Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Και μόλις σας διαβασα..Δε θυμαμαι βεβαια ποια ειπε τι...

Περαστικα σε οσες ταλαιπωρουνται..Μη μασατε!!!Ειμαστε ηρωήδες!!!Η εγκυμοσυνη λεει ο doctor ειναι ενας άθλος...!!Είμαστε γαμάτες λοιπον!!!

Εμενα ο μπεμπης μου ειναι πολυυυυ ησυχος...Λογικο βεβαια...αφου εχω λιωσει στην πεινα και τη διψα...που να παρει ενεργεια το χρυσο μου....πφφφ Αντε λιγο εμεινε για μενα...!!!

Σημερα εγω ετρεχα στην υπηρεσια να ζητησω πισω τα τα λεφτα που μου εκοψαν απο τη δουλεια...Να δουμε...θα τα παρωω;;Ειναι 150 ευρα το μηνα...Δεν ειναι λίγα!!!

Σημερα εμεις θα πάμε σινεμά... Θα βγω απο το καβουκι μου!!! :-)))

Σας φιλωωωω θερμαααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!τι κανετε;εμεις τελειωσαμε με βαψιματα!σημερα καθαριστηκε και το σπιτι και ηρεμησα!παρηγγειλα και την προικα του μπεμπη,μπουρνουζοπετσετες,κουβερτες και σεντονακια!δευτερα πιστευω θα τα εχω :D:D:D αυριο θα παμε για την κουνια!μου μενουν σελτεδακια,πανες αγκαλιας,ι τα ρουχα του και μπιμπερο-αποστειρωτης-μπανακι!το λικνο θα μου το κανουν δωρο οποτε τελος ιουλιου πιστευω θα το εχω!μπηκαμε σε σειρα επιτελους!:D:D:D εκτος απο αφρολουτρο και κρεμα συγκαματος τι αλλο παιρνουμε;

impregnant υπομονη και περαστικα!

anastasiat28 αχ αυτη η ατιμη η κριση!υπομονη,την υγεια σας να εχετε και ολα θα βρουν το δρομο τους!

rinoui καταλαβα την λαχταρα που πηρες!κατσε ξαπλα και ολα καλα!

margi25 καλοριζικο το καροτσι!ειναι πολυ ωραιο,το εχει μια φιλη μου και η τιμη σουπερ!!!περαστικα στον αντρα σου!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας!!!! Είχα ετοιμάσει και μια απάντηση με σχόλια ανά ποστ, αλλά μου το έχασε το χαζονετ και τώρα αδυνατώ να ξαναγυρίσω πίσω και να τα ξαναγράψω όλα, οπότε ό,τι θυμάμαι!!

Να ευχηθώ μεγειά τα ψώνια σε όσες έκαναν μπεμπεδίστικες υπέροχες αγορές και καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν αποτελέσματα εξετάσεων :P

zizoulis διάβασα το χουνέρι που έπαθες...τι να πω; Αυτό με τους υπολογιστές έχει γίνει πια σύνηθες φαινόμενο. Ο μεγάλος μου φόβος είναι όταν ετοιμάζω κανένα κείμενο, μην το χάσω και άντε πάλι ξανά μανά. Πάντως αφού τα πρόλαβες, μπράβο!!! Τέλος καλό όλα καλά!!!

Για τις διατροφές που λέγατε, δεν μπορώ να βοηθήσω από πείρα, αλλά γενικά εκείνο που ξέρω είναι ότι ακόμη κι αν μας δυσκολεύουν ορισμένα πρέπει στην εγκυμοσύνη, καλό είναι να τα πραγματοποιούμε με καλή διάθεση, άλλωσε είναι για ιερό σκοπό, ιερότερο δεν έχει :-)

impregnant μου άδικα αγχώνεσαι και για την αλοιφή και για την επεμβασούλα. Κορτιζόνη άλλωστε παίρνουν πολλές έγκυες για την διατήρηση της εγκυμοσύνης και κάνουν και ενέσεις για τα πνευμόνια του μωρού, ε, τι παθαίνουν; Τίποτα!!! Εσένα ούτε που θα φτάσει η κορτιζόνη στο μωράκι. Και η επέμβαση θα γίνει ενώ είσαι υπό παρακολούθηση, προβλήματα δεν έχεις, γιατί προδιαθέτεις άσχημα τον εαυτό σου;

Αναστασία μου γλυκιά, τη νιώθω την αγωνία και την απογοήτευσή σου από την όλη οικονομική κατάσταση. Τα πέρασε ο άντρας μου ήδη στην αρχή της κρίσης και από συνέταιρος στη δουλειά του βρέθηκε εντελώς στον αέρα. Βέβαια είχαμε τον δικό μου μισθό, αλλά το σοκ ήταν μεγάλο. Όπως και να έχει κουτσά στραβά τα βολέψαμε και μετά από ζόρι η κατάσταση τώρα άρχισε κάπως να στρώνει, αλλά κι εμάς συνέπεσε με την γέννηση του πρώτου μας παιδιού, οπότε με κάποιον τρόπο σε νιώθω. Υπομονή, δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και κάποια στιγμή όλα καλυτερεύουν. Το παιδάκι σας έχει τη βασική προτεραιότητα τώρα!!!

rinui, έχεις ακόμη αίμα; Θέλω να πεις ΟΧΙ!!!!! Πάντως κι εγώ λέω ότι εφόσον ο γιατρός σου είναι χαλαρός, το ίδιο να είσαι κι εσύ. Προσεκτική και συνεπής στην ξάπλα σου, χαλαρή όμως. Κι αύριο που θα σε δει να μας πεις ότι δεν ήταν αποκόλληση, αλλά κάτι άλλο άσχετο. Όπως και να έχει κορίτσια το ξαναματαλέω: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Μην ξεθαρρεύουμε καμία μας!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!

ΟΣΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΙΚΑ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!!

ΣΟΣ τελικά δε μου ζήτησε την αυχενική αλλά τη β επιπέδου ενω στο τηλέφωνο στις πληροφορίες έλεγαν αυχενική!!!

Πάρτε τα όλα μαζί καλού κακου

Κλασικό δημόσιο....

Κοριτσάκια διάβασα για καινούρια πραγματάκια... Με γεια σας!!

Rinoui, περαστικουλια!! Μην ανησυχείς αφού κι ο γιατρος δεν ανησυχεί! Δεν κατάλαβες να έγινε κατι που να ζοριστηκες; Ποσο θα μείνεις στο κρεβατι;

Δεν ένιωσα να ζορίζομαι περισσότερο απ΄ ότι συνήθως... Δεν ξέρω πώς έγινε.

Προς το παρόν έχει κρεβατάδα μέχρι αύριο που θα με δει ο γιατρός. Ούτως ή άλλως στις 21/6 βγαίνω σε άδεια. Ίσως τελικά βγω νωρίτερα και όχι αργότερα που σκεφτόμουν.

Αχ μη μου λες τέτοια....!!!

Μηπως με το βάψιμο σήκωσες βάρος αθελά σου και δεν το θυμάσαι....

Ξαπλωσε τωρα... ηρεμησε και όλα καλά θα πάνε....

Φιλιά!!

Σ΄ ευχαριστώ!

Για το βάψιμο φέραμε μπογιατζή, λογικά αν έχει να κάνει με κούραση και βάρη, έγινε λόγω των δουλειών του Σαββάτου :(

Rinoui

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!ξεκουρασου όσο μπορείς σίγουρα είναι μικρή αποκόλληση οποτε πολύ γρήγορα θα σαι περδικι απλα πρόσεχε απο εδώ και πέρα...

Εγω Κουράστηκα σήμερα με το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ παρόλο που δεν περίμενα σε ουρά απλα δεν ξέρω λαχανιαζω τόσο εύκολα δυσκολεύομαι γενικά με τις δουλειες και τώρα νιώθω τη μπουμπου τοοοοσο χαμηλα...κάτω απο το εσώρουχο!!!κι εγώ ξάπλα είμαι προληπτικά με ψιλοπονανε οι κινήσεις της εκεί κάτω...

Μόνο ξεκούραση πλέον...όλη μέρα στο κρεβάτι είμαι!

Εσύ τί καλό έβγαλες με το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ;

Ναι σημερα ξεκουράζομαι, εχω πιάσει απο το πρωι τα τηλέφωνα κι ήδη εχω κανονίσει καφεδάκια για αυριο και μεθαύριο με φιλεναδες. Αυριο εχω μονο ενα μαθημα, την Παρασκευη τιποτα, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, λογικά τιποτα, Τρίτη, επιτέλους κανουμε το παρτυ για τα γενέθλια του μικρού, οπως ήθελε σε παιδοτοπο με ολους τους συμμαθητές του... Κι απο τεταρτη 11/6 εως Σαββατο 21/6 δε θα σηκωσω κεφάλι απο το διάβασμα αφού 15/6 και 21/6 δίνω τις εξετασεις του μεταπτυχιακού (και ταυτόχρονα εχω και κατι μαθηματα σκόρπια).

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! Χαράς στο κουράγιο σου! Το τελευταίο που θα ήθελα είναι εξετάσεις αυτή την περίοδο.

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια διάβασα για καινούρια πραγματάκια... Με γεια σας!!

Δεν ένιωσα να ζορίζομαι περισσότερο απ΄ ότι συνήθως... Δεν ξέρω πώς έγινε.

Προς το παρόν έχει κρεβατάδα μέχρι αύριο που θα με δει ο γιατρός. Ούτως ή άλλως στις 21/6 βγαίνω σε άδεια. Ίσως τελικά βγω νωρίτερα και όχι αργότερα που σκεφτόμουν.

Σ΄ ευχαριστώ!

Για το βάψιμο φέραμε μπογιατζή, λογικά αν έχει να κάνει με κούραση και βάρη, έγινε λόγω των δουλειών του Σαββάτου :(

Μόνο ξεκούραση πλέον...όλη μέρα στο κρεβάτι είμαι!

Εσύ τί καλό έβγαλες με το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ;

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! Χαράς στο κουράγιο σου! Το τελευταίο που θα ήθελα είναι εξετάσεις αυτή την περίοδο.

Έβγαλα το χαρτί του γιατρού γιατί του γιατρού μου δεν έκανε ως ιδιώτης και έβγαλα και τα ενσημα για το 2012 2013 που δουλευα...

Απο ΟΑΕΔ δεν έβγαλα άκρη μου έχουν βάλει την ανανέωση μέσα Ιούλη με Αύγουστο που γενναω και δε μπορούσαν να το αλλάξουν κλασικα κολλήματα δημοσιου...το πολυ πολύ να διαγραφω αν δε μπορέσω να παω ...

Ε για το ΙΚΑ τα έχω όλα μαζέψει μένει να πάω όταν μπω στις 56 μέρες πριν την ΠΗΤ next friday it is!!! :-) :-) :-)

Papakia mouuuuu

Καλά είστε;;;τι κανει το παλληκάρι σου;;; :-) :-) :-)

Αχ κι εγώ αυτό ήθελα δεν μυρίζει τέλεια;;;;;;απίστευτη μυρωδιά!!!

Αλλά η κουμπάρα μου, λέει τους λεκέδες δεν τους βγάζει...μωρέ στο πρωτο πλύσιμο ολα τα απορρυπαντικα bebe καλά ειναι μετα είναι το θέμα με τα λερωμένα ρουχαλακια τι παίρνουμε...εγώ πήρα Αρκάδι υγρό καλά έχω ακούσει για το συγκεκριμένο ...η σκόνη είναι μουφα!

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα τα bebe απορρυπαντικά οπως αργότερα τα kid δε βγάζουν τους δύσκολους λεκεδες, ισως ακριβώς επειδή ειναι πιο ήπια τα συστατικά τους. Εγω τα χρησιμοποίησα εως το προνηπιο (5,5 χρονων) όπου πλέον πέρασα στα κανονικα γιατι με τα λερωματα απο τους μαρκαδορους δεν έβγαινε άκρη. Τα εχω χρησιμοποιήσει ολα και να πω την αληθεια έπαιρνα ανάλογα με το πιο εχει προσφορα. Το Αρκαδι (σκόνη ομως) δε με βόλεψε γιατι μου άφηνε υπολείμματα.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

γεια σας κοριτσια!τι κανετε;εμεις τελειωσαμε με βαψιματα!σημερα καθαριστηκε και το σπιτι και ηρεμησα!παρηγγειλα και την προικα του μπεμπη,μπουρνουζοπετσετες,κουβερτες και σεντονακια!δευτερα πιστευω θα τα εχω :D:D:D αυριο θα παμε για την κουνια!μου μενουν σελτεδακια,πανες αγκαλιας,ι τα ρουχα του και μπιμπερο-αποστειρωτης-μπανακι!το λικνο θα μου το κανουν δωρο οποτε τελος ιουλιου πιστευω θα το εχω!μπηκαμε σε σειρα επιτελους!:D:D:D εκτος απο αφρολουτρο και κρεμα συγκαματος τι αλλο παιρνουμε;!

Τι καλα που τελειωσατε με τα βαψιματα... Εμεις περιμενουμε να ανοιξει ο καιρος για να βαψει ο Κ..

Μπορνουζακια κτλ απο e shop τα παρηγγειλες;; Απο ποιο;;; Κι εγω στο ψαξιμο ειμαι..

Εγω εκτος απο κρεμα συγκαματος και σαμπουαν/αφρολουτρο, παράγγειλα λάδι για μασαζ και ενυδατική κρέμα.

Καλή συνέχεια αγορών!

bdf4p3.png

Έβγαλα το χαρτί του γιατρού γιατί του γιατρού μου δεν έκανε ως ιδιώτης και έβγαλα και τα ενσημα για το 2012 2013 που δουλευα...

Απο ΟΑΕΔ δεν έβγαλα άκρη μου έχουν βάλει την ανανέωση μέσα Ιούλη με Αύγουστο που γενναω και δε μπορούσαν να το αλλάξουν κλασικα κολλήματα δημοσιου...το πολυ πολύ να διαγραφω αν δε μπορέσω να παω ...

Ε για το ΙΚΑ τα έχω όλα μαζέψει μένει να πάω όταν μπω στις 56 μέρες πριν την ΠΗΤ next friday it is!!! :-) :-) :-)

Mariloou να σε ρωτησω κατι για το ΙΚΑ.

Στο ικα (υπηρεσια) πρεπει να παμε ακριβως στις 56 ημερες πριν απο την ΠΗΤ ή μπορούμε να παμε και 5-10 μέρες πιο αργα;;;

bdf4p3.png

Mariloou να σε ρωτησω κατι για το ΙΚΑ.

Στο ικα (υπηρεσια) πρεπει να παμε ακριβως στις 56 ημερες πριν απο την ΠΗΤ ή μπορούμε να παμε και 5-10 μέρες πιο αργα;;;

Απο 56 και πιο μετα έτσι μου ειπαν!!!εγώ έχω κόλλημα να πάω στις 56 και ρωταγα αν δεχονται ακριβως την ιδια μερα , πέφτει παρασκευή να πάω με τη μαμά μου γιατί φεύγει για το εξοχικό!!!

Διαφημίσεις

Απο 56 και πιο μετα έτσι μου ειπαν!!!εγώ έχω κόλλημα να πάω στις 56 και ρωταγα αν δεχονται ακριβως την ιδια μερα , πέφτει παρασκευή να πάω με τη μαμά μου γιατί φεύγει για το εξοχικό!!!

Αααααα οκ! Γιατι εμενα οι 56 ημεερες πριν την ΠΗΤ ειναι στις 20/6 και ραντεβου στην γιατρο εχω στις 24. Για να ξερω να το ακυρωσω και να το βαλω πιο νωρις...

Θα παρω στο ΙΚΑ να ρωτησω για να ειμαι σιγουρη!

bdf4p3.png

Αααααα οκ! Γιατι εμενα οι 56 ημεερες πριν την ΠΗΤ ειναι στις 20/6 και ραντεβου στην γιατρο εχω στις 24. Για να ξερω να το ακυρωσω και να το βαλω πιο νωρις...

Θα παρω στο ΙΚΑ να ρωτησω για να ειμαι σιγουρη!

Έιδες τι εγραψα ε πάρε και αυχενική και β επιπέδου κ βιβλιάριο φυσικά ...αλλα ζητάνε στο τηλ αλλα απο κοντα!

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα τα bebe απορρυπαντικά οπως αργότερα τα kid δε βγάζουν τους δύσκολους λεκεδες, ισως ακριβώς επειδή ειναι πιο ήπια τα συστατικά τους. Εγω τα χρησιμοποίησα εως το προνηπιο (5,5 χρονων) όπου πλέον πέρασα στα κανονικα γιατι με τα λερωματα απο τους μαρκαδορους δεν έβγαινε άκρη. Τα εχω χρησιμοποιήσει ολα και να πω την αληθεια έπαιρνα ανάλογα με το πιο εχει προσφορα. Το Αρκαδι (σκόνη ομως) δε με βόλεψε γιατι μου άφηνε υπολείμματα.

Εχεις δίκιο!!

Κανένα κολπακι έκανες για τους λεκέδες;;;;

Ρε κοριτσια επειδη ανησυχω λιγο σχετικα με το βαρος του μωρου ποσο βαρος εχουν τωρα τα μωρα σας;

Χρυσάkι δες το διάγραμμα σε αυτό site!!!

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

Γιατί εγώ κ να σου πω ξέρω οτι οτι δεν είμαστε στα Νορμάλ όρια 29 και 5 ημασταν γύρω στα 1700! Δηλ παραπανω απο το κανονικό φαντασου το μηριαίο οστό με έβγαζε 33 εβδομάδων...

Edit

Το διαγραμμα δείχνει το μέσο ορο !

Να μην ανησυχεις πάντως!!!δεν υπάρχει λογος!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...