Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

δυστυχισμένος γάμος, αλλά...


Recommended Posts

γεια σας κορίτσια! Ευτυχώς, ο τίτλος δεν αφορά εμένα αλλά ένα πολύ κοντινό μας ζευγάρι. Είμαστε μια παρέα ανθρώπων (πολύ δεμένοι μεταξύ τους) και επειδή ο ένας φίλος μας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα είμαι να σκάσω και εγώ και ο άντρας μου. Ο φίλος μας , λοιπόν, έχει παντρευτεί μια γυναίκα, η οποία είναι μακράν ο πιο κακός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Πραγματικά, δεν υπάρχει άνθρωπος που να τη συμπαθεί (εκτός ίσως από τους γονείς της). Είναι απότομη, τον κάνει δημόσια σκουπίδι, λέει κακίες για όλους, δημιουργεί προβλήματα και τσακωμούς με όλους. Το πρόβλημα είναι οτι τώρα υπάρχει ένα παιδί το οποίο ο Σάββας το λατρεύει και σε περίπτωση που χωρίσουν αυτή λέει οτι θα το πάρει και θα φύγει μακριά. Ο φίλος μας είναι δυστυχισμένος αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από το γιο του, οπότε κάνει υπομονή. Εμείς σαν φίλοι είμαστε σε τρομερή αμηχανία, γιατί δεν ξέρουμε τι να τον συμβουλέψουμε να κάνει. Θα βοηθούσε μια πιο αντικειμενική ματιά ή αν ξέρετε αν έχει νομικό δικαίωμα, ώστε το παιδί να μην φύγει σε άλλη πόλη.


0A9np3.png

VGnep2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εσεις σαν φιλοι καλο είναι να μην ανακατεύεστε γιατι μπορει να βρειτε και τον μπελα σας.Οσο κακια όπως λετε ότι είναι κλπ κλπ δεν παυει να είναι η επιλογή του και να εχει και παιδι με αυτή τη γυναικα.Για φαντασου να του βρειτε εσεις νομικες συμβουλες.. δικηγόρους κλπ γιατι όπως λετε δεν την συμπαθείτε καθολου και ξαφνικα ναα ταα βρει με τη γυναικα του?Φυσικα θα σας απομακρυνει για ευνόητους λογους.

Το πιο συνετο είναι να τον δυμβουλευσετε ναα πανε σε ειδικο μπας και τα βρουνε και σωσουν τον γαμο τους!


FvxMp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...