Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Πάει η δουλειά και για σήμερα:D

άντε μεγιά με το καλό να έρθουν! εγώ λέω κάτι να στρώσω, τουλάχιστον εκεί που θα βάλλω τα ρουχαλάκι του

mousoudi τέλεια τα νέα σας, σούπερ ο μπέμπης μπράβο!!!

τωρα τελειωσες Κατερινακι??? αντε καλη ξεκουραση τωρα...εγω θα παω μεχρι το σαββατο και ουτως η αλλως 26 βγαινει η αδεια μου..

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα τελειωσες Κατερινακι??? αντε καλη ξεκουραση τωρα...εγω θα παω μεχρι το σαββατο και ουτως η αλλως 26 βγαινει η αδεια μου..

ευχαριστώωω!!!νωρίτερα από την άδεια ε?σούπερ!! και εγώ Σάββατο βγαίνω σε άδεια, αλλά μόνο αύριο έχω αρκετές ώρες μετά είναι σαν να τελείωσα!!!

Να σας ρωτήσω, οι κοπέλες που το δέχεται το μαιευτήριο έχετε σκεφτεί να έχετει rooming in? το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μόνο που με κολλάει είναι το ότι θα είμαι σε τρίκλινο και μήπως με τρία μωράκια δεν κλείνω μάτι!

url%5Dcbf47431c9.png

girlsssss πηγαμε στον γιατρο λοιπον η μικρη εχει παρει θεση με το κεφαλακι της κατω ειναι 1665 γρ πολυ καλη, πλακουντας, αμνιακο υγρο, doppler, ολα καλα και πηρα μονο 2 κιλα σε ενα μηνα τι χαρα!!!αλλα.... ειδε οτι ειναι τυλιγμενη στο λαιμο με το ομφαλιο λωρο αυτο με αγχωσε και πρεπει να το πω και στο νοσοκομειο οπου θα γεννησω αλλα ο γιατρος εκει μου ειπε απο την αρχη δεν δεχεται να παω σε εξωτερικο αλλα μονο την καρδια της ακουει οταν παω, το αλλο... ειχα συνεχεια πετρωματα απο τον γαμο και μετα το ειπα και στους 2 αλλα ακρη δεν εβγαλα για φυσιολογικα πετρωματα μου ειπαν κτλ αλλα τωρα ο τραχηλος μου κοντεινε ειπε τι σημαινει αυτο? οτι οσο κοντενει τοσο πιο γρηγορα ερχεται η ωρα της γεννας αχ τι να πω. λεει ειμαι στο οριο και ξεκουραση δεν επρεπε να μου δωσει κατι για τα πετρωματα??

KDeIp3.png

πολύ μεγάλη καλημέρα...όλες καλά? πολύ ζέστη εχτές το βράδυ...

αχ σήμερα έχω την γιατρό να δούμε το μπέμπη τι κάνει επιτέλους εκεί μέσα!!!

εχτες έκατσα και ξεχώρισα αυτά που μου έδωσαν (που ειναι για τους πρώτους μήνες) να δω τι έχω και τι θα πρέπει να αγοράσω τελικά. σήμερα θα τα πλύνω κ ολας να φεύγουν σιγά σιγά.

Ερωτηση. Στην συρταριερα κατω στα συρταρια θα στρωσετε καποιο σεντονακι;;; Η ακουμπαμε απ ευθειας τα ρουχακια;;

εγω θα τα βάλω απευθείας αφού το έχω καθαρίσει και απολυμάνει δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

καλημέρα όλη μέρα!!!!πως είστε σήμερα εσείς και τα νινάκια σας???

μουσουδάκι τέλεια τα νέα του ζουζουνιού σου!!!μπράβο!!!!

sweetangel μια χαρά και εσένα η μπουμπού σου!!!ομως δεν σου εξήγησε τι σημαίνει ότι κόντυνε ο τραχηλός σου????για τον λώρο ξέρω ότι αυτό αλλάζει διαρκώς και όπως και θα έχει θα το παρακολουθείτε κάθε φορά!!πετρώματα λίγο ή πολύ τώρα που φτάνουμε στο τέλος όλες ίσως θα έχουμε(συσπάσεις)ετοιμάζεται η μήτρα για την γέννα σιγά σιγά θα μας πουν και οι εμπειρούλες μας!!ξεκουράσου όσο μπορείς και αν δεν είσαι σίγουρη μπορείς να τον πάρεις ένα τηλ να τον ρωτήσεις ξανά.

mj με το καλό να δεις τον γιόκα σου σήμερα!!!

εγώ θα περιμένω να ξεμυρίσουν τα έπιπλακια τα έχω αφήσει ανοιχτα θα τα ξανακαθαρίσω με ντετόλ και απορρυπαντικό προδερμ και μετά θα τα πλύνω και θα τα τακτοποιήσω αλλά λέω να μην βάλω τίποτα από κάτω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχές!!

Ηταν παρά πολυ ωραια, ο μικρος ξετρελαθηκε, ηταν καλύτερα απ' οτι περίμενα ( δεν ειχα εμπειρια απο παρτυ σε παιδοτοπο). Σημερα φανταστείτε ξύπνησε απο τις 7 για να προλάβει πριν παει νηπιαγωγειο να παίξει με καποιο απο τα δωρα του!

Εγω κουράστηκα λιγο, ειχα φορέσει ψηλές πλατφόρμες (μπρος τα κάλλη ...) και οταν επιστρέψαμε με πονούσαν τα πόδια μου (ήμουν και διαρκώς όρθια για να μιλάω με τον κόσμο...) Αλλα ολα καλα... Ποσο συγκινητικά ειναι παντα τα γενέθλια του παιδιου (καμία σχεση με τη γιορτη), αφού και χτες παρ' οτι δεν ηταν η ιδια μερα και στην ουσία τα κάναμε για δευτερη φορα τα συναισθήματα ηταν ιδια!!!

Απο σημερα διάβασμα, εχω ήδη αργήσει και δυστυχώς αυτές τις μερες εχω και μαθηματα και τη γιορτη στο νηπιαγωγειο - τα σκεφτομαι κι αγχώνομαι αν θα προλάβω ως την Κυριακη!

Χάρηκα πολυ με τα νεα σας: παρατάσεις τοκετου, καλές εξετασεις, ψώνια ...

Φιλια πολλα σε ολες!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

καλημέρα κορίτσια! πώς είστε σημερα?

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Οι καλυτερες εξετασεις του τελευταιου τριμηνου....

Οι γιατροί μου τα έχουν παίξει...!!!!Εχουμε τρελαθει...Ζω το απολυτο θαυμα...!!!

Μας βλέπω και με αλλη παραταση...!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Και ολη μερα ο μπεμπης δεν κλωτσαει...χοροπηδαει...λες και ηξερε τι αποτελεσματα θα παρω...η κοιλια μου χορευει!!!ακομα και τωρα που σας γραφω χορευει!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μπράβο και στους 2 σας! αυτά είναι τέλεια νέα!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Η χαρα σου χαρα και δικη μας!!! Ευχομαι να παιρνετε παρατασεις μεχρι το τελος!!!!! Κοιτα τελικα που θα γεννησεις στον 9ο!!!!! Φιλια στον αντρακλα σου!!! Zizoulis να χαιρεσαι το παιδι σου!!!!! Καλα να περασετε!!!! Καλα εγω στα γενεθλια του μωρου μου πιστευω οτι θα ειμαι πολυ νουμερο... Και καλοκαιρι με το καλο που θα ειναι θα ντυνομαι αποκριατικα!!!! :) :) :) σχετικα με τις κρεμες συγκαματος ασχετα που ολες χρησιμοποιουν sudocream μου εχουν πει οτι εχει παρα πολλα χημικα! Εγω θα παρω κηραλοιφη που ειναι απο φυσικα προιοντα( κερι μελισσας κ λαδι) . Εγω σημερα εκλεισα την 29η εβδομαδα κ απο αυριο μπορω να λεω οτι ειμαι στην 30η. Ειναι οπως κ οι μηνες ... Ειμαι στον 7 ο κ ας μην τον εχω κλεισει ακομα.... ;) ;) ζιου εσυ δεν ειχες προβλημα με αιμοροιδες; Βαλε κ εμενα μεσα.. Και γενικα με εχει πιασει ενα μικροπροβληματακι με το εντερο μου.... Συνεχιζω τις μινι διακοπουλες μου αν κ ο καιρος τα εχει παιξει... Αλλα πιστευω οτι ειναι με το μερος μας... Θα εχει ζεστες αυγουστο σεπτεμβρη οκτωβρη κ θα βγαινουμε βολτουλες συνεχεια με τα μωρακια μας!!!!!!!!! Αχ ανυπομονωωωωωωω!!!!!!

ελπίζω το έντερο να φτι'αξει.... αν και ίσως είναι λόγω αλλαγής παραστάσεων?

κατα τ' άλλα, μακάρι ο καιρός να μας κάνει το χατίρι...να έχει δροσούλα αυτή την περίοδο και μετά να έχει ζεστούλα για να βγαίνουμε βόλτες!

Γεια σας όμορφες, θεές αυγουστομανούλες!!!!

Λοιπόν να μου το έλεγαν δε θα το πίστευα!!!! Σταμάτησα τη δουλειά και χρόνο δεν έχω!!! Όταν δούλευα μου λέτε πώς είχα;:confused::confused::confused:

Και τώρα τα νέα μας:

Πήγαμε γυναικολόγο, είδαμε τον junior, αλλά κώλο δεν έβαλε το μικράκι μου!!!! Υπερδραστήριο είπε για άλλη μια φορά ο δρ, τόσο που τον παίδεψε για να κάνει τις μετρήσεις. Είναι 1360γρ. και 1 μέρα μεγαλύτερος, ακριβώς στις μέρες του σα να λέμε ;).

κάναμε και το ντόπλερ, όλα σούπερ, και το αμνιακό πολύ καλό, και ο τράχηλος μια χαρά, και το μωρό ψηλά. Είναι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω, γι΄ αυτό μου έχει ταράξει τα πλευρά και γι΄αυτό το νιώθω τόοοοοοσο πολύ όλη μέρα. Να φανταστείτε είχε τον υπέρηχο στην κοιλιά μου και τρανταζόταν ο υπέρηχος, χαχαχαχαχαχ.Αυτά.

μπράβο στον μπεμπάκο σου μουσούδι! και εμένα σε αυτή τη στάση είναι, λες να μείνουν εκεί από τώρα??

ευχαριστώωω!!!νωρίτερα από την άδεια ε?σούπερ!! και εγώ Σάββατο βγαίνω σε άδεια, αλλά μόνο αύριο έχω αρκετές ώρες μετά είναι σαν να τελείωσα!!!

Να σας ρωτήσω, οι κοπέλες που το δέχεται το μαιευτήριο έχετε σκεφτεί να έχετει rooming in? το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μόνο που με κολλάει είναι το ότι θα είμαι σε τρίκλινο και μήπως με τρία μωράκια δεν κλείνω μάτι!

εγώ λέω να το αποφύγω, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα του αποκλειστικού θηλασμού χωρίς να το έχεις στο δωμάτιό σου (και ξέρω ότι εφαρμόζεται στο μαιευτήριο που θα είμαι). όσους ξέρω μου είπαν να το αποφύγω γιατί όσο να πεις θα είσαι κουρασμένη, οπότε ας έχουμε 3-4 μέρες για να επανακάμψουμε και μετά θα είμαστε μαζί κάθε μέρα! συν ότι όσοι έρχονται θα είναι πάνω από το μωρό...

girlsssss πηγαμε στον γιατρο λοιπον η μικρη εχει παρει θεση με το κεφαλακι της κατω ειναι 1665 γρ πολυ καλη, πλακουντας, αμνιακο υγρο, doppler, ολα καλα και πηρα μονο 2 κιλα σε ενα μηνα τι χαρα!!!αλλα.... ειδε οτι ειναι τυλιγμενη στο λαιμο με το ομφαλιο λωρο αυτο με αγχωσε και πρεπει να το πω και στο νοσοκομειο οπου θα γεννησω αλλα ο γιατρος εκει μου ειπε απο την αρχη δεν δεχεται να παω σε εξωτερικο αλλα μονο την καρδια της ακουει οταν παω, το αλλο... ειχα συνεχεια πετρωματα απο τον γαμο και μετα το ειπα και στους 2 αλλα ακρη δεν εβγαλα για φυσιολογικα πετρωματα μου ειπαν κτλ αλλα τωρα ο τραχηλος μου κοντεινε ειπε τι σημαινει αυτο? οτι οσο κοντενει τοσο πιο γρηγορα ερχεται η ωρα της γεννας αχ τι να πω. λεει ειμαι στο οριο και ξεκουραση δεν επρεπε να μου δωσει κατι για τα πετρωματα??

μπράβο και για τη δική σου μπεμπούλα!!

σχετικά με τον τράχηλο, στη β' επιπέδου ανάλογα με το μήκος βγάζαν και κάποια αποτελέσματα προωρότητας... αλλά εφόσον ζήτησε ξεκούραση, ξεκουράσου!!!! δε νομίζω ότι για τον τράχηλο υπάρχει κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις.

πολύ μεγάλη καλημέρα...όλες καλά? πολύ ζέστη εχτές το βράδυ...

αχ σήμερα έχω την γιατρό να δούμε το μπέμπη τι κάνει επιτέλους εκεί μέσα!!!

εχτες έκατσα και ξεχώρισα αυτά που μου έδωσαν (που ειναι για τους πρώτους μήνες) να δω τι έχω και τι θα πρέπει να αγοράσω τελικά. σήμερα θα τα πλύνω κ ολας να φεύγουν σιγά σιγά.

εγω θα τα βάλω απευθείας αφού το έχω καθαρίσει και απολυμάνει δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

άντε, να δεις και εσύ τον μπεμπάκο σου!:-)

RArep3.png?mjfpyDPm

καλημερααα!τι κανετε;

Απο το spitishop.gr βρηκα και κουπονακι στο ιντερνετ για εκπτωση 10% στην πρωτη αγορα!

Για δευτερη παντα δεν το τολμησα. Ειπα να παρω απο το ικεα που εχει με 15-20? αν χρειαστει..

Απο ψωνια παντως ειμαστε στην τελικη ευθεια! Χθες καθαρισαμε την συρταριερα της μπουμπους. Μενει να αρχισω να πλενω. Και σκεφτομαι απο βδομαδα να αρχισω.

Ερωτηση. Στην συρταριερα κατω στα συρταρια θα στρωσετε καποιο σεντονακι;;; Η ακουμπαμε απ ευθειας τα ρουχακια;;

μεγειααα!περιμενω την παραγγελια απο το oikiashop,εμενα μου εχουν μεινει τα ζιπουνακια-φορμακια,αυτα τελος του μηνα!αυτο το μηνα τελειωσε ο μισθος απο τις 10 του μηνα :roll::roll::roll: και εγω θα απολυμανω τη συρταριερα-ντουλαπα και μετα τα ρουχαλακια κατευθειαν!

μια χαρα τα νεα της μπουμπους!οσο για τα υπολοιπα δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα εκτος απο ξεξουραση!

κοριτσια στον 8 πολυ προσοχη,οχι ταρζανιες με δουλειες!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

καλημέρα είστε όλες καλα?

SWEETANGEL μου τι σου είπε για το λώρο και το τράχηλο?

mj_lia μου εγώ το βάζω στη θήκη του απορρυπαντικού

καλορίζικα τα ψώνια σε όσες κάνατε!!!!!!!!!!

zizoulis μπράβο κοριτσάκι μου και του χρόνου με το αδερφάκι του!!!!!!!!

ελπίζω να σας διαβάσω πιο μετά, πολλά φιλιά σε όλεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααα απο μενα και την μπεμπουλα μουυυ...!!!

πως ειστε?? εγω καλα,σημερα ειμαι σπιτι,δεν θα κανω τπτ,λιγες δουλιτσες και κανενα πλυντηριο..αυριο ειναι η μεγαλη μερα...!!!!επιτελους..!!!

sweetangel μπραβο για την κορουλα σου, για τον τραχηλο δεν εχω ιδεα,αλλα οπως κ να εχει εσυ ξεκουρασου..για το λωρο μην ανησυχεις απλα θα σε παρακολουθουν πιο συχνα..συμβαινει...

mj-lia με το καλο να δεις και εσυ το μπεμπη σου...!! οσο για το υγρο απορρυπαντικο εγω το βαζω στη θηκη..

rinoui εσυ κοριτσακι μου πως εισαι????

ZNO2p3.png

Κορίτσια μου καλημέρα,

διάβασα πολύ ευχάριστα νέα, αγορές, υπέρυχοι με τσουπωτά και δραστήρια μωράκια, καλές εξετάσεις από παπάκια (να δεις αυτός δεν θα λέει να βγει στο τέλος)

ζιζούλις να χαίρεσαι το αγορίνι σου το πρωτότοκο

και εμείς θα τους κάνουμε γενέθλια μαζί την Κυριακή, έχουν γενέθλια μόνο με 9 μέρες διαφορά οπότε δεν λέει να τα κάνουμε χώρια

sweetangel για τον τράχηλο που κόντυνε καλό είναι να προσέχεις, θέλει ξάπλα όσο μπορείς και να μην σηκώνεις καθόλου βάρη, τα πετρώματα είναι φυσιολογικά, εμένα μου είπε την προηγούμενη φορά ότι αν είναι κάτω από 15 την ημέρα είναι εντάξει

εγώ δουλεύω ακόμα αλλά τουλάχιστον από το σπίτι, γλύτωσα έτσι την οδήγηση και μπορώ να πηγαίνω για κατούρημα όσες φορές θέλω (και θέλω συνέχεια), τα παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν στον παιδικό και στην γιαγιά, δεν τα έχω εγώ το πρωί

Έχω βαρύνει πάρα πολύ, αυτό που με δυσκολεύει είναι το περπάτημα, λαχανιάζω αμέσως

Την προηγούμενη εβδομάδα υπέφερα απίστευτα από τις καούρες, ξυπνούσα το βράδυ στις 2με3 και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ με τίποτα από τον πόνο, ούτε τα μαλόξ με βοηθούσαν ούτε το γάλα ούτε τίποτα, μετά φυσικά ήμουν σαν το ζόμπι από την αυπνία. Τώρα έχει 2 μέρες που είμαι καλύτερα, μάλλον κάποιος τα είχε βάλει με το στομάχι μου

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!

Sweetangel μπραβο για το μπεμπονι σου!!

Οσο για τον τραχηλο, ξεκουραση.

Zizoulis καλο κουραγιο με το διαβασμα! Τι καλα που περασατε ομορφα στο παρτυ του μεγαλου!!

Mj lia στα δικα μας ρουχα το βαζω στον καδο. Για της μπουμπους πηρα σκονη απορρυπαντικο. Μαλακτικο δεν πηρα. Σκεφτηκα πως θα τα βαλω στεγνωτηριο, οποτε θα βγαινουν ηδη μαλακα.

Kimonandi με το καλο να σας ερθει η παραγγελια σας! Κινεγω την περιμενω πως κ πως!

Annisaki αραξεεεεεε!

Κι εγω σημερα ενα μαγειρεμα θα κανω. Και ισως λιγο σιδερο.

bdf4p3.png

Καλημέρα!!!! Ουφ μόλις άρχισε να κουνιέται ο μπεμπάκος, ήταν πολύ ήσυχος κια με έπιασε ένα άγχος!πεινούσε μάλλον!Αν και τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να είναι πολύ ήσυχος.

SWEETANGEL μια χαρά η μπεμπούλα. χμ για τον τράχηλο και τα πετρώματα δεν ξέρω καθόλου να σου πω, αλλά στο νοσοκομείο που είπες δεν θα είναι ο γιατρός που σε παρακολουθεί εκεί και πρέπει να το πεις εσυ? Αλλά για να σου είπε ξεκούραση κάτι θα ξέρει, μπορεί να μη χρειάζεται κάτι. Το πολύ πολύ παρτον ένα τηλ.

mj_lia άντε με το καλό να δεις τον μπεμπη σου σήμερα. Για εμάς που παίρνω υγρό απορυπαντικό στη θήκη το βάζω.

zizoulis μπράβο, ε είναι δυνατόν να μην το χαιρόταν!αντε υπομονή τώρα και μην το παρακάνεις με κούραση:D

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...