Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Πηγα να παρω το παιδι και μου ειπε η δασκαλα οτι εκανε 2 φορες εμμετο....:?. Ελπιζω κατι τυχαιο να ειναι, αλλα τωρα της φτιαχνω ρυζακι με λεμονακι να φαει...και βλεπουμε! Οχι τιποτα αλλο ειναι και τα γενεθλια μας!!!

Θαλειτσα γεια σου! Μπραβο ο μικρος σου ποου εφαγε το φαγητο του!!! ετσι να δυναμωνει το παιδι!!!!

Πως ειναι το παιδι;


dpTCp2.png

62YBp2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Γιολα μου καλησπερα! Εμπλεξα και δεν μπηκα...

Το παιδι καλα ειναι...Αν δεν μου ελεγε η δασκαλα για τους εμμετους, δεν θα καταλαβαινα οτι εγινε κατι!

Της προσεξα το φαγητο βεβαια, αλλα δειχνει μια χαρα! Ελπιζω να συνεχιστει ετσι!!!!

Εσεις πώς πατε; ο μπεμπης; η Β. αναρρωσε;


Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα κουκλιτσες και κουκλακια! Είστε καλα;

Παλεύω απο το απογευμα να διαβάσω νεα σας αλλα ηταν τόσα πολλα που μπερδεύτηκα! Το σημαντικο ειναι πως είσαστε ολες σας καλα οπως και τα μωρακια σας!

Χαθηκα γιατι το παλικάρι μου μετα απο δυο μερες απίστευτης γκρινιας και ύπνου μονο στην αγκαλια ηταν δεκτικος σε αλλαγές και προσπάθησα όσο μπορούσα να του μάθω καποια πραγματάκια. Το καλο ειναι πψς καταφέρε να μένει αρκετή ωρα στο πόρτ μπεμπε ξυπνιος και χωρις αγκαλια. Ελπίζω πως θα τις κρατήσει τις αλλαγές και δεν μαλωναμε άδικα!

Διάβασα πως οι κοιλιτσες μας ειναι καλα και τους στέλνω τα φιλια μου... Εχω την εντύπωση πως δεν μιλάμε για έναν μπεμπη αλλα για δυο αλλα πανω απο ολα γερά μωρακια να ειναι και να έρθουν με το καλο.

Διάβασα και καποια αλλα στεναχώρια πραγματα και χαίρομαι που τα ξεπερασατε.


Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Δημοσιεύτηκαν

Ωχχχχχ κορίτσια, ήλιοβασιλεμα και yola περαστικά στα παιδάκια σας! Να γίνουν πολυ πολυ γρήγορα καλα! Συχγωρεστε με αλλα σας διαβάζω απο το κινητό και μου διέφυγαν αρκετα απ οτι βλέπω!


Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Δημοσιεύτηκαν

Αγχωμενη να εισαι καλα! Και εσεις μπαινετε σε προγραμμα σιγα σιγα, ετσι;

Εμεις λιγο αδιαθετες ειμαστε, αλλα ελπιζω να μην χειροτερεψει..

Σε καληνυχτω κιολας γιατι νυσταζω...:oops:

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!



Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσάκια μου καλησπερα!! Τί κάνετε;; Πρωτη μερα στη δουλεια σήμερα κ ήταν σα να μην έκειψα ποτέ, αν και μου έλειπαν πολύ τα παιδιά.. Με το που γυρισα ετρεχα σαν τον βέγγο, τωρα κάθομαι λίγο, αλλα εχω νυστα φοβερή γιατί σηκώθηκα 6 παρα.. Περαστικά στα άρρωστα κορίτσια! ΓΙΟΛΑ μου η κλαριπεν είναι πραγματι απαισια, ειχε χρειαστεί κ η Β να παρει κάποτε. ΡΙΤΣΑΚΙ τί κανει το σποράκι; ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, εσένα;; Ο Μητσάκος καλά είναι; ΙΩΑΝΝΑ μεγειά το νυφικό! ΜΑΡΑΚΙ Βορινό, τωρα σε καταλαβαίνω που τρέχεις κ δε φτάνεις.. Η Δημητρούλα σου καλά είναι;

Καλό βράδυ κορίτσια, κλεινουν τα μάτια μου..


78xyp2.png

RUAmp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Κοριτσάκια μου καλησπερα!! Τί κάνετε;; Πρωτη μερα στη δουλεια σήμερα κ ήταν σα να μην έκειψα ποτέ, αν και μου έλειπαν πολύ τα παιδιά.. Με το που γυρισα ετρεχα σαν τον βέγγο, τωρα κάθομαι λίγο, αλλα εχω νυστα φοβερή γιατί σηκώθηκα 6 παρα.. Περαστικά στα άρρωστα κορίτσια! ΓΙΟΛΑ μου η κλαριπεν είναι πραγματι απαισια, ειχε χρειαστεί κ η Β να παρει κάποτε. ΡΙΤΣΑΚΙ τί κανει το σποράκι; ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, εσένα;; Ο Μητσάκος καλά είναι; ΙΩΑΝΝΑ μεγειά το νυφικό! ΜΑΡΑΚΙ Βορινό, τωρα σε καταλαβαίνω που τρέχεις κ δε φτάνεις.. Η Δημητρούλα σου καλά είναι;

Καλό βράδυ κορίτσια, κλεινουν τα μάτια μου..

Καλα ειμαι may μου...καλα και το σπορακι μου ....μεγαλωνει!!

Εσυ καλα εισαι may μου;;


x8yip2.png?0gPNKwlL
Δημοσιεύτηκαν
Καλησπέρα κουκλιτσες και κουκλακια! Είστε καλα;

Παλεύω απο το απογευμα να διαβάσω νεα σας αλλα ηταν τόσα πολλα που μπερδεύτηκα! Το σημαντικο ειναι πως είσαστε ολες σας καλα οπως και τα μωρακια σας!

Χαθηκα γιατι το παλικάρι μου μετα απο δυο μερες απίστευτης γκρινιας και ύπνου μονο στην αγκαλια ηταν δεκτικος σε αλλαγές και προσπάθησα όσο μπορούσα να του μάθω καποια πραγματάκια. Το καλο ειναι πψς καταφέρε να μένει αρκετή ωρα στο πόρτ μπεμπε ξυπνιος και χωρις αγκαλια. Ελπίζω πως θα τις κρατήσει τις αλλαγές και δεν μαλωναμε άδικα!

Διάβασα πως οι κοιλιτσες μας ειναι καλα και τους στέλνω τα φιλια μου... Εχω την εντύπωση πως δεν μιλάμε για έναν μπεμπη αλλα για δυο αλλα πανω απο ολα γερά μωρακια να ειναι και να έρθουν με το καλο.

Διάβασα και καποια αλλα στεναχώρια πραγματα και χαίρομαι που τα ξεπερασατε.

Αγχωμενη μου γεια σου....καλα εισαι μαναρακι μου????

Εγω καλα ...μεγαλωνουμε και αρχηναμε και δινουμε σηματα στην Μαμα οτι εδω ειμαστε....:tongue::tongue::tongue:.

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου με τον Μπεμπη σου!!

Καληνυχτα και ...τα λεμε ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!


x8yip2.png?0gPNKwlL
Δημοσιεύτηκαν

Ηλιοβασίλεμα μου μακάρι να γινει καλυτερα η κουκλιτσα σου. Το πιστεύω πως ολαθα ειναι καλυτερα αυριο! Εχει και την αναμονη των γενεθλιων! Για τον μικρο μου δεν θα έλεγα πως ακολουθούμε προγραμμα ακομη αλλα έφυγε λιγο απο την αγκαλια μου και κοιμήθηκε οριζόντια σε στρώμα ο καλός μου!!

May Μου καλη αρχή στη δουλεια σου και καλη δύναμη στο Σπιτι. Φαντάζομαι υποδοχή που σου επιφυλασσαν τα κορίτσια σου!

Ριτσα μου φαντάζομαι την ευτυχία σου!θα δεις και το μωράκι σου στην εξέταση και θα ηρεμήσει η ψυχη σου απο τα αγχη που ισως να έχεις. Η πληγή πως ειναι; Πονας;και κατι χιλιοειπωμενο μα τελικα τόσο σημαντικο... Κοιμησου τωρα όσο μπορείς!!!

Εγω κοιμομουν 4-5 ωρες την ημερα και βλέπω πως ο μικρουλης μου κοιμάται καλα αυτές τις ωρες. Δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο η οχι αλλα το συνδιάσα ετσι

Ουφφφφφ καληνύχτα κι απο εμένα! Ωρα για ύπνο!


Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα κοριτσια! ειστε καλα?? εμεις καλα, στη δουλεια,... εχθες ψοφησαμε στις δουλειες, σχεδον γενικη καναμε! το βραδυ ξεραθηκα σαν κουτσουρο στον υπνο!!!! ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος εχθες απο πριν κοιμηθει, και στον υπνο μετα.. ελπιζω να ηρεμησει το καημενο να μη βασανιζεται!

Αγχωμενη μεταμεσονυχτια κι εσυ ε???? αχ αυτη η ατακα "κοιμησου τωρα που μπορεις" ποσο πολυτιμη ειναι τελικα!!! καλη δυναμη και θα στρωσει ο μπεμπακος οταν αρχισει τις κρεμουλες...ααα επισης η αλλη υπεροχη ατακα ειναι "να κοιμασαι οταν κοιμαται" αλλα αντε να κοιμηθεις οταν μαζευονται ενα βουνο δουλειες!!

Μαρακι βορινο τι κανετε? τι κανει η συνονοματη? πωπω να προσεχεις γιατι η κουραση φερνει πολλα.. εγω ειχα κενα μνημης απο την κουραση περυσι, απιστευτο μιλαμε!! φιλακια στη ζουζουνιτσα σου..

οι υπολοιπες καλα εισαστε κοριτσακια??? φιλια πολλα σε ολες σας!!


to1Np2.png

KCkop2.png

Δημοσιεύτηκαν
Καλημερα κοριτσια! ειστε καλα?? εμεις καλα, στη δουλεια,... εχθες ψοφησαμε στις δουλειες, σχεδον γενικη καναμε! το βραδυ ξεραθηκα σαν κουτσουρο στον υπνο!!!! ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος εχθες απο πριν κοιμηθει, και στον υπνο μετα.. ελπιζω να ηρεμησει το καημενο να μη βασανιζεται!

Αγχωμενη μεταμεσονυχτια κι εσυ ε???? αχ αυτη η ατακα "κοιμησου τωρα που μπορεις" ποσο πολυτιμη ειναι τελικα!!! καλη δυναμη και θα στρωσει ο μπεμπακος οταν αρχισει τις κρεμουλες...ααα επισης η αλλη υπεροχη ατακα ειναι "να κοιμασαι οταν κοιμαται" αλλα αντε να κοιμηθεις οταν μαζευονται ενα βουνο δουλειες!!

Μαρακι βορινο τι κανετε? τι κανει η συνονοματη? πωπω να προσεχεις γιατι η κουραση φερνει πολλα.. εγω ειχα κενα μνημης απο την κουραση περυσι, απιστευτο μιλαμε!! φιλακια στη ζουζουνιτσα σου..

οι υπολοιπες καλα εισαστε κοριτσακια??? φιλια πολλα σε ολες σας!!

Καλημερα Αγορομαμμυ μου..τι μου κανεις;;;

Καλημερα και στις υπολοιπες Τσουπρες!!

Καλα μου ειστε;;

Εγω καλα ειμαι....και το μπεμπε καλα!!!


x8yip2.png?0gPNKwlL
Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα και απο μενα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Η μικρη,απ οτι μου ειπε ο αντρας μου,ξυπνησε αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας!Εγω ειχα πεσει σε βαθυ υπνο,και ειδα κατι ονειρα βρε κοριτσια!Καποια στιγμη,πεταχτηκα στον υπνο μου,προσπαθοντας να καταλαβω εαν ειναι ονειρο ή πρεπει να προσφερω βοηθεια!Ολο αιματα και τραυματισμους εβλεπα!Και μεσα σε αυτα και η μικρη μου!:(

Σημερα και αυριο ειμαι απογευμα!Και Σ/Κ ρεπο,ελπιζοντας να ειναι 4ημερο(δηλαδη Σ/Κ/Δ/Τ!Μια φορα το μηνα μας τα βαζει ετσι τα ρεπο)!

Αγορομαμμυ μου,λες να ειχε ανησυχια λογω δοντιων ο Μ?

Ευχομαι να ξυπνησε με καλη διαθεση!Το εμβρυοαγορακι σου,απ οτι διαβαζω,ειναι καλα!Ξεκινησαν οι καουρες ή οχι ακομη?

Η δουλεια πως παει?Θυμησε με μου ποτε τελειωνει το 5μηνο?Λες να εχεις πιθανοτητες να σε ξαναπαρουν?

Αγχωμενη μου,προσπαθεις να βαλεις σε προγραμμα τον μικρο?Και καλα κανεις!Πρεπει να συνηθιζουν σε καταστασεις!Που να κομουνται,που να τρωνε,ποτε οι γονεις πρεπει να τα παιρνουν αγκαλια κτλ!

Καλε,σε ειχα ξαναρωτησει,απο που εισαι?

Ριτσα μου γλυκια,αισθανεσαι το μωρακι σου κοριτσι μου?Τι υπεροχο συναισθημα!Εμαθες το φυλο?

Υολα μου,πως ειστε?Ο μικρος?Εχεις κλεισει μπομπονιερες για τη βαφτιση?

Ηλιοβασιλεμα μου,ειναι καλυτερα η μικρη?

Μαυ μου,ξεκινησες δουλεια επισημα?Καλο κουραγιο κοριτσι μου!Πραγματι,ειναι σα να μην ελειψες ποτε!Αν και πρεπει να βρηκες πολλες αλλαγες,μιας και ακουω πως αλλαξαν πολλα σε συνταγογραφησεις και φαρμακα!

Ειναι κουραση κοριτσι μου!Αλλα ο Θεος σου δινει τετοια δυναμη!Εχθες ειχα μια μερα απιστευτα κουραστικη στη δουλεια!Γυρισα σπιτι,η μικρη μολις ειχε ξυπνησει,ο αντρας μου μολις ειχε κοιμηθει!Τι να εκανα και γω,πιαστηκα στις δουλειες!Φυσικα το βραδυ επεσα ξερη για υπνο!

Κοαλακι ,πως ειστε?Εφτιαξε ο καιρος,να πατε βολτιτσες με τη ΦΜ?

Ζωη μου,ανεφερες ενα περιστατικο με το μωρο της ξαδερφης σου.Σε παρακαλω,εαν δεν ειναι εφικτο να το ξαναγραψεις εδω,μπορεις να μου το πεις σε πμ?Γιατι και γω χρησιμοποιω παπλωματακι στη μικρη,ειναι για βρεφικη βεβαια ηλικια,πολυ λεπτο και πολυ ελαφρυ,αλλα μηπως να αρχισω να φοβαμαι?:confused:


Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα Μαρακι!! εχεις εφιαλτες ε? μαλλον απο την κουραση θα ειναι, υπομονη.. εχεις πολλα αγχη τωρα και τρεξιμο και ειναι λογικο, ουτε στον υπνο δε μπορει να ξεκουραστει το μυαλο... Ακομα δεν εχω καουρες ή κατι τετοιο, ουτε στην 1η εγκυμοσυνη ειχα ιδιαιτερα. η δουλεια τελειωνει 30 Μαϊου. Δε νομιζω να με ξαναπαρουν, ειναι πενταμηνο προγραμμα του εσπα και δε γινονται ανανεωσεις.. αλλα και να γινονταν δυσκολα να ξαναερθω μιας και θα κοντευω τον 8 μηνα και μετα με 2 μωρα πως θα πηγαινω για δουλεια.. θα πρεπει να παει σε ηλικια προνηπιου ο Δημητρακης για να ξαναβρω δουλεια!


to1Np2.png

KCkop2.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...