Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παρ ολο που ειμαι στα προ εγκυμοσύνης θελω ακομα να χασω ενα 4αρι..ξανα ζυγιστηκα χθες και ημουν 65 νταν!χαρηκα πολυ αλλα η χαλαρωση δεν παυει να υπαρχει..

Δεν πειραζει αργα και σταθερα θα τα φτιάξουμε ολα,κατανοηση να υπαρχει απο τους αντρες μας!Αν δεν υπαρχει είναι άξιοι της μοίρας τους!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Πως πάει το παρεάκι;;

Αντιγόνη μη λες χαζά! Ολόκληρη κόρη του έφερες στο κόσμο! Σιγά σιγά θα φτιάξει το σώμα. Γιατι αγχονεσαι τόσο; Και ποιος σου βάζει τέτοιες ιδέες καλή μου;;

Γκρέτα δοκίμασες να ταΐσεις σημερα;; Τι έγινε; 4 κιλά ακομα; Γιατι;

Εγώ ένιωσα κατι πονάκια και τρόμαξα και πήγα στο γιατρό (ένταξη το παραδέχομαι ήταν και λίγο δικαιολογία για να δω το φασόλι :rolleyes: ) μεγαλώνει και θα πάμε σε μια βδομάδα στο καθιερωμένο ραντεβού μας! Καρδούλα οχι ακομα αλλα ειναι αισιόδοξος ο γιατρός!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Πως πάει το παρεάκι;;

Αντιγόνη μη λες χαζά! Ολόκληρη κόρη του έφερες στο κόσμο! Σιγά σιγά θα φτιάξει το σώμα. Γιατι αγχονεσαι τόσο; Και ποιος σου βάζει τέτοιες ιδέες καλή μου;;

Γκρέτα δοκίμασες να ταΐσεις σημερα;; Τι έγινε; 4 κιλά ακομα; Γιατι;

Εγώ ένιωσα κατι πονάκια και τρόμαξα και πήγα στο γιατρό (ένταξη το παραδέχομαι ήταν και λίγο δικαιολογία για να δω το φασόλι :rolleyes: ) μεγαλώνει και θα πάμε σε μια βδομάδα στο καθιερωμένο ραντεβού μας! Καρδούλα οχι ακομα αλλα ειναι αισιόδοξος ο γιατρός!

Σαλώμη μου με πρήζει ο περίγυρος (μαμά , πεθερά , γνωστοί και πάει λέγοντας) :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Σαλώμη μου με πρήζει ο περίγυρος (μαμά , πεθερά , γνωστοί και πάει λέγοντας) :?

Για να καταλάβω αυτές που στα λένε ειναι μοντελάκια και τέλειες στα σεξ;; Και που ξέρουν αυτές τι κόλπα του κανεις εσυ του άντρα σου;; Και εαν εκείνο εκείνον τον ανάβεις;; Συγνώμη κιόλας αλλααααααα!! Ένταξη θα τραβάω τα μαλλιά μου, σε λίγο θα σου λέει και η μάνα σου πως θα π*****αι! Μη τρελαθούμε μην ακούς χαζομάρες!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σκεφτομαι σοβαρα να ακυρωσω το τριημερο στη Ναυπακτο...ο μικρος θα τρωει κρεμα και φρουτοκρεμα τοτε,θα εχει τις ωρες του,θα πρεπει να παρω και να κουβαλαω στρωμα για το παρκο του ξενοδοχειου,ταπερακια κ θερμος για την φρουτοκρεμα,να κανουμε σταση στη διαδρομη να φαει

.μετα δεν ξερω,αγχωνομαι πως δεν θα χαλαρωσω και δεν θα μπορω να χαρω ουτε μπανια ουτε τπτ..

F4oIp2.png

Γεια σας!!

Εχω νεύρα κ χαρα σημερα ταυτοχρόνως!

Καταρχάς νεύρα με τις παιδιάτρους που 3 στη σειρά επέμεναν οτι πρέπει να δώσω μήλο αχλάδι μπανάνα με τριήμερη εισαγωγή κ αυστηρά με αυτη τη σειρά.

Το αποτέλεσμα ηταν να πετάξω 2 ωραιότατα μήλα κ τη μεν πρώτη μερα το παιδι μου να κανει εμετό τη δε δεύτερη (σημερα) να βαλαντωσει στο κλαμα νε το που πλησίασα το κουτάλι κ να κανω μια ωρα να τον ηρεμήσω...

ΑΦΟΥ ηρέμησε κ ενώ έτρωγα ένα βερύκοκο μου ήρθε κ απο ένα καθαρό σημείο του έδωσα να το γλύψει... Το αποτέλεσμα; Το παιδι έφαγε 1,5 βερύκοκο (πολτοποιημενο με πηρουνι!) κ αν ειχα κ αλλα στο σπιτι τα έτρωγε ευχαρίστως! (Έκλαιγε κ προσπαθούσε να πιάσει το πιάτο οταν συνειδητοποίησε οτι τελείωσε).

Οκ δεν ειπα οτι ειναι πλήρες γεύμα αλλα αν σκεφτείτε οτι μήλο δεν κράταγε ούτε μισή κουτάλια...

Δεν ξερω (δεν μου είπαν κιολας) γιατι σώνει κ ντε επρεπε μήλο...

Τα δε αποτελέσματα τα ...είδαμε απευθείας στην πάνα... Για πείτε βρε έμπειρες.. Ετσι θα ειναι με τις στέρεες;; Θα το βλέπεις στην πάνα το τι έφαγε ;;;:confused::?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μου Ω ναι θα το βλέπεις στο παμπερς!!!

Ειδικα τις φακές.... Χαχαχαχαχαχ

Βρε αθηνα μ είδες που το ένστικτο της μαμας παντα πιάνει;!;!

Εμένα πάντως μ ειπε δεν χρειάζεται να ξεκινήσω με αχλάδι μήλο μπανάνα αλλα με φρούτα εποχής...

KMwEp3.png

Μαργαριτα μου οτι τρωει συνεχεια κ ακανόνιστες ωρες.

Ομως δεν μπορει θ εχει κάποιο στάνταρ στην πόση ωρα πεινάει... Αν πεινάει ανα δυο ωρες (ας πούμε) πες τον θηλαζεις στις 10 κ ξερεις οτι στις 12 θα ξανά πεινάσει... Στις 11:45 δώστου να φάει 2-3 κουταλιές απο το φρούτο κ μετα δώστου στήθος κ οσο πιει. Την αλλη μερα πάνω κατω αν πετύχεις την ιδια ωρα δώστου το μισο απο το φρούτο π έδωσες κ την προηγουμενη ημερα κ μετα πάλι στήθος. Την Τρίτη μερα ολόκληρο το φρούτο κ πάλι στήθος!

Την τεταρτη μερα το ενα ολόκληρο φρούτο κ 2-3 κουταλιές απο το επόμενο φρούτο π θα διαλέξεις... Κ παει λέγοντας... Δλδ αν σκεφτείς οτι σ παίρνει 3 μερες να εισάγεις ενα φρούτο σε 9-10 μερες θα εχεις εισάγει κ τα τρία φρούτα π θα θες. Αυτη ειναι μια ολοκληρωμένη φρουτοκρεμα. (Μπορείς να συνεχίζεις να εισάγεις οοοοσα φρούτα θες κ να κανεις τους συνδυασμούς π θες εσυ) μετα λοιπόν απο καθε φρουτοκρεμα π θα δίνες καθε μερα θα δίνεις κ στήθος. Ε κάποια στιγμη (λογικά οταν γίνει ολοκληρωμένη φρουτοκρεμα) κ αφού θα πιει κ το νεράκι του να ξεδιψάσει μπορει να μη θέλει στήθος τοτε θ σημαίνει οτι ενα γεύμα αντικαταστάθηκε...

Επίσης με την φρουτοκρεμα θα χορτάσει πιο καλα κ αντί να πεινάσει στις 2 ωρες (όπως πήραμε για παράδειγμα στην αρχή) θα πεινάσει στις 3 ωρες κ τοτε θα εισάγεις τα λαχανικά με τον ιδιο τροπο (βασικά όπως σ πει ο/η Παιδιατρος σ) κ μετα το απόγευματινο μεχρι π θα αποκτήσει πάνω κατω ενα σταθερο ωράριο φαγητού κ θα δίνεις γάλα μονο πρωι κ βράδυ...

(Άμα θες δίνε γάλα όποτε θες !!μπορείς κ μετα τα γεύματα.) σε αυτο κουμάντο κανεις εσυ κ ο μεσιε!!

KMwEp3.png

Κορίτσια μου είπε μια κοπέλα σήμερα πως τα φρέσκα φρούτα δεν κάνει να τα δίνω γιατί τα χημικά περνάνε μέσα κι ας τα πλένουμε καλά και να δίνω καλύτερα φρούτα έτοιμα της nestle :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...