναι με ένα μωράκι στο σπίτι...χτες ειδικά που γυρίσαμε σπίτι και είμασταν πτώμα σκεφτόμουν ότι αυτές τις ξάπλες στον καναπέ πότε θα τις ξανακάνω??? Από την άλλη το παιδί είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου, επομένως κάθε θυσία αξίζει!

rinoui άσε με τους γείτονες...εμείς φαντάσου έχουμε μόνο 1 οικογένεια (δεν έχουν πουληθεί τα άλλα ακόμα) και δε βγάζουμε άκρη...έχουν 2 ζωηρά παιδάκια και 2 μεγάλους σκύλους αλλά δε μας ενοχλεί τόσο η φασαρία (εξάλλου σε λίγο καιρό θα ακουγόμαστε κι εμείς!) όσο η αναισθησία τους να παρατάνε σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους τα πράγματά τους... Και η απάντηση είναι μην είμαστε περίεργοι αφού μόνοι μας είμαστε και τέτοια...δηλαδή εμένα οι καλεσμένοι μου πρέπει να βλέπουν τα παπούτσια και τη σαβούρα τους??? (σημειωτέον έχουν 120τμ σπιτι + κήπο +σπιτάκι κήπου + αποθήκη επομένως έχουν άπειρο χώρο!)

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

impregnant μου να τα χιλιασετε, παντα ευτυχισμενοι και με το καλο το μωρακι σας! latortura μου βοηθεια σου!! να εισαι καλα με το μπεμπακι σου και τον αντρουλη σου, και καλη συνεχεια να εχεις! Ρινουι μου απο κακιες αλλο τιποτα ο κοσμος, μη μασας!!! εγω ειμαι της αποψης να μη δινω ποτε σημασια, απλα τους κανω περα και προστατευω τον εαυτο μου απο προσωπα και καταστασεις που με στενοχωρουν.. δε γινεται αλλιως, η βλακεια του ανθρωπου ειναι ατελειωτη, δε μπορουμε να τα βαλουμε μαζι της!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!σήμερα θα δώ τον μπεμπούλη:D:D!!!

marilouu αχ αυτή η φτερούγα!αγκώνας ε? αυτά είναι! καλά μετά τη βιέννη που να σου αρέσει!εμένα ήταν τόσο καλή η διάθεση μου, (ήμουν 2 μηνών έγκυος) , οπότε οπου και να πήγαινα θα μου άρεσε!πρόπερσι είχα πάει οδικώς ιταλία, γαλλίκη ριβιερα και ισπανία(βαρκελώνη) και ελβετία! απλά απίστευτη εμπειρία!!!

αγοροmummy! με το καλό η άδεια. κούβα ε? αυτα είναι!!λατινική αμερική είναι και εμένα το όνειρο μου να πάω. πάντως όλοι μου το έχουν πει και εμένα αυτό με τις ορμόνες τον πρώτο καιρο και το ξαφνικό κλάμα.

αναρωτιόμουν μετά τη γέννα στο θηλασμό πάλι δεν επιτρέπεται το αλκοολ?εγώ θέλω μερικες δεκάδες μπουκαλάκια τσίπουράκι!!!

rinoui λες να επιτρέπεται η σιτρονέλα ε? μακάρι.Ε πιστεύω ένας παιδίατρος θα μας καθοδηγήσει σε αυτό και στο μαιευτήριο ίσως. και εγώ μωρέ λέω δεν αξίζει να βάλλω σίτες. Είναι μεν δικό μας το σπίτι αλλά σε κανα χρόνο θα μετακομίσουμε, δεν χωράμε.

impregnant! να ζήσετε και με το καλό να υποδεχθείτε την μπεμπούλα σας και να είστε πολλά πολλά χρόνια μαζί!!!:D:D Πάντως και εμένα πια έχει σταματήσει να με κλωτσάει, μόνο αυτά τα εξογκώματα καταλαβαίνω και εγώ.

url%5Dcbf47431c9.png

impregnant! δεν θέλεις να ξέρεις για τους δικούς μας γείτονες!!!!! εμάς οι από κάτω έχουν 2 παιδιά 10-12 ετών και τα έχουν μόνιμα αμολυμένα στον κήπο ασχέτως ώρας και μέρας. και οκ τις καθημερινές λείπουμε όλη τη μέρα, εγώ γυρνάω φαντάσου κατά τις 7 το απόγευμα και ο καλός μου 9 το νωρίτερο. τα σκ όμως από τη μία έχουμε τα πιτσιρίκια με τους φίλους τους (γιατί καλούν και μόνιμα κόσμο), το bbq να έρχετε στο δωμάτιο μας και τον μπαμπά που το παίζει κηπουρός όταν δεν έχει κόσμο. το προηγούμενο σάββατο φαντάσου ότι 10 το βράδυ κούρευε το γκαζόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ποτέ δεν τους έχουμε πει κάτι...

επίσης, έχουν τη θέση του παρκινγ τους ακριβώς δίπλα στη δική μας. και χώνουν σε μια θέση 1 αυτοκίνητο κ 1 μηχανή μεγάλου κυβισμου (οχι παπακι 'η βεσπα) με αποτέλεσμα να μην μπορουμε να ανοιξουμε την πορτα του αυτοκινητου μας κανονικα... και πάλι δεν εχουμε πει κατι!

και την πρωτη χρονια που μειναμε εκει, καναμε τραπεζι για τη γιορτη του καλου μου και μας φεραν αστυνομια!!!!!!!!!!!!!

και τωρα δημιουργουν οι ιδιοι θεμα για τα κλιματιστικα που εχουν μπει ακριβως οπως και των απο πανω!

παρανοιαααααααααααααααααααααααααααααααα

RArep3.png?mjfpyDPm

impregnant μου να τα χιλιασετε, παντα ευτυχισμενοι και με το καλο το μωρακι σας! latortura μου βοηθεια σου!! να εισαι καλα με το μπεμπακι σου και τον αντρουλη σου, και καλη συνεχεια να εχεις! Ρινουι μου απο κακιες αλλο τιποτα ο κοσμος, μη μασας!!! εγω ειμαι της αποψης να μη δινω ποτε σημασια, απλα τους κανω περα και προστατευω τον εαυτο μου απο προσωπα και καταστασεις που με στενοχωρουν.. δε γινεται αλλιως, η βλακεια του ανθρωπου ειναι ατελειωτη, δε μπορουμε να τα βαλουμε μαζι της!

ακριβώς αυτό κάνουμε και οι 2 μας αγοροmummy!

απλά λίγος σεβασμός και προς εμάς δεν βλάπτει!

αααα, να σας πω θεική ατάκα που πέταξε η απο κάτω όταν της πήγα μπομπονιέρα από το γάμο μας!!!!! αντί να μας ευχηθεί, γυρισε στα παιδια της και τους λεει 'παιδια, τωρα ετοιμαστειτε για κλαμα!'

ενα να ζησουμε δεν μου ειπε!!!!!!!!!!!

και καταλαβαν στον 7ο οτι ειμαι εγκυος (ευτυχως!) και παρελασε ολη η πολυκατοικια απο την πορτα μου για να επιβεβαιωσει την πληροφορια!!!!

Καλημερα κ απο μενα! Της αναληψεως σημερα! Μολις γυρισα απο την εκκλησια! Πηγα να κοινωνησω! Βοηθεια μας σε ολες μας! Λοιπον εδω και 2 μερες ο γιος μου κουνιεται συνεχεια. Και οταν λεμε συνεχεια εννοω οτι δεν σταματαει καθολου...!!! Τον λατρευω!!! Καθομουν κ σκεφτομουν οτι τωρα αισθανομαι οτι ο θεος μιυ τα εχει δωσει ολα! Ποσο ευλογημενες ειμαστε!!!! Rinoui ειμαι συν 5,700!!!! Κορμι θα με κανει ο λατρεμενος μου! Σχετικα με ταξιδια εχω παει μονο ολλανδια και ταιλανδη!!!! Θα ηθελα να παω κ σε αλλα ...πιστευω... Οταν... Θα... Μαριλου μου τι κοριτσαρος ειναι αυτος;;;;;;;; 1738 γραμμαρια;;; ! Ουαουυ!!! Φιλια σε ολα τα κοριτσια μου!!!

latortura δεν μου φτανουν τα νευρα μου με τους γειτονες, θελεις να τα βαλω και μαζι σου?!!?!?!? μα καλα πως χανετε βαρος μου λετε????? 5,7κιλά?

RArep3.png?mjfpyDPm

καλημερα Κατερινα Κων!! τι ομορφα που θα δεις το αγορακι σου, κι εγω εχω την επομενη Τριτη και ανυπομονω παρα πολυ! ολα να ειναι καλα και να μας φερεις ομορφα νεα! οσο για το αλκοολ, με το θηλασμο ισχυει ο,τι και στην εγκυμοσυνη.. μονο ελαχιστη πσοοτητα δηλαδη.

to1Np2.png

KCkop2.png

Ρινουι μου τι εννοουσε η γειτονισσα οταν ελεγε για κλαμα??? ελεος!!! τραγικοι! μια λαϊκη ατακα λεει "αμα θελει ο Θεος να σε εκδικηθει θα σου στειλει κακο γειτονα" κατι ηξεραν οι παλιοι που το ελεγαν!! ελεος, τραγικοι! εμεις μενομε σε ενα συγκροτημα που αποτελειται απο 4 σπιτια, στο ενα εμεις, το απο πανω μας απουλητο και τα αλλα δυο τα εχουν καποιοι για εξοχικο και ερχονται πολυ σπανια. οποτε ευτυχως εχουμε γλιτωσει.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...