Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι.

Θα δώσω θα περάσει πρώτα το καλοκαίρι να περάσουμε καλά να αρχίσει να περπατάει κ ο μικρός γιατί είμαστε στη φάση αυτή τώρα που θέλει αλλά δεν .θα ακούσω κ τους γιατρούς να μου πουν τι μπορεί να έχει γίνει κ θα δούμε .

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Οι καλυτερες εξετασεις του τελευταιου τριμηνου....

Οι γιατροί μου τα έχουν παίξει...!!!!Εχουμε τρελαθει...Ζω το απολυτο θαυμα...!!!

Μας βλέπω και με αλλη παραταση...!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Και ολη μερα ο μπεμπης δεν κλωτσαει...χοροπηδαει...λες και ηξερε τι αποτελεσματα θα παρω...η κοιλια μου χορευει!!!ακομα και τωρα που σας γραφω χορευει!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!

Πάντα τέτοια! Δε στο έλεγα?

Να πεις τους γιατρούς να σκίσουν τα πτυχία τους!

Σαν το ένστικτο της μάνας, ΚΑΝΕΝΑ!

Πόσο χάρηκα !!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έφυγε η παραγγελια μας για την προικα της μικρης μας!!!

Εγω διαλεξα δυο σετ σεντονια. Τα αλλα τα αφησα να τα διαλεξει ο Κ.

Φουλ στο ροζ!!!

Την φανταζεται πολυ πριγκιπισσα οπως εχω καταλαβει!!!

Αν το 2ο ειναι γιος την κατσαμε την βαρκα! Παλι καινουρια θα πρεπει να αγοραζουμε!!!

bdf4p3.png

Γεια σας όμορφες, θεές αυγουστομανούλες!!!!

Λοιπόν να μου το έλεγαν δε θα το πίστευα!!!! Σταμάτησα τη δουλειά και χρόνο δεν έχω!!! Όταν δούλευα μου λέτε πώς είχα;:confused::confused::confused:

Διάβασα εν πολλή συντομία τα νέα σας!

Ζιζουλις, να χαίρεσαι τον πρωτότοκο :P:p. Με το καλό και το αδερφάκι του!!!

Αναστασία, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!!

Παπάκια, είσαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο, χίλια μπράβο!!!! Κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη παράταση να πάρεις!!!!!

Ιωάννα, αν δεν σου κάνει κόπο, πες λίγο και τις τιμές για δίκλινο στο Γένεσις, με ενδιαφέρει.

Και ναι, άντε Σαλονικιές μου, τρεις είμαστε ως τώρα, άντε να μαζευόμαστε κι άλλες για τον καφέ!!!

Όσο για τις εβδομάδες, αν είσαι π.χ. 31 + 2 ημέρες, είσαι στην 32η εβδ. Δλδ έχεις κλείσει την 31η και διανύεις την 32η. Δεν είσαι όμως 32 εβδ., εκεί είναι το μπέρδεμα νομίζω.

Και τώρα τα νέα μας:

Πήγαμε γυναικολόγο, είδαμε τον junior, αλλά κώλο δεν έβαλε το μικράκι μου!!!! Υπερδραστήριο είπε για άλλη μια φορά ο δρ, τόσο που τον παίδεψε για να κάνει τις μετρήσεις. Είναι 1360γρ. και 1 μέρα μεγαλύτερος, ακριβώς στις μέρες του σα να λέμε ;).

κάναμε και το ντόπλερ, όλα σούπερ, και το αμνιακό πολύ καλό, και ο τράχηλος μια χαρά, και το μωρό ψηλά. Είναι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω, γι΄ αυτό μου έχει ταράξει τα πλευρά και γι΄αυτό το νιώθω τόοοοοοσο πολύ όλη μέρα. Να φανταστείτε είχε τον υπέρηχο στην κοιλιά μου και τρανταζόταν ο υπέρηχος, χαχαχαχαχαχ.Αυτά.

Γεια σας όμορφες, θεές αυγουστομανούλες!!!!

Λοιπόν να μου το έλεγαν δε θα το πίστευα!!!! Σταμάτησα τη δουλειά και χρόνο δεν έχω!!! Όταν δούλευα μου λέτε πώς είχα;:confused::confused::confused:

Διάβασα εν πολλή συντομία τα νέα σας!

Ζιζουλις, να χαίρεσαι τον πρωτότοκο :P:p. Με το καλό και το αδερφάκι του!!!

Αναστασία, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!!

Παπάκια, είσαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο, χίλια μπράβο!!!! Κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη παράταση να πάρεις!!!!!

Ιωάννα, αν δεν σου κάνει κόπο, πες λίγο και τις τιμές για δίκλινο στο Γένεσις, με ενδιαφέρει.

Και ναι, άντε Σαλονικιές μου, τρεις είμαστε ως τώρα, άντε να μαζευόμαστε κι άλλες για τον καφέ!!!

Όσο για τις εβδομάδες, αν είσαι π.χ. 31 + 2 ημέρες, είσαι στην 32η εβδ. Δλδ έχεις κλείσει την 31η και διανύεις την 32η. Δεν είσαι όμως 32 εβδ., εκεί είναι το μπέρδεμα νομίζω.

Και τώρα τα νέα μας:

Πήγαμε γυναικολόγο, είδαμε τον junior, αλλά κώλο δεν έβαλε το μικράκι μου!!!! Υπερδραστήριο είπε για άλλη μια φορά ο δρ, τόσο που τον παίδεψε για να κάνει τις μετρήσεις. Είναι 1360γρ. και 1 μέρα μεγαλύτερος, ακριβώς στις μέρες του σα να λέμε ;).

κάναμε και το ντόπλερ, όλα σούπερ, και το αμνιακό πολύ καλό, και ο τράχηλος μια χαρά, και το μωρό ψηλά. Είναι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω, γι΄ αυτό μου έχει ταράξει τα πλευρά και γι΄αυτό το νιώθω τόοοοοοσο πολύ όλη μέρα. Να φανταστείτε είχε τον υπέρηχο στην κοιλιά μου και τρανταζόταν ο υπέρηχος, χαχαχαχαχαχ.Αυτά.

Ωραια νεα μουσουδι!! Μεγαλωνει κι αυτο το αντρακι σου!!

Και εχει γυρισει απ οτι καταλαβαινω... Καιμυπερδραστηριος... Το τελειο αγορακι!!

bdf4p3.png

Φουλ στο ροζ!!!

Αν το 2ο ειναι γιος την κατσαμε την βαρκα! Παλι καινουρια θα πρεπει να αγοραζουμε!!!

απο που παραγγειλες τελικα;και εμεις μια απο ταιδια 2-3 πηραμε unisex :tongue:

Και τώρα τα νέα μας:

μια χαρα ο μπομπιρας!

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Οι καλυτερες εξετασεις του τελευταιου τριμηνου....

Οι γιατροί μου τα έχουν παίξει...!!!!Εχουμε τρελαθει...Ζω το απολυτο θαυμα...!!!

Μας βλέπω και με αλλη παραταση...!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Και ολη μερα ο μπεμπης δεν κλωτσαει...χοροπηδαει...λες και ηξερε τι αποτελεσματα θα παρω...η κοιλια μου χορευει!!!ακομα και τωρα που σας γραφω χορευει!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μπραβο κοριτσαρα μου!θα δεις που θα παρεις και μερες απο τον 9ο!!!:D:D:D

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

απο που παραγγειλες τελικα;και εμεις μια απο ταιδια 2-3 πηραμε unisex :tongue:!!:D:D:D

Απο το spitishop.gr βρηκα και κουπονακι στο ιντερνετ για εκπτωση 10% στην πρωτη αγορα!

Για δευτερη παντα δεν το τολμησα. Ειπα να παρω απο το ικεα που εχει με 15-20? αν χρειαστει..

Απο ψωνια παντως ειμαστε στην τελικη ευθεια! Χθες καθαρισαμε την συρταριερα της μπουμπους. Μενει να αρχισω να πλενω. Και σκεφτομαι απο βδομαδα να αρχισω.

Ερωτηση. Στην συρταριερα κατω στα συρταρια θα στρωσετε καποιο σεντονακι;;; Η ακουμπαμε απ ευθειας τα ρουχακια;;

bdf4p3.png

παπακι πολυ ευχαριστα νεα!!! μπραβο κοριτσακι μου, να παρεις κι αλλες παρατασεις!!!! ο μπεμπουκος περνα ομορφα στην κοιλιτσα της μαμας και δε θελει να βγει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

mousoudi μπραβο για τον αντρακλα σου..μεγαλωσε :o:o ετσι να μας βαρανε δεν πειραζει...!!!

ziu απο που πηρες τα σετ??? θελω κ εγω να ξεκινησω σιγα σιγα..

Annisaki απο το spitishop.gr

Αλλα site

Oikiashop.gr

Proikon.gr

Errikahome.gr

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

τελειαααα...καλε θελω να τα παρω ολαααα...χαχαχχα...:rolleyes::rolleyes:

Ναι! Είναι που ειναι εθιστικα τα ψωνια! Τωρα που ειναι και για τα λουλουδια μας.....

Εγω διαλεξα τις πετσετες και δυο σετ απο σεντονια. Τα υπολοιπα τα διαλεξε ο Κ.

Φυσικα οοοοολα ροζ!!

bdf4p3.png

Ναι! Είναι που ειναι εθιστικα τα ψωνια! Τωρα που ειναι και για τα λουλουδια μας.....

Εγω διαλεξα τις πετσετες και δυο σετ απο σεντονια. Τα υπολοιπα τα διαλεξε ο Κ.

Φυσικα οοοοολα ροζ!!

αν ειναι λεειι...ειμαι κ λιγο τρελιαρα εγωωω...ολα τα αλλα που εχουμε ψωνισει τα εχει διαλεξει ο δικος μου Κ σε μενα, αυτα θα τα παρω εγω...και φυσικα μωβ κ ροζ..αλλα λεω να παρω και κανενα χρωμα μπεζακι...

ZNO2p3.png

αν ειναι λεειι...ειμαι κ λιγο τρελιαρα εγωωω...ολα τα αλλα που εχουμε ψωνισει τα εχει διαλεξει ο δικος μου Κ σε μενα, αυτα θα τα παρω εγω...και φυσικα μωβ κ ροζ..αλλα λεω να παρω και κανενα χρωμα μπεζακι...

Η μανα μου κ η πεθερα μου, παιρνουν unisex. Εμεις φωτια στο ροζ!

Αν κ εγω αυτα που διαλεξα ειναι μεν χαρουμενα αλλα οχι ροζ!!

bdf4p3.png

Πάει η δουλειά και για σήμερα:D

Φουλ στο ροζ!!!

άντε μεγιά με το καλό να έρθουν! εγώ λέω κάτι να στρώσω, τουλάχιστον εκεί που θα βάλλω τα ρουχαλάκι του

mousoudi τέλεια τα νέα σας, σούπερ ο μπέμπης μπράβο!!!

url%5Dcbf47431c9.png

Η μανα μου κ η πεθερα μου, παιρνουν unisex. Εμεις φωτια στο ροζ!

Αν κ εγω αυτα που διαλεξα ειναι μεν χαρουμενα αλλα οχι ροζ!!

ολα εχουν τη γλυκα τουςς...αφου θα ειναι για τις πριγιπισσες μας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...