Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

το στρώμα πρέπει να είναι σκληρό... οπότε μάλλον θα χρειαστείς άλλο.

εγώ έχω άλλη ερώτηση. τα επιστρώματα (για το στρώμα της κούνιας) πού τα βρήκατε? έχετε πάρει ή ακόμα το ψάχνετε?

φαντάζομαι οτι απο εκεί που θα πάρεις το στρώμα θα έχει...

marilouu δεν έχω βρει απλά ήλπιζα οτι θα υπάρχει!!!

μια άλλη καυτή ερώτηση..... για το μωρό απο κρέμες κλπ κλπ τι χρειάζεται?

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, εγώ εχω αγορασει: αφρολουτρο (που ειναι για σωμα, μαλλια κ προσωπο), ενυδατικη σωματος, λαδακι για μασαζ, κρεμα για το συγκαμα.

Τωρα αν χρειαστει και κατι παραπανω θα το παρουμε εν καιρώ.

bdf4p3.png

[/b]mj[/b] μου για την αρχή νομίζω το πιο σημαντικό είναι να έχεις την κρεμούλα για το σύγκαμα,ένα αφρόλουτρο/σαμπουαν να είναι και για νεογέννητα και μετά υπάρχουν κρεμούλες ενυδατικές και λαδάκια για μασαζ αλλά για τις πρώτες πρώτες μέρες κάποιοι παιδίατροι δεν το συστήνουν αυτά είναι για πιο μετά αυτά μου τα είπε παιδίατρος που τον ρώτησα!γιατί πολλά τέτοια που βγαίνουν είναι από περιττά ως ακατάλληλα απλά για να δίνεις τσάμπα λεφτά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Οι καλυτερες εξετασεις του τελευταιου τριμηνου....

Οι γιατροί μου τα έχουν παίξει...!!!!Εχουμε τρελαθει...Ζω το απολυτο θαυμα...!!!

Μας βλέπω και με αλλη παραταση...!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Και ολη μερα ο μπεμπης δεν κλωτσαει...χοροπηδαει...λες και ηξερε τι αποτελεσματα θα παρω...η κοιλια μου χορευει!!!ακομα και τωρα που σας γραφω χορευει!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Οι γιατροί μου τα έχουν παίξει...!!!!Εχουμε τρελαθει...Ζω το απολυτο θαυμα...!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Και ολη μερα ο μπεμπης δεν κλωτσαει...χοροπηδαει...λες και ηξερε τι αποτελεσματα θα παρω...η κοιλια μου χορευει!!!ακομα και τωρα που σας γραφω χορευει!!!!!

ZHTΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

papakia30 παρα μα πάρα πολύ καλό νεο αυτο!!!!!!!!!!

και εγω πείρα τις δικές μου και είναι μια χαρά, να δω τι θα μου πει και η ντοκτορ αυριο αλλά πιστευω όλα καλά!!! τι φαγακι έχετε??? εγω θα κάνω γαύρο τηγανητό με σαλατουλα!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πολλά χαδάκια στη κοιλίτσα για τον μικρούλι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

zizoulis να σου σου ζησει ο μικουλης σου παντα γερος και καλοτυχος να ειναι και βεβαιως καλα να περασετε σημερα στο παρτυ σας! :P

papakia30 τελεια τα νεα σας και ετσι ωραια να συνεχιζετε!

Για τα καλλυντικα εγω πηρα Mustela για μπανακι και μαλλια και γαλακτωμα σωματος. Εμενα το αρωμα μου αρεσε, στον αντρα μου και μια φιλη μου ομως οχι και τοσο... Δεν πειραζει αυτα τελειωνουν τσακ μπαμ...

Την επομενη φορα θα παρω της Klorane.

Τα fissan proderm νομιζω οτι εχουν parabens...

Κρεμα για αλλαγη πανας πηρα Frezyderm Baby creme που ξερω απο αλλες μανουλες οτι ειναι πολυ καλη.

Κι εμενα με προβληματιζει το θεμα κουνια-λικνο και για το στρωμα μονο που σας διαβαζω αυτα που λετε μπερδευτηκα...:confused:

Αν χωρουσε κουνια στο δωματιο μου θα το εβαζα κατευθειαν εκει.

Τωρα που δεν χωραει ομως σκεφτομαι τα διπλα εξοδα γαι κουνια στρωμα - λικνο στρωμα.... Το σκεφτομαι ακομα...

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Η χαρα σου χαρα και δικη μας!!! Ευχομαι να παιρνετε παρατασεις μεχρι το τελος!!!!! Κοιτα τελικα που θα γεννησεις στον 9ο!!!!! Φιλια στον αντρακλα σου!!! Zizoulis να χαιρεσαι το παιδι σου!!!!! Καλα να περασετε!!!! Καλα εγω στα γενεθλια του μωρου μου πιστευω οτι θα ειμαι πολυ νουμερο... Και καλοκαιρι με το καλο που θα ειναι θα ντυνομαι αποκριατικα!!!! :) :) :) σχετικα με τις κρεμες συγκαματος ασχετα που ολες χρησιμοποιουν sudocream μου εχουν πει οτι εχει παρα πολλα χημικα! Εγω θα παρω κηραλοιφη που ειναι απο φυσικα προιοντα( κερι μελισσας κ λαδι) . Εγω σημερα εκλεισα την 29η εβδομαδα κ απο αυριο μπορω να λεω οτι ειμαι στην 30η. Ειναι οπως κ οι μηνες ... Ειμαι στον 7 ο κ ας μην τον εχω κλεισει ακομα.... ;) ;) ζιου εσυ δεν ειχες προβλημα με αιμοροιδες; Βαλε κ εμενα μεσα.. Και γενικα με εχει πιασει ενα μικροπροβληματακι με το εντερο μου.... Συνεχιζω τις μινι διακοπουλες μου αν κ ο καιρος τα εχει παιξει... Αλλα πιστευω οτι ειναι με το μερος μας... Θα εχει ζεστες αυγουστο σεπτεμβρη οκτωβρη κ θα βγαινουμε βολτουλες συνεχεια με τα μωρακια μας!!!!!!!!! Αχ ανυπομονωωωωωωω!!!!!!

com]uiFTp2.png[/url]

Τελευταία βδομάδα και λουφάρω στη δουλειά:D:D! βαριέμαι!!

α καλα ωραια τα ειπα με τις εβδομαδες...τα μπερδεψα.. καλε εγω εχω κλεισει την 31η με τη μαριλου... αρα εχουμε κλεισει την 31η και εχουμε μπει 32η πωπωπωπωπωπω!

αχ λέω και εγώ πάλι μπλέχτηκα!! αρά είμαστε 32 εβδομάδα!

καλές οι chicco ε? τις είχα δει στο Online φαρμακείο και δεν ήξερα αν είναι καλές

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

μπράβοοοοο!!!χαίρομαι πάρα πολύ!!είδες θα μας περάσεις όλες στο τέλος:D:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

Και ολη μερα ο μπεμπης δεν κλωτσαει...χοροπηδαει...λες και ηξερε τι αποτελεσματα θα παρω...η κοιλια μου χορευει!!!ακομα και τωρα που σας γραφω χορευει!!!!!D:D:D

Ειμαστε ή δεν είμαστε γουρλουδες;;;;;;;εεεεε χεχεχεχ

ΖΗΤΩΩΩΩΩΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σπάσε ολα τα κοντερ ρε Μαρια!!!

Τα καλυτερα νεα!!

bdf4p3.png

Καλημέρααααααααααααααα

Εκανα εξετασεις....

ζητωωωωω...μπραβο ρε παπακιαααα..!!!

ευχομαι να τα πατε τοοοσο καλα μεχρι το τελος...!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...