Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Συγχαρητήρια,επιτελουςςςςςς ξύπνησε το σύστημα ..... Συνεχίζεις μάζεμα????

Ναι βρε τι θέμα ν έχουν,τα στέλνει με email και ανάλογα Μ τα αιματολογικά μου λέει ο εξωσωματιστης τι και πως 

@karlajo εσύ πως μου είσαι ??? Τον άλλον μήνα προχωραμε?

Εγω κορίτσια πήγα σήμερα το πρωί κ έκανα μια χοριακη φαντάσου άγχος δύο μέρες πιο πριν έτσι είχα κάνει κ την προηγούμενη φορά .κ βγήκε 22🥰🥰

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kashmam χχχαχααχαχαχα

Οχι στ ορκιζομαι δεν σε κοροιδευω!Εχει πλακα κ μου αρεσει!!!

boulitsa Χρονια σου πολλαααααα!!!Οτι επιθυμει η καρδια σου και με το καλο ο γιοκας σου!

Ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση!Αν διαβασεις πιο πανω νομιζω χθες πρεπει να εγραφα τα ιδια!!

Με βλεπουν και μου λενε:Αχ μην τον σηκωνεις τον μικρο,ή γιατι τον σηκωνεις και γελαω ειλικρινα!Δεν εχω απαντηση!!!!Θελω να πω :Helloooooooo δεν ειναι ουτε δυόμισι χρονων τι να κανω,δεν γινεται αλλιως!Απλα ευχομαι να μπω στον μηνα μου,ε και μπηκα!Απο κει και περα οπως τα περασαν αλλες θα τα περασω κ εγω!Υγεια ζηταω για το μωρακι τιποτα αλλο!!!

Και εγω μπορει να παω στον γιατρο την Κυριακή!

Επισης και εγω εχω αγχος!Καθε βραδυ "γενναω" οχι στον υπνο μου,στον ξυπνιο μου!Κοιμουνται οι αντρες και εγω σκεφτομαι και αγχωνομαι σε σημειο που νοιωθω κομπο στον λαιμο!

Επισης και εγω κουραστηκα με την κοιλουμπα οχι το περιεχομενο οπως λεει και η kashmam!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ελπίζω και εγώ μέχρι τελευταία στιγμή να γυρίσει γιατί από την στιγμή που γέννησα τον μικρό με Φ.Τ. τώρα ψιλοζορίζομαι με την ιδέα της καισαρικής!

Και εμένα με έχουν κουράσει όλοι με αυτό το μηηηη τον σηκώνεις τον μικρό.... Ναι εντάξει....... Τι να πείς σε ένα μωράκι που δεν είναι ούτε 2μιση.........????

Βέβαια αυτό που μου την "εδινε" στα νεύρα ήταν το "Σταύρο η μαμά δεν μπορεί να σε πάρει αγκαλιά γιατί έχει τη μπέμπα στη κοιλίτσα"!

Ευαγγελία κορίτσι μου στο Ιπποκρατειο στη Θεσσαλονίκη θα γεννήσεις; Εκεί γέννησα εγω τον γιο μου. Τι θέλεις να μάθεις; Να σε πω εγω ότι θες!

κΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!kashman ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠςΙΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤςΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ!!!!!!!ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ?Κ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 15 ΜΕΡΡΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΠΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ!!!!!!!!!ΤΗΝ ΕΝΤΥΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΧΑ!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!Υ.Γ.ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ 10/6/12!!!!!!!!!!ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΗΘΕΙ 21/7/12!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock:

Ελπίζω και εγώ μέχρι τελευταία στιγμή να γυρίσει γιατί από την στιγμή που γέννησα τον μικρό με Φ.Τ. τώρα ψιλοζορίζομαι με την ιδέα της καισαρικής!

Και εμένα με έχουν κουράσει όλοι με αυτό το μηηηη τον σηκώνεις τον μικρό.... Ναι εντάξει....... Τι να πείς σε ένα μωράκι που δεν είναι ούτε 2μιση.........????

Βέβαια αυτό που μου την "εδινε" στα νεύρα ήταν το "Σταύρο η μαμά δεν μπορεί να σε πάρει αγκαλιά γιατί έχει τη μπέμπα στη κοιλίτσα"!

Απαραδεκτο!!Μια φορα η πεθερα μου του λεω ελα στην γιαγιά γιατι η μαμα εχει το μωρο στην κοιλια!!

Ετσι την κοιταξα και της ειπα να μην του το ξαναπει!!!

Δεν μιλησε!Μην αφηνει να του λενε τετοια πραγματα γιατι μενουν μεσα στο μυαλο του πιστεψε με,και μετα λεμε γιατι αλλαξε το παιδι και γιατι ζηλευει το μωρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Έλα κορίτσι μου να ΣΕ πω! Εγω τον γεννήσα 25/12/2011

Εγω φυσιολογικά γέννησα αλλά έβλεπα τις κοπέλες που γέννησαν με καισαρική ότι είχαν ενα σύνοδο μαζι τους! Εγω γέννησα 1:05 τα ξημερώματα κ μου τον έφεραν το πρωι κατα τις 7-8 θυμάμαι. Βέβαια ήμουν κ μέχρι τις 4 σε ενα δωμάτιο δεν ξερω πως λέγεται κ μετα ήρθε ο αντρας μ με πήραν με καροτσάκι κ με πήγαν στο δωμάτιο μου 3κλινο που με έκανε ντουζ ο αντρας μου έβαλα το νυχτικό μου κ κοιμήθηκα. Δεν ξερω αν γεννήσεις μεσημέρι ή πρωι μετα από πόση ωρα θ στον φέρουν. Από την στιγμή που θα στο φέρουν θα το εχεις συνέχεια δίπλα σ!! Θα το παίρνουν το πρωι για μπανάκι μέχρι να φας το πρωινό σ κ να πλυθείς από κάτω (τωρα δν θυμάμαι ακριβώς) ή τα φέρνουν οι κοπέλες ή φωνάζουν ονόματα κ το περνεις ΕΣΥ με ταυτότητα σου! Επισκέπτες δεν πολύ αφήνουν μέσα στο δωμάτιο για ευνόητους λόγους. Από εκεί σ δίνουν καθημερινά 5 παμπερς να εχεις να αλλάζεις το μωρό. Τωρα αν χρειαστείς παραπάνω ζητάς κ σ δίνουν νομίζω αλλά εγω είχα παρει ενα μικρό πακετάκι μαζι μου. Μωρομαντηλα ΔΕΝ σ δίνουν να πάρεις! Κ φορμάκια επίσης έχουν αλλά μην φανταστείς δεν ειναι απαραίτητα το σωστό νούμερο, ότι έχουν! Αν θες εσυ μπορείς να πάρεις μαζι σ δικά σ φορμάκια κ να δίνεις δικά σ φορμάκια να το ντύνουν μετα το μπανάκι που τα κανουν κάθε πρωι. Ή αν κατουρηθει ας πούμε ζητάς κ σ δίνουν καθαρό αλλο.

KMwEp3.png

Σε βοήθησα καθόλου;

Θα πας προγραμματισμένα με καισαρική;

Με τον γιατρό σ; Ή με όποιον εφημερεύει;

Γιατι εγω που πήγα στο Ιπποκρατειο επειδή εκείνο εφημέρευε με όποιον γιατρό εφημέρευε

Δεν με κάναν εισαγωγή αν δεν έφτανε η διαστολή στο 4. Δλδ πήγαινα μ έλεγαν διαστολή 1 (την οποία την είχα 3 μερες νωρίτερα) δεν γεννάς μου έλεγαν! Καλε πονάω τους έλεγα!!

Οχι δεν γεννάς σήμερα πήγαινα μετα από καμία ωρα με πιο δυνατός πονούν με ξανά κοιτούσαν πάλι διαστολή 1 δεν γεννάς μ έλεγαν αλλά αν φοβάσαι ξανάελα (εν το μεταξύ η εφημερία τ Ιπποκράτειου έληγε 8 το βράδυ κ δεν ηθελα να πάω Παπαγεωργιού)κ τους έλεγα ότι θέλω να γεννήσω εδώ στο Ιπποκρατειο κ μ είπαν δεν μπορούμε να σε κανουμε εισαγωγή αν δεν πάει η διαστολή σ 4. Πήγα μετα από κανα διωρο πάλι κ με είδαν διαστολή 5 κ με κάνανε εισαγωγή κλυσμα κλπ κλπ...

Δεν ξερω τι γινεται αν πας με τον γιατρό σ ομως.

Εγω τα ειπα για να ξέρεις.

KMwEp3.png

Σε βοήθησα καθόλου;

Θα πας προγραμματισμένα με καισαρική;

Με τον γιατρό σ; Ή με όποιον εφημερεύει;

Γιατι εγω που πήγα στο Ιπποκρατειο επειδή εκείνο εφημέρευε με όποιον γιατρό εφημέρευε

Δεν με κάναν εισαγωγή αν δεν έφτανε η διαστολή στο 4. Δλδ πήγαινα μ έλεγαν διαστολή 1 (την οποία την είχα 3 μερες νωρίτερα) δεν γεννάς μου έλεγαν! Καλε πονάω τους έλεγα!!

Οχι δεν γεννάς σήμερα πήγαινα μετα από καμία ωρα με πιο δυνατός πονούν με ξανά κοιτούσαν πάλι διαστολή 1 δεν γεννάς μ έλεγαν αλλά αν φοβάσαι ξανάελα (εν το μεταξύ η εφημερία τ Ιπποκράτειου έληγε 8 το βράδυ κ δεν ηθελα να πάω Παπαγεωργιού)κ τους έλεγα ότι θέλω να γεννήσω εδώ στο Ιπποκρατειο κ μ είπαν δεν μπορούμε να σε κανουμε εισαγωγή αν δεν πάει η διαστολή σ 4. Πήγα μετα από κανα διωρο πάλι κ με είδαν διαστολή 5 κ με κάνανε εισαγωγή κλυσμα κλπ κλπ...

Δεν ξερω τι γινεται αν πας με τον γιατρό σ ομως.

Εγω τα ειπα για να ξέρεις.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΣΤΗΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΜΕΚΑΝΕΙ!!!!!!!10/2/15

Απαραδεκτο!!Μια φορα η πεθερα μου του λεω ελα στην γιαγιά γιατι η μαμα εχει το μωρο στην κοιλια!!

Ετσι την κοιταξα και της ειπα να μην του το ξαναπει!!!

Δεν μιλησε!Μην αφηνει να του λενε τετοια πραγματα γιατι μενουν μεσα στο μυαλο του πιστεψε με,και μετα λεμε γιατι αλλαξε το παιδι και γιατι ζηλευει το μωρο!

Εννοείται ότι δεν τους άφησα...μια που το είπανε και μια που δεν επανέλαβαν το ίδιο "λάθος". Αφού κατάλαβα τον μικρό μου από το βλέμα του ότι εκείνη τη στιγμή περάσαν ένα σωρό πράγματα από το μυαλουδάκι του....!!!

Διαφημίσεις

fotini το σκηνικο σε εμας εγινε τα Χριστούγεννα! Ο μικρος φωναξε και νευριασε!Αμεσως ηρθε πανω μου!Δεν το εκανα απο κακια ομως εκεινη,δεν την κατηγορω,μονο και μονο για την κατασταση μου το εκανε αλλα πρεπει να προσεχουμε τι λεμε!Πρεπει να κοβει λιγο ρε γαμωτο!Δεν ειναι χαζα, ειναι μικρα ανθρωπακια και καταλαβαινουν τα παντα!

kashmam 1. :tongue::tongue::tongue::tongue:

2. δεν ειχες γραψει ποτε την εμπειρια σου!Καλα εκανες και πηγες ετσι χωρις γιατρο!Θα το εκανα και εγω αν δεν επρεπε να κανω καισαρικη!Για ποιον λογο να σκασεις τα χιλιαρικα???και απο καταλαβα δεν πρεπει να ταλαιπωρηθηκες και πολυ ε??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου να σ πω την αλήθεια δεν ηθελα να πληρώσω ξενοδοχείο! Κ μια χαρά ηταν στο δημόσιο νοσοκομείο δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπάω ετσι, το μονο που ίσως με στεναχώρησε που στη γεννά ήμουν μόνη στο δημόσιο νοσοκομειο δεν αφήνουν τον αντρα σ μέσα. Επισκληρίδειο ήξερα ότι δεν έκαναν αλλά όταν πήγα η μαμά μου βρήκε έναν παλιό φίλο (νοσηλεύτρια σε αλλο νοσοκομείο ειναι η μαμά μ) κ του ζήτησε σαν χάρη επισκληρίδειο όταν την ζητήσαμε ήμουν στην διαστολή 6 μέχρι να ερθει η αναισθησιολόγος είχα φτάσει διαστολή 9 κ μ έκανε μεν επισκληρίδειο αλλά εγω μετα δεν ένιωθα να σπρώξω( πως όταν μουδιάζει το πόδι σ κ νομίζεις ότι κουνάς τα δάχτυλα σ αλλά μπααα) ενα τέτοιο πράγμα, κ αναγκαστικά μου πατούσαν την κοιλιά μου. Ομως δεν ένιωσα ούτε το κόψιμο ούτε το ράψιμο!! Κ οι κοπέλες πολύ καλές κ ευγενικές!

Ναι δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα.

Τωρα θ πάω σε κλινική γιατι όπως ειπα στο δημοσιο εχεις το μωρό συνέχεια δίπλα σ όποτε δεν θα μπορω να βγαίνω έξω να βλέπω τον γιο μου κ δεν θα αντέξω ούτε εγω ούτε αυτός 3 μερες χωρίς να βρεθούμε! Ενώ στην κλινική τις ώρες επισκεπτηρίου θα κατεβαίνω κατω να τον βλέπω, εχει κ έναν παιδοτοπο που κρατάνε τα παιδιά για 45 λεπτά όποτε θα μπορει να ανεβαίνει λίγο ο αντρας μου πρώτα να με βλέπει κ μετα να κατεβαίνουμε μαζι. Τον θέλω κ μέσα στη γεννά ( οχι να βλέπει εννοείτε) αλλά να μ κρατάει το χέρι μου να ειναι εκεί μαζι μου... Όποτε η μπουμπου μας δεν θ με εχει αποκλειστικότητα όπως ο γιος!

Άσε που καλυτερα τον γιο τον είχα 24 ώρες γιατι σκέψου ούτε παμπερς δεν ήξερα να βαΖω, έβαζα την Τσούτσου προς τα πάνω κ κατουριόταν συνεχεια κ αναρωτιόμουν γιατι μέχρι που ήρθε μια κ μ ειπε το τσουτσουνι προς τα κατω κ έμαθα. Θέλω να πω δλδ ότι σαν πρωτάρα εκείνες τις 3 μερες έμαθα κατιτις κ δεν πήγα σπιτι ανίδεη!

KMwEp3.png

fotini το σκηνικο σε εμας εγινε τα Χριστούγεννα! Ο μικρος φωναξε και νευριασε!Αμεσως ηρθε πανω μου!Δεν το εκανα απο κακια ομως εκεινη,δεν την κατηγορω,μονο και μονο για την κατασταση μου το εκανε αλλα πρεπει να προσεχουμε τι λεμε!Πρεπει να κοβει λιγο ρε γαμωτο!Δεν ειναι χαζα, ειναι μικρα ανθρωπακια και καταλαβαινουν τα παντα!

Τα ίδια ακριβώς μ κάνουν μ εμένα κ πεισμώνω κ την παίρνω αγκαλιά περισσότερο. Κ όταν τα λένε αυτά η μικρή με κοιτάζει με λυπημένο ύφος! Όσοι δν έχουν δεύτερο παιδι δν το καταλαβαίνουν, μας θεωρούν τρελές κ οτι δν νοιαζόμαστε για τ δεύτερο μωρό, αλλα καθε αλλο... Απλά κάνουμε τα πάντα για ν αγαπήσει το πρωτότοκο το αδελφάκι τ πριν γεννηθεί κ ν μην ζηλευει... τουλάχιστον μας λυπήθηκε ο Θεός κ πατήσαμε τον ένατο....:rolleyes:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Greta μου να σ πω την αλήθεια δεν ηθελα να πληρώσω ξενοδοχείο! Κ μια χαρά ηταν στο δημόσιο νοσοκομείο δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπάω ετσι, το μονο που ίσως με στεναχώρησε που στη γεννά ήμουν μόνη στο δημόσιο νοσοκομειο δεν αφήνουν τον αντρα σ μέσα. Επισκληρίδειο ήξερα ότι δεν έκαναν αλλά όταν πήγα η μαμά μου βρήκε έναν παλιό φίλο (νοσηλεύτρια σε αλλο νοσοκομείο ειναι η μαμά μ) κ του ζήτησε σαν χάρη επισκληρίδειο όταν την ζητήσαμε ήμουν στην διαστολή 6 μέχρι να ερθει η αναισθησιολόγος είχα φτάσει διαστολή 9 κ μ έκανε μεν επισκληρίδειο αλλά εγω μετα δεν ένιωθα να σπρώξω( πως όταν μουδιάζει το πόδι σ κ νομίζεις ότι κουνάς τα δάχτυλα σ αλλά μπααα) ενα τέτοιο πράγμα, κ αναγκαστικά μου πατούσαν την κοιλιά μου. Ομως δεν ένιωσα ούτε το κόψιμο ούτε το ράψιμο!! Κ οι κοπέλες πολύ καλές κ ευγενικές!

Ναι δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα.

Τωρα θ πάω σε κλινική γιατι όπως ειπα στο δημοσιο εχεις το μωρό συνέχεια δίπλα σ όποτε δεν θα μπορω να βγαίνω έξω να βλέπω τον γιο μου κ δεν θα αντέξω ούτε εγω ούτε αυτός 3 μερες χωρίς να βρεθούμε! Ενώ στην κλινική τις ώρες επισκεπτηρίου θα κατεβαίνω κατω να τον βλέπω, εχει κ έναν παιδοτοπο που κρατάνε τα παιδιά για 45 λεπτά όποτε θα μπορει να ανεβαίνει λίγο ο αντρας μου πρώτα να με βλέπει κ μετα να κατεβαίνουμε μαζι. Τον θέλω κ μέσα στη γεννά ( οχι να βλέπει εννοείτε) αλλά να μ κρατάει το χέρι μου να ειναι εκεί μαζι μου... Όποτε η μπουμπου μας δεν θ με εχει αποκλειστικότητα όπως ο γιος!

Άσε που καλυτερα τον γιο τον είχα 24 ώρες γιατι σκέψου ούτε παμπερς δεν ήξερα να βαΖω, έβαζα την Τσούτσου προς τα πάνω κ κατουριόταν συνεχεια κ αναρωτιόμουν γιατι μέχρι που ήρθε μια κ μ ειπε το τσουτσουνι προς τα κατω κ έμαθα. Θέλω να πω δλδ ότι σαν πρωτάρα εκείνες τις 3 μερες έμαθα κατιτις κ δεν πήγα σπιτι ανίδεη!

Μια χαρα εμπειρια ειχες!Ευχομαι να πανε ολα τελεια και τωρα!Οσο για την επισκληριδιο ξερω πως ειναι γιατι παρ ολο που κανω καισαρικη ειμαι ξύπνια:shock:(τρομαρα μου η χεστρου)και η αίσθηση για εμενα να μην νοιωθω κατι ειναι τραγικη!Άργησαν να ερθουν στα συγκαλα τους τα ποδια μου διοτι ζητησα και 2η δοση(δεν με επιασε η πρωτη καλα)και εφαγα φρικη!!!Ασε που μολις με εβαλαν στην ανάνηψη αρχισα να τρεμω(παρενεργεια)σαν το ψαρι κοντευαν να σπασουν τα δοντια μου και 3μαιες που ηταν μεσα(κουτσομπολευαν)με κοιτουσαν ειρωνικα γιατι νομοζαν οτι ακουω τι λενεκαι γυρισαν απ την αλλη;Εγω ημουν σαν ζομπι ειχα χ....ει πανω μου αλλο δεν με ενοιαζε να ακουσω αυτές! Ευτυχως ηρθε ο γιατρος μου και μου πατησε μια ενεση περασαν ολα!!Ελεος για μια ενεση δεν ερχοταν καμμια πατσαβουρα!!!!

Τελος παντων εγω παλι σε δημοσιο θα παω αλλα μου κανει εντυοωση που λες δεν αφησαν τον αντρα σου μεσα.Σε φτ αφηνουν μεσα..και επισκληριδιο γιατι δεν κανουν?Δεν στεκουν αυτα ρε γμτ?Δλδ αν εσυ δεν αντεχεις τον πονο?

Τα ίδια ακριβώς μ κάνουν μ εμένα κ πεισμώνω κ την παίρνω αγκαλιά περισσότερο. Κ όταν τα λένε αυτά η μικρή με κοιτάζει με λυπημένο ύφος! Όσοι δν έχουν δεύτερο παιδι δν το καταλαβαίνουν, μας θεωρούν τρελές κ οτι δν νοιαζόμαστε για τ δεύτερο μωρό, αλλα καθε αλλο... Απλά κάνουμε τα πάντα για ν αγαπήσει το πρωτότοκο το αδελφάκι τ πριν γεννηθεί κ ν μην ζηλευει... τουλάχιστον μας λυπήθηκε ο Θεός κ πατήσαμε τον ένατο....:rolleyes:

Αυτο αυτο αυτο, με κοιτανε ολοι με απορια του τυπου κριμα το μωρακι θα το εχει παραμελημένο, ή τι το θελε αυτη το δευτερο αφου δεν μπορει δεν προσεχει!!!

Ειδικα οταν με ρωτανε αν ετοιμασα βαλιτσα και λεω ΟΧΙ εκει ενταξει θελει βιντεο χαχα!!!Φυσικα κ εγω συνεχίζω να τα κανω ολα οπως πριν.Βεβαια λογω κοιλιας τωρα δεν εχω τις ιδιες αντοχες αλλα δεν νομιζω να αφησα τραυματικη εμπειρια στον μικρο!Δεν του ελειψα ποτε!Ουτε τον παρατησα απο δω και απο κει!Ναι τωρα που μπηκα στον μηνα μου ετσι λεω και εγω:Τα καταφερα!!!

Θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη με ενα νεογέννητο και εναν αντάρτη και εμενα εγχειρισμενη αλλα θα περασει που θα παει!!!

Κοριτσια ερχετε αυτη η ωρα και εγω αγχωνομαι...Που θα κατσει ο μικρος αν δεν δωσουν αδεια στην μαμα μου?Θα τρωει καλα?Αν μου κρυωσει?Αν,αν,αν...

Πω πω γαμωτο στο τελος ολα θα γινουν το ξερω αλλα αυτο το κ..ο αγχος δεν σ αφηνει να ηρεμισεις!Μετα θα στεναχωριεμαι που τελικα δεν ευχαριστηθηκα σχεδον τιποτα σ αυτη την εγκυμοσύνη :roll::|:?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα ομορφιές!!!

Greta το τρέμουλο το είχα κ εγω! Δεν ξερω γιατι δεν αφήνουν τον αντρα μέσα. Το ρώτησα κ μ είπαν οχι. Κ για την επισκληρίδειο ο αντρας μ έλεγε "να πληρώσουμε ρε παιδιά" κ έλεγαν οχι. Πάλι καλα π πετύχαμε αυτόν τον παλιό φίλο της μαμάς μ.

Boulisa εμένα ευτυχώς τέτοιες βλακείες δεν τ λένε τ παιδιού! Ότι δεν μπορω να τον παρω αγκαλιά ή να του κάνω κατι γιατι εχω αλλο νινί στην κοιλιά. Ίσα ίσα η μαμά μ ειναι τ τύπου: δεν θα κάνω εγω χατίρια στο παιδί κ θα το κακό μαθαίνω όταν έρχεται σε μενα γιατι μετα ταλαιπωρείται η μαμά που τ μαθαίνει κατι διαφορετικό. Δλδ όταν εγω λέω οχι π.χ. Να δει παιδικά, οχι θα πει κ η μαμά μου!" Την εχει πατήσει ετσι η μαμά μ από την κουνιάδα της που μας ειχε πολλές ώρες (γιατι η μαμά μ δούλευε άκυρα ωράρια κ ο μπαμπάς μ σαν ελεύθερος επαγγελματίας δούλευε πολλές ώρες)! Κ σαν μικρά παιδιά εμείς φτάσαμε σε σημείο να λέμε την μαμά μας κακιά κ την Θεια μας την καλύτερη από όλες! Αλλά αυτο ειναι άλλη μεγάλη ιστορία!!

Πάντως δόξα τον Θεό μέχρι στιγμής όπως λεει κ η Γκρέτα δεν παραμέλησα τον γιο ούτε του έλειψα. Κ την κοιλιά μου την αγαπάει κ την Μπέμπα έρχεται κ της μιλάει κ την χαϊδεύει χωρίς να τ πω τπτ όποτε εύχομαι κ ελπίζω ετσι να ειναι κ μετα μαζι της μήπως κ γλιτώσουμε ζήλιες!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...