Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρα ομορφομανούλες μου!

Ωραία πράγματα διαβάζω! Αχχχχχχχ..... μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!

Μιλάτε για άνχος? Εχθές μ' έπιασε πανικός! Φώναξα 2 φίλες, έπλινα τις τελευταίες μέρες 12 πλυντήρια ρουχαλάκια και μωρουδίστικα πράγματα του μπέμπη! Μου τα φέρανε κουμπάροι, φίλοι, κτλ.... Εννοείτε ότι τα έπλινα όλα.... ρουχαλάκια.... κουβερτούλες.... προίκες μωρού.... ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Στήσαμε το κρεβατάκι... έπλινα και απολύμανα όλα τα αρκουδάκια και τα παιχνιδάκια... έτοιμη και η κούνια! Όλα σας λέω!

Τα έβαλα στη σιρταριέρα... έριξα σεντόνια πάνω σε όλα για να μην σκονίζοντε και από δω και πέρα.... ΧΑΛΛΛΛΛΑΡΑ. Δεν την μπορώ τη ζέστη και φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να κουνηθώ σε λίγο καιρό.

άρα.... έχω χρόνο!!! Πότε θα πάμε για καφέ? ε? ε? :D:D:D

αντε ωραια!τωρα ηρεμησες!την κουνια και τη συρταριερα με τι την απολυμανες;

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ωραια!τωρα ηρεμησες!την κουνια και τη συρταριερα με τι την απολυμανες;

έβαλα σε ένα μπολ αυτό το απορρυπαντικό ρούχων για τα μωρά, τα έπλινα με πανάκι και μετά τα ψέκασα με dettol. Πιστέυω κάτι να έγινε...

γεια σας κοριτσια και απο μενα!!! αρχισα να ξυπναω και εγω στις 6 με 7 ωρες υπνου γιατι?? διαβασα οτι συμβαινει και σε αλλα κοριτσια προετιμαζεται το σωμα μας για τα μετεπειτα ξεχνυτια?? εχω ενα θεμα κοριτσια την κουνια θα την παρω χρησιμοποιημενη (σε καλη κατασταση και το στρωμα) πως να τα καθαρισω εχω σκουπα με ατμο για τετοιες δουλειες και θα κανω το στρωμα χρειαζεται κατι αλλο? και νομιζεται αρκει 1 φορα η να το κανω 2 με 3 φορες για σιγουρα?? μετα την συρταριερα που θα την αγορασω και σιγουρα θα μυριζει πως να την καθαρισω??

KDeIp3.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα!!! αρχισα να ξυπναω και εγω στις 6 με 7 ωρες υπνου γιατι?? διαβασα οτι συμβαινει και σε αλλα κοριτσια προετιμαζεται το σωμα μας για τα μετεπειτα ξεχνυτια?? εχω ενα θεμα κοριτσια την κουνια θα την παρω χρησιμοποιημενη (σε καλη κατασταση και το στρωμα) πως να τα καθαρισω εχω σκουπα με ατμο για τετοιες δουλειες και θα κανω το στρωμα χρειαζεται κατι αλλο? και νομιζεται αρκει 1 φορα η να το κανω 2 με 3 φορες για σιγουρα?? μετα την συρταριερα που θα την αγορασω και σιγουρα θα μυριζει πως να την καθαρισω??

Καλημερα κοριτσακι!!

Την συρταριερα σιγουρα θελει να την αφησειςβανοιχτη κ να ξεμυρισει. Μετα θα ελεγα με ντετολ για αρχη και με νερο και απορρυπαντικο μωρουδιακο στην συνεχεια.

Οσο για την κουνια εγω το ιδιο θα εκανα.

Για το στρωμα τι να σου πω... Θα σου ελεγα αν μπορουσατε να διαθεσετε ενα ποσο να αγοραζατε καινουριο. Διαφορετικα με ατμοκαθαριστη. Αλλα σιγουρα πανω απο μια φορα. Και στον ηλιο.

bdf4p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια γλυκά!

Ωραίες που είναι αυτές οι ετοιμασίες ε;

SWEETANGEL εγώ θα πρότεινα αυτό ακριβώς που έγραψε η happy and crazy παραπάνω. Αφού τα αφήσεις μερικές μέρες

με τα συρτάρια ανοιχτά και τακτικό αερισμό στο δωματιάκι του,

βάλε σε μπολ βρεφικό απορρυπαντικό και τρίψε με πανάκι την κούνια και τη συρταριέρα μέσα και έξω.

Αν θέλεις ψέκασε με Detol αλλά εγώ ίσως το παραλείψω αυτό το βήμα.

Κορίτσια πάρτε στα μωράκια σας από αυτά τα παιχνιδάκια που τραβάς το κορδόνι και παίζει μουσική!

Το κάνω και το μωρουλάκι μου παίζει τα πιο χαρούμενα κλωτσιδάκια του !!! :D:D:D

HhWHp3.png

Διαφημίσεις

Το στρώμα και εγώ θα σου προτεινα να το πάρεις καινουριο !

Εκτός απο τα ακάρεα που αν ειδικα έχει βραχεί σίγουρα θα υπαρχουν ( και βασικά και αν οι συνθήκες εκει που το αποθηκευσαν δεν ηταν οι ιδανικες πχ υγρασία) υπάρχει και το θέμα με το βαθούλωμα στο στρώμα γιατι λένε οτι δεν είναι καλο για το σώματακι και τον υπνο του νεογέννητου να κοιμάται στο "σχημα" αλλου παιδιού που το είχε και όταν βάρυνε πολύ...

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Τι κάνετε;

Όμορφα νέα διαβάζω! (ziu, κουράγιο με τις χαζομαρίτσες που έβγαλες, ελπίζω να ηρεμήσουν)

Εμείς γυρίσαμε εκτάκτως για ένα πρωινό γιατί μας πήραν πως θα φέρουν το στεγνωτήριο!! Οπότε αφού ήρθα σπίτι, είπα να μπω να σας πω ένα γεια! Βέβαια δεν το συνδέσαμε, γιατί πρέπει να έρθει τεχνικός να βάλει τη βάση κι από πάνω να μπει το στεγνωτήριο, αλλά θα γίνει κι αυτό. Προς το παρόν το χαζεύω και ελπίζω!

Εμείς ξεκουραζόμαστε και κάνουμε μπανάκια! Έκανα ήδη 3! Τα μαγιουδάκια, ευτυχώς, μου κάνουν, αλλά η κοιλιά μεγάλη!!

Αγοράσαμε και πάμπερς που έιχε ο ΑΒ 1+1. Βέβαια νούμερο 3, τα μικρότερα είχαν ήδη εξαφανιστεί! Χαμένα δεν θα πάνε! Δεν ξέρω και τις διαφορές... εμείς νομίζω πήραμε τα active fit. Έμπειρες μανούλες θέλουμε και νούμερο 1 ή είναι πολύ μικρό και μας καλύπτει και το 2;

Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα; Ξεκινάω με τη λογική πως θα προσπαθήσω να θηλάσω, να αγοράσω αποστειρωτη, θερμαντήρα, μπιμπερό, θήλαστρο κλπ ή όχι;

Σας φιλώ όλες γλυκά!

εγώ έλεγα να πάρω αποστειρωτής απο τα τζάμπο με 25 ευρο γιατί μα λίγο χαμομήλι, πιο μετά νερο θα του το δίνω(υπό την υποστηρίξει του γιατρού!)

kateriniw85 τελικά άνθρακας ο θησαυρός, ήταν όλες με στενά λάστιχα

:( πριν απο λίγο γύρισα απο το πανηγύρι... πήρα όμως βρακιά για το νοσοκομείο, 10 φτάνουν,ε???

happy and crazy αχ ναι....να πάμε για καφε!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

σήμερα μου συμβαίνει το εξής παράδοξο για μένα... εχτες στο παρτι έφαγα 2 κομμάτια πίτσα(ρομα) και 4 λουκανικοπιτάκια...ε...το στομάχι μου είναι λες και έφαγα όλη την ρωμη! δεν έχω χωνέψει τίποτα!!! και μέσα σε όλα αυτά το πρωι και ενώ ταυτόχρονα πεινάω αλλα είμαι φουσκωμένη(μη με ρωτήσετε πως το έκανα αυτό) ήπια 3 ποτήρια γάλα φρέσκο(πράσινο) και ακόμα το στομάχι μου είναι φουσκωμένο....!!!!:roll: όποτε.... σήμερα συμφέρω στο να μου κάνετε το τραπέζει!!! θα πιο μόνο ενα ποτήρι νερο και αν:tongue::tongue:!!!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

εγώ έλεγα να πάρω αποστειρωτής απο τα τζάμπο με 25 ευρο γιατί μα λίγο χαμομήλι, πιο μετά νερο θα του το δίνω(υπό την υποστηρίξει του γιατρού!)

kateriniw85 τελικά άνθρακας ο θησαυρός, ήταν όλες με στενά λάστιχα

:( πριν απο λίγο γύρισα απο το πανηγύρι... πήρα όμως βρακιά για το νοσοκομείο, 10 φτάνουν,ε???

happy and crazy αχ ναι....να πάμε για καφε!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

σήμερα μου συμβαίνει το εξής παράδοξο για μένα... εχτες στο παρτι έφαγα 2 κομμάτια πίτσα(ρομα) και 4 λουκανικοπιτάκια...ε...το στομάχι μου είναι λες και έφαγα όλη την ρωμη! δεν έχω χωνέψει τίποτα!!! και μέσα σε όλα αυτά το πρωι και ενώ ταυτόχρονα πεινάω αλλα είμαι φουσκωμένη(μη με ρωτήσετε πως το έκανα αυτό) ήπια 3 ποτήρια γάλα φρέσκο(πράσινο) και ακόμα το στομάχι μου είναι φουσκωμένο....!!!!:roll: όποτε.... σήμερα συμφέρω στο να μου κάνετε το τραπέζει!!! θα πιο μόνο ενα ποτήρι νερο και αν:tongue::tongue:!!!

Αμαν ρε κοριτσι... Προφανως ζοριζεσαι να τα χονεψεις! Πολλα νερα πινε! Βοηθαει...

Παντως αν δεν σε ποναει το στομαχι σου ή δεν εχεις καουρες, μικρο το κακο!

Λογικα 10 βρακια ειναι οκ. Κι εγω πρεπει να παρω...

Και νυχτικιες/πυτζαμες ποσες θελουμε κ απο αυτες;; 4 ειναι οκ;;

bdf4p3.png

ziu_zitsu εγω πείρα 2 νυχτικιές και 1 πυτζάμα... λογικά καλά θα είμαι....

Κι Εγω 2 νυχτικιες και μια πυτζαμα! Και λεω να παρω μια ακομη νυχτικια μαζι μου για καβαντζα.

Οσο για τα βρακια, μια φιλη που γεννησε προσφατα μου ειπε πως ειχε αγορασει και μια χρησης της tena και την πρωτη και δευτερη μερα τα καταβολευτηκε.

Σημερα ηρθε και η παραγγελια με το θερμομετρο (αχρειαστο να ναι) και ενα αφρολουτρο που κανει κ για το πιπι μας και το υπολοιπο σωμα και το προσωπο..

Ααααα ηρθαν και τα mustela της μπεμπας. Η μυρωδια δεν με ενθουσιασε....:roll::roll::roll:

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!αχ τώρα γύρισα, πήγα για διάφορα ψώνια και πήρα και του μπέμπη ποοολλά πράγματα!σχεδόν ξεμπεδρεψα!του πηρα μπανάκι, αλλαξιέρα, τσάντα αλλαξίερα, σεντονάκια, πετσετούλες κ.α πολλά:D:D:D. μένει να παραγγείλω από το ηλεκτρονικό φαρμακείο!

christine* μεγιά το στεγνωτήριο!!αχ μπανάκι τυχερή, κάνε και για εμάς:D

zizoulis κια εγώ αυτής της άποψης είμαι, πλυσίματα και βαλίτσα μόλις μπω στον μήνα μου κατά τις 10 Ιούλη, όχι πιο μετά όμως για να τα προλάβω, γιατί από ότι μου έχει πει και η γιατρός με το σάγχαρο και έτσι μεγαλούλης που είναι άντε να πάρω μισό μήνα, δύσκολο όλον τον μήνα!

happy and crazy[/b,ι όλα έτοιμα ε? τέλεια τέλεια!!!μπράβο!!!!!

SWEETANGEL ναι και εγώ είναι εδώ και 3 μέρες που έχω το ίδιο πάνω απο 4-6 ώρες δεν κοιμάμαι το βράδυ.

mj_lia ωχ σου πέσαν βαριά ε? πιες νεράκι, και μη πολυφάς:D

ziu_zitsu για το μαιευτήριο εγώ σκεφτόμουν 2 νυχτικές το πολύ (δεν τις θέλω καθόλου), κανα πιτζαμάκι και για τη μέρα κανα ριχτό φορεματάκι που έχω. Δεν θέλω να είμαι όλη μέρα και με πιτζάμες , δεν θα είμαστε και άρρωστες! και μερικά εσώρουχα μίας χρήσης, αν και δίνουν νομίζω.

url%5Dcbf47431c9.png

Καποια κοπελα ειχε παραγγειλει απο proikon σετ παντας με 55?.

Νομιζω η KIMONANDI

Τα παρελαβες;; Απο ποιοτητα πως σου φανηκαν;;

σημερα τα πηρα!πολυ ωραια,μαλλακα βαμβακερα!κοιτα τη διασταση της παντας μονο γιατι διαφερει πχ απο της palamaiki που παρηγγειλα!οσο για εξυπηρετηση αψογο και πηρα ακομη κουβερτα χειμερινη das-πικε borea,σεντονια αιγαιον ολα καλα ποιοτικα!

οσο για τα εσωρουχα μιας χρησης μου ειπε μια φιλη την βολεψαν τις πρωτες μερες,εκανε μια τα εσκιζε και τα πεταγε γιατι ειχε υγρα-αιμα.βεβαια μαζι με σερβιετα τα φορουσε!

σας φιλωωω παω για καφεδακι παραλιααααα :D:D:D:D

MiaTp2.png>

64TMp2.png

εγώ έλεγα να πάρω αποστειρωτής απο τα τζάμπο με 25 ευρο γιατί μα λίγο χαμομήλι, πιο μετά νερο θα του το δίνω(υπό την υποστηρίξει του γιατρού!!!

Μεχρι να μπουν οι τροφές (5,5-6 μηνων) ουτε νερο ουτε χαμομήλι θα χρειαστεί, μονο γαλα, ομως καπου θα χρειαστεί να πας - καπου έξω θα εισαι με το μωρο, θα χρειαστει να αποστειρωσεις ενα μπουκάλι. Εγω να πω την αληθεια στο βραδινο του γεύμα (περίπου στις 12 το βραδυ) σκοπεύω να δίνω και συμπλήρωμα για να ειναι χορτάτος και να κοιμάται κανά τετραωρο αρχικα και μετα όλο το βραδυ.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Γεια σας κούκλες!!!!!!

Βλέπω όλες ετοιμαζεστε.... εγώ πάλι δεν έχω κάνει τίποτα....

Το Σάββατο πήρα τα πρώτα μου "ΡΟΖΟΥΛΙΑ" μια κουβερτούλα και δυο σεντονάκια για την καλαθούνα που ήδη έχω...

Απο τα mothercare τα πήρα και είχε προσφορά σε είδη προικος αν πάρεις 2 ειδη το δευτερο μισή τιμή.

Ρούχα-σεντόνια και συναφή θα τα πλύνω όλα μαζί μόλις βγώ σε άδεια.. με την ησυχία μου.

Αρχές Ιουλίου με βλέπω...

Κορίτσια οσον αφορά για το μαιευτηριο.... οτι πήρα στον γιο θα πάρω και στην κόρη με κάποιες παραλλαγές λογω εποχής...

* Εσώρουχα μια χρήσεως (μαζί με μεγάλη σερβιέτα φυσικά)

* Σερβιέτες (ειχα πάρει απο το mothercare κάτι τεράστιες και δεν με βόλεψαν καθόλου,ευτυχως είχα πάρει και always μωβ νομίζω ήταν και σώθηκα... βέβαια ειχα και πολύ λίγο αίμα )

* 1 νυχτικάκι με ζακετάκι (το φορούσα μόνο όταν δεν είχα επισκεπτήριο)

* 1 πυτζάμα για τον ύπνο (τωρα θα πάρω σορτσάκι με μπλουζάκι)

* Σαγιονάρες για το μπάνιο

* Πάνινα παντοφλάκια

* 1 σετ φόρμες (τωρα θα πάρω μπουρνουζέ) οταν θα έχω επισκεπτήριο και θα κατεβαίνω

στο καφέ που έχει η κλινική να είμαι κάπως ντυμένη μαζί με παπούτσια τύπου Toms.

Δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα με νυχτικό ή πυτζάμες..... αρρωσταίνω..!!!

* Κρέμες,σαμπουαν,μαλακτικές (σε μπουκαλάκια μικρά όλα)

* Πιστολάκι μαλλιών,βούρτσες,άρωμα και καλλυντικά εννοείται..... (είμαι λίγο κοκετίτσα..)

* Πετσέτες σώματος και προσώπου (οι ιδιωτικές τα δινουν αλλά θα πάρω δικές μου)

* Ρούχα μωρού και κανένα πάμπερς

* Καθισματάκι αυτοκινήτου

Δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι.. αλλώστε η κλινική από το σπίτι μου είναι 3-5 ΄το πολύ...

Αααα! Θεσσαλονικιές να συννενοηθούμε για το καφεδάκι που είπατε..!!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...