Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

marilouu ναι έχει δίκο. Εντωμεταξύ αυτά παθαίνεις για να είσαι άσχετη σαν και εμένα!μόλις συνειδητοποίησα και πήγα και το τσέκαρα, ότι οι σελτέδες που πήρα για την κούνια δεν κάνουν. Δεν έχουν λάστιχο και ενώ είναι σε διαστάσεις κούνια δεν είναι σαν σεντόνι αλλά πετσετέ. Ουφ τσάμπα πάνε! Άρα πρέπει να πάρω άλλο στρώμα για καλαθούνα και άλλο για πορτ μπεμπε!!

Πολλά τα έξοδα, θα βγω στη ζητιανιά μου φαίνεται!!!!

οι σελτεδες χρειαζονται στην αλλαξιερα και στην τσαντα εξοδου,δεν πανε χαμενοι αρκει να μην πηρες πολλους!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια να προσέξετε αν έχετε κοκοφοίνικα μη βάλετε σελτέδες με πλαστικό από κάτω γιατί τότε είναι που δεν αερίζεται σωστά το στρώμα και βγάζει διάφορα. Έχει ούτως ή άλλως το στρώμα ειδικό αδιάβροχο που αναπνέει και αν λερωθεί το βγάζεις και το πλένεις (έτσι μου είπαν!) .

Α! Αυτό το aerosleep χρειάζεται? Τι είναι?

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Κοριτσάκια να προσέξετε αν έχετε κοκοφοίνικα μη βάλετε σελτέδες με πλαστικό από κάτω γιατί τότε είναι που δεν αερίζεται σωστά το στρώμα και βγάζει διάφορα. Έχει ούτως ή άλλως το στρώμα ειδικό αδιάβροχο που αναπνέει και αν λερωθεί το βγάζεις και το πλένεις (έτσι μου είπαν!) .

Α! Αυτό το aerosleep χρειάζεται? Τι είναι?

Εμένα μου ειπαν οπωσδήποτε σελτε στον κοκοφοίνικα...

Πάντως αν εχει ηδη το στρωμα ειδικό αδιάβροχο κι αυτό κάποιο ειδος πλαστικού δε θα χει λογικά;;;πως μπορεί να είναι αδιάβροχο;;;;

Εμένα μου ειπαν οπωσδήποτε σελτε στον κοκοφοίνικα...

Πάντως αν εχει ηδη το στρωμα ειδικό αδιάβροχο κι αυτό κάποιο ειδος πλαστικού δε θα χει λογικά;;;πως μπορεί να είναι αδιάβροχο;;;;

Η πωλήτρια στα mothercare μου είπε ότι αυτό που μπαίνει πάνω από το στρώμα είναι πετσετέ και δεν περνάει υγρασία αλλά αναπνέει, τώρα πώς το φτιάχνουν δεν ξέρω! Ρώτα καλύτερα και στα cocomat να σου πουν για τον πλαστικό σελτέ αν κάνει! Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλω κοκοφοίνικα :confused:

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Η πωλήτρια στα mothercare μου είπε ότι αυτό που μπαίνει πάνω από το στρώμα είναι πετσετέ και δεν περνάει υγρασία αλλά αναπνέει, τώρα πώς το φτιάχνουν δεν ξέρω! Ρώτα καλύτερα και στα cocomat να σου πουν για τον πλαστικό σελτέ αν κάνει! Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλω κοκοφοίνικα :confused:

Άσε ειναι μπέρδεμα το θέμα του στρώματος

Εμείς πάντως κοκοφοίνικα πήραμε επειδή σε ατομα και παιδια που εχουν ασθμα η αναπνευστικά προβλήματα οι γιατροί προτείνουν στρώμα με κοκοφοίνικα οποτε για το μωρο και το αναπνευστικό του φαντάζομαι κακό δε θα κανει ...κι εγώ είχα θέμα μικρή γι αυτο σκεφτηκαμε κοκοφοινικα αν το κληρονόμησε η μπουμπου μου ...ελπίζω όχι βέβαια!!!

Πάντως η κοκοματ λένε οτι είναι απο τις χειρότερες εταιρίες εμείς πήραμε to cocolatex tis grecostrom

Καλεεεε καλα κανει και είναι πετσετε!!!σωστα το πήρες απλα είναι σαν σεντόνι με λάστιχο απο τη μια μεριά πετσετε απο την αλλη πλαστικό να μην περνα η υγρασία...

Αλλά το ότι δεν έχει λάστιχο ίσως αυτό να μη βολευει

Διάβασε κ εδω http://www.irabebe.gr/product/4573/seltes-krevatiou-me-lasticho

πόσο άσχετη είμαι:lol:! ε αφού κάνουν πάλι καλά. το βλέπω και αν δεν με βολέψουν παίρνω και έναν με λάστιχο!!

οι σελτεδες χρειαζονται στην αλλαξιερα και στην τσαντα εξοδου,δεν πανε χαμενοι αρκει να μην πηρες πολλους!

πήρα δύο μεγάλους, δύο 60 επι 80 και 3 40 επι 60!! ούτε έχω ιδέα αν είναι πολλοί ο λίγοι:rolleyes:

κορίτσια, έχω μία άσχετη ερώτηση. ξέρετε καμιά κοπέλα που να έρχετε σπίτι για τα νύχια???? βόρεια προάστια είμαι...

όχι, αλλά αν βρείς θέλω και εγώ :D:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

καλημερα!!! σημερα εχει καλο καιρο εδω και μασ ανοιξε η διαθεση απο τις μπορες χθες zizoulis να σου ζησει πολυχρονος, καλοτυχος να ειναι!! καλα να περασετε σημερα! κοριτσια μια ξαδερφη του αντρα μου λεει αν θελω το λικνο της λετε να ειναι βολικο για τον πρωτο καιρο η τζαμπα το στηνε ξεστηνε να βαλω την κουνια μια και εξω.

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! σημερα εχει καλο καιρο εδω και μασ ανοιξε η διαθεση απο τις μπορες χθες zizoulis να σου ζησει πολυχρονος, καλοτυχος να ειναι!! καλα να περασετε σημερα! κοριτσια μια ξαδερφη του αντρα μου λεει αν θελω το λικνο της λετε να ειναι βολικο για τον πρωτο καιρο η τζαμπα το στηνε ξεστηνε να βαλω την κουνια μια και εξω.

καλημερα!εγω προσωπικα λικνο θα εχω στο δωματιο μου(δεν χωραει η κουνια) και μετα θα τον βαλω στη κουνια του στο παιδικο!αναλογως τι θες!σκεφτομαι τη μερα να τον βαζω να κοιμαται στο παιδικο για να συνηθιζει στο χωρο του!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

SWEETANGEL νομίζω έχει να κάνει με το τί θα σου πει ο παιδίατρος και το τί θέλεις εσύ... αν δλδ θελεις το μωρο στο δωματιο σου στην αρχη προφανως θα σας βολεψει. αν το βάλεις από την αρχη στο δωματιο του ισως να ειναι περιττό. αν και γενικά λένε οτι τα βρεφη θελουν πιο χουχουλιαρικα κρεβατακια, να νιωθουν οπως στην κοιλια της μαμας τους.

RArep3.png?mjfpyDPm

και εγώ συμφωνώ ότι είναι ανάλογα εσύ τι θες! π.χ εγώ λέω να τον βάλλω από την αρχή στην κούνια, δίπλα μου στο δωμάτιο. Βέβαια θα έχω και τη καλαθούνα για καβάντζα, αν δώ ότι τις πρώτες μέρες δυσκολεύεται στον ύπνο θα τον βάλλω εκεί!

Φευγω, ώρα για δουλειά:(

url%5Dcbf47431c9.png

ομορφα αυγουστομανουλια μου γεια σας!!! τι κανετε?? διαβαζω πολυ ομορφα νεακια... τωρα πυο δε δουλευω δεν εχω χρονο καθολου να μπω μιας και ειμαι ολη μερα με τον μικρο!! τωρα κοιμηθηκε για μεσημερι και μπηκα να σας διαβασω μεχρι να ερθει ο αντρας μου να φαμε!! αχχχ ποσο χαιρομαι που διαβαζω για ψωνια κλπ!!!! πλησιαζει ο καιρος!! εγω σημερα παρηγγειλα τις πανες απο ιντρνετ!! chicco, πολυ καλες πανες, ειναι και δωρεαν τα μεταφορικα, βαζουν και δωρακια μεσα!! πηγα και πηρα και γαζουλες, και αλοιφη για το στηθος!!! ποσο χαρουμενη ειμαι!! προχωραμε!!!! zizoulis να χαιρεσαι το αγορακι σου!! να τα χιλιασει και με το καλο να του φερεις στον κοσμο το αδερφακι του!! marillou και ρινουι μου ειμαστε στις ιδιες εβδομαδες σχεδον ετσι?? παντως κι εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη ξεκαθαρισα στο μυαλο μου τι γινεται και πως μετραμε!! αυτη τη στιγμη εχουμε κλεισει την 30η εβδομαδα και εχουμε μπει στην 31η και την βαδιζουμε..και απο μηνες εχουμε κλεισει τον εβδομο (ειμαστε 7 μηνων δηλαδη) και εχουμε μπει στον ογδωο.. :) :) :)

to1Np2.png

KCkop2.png

α καλα ωραια τα ειπα με τις εβδομαδες...τα μπερδεψα.. καλε εγω εχω κλεισει την 31η με τη μαριλου... αρα εχουμε κλεισει την 31η και εχουμε μπει 32η πωπωπωπωπωπω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...