Daddy Safe Zone - είμαστε μπαμπάδες
Η ενότητα για εσάς τους μπαμπάδες!
10 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 93,8k εμφανίσεις
Ρωτηστε τα πάντα εδώ ! Θέλετε και απάντηση απο μαμάδες ή μόνο από μπαμπάδες? Προτιμάτε αυτό το θέμα να είναι μόνο για μπαμπάδες? Συζητήστε και αποφασίστε, ο χώρος είναι για εσάς. Μπορείτε εδώ να ρωτήσετε θέματα που ίσως δεν θέλετε να ρωτήσετε αλλού, ή με τον άλλο όνομα χρήστη σας στο parents.gr/forum. (Τα domain είναι διαφορετικά μεταξύ τους/δεν συνδέονται, οπότε μπορείτε να έχετε διαφορετικό όνομα χρήστη) Παρακαλούμε θυμηθείτε - το φόρουμ διατίθεται αλλά και βοηθάει στην ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών , συναισθημάτων, ιδεών - όχι όμως για τσακωμούς. Να μην μπαίνετε σε αντιπαραθέσεις, και να κρατάτε στις δημοσιεύσεις σας τους κανόνες των φόρουμς !
Last reply by admin, -
Διαφημίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 26,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Έχει προκύψει μια διαφωνία για το όνομα του παιδιού. Η γυναίκα μου είχε μια σχετικά δύσκολη εγκυμοσύνη και έταξε το παιδί στην Ζωοδόχο Πηγή (κορίτσι). Εγώ όμως το έμαθα μετά Ζήτησα λοιπόν να βγεί και το όνομα του Πατέρα μου (δεν ζει) αλλά δεν το δέχεται ούτε ως πρώτο ούτε ως δεύτερο. Στο μεταξύ ότι έχουμε φτιάξει η αγοράσει στο σπίτι μας, είναι από τα λεφτά του πατέρα μου. Ακόμα και το μαιευτήριο πληρώθηκε από αυτά τα λεφτά. Θεωρώ ότι το να δώσουμε το όνομα του είναι ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, σκέφτομαι ακόμα και το διαζύγιο. Θέλω την άποψη σας.
Last reply by Afrodite88, -
Τι να κάνω;Το παιδί μου θέλει να αγοράσει κινητό.ειναι σημαντικη η καμερα για το κινητο; μεχρι ποσα λεφτα να του αγορασω;
Last reply by vikib, -
- 7 απαντήσεις
- 76,4k εμφανίσεις
η γυναίκα μου γεννησε στις 38 εβδομαδες με καισαρικη και αγχωνεται γιατι πιστευει ότι το μωρο θα υπολειπεται αναπτυξιακα των μωρών που γεννηθηκαν στις 39 και 40 εβδομαδες εχει καμια μανουλα σχετικη εμπειρια??? ευχαριστω πολύ
Last reply by vikib, -
Προβλημα
από Άγνωστος Χ- 9 απαντήσεις
- 66,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω μια σχέση με την Μ εδώ και 1,5 χρόνο, η οποία έχει 2 κόρες από προηγούμενο γάμο της. Με την μικρή(είναι 12,5 χρόνων) όλα πάνε καλά. Στην αρχή πήγαιναν και με την μεγαλη( είναι 15 στα 16) ομως μετά τον δεύτερο μηνα συμβίωσης αρχισε να μην με συμπαθει, να μου την λέει σε κάθε ευκαιρία που θα έλεγα η έκανα κάτι. Να πω εδώ πως ούτε η πεθερά μου με συμπαθει και θελει να με διώξει και δυστυχώς για να το πετύχει χρησιμοποιεί την μεγάλη εγγονή της, πάνω στην οποία έχει μεγάλη επιρροή. Η μεγάλη είχε δηλώσει μετά από καυγά μεταξύ της Μ,εμένα και της μεγάλης , ότι με μισεί. Η αλήθεια είναι ότι με την Μ έχουμε συχνούς καυγά…
Last reply by Penny..., -
- 0 απαντήσεις
- 66,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Ψάχνουμε για ένα καλό ιδιωτικό σχολείο στα νότια προάστια και μας έχουν πει καλά λόγια για την Γεννάδειο σχολή στον Άλιμο. Δυστυχώς όλα τα σχόλια που βρίσκουμε στο φόρουμ είναι πολύ παλιά. Αν κάποιος έχει εμπειρία πρόσφατη με το συγκεκριμένο σχολείο η κάποια εναλλακτική πρόταση θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστω
Last reply by Nektarios388, -
- 3 απαντήσεις
- 96k εμφανίσεις
Γειά σας μπαμπάδες! ποιά ιστολόγια/blogs γνωρίζετε τα οποία να προέρχονται απο μπαμπάδες, και να σχετίζονται με την διαπαιδαγώγηση ή απασχόληση , και γενικά την εμπειρία της πατρότητας? Μπορείτε να τα τοποθετήσετε εδώ, για να εμπνεύσετε τους μελλοντικούς/νέους μπαμπάδες, και γενικότερα όλους τους μπαμπάδες (και παππούδες) που διαβάζουν την ενότητα. Παρακαλούμε να μείνετε εντός θέματος δηλαδή μην τοποθετείτε εδώ blog άλλης θεματολογίας.
Last reply by belleblue, -
- 10 απαντήσεις
- 97,2k εμφανίσεις
Νέοι μπαμπάδες, αντιμετωπίζετε κάποια έκτακτη κατάσταση για την οποία χρειάζεστε βοήθεια, απο άλλους μπαμπάδες/ή άλλες μαμάδες? χρησιμοποιήστε αυτό το τόπικ ως τόπικ για "επείγοντα" ζητήματα! Κείμενα ειδικά γραμμένα για νέους μπαμπάδες ! http://www.purplecrying.info/sub-pages/information-for-dads/fatherhood-when-the-worries-settle-in.php Γιατί κλαίει το μωρό http://www.purplecrying.info/information-for-dads.php http://pediatrics.aappublications.org/content/123/3/972.abstract http://www.dontshake.org/
Last reply by Ifather, -
- 0 απαντήσεις
- 91,6k εμφανίσεις
είμαι εγγεγραμμένος στο blog zenhabits.net και πρόσφατα διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο , σχετικά με τα 6 βασικά πράγματα που πρέπει να δώσει βάση ένας πατέρας και τα οποία είναι τα εξής: 1) το πρώτο πράγμα είναι δίνουμε αγάπη 2) το να δίνουν το παράδειγμα είναι πιο σημαντικό από τα λόγια 3) μια αγκαλιά είναι πιο δυνατή από μία τιμωρία 4) να δείχνουμε εμπιστοσύνη 5) να τα αφήνουμε να αναπτυχθούν σε αυτό που θέλουν τα ίδια 6) να κάνουμε δραστηριότητες μαζί τους Το πλήρες άρθρο είναι γραμμένο στα αγγλικά και μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://zenhabits.net/fatherhood/
Last reply by (ΕΛ)ευθέριος, -
- 4 απαντήσεις
- 94,6k εμφανίσεις
Αγαπητοί μπαμπάδες, μπορεί μια μαμά να θέλει να ζητήσει την άποψή σας για κάποιο θέμα, δηλαδή να θέλει να ακούσει το πώς εσείς βλέπετε κάτι. Προτείνουμε εδώ να υπάρξουν ερωτήματα ειδικά απέναντι στους μπαμπάδες έτσι ώστε και μελλοντικά και άλλες μαμάδες να μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το πώς ενας μπαμπάς βλέπει κάποιους προβληματισμούς , με διαφορετικό - ή όχι τελικά - τρόπο.
Last reply by soch,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.131 απαντήσεις
- 745.129 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.098 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 110.630 εμφανίσεις