Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ελπιζω κ μεις να περασουμε καλα Ναυπακτο..αλλα εχω αλλη εννοια τωρα..ο μικρος ακομα κ οταν νυσταζει κοιμαται μονονστο κρεβατι του..ειχαμε παει στους γονεις μου σημερα κ πηγα να τον ξαπλωσω αλλα τπτ..φυγαμε κ μολις τον εβαλα στο κρεβατι του επεσε ξερος...ειναι νορμαλ αυτο?

κι ο δικός μου κάπως έτσι κάνει κάθε φορά που αλλάζει περιβάλλον... Φυσικά και τελικά κοιμάται [ε δεν μπορεί να κάτσει αυπνος 24 ώρες το 24ωρο!] αλλα για 1-2 μέρες δεν ειναι το καλύτερο του το κομμάτι "πέφτω για ύπνο".

Νορμάλ ή όχι... θα σε γελάσω(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ βάζω πλυντήρια όλη μέρα, δεν έχει πάθει ακόμα (!) τίποτε.

Το θέμα είναι στα πόσα πλυντήρια κλαταρουμε εμείς!!!:confused:

Εγώ κορίτσια είμαι στα πρόθυρα υπερκοπωσης. Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να τη γλιτώσω, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι...

Το μεσημέρι είχαμε καθίσει εγώ η μπέμπα κ η μεγάλη στο δωμάτιο της κάτω και μου έδινε η κόρη κάτι παιχνίδια με επίμονο τρόπο (μιλούσε συνέχεια) , οπότε αφήνω το ένα χέρι και πέφτει η μπέμπα με το πρόσωπο πάνω στο παιχνιδι που έπαιζε.. Έκλαψε μεν αλλά δεν χτύπησε... Απλά κατάλαβα ότι είχα χάσει επαφή με την πραγματικότητα.:(

Νιώθω ότι κάτι δεν κάνω σωστά, και πλέον ακόμα κι αν βρω μισή ώρα ελεύθερη ΔΕΝ έχω κουράγιο να κάνω τις δουλειές!

Τελικά δεν άντεξα, σας επρηξα!

b5DEp3.png

Κι εγώ βάζω πλυντήρια όλη μέρα, δεν έχει πάθει ακόμα (!) τίποτε.

Το θέμα είναι στα πόσα πλυντήρια κλαταρουμε εμείς!!!:confused:

Εγώ κορίτσια είμαι στα πρόθυρα υπερκοπωσης. Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να τη γλιτώσω, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι...

Το μεσημέρι είχαμε καθίσει εγώ η μπέμπα κ η μεγάλη στο δωμάτιο της κάτω και μου έδινε η κόρη κάτι παιχνίδια με επίμονο τρόπο (μιλούσε συνέχεια) , οπότε αφήνω το ένα χέρι και πέφτει η μπέμπα με το πρόσωπο πάνω στο παιχνιδι που έπαιζε.. Έκλαψε μεν αλλά δεν χτύπησε... Απλά κατάλαβα ότι είχα χάσει επαφή με την πραγματικότητα.:(

Νιώθω ότι κάτι δεν κάνω σωστά, και πλέον ακόμα κι αν βρω μισή ώρα ελεύθερη ΔΕΝ έχω κουράγιο να κάνω τις δουλειές!

Τελικά δεν άντεξα, σας επρηξα!

Και μονο που εχεις 2 παιδια,για μενα εισαι ηρωιδα..

F4oIp2.png

Αχ μαργαριτα μ ετσι ηταν ο γιος...

Αν δεν ηταν σπιτι τ σκατοκοιμοταν! Κ τα βραδιά ξυπνούσε κλαίγοντας καθε τρεις κ λιγο!!!!

Τον κοιμιζα αγκαλια κ ξαπλώνα κ εγω μαζι τ (στο διπλό κρεβάτι) μεχρι να ξυπνήσει να με δει αμεσως να μην τρομάξει... Δεν υπαρχει!!!

Ή αν πηγαίναμε στο χωριο ας πούμε κ ήξερα οτι θα μείνουμε κ το βράδυ, πήγαιναμε απο το πρωι κ τον ειχα αρκετή ωρα μεσα στη μερα στο δωμάτιο π θα κοιμόμασταν μήπως κ το συνήθιζε μεχρι να ερθει το βράδυ να κοιμηθούμε πάλι στο διπλό κρεβάτι μαζι.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μ να σ κανω λίγη παρέα στη γκρινια;;;;

Πριν κανα 2-3 εβδομαδες ειχα πει την μαμα μ (δεν θυμαμαι αν σας το ειχα γράψει) οτι απο Σεπτέμβρη θελω να ξεκινήσω γυμναστήριο (π εχει χώρο που απασχολούν τα παιδια) θα έπαιρνα τον γιο μαζι κ της ειπα να μ κρατάει την μπεμπα. Μ ειχε απαντήσει "άμα κάθεται να την κρατάω" κ τοτε την ειπα "αν σε μάθει θα κάθεται"!!

Σημερα π ήμασταν για μπανιο κ ηταν κ η μαμα μ με μια φίλη της μ λεει: αποφάσισα, απο Σεπτέμβριο να ξεκινήσω γυμναστήριο!

Τυχαίο;;;;;;;;;;;;;

Πως γινεται ρε παιδι μ;;; Τετοια σύμπτωση;;;;;

Τι να πω....

KMwEp3.png

Επίσης σημερα φάγαμε 1η μερα 6 ολόκληρες κουταλιές κολοκύθι κ πατάτα! Εκανε κατι γκριμάτσες αλλα μολις το κατάπινε γελούσε κ περίμενε την επόμενη κουτάλια! Θα έτρωγε κι αλλο (πιστεύω) αλλα νυστάζε. Εγω έφταιγα δεν την πέτυχα σε σωστή ωρα. Ηταν ν ξεκινήσουμε αυριο αλλα δεν άντεχα κ εδωσα σημερα. Αυριο θα το κανω πιο σωστα κ εχω μεγάλη αγωνία να δω πως θα παει...

KMwEp3.png

Καλημέρα!

Βούλα γκρινιαξε όσο θες κι όποια άλλη θέλει, να μη νιώθω μόνη...

6 κουταλιές μου φαίνονται παρά πολλές για αρχή, μπράβο σας! Κι εμένα κάπου τόσο τρώει από τα φρούτα αλλά έχουμε μια βδομάδα.

Θα συνεχίσω άλλη μία εβδομάδα μόνο φρούτα να δω πώς θα πάμε κ μετά λαχανικά.:P

Για το γυμναστήριο... ασχολίαστο...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας διαβασα

Ιωαννα μου κοριτσι μου σε καταλαβαίνω τοσο. Εχεις τοσο δικιο τι να σου πω.Το μονο σίγουρο οτι δεν θα ειναι για παντα ετσι απλα το θέμα δεν είναι αυτό το ξέρεις, το θέμα είναι ότι εσύ θες μία λύση άμεσα και δεν την παλεύεις αλλο!!!Να σκέφτεσαι εμένα, δεν εισαι μονη σου τραβαμε ακριβως τα ιδια!!

Μία μεγάλη αγκαλια!!

Αθηνά και ο δικός μου στέκεται. Συγκεκριμένα χθες τον έβαλε ο μπαμπάς του και έπαθα πλάκα!

Βουλα καλως μας ήρθες χαίρομαι που τρωει η μπέμπα σου!

Μαργαριτα ειναι απολύτως φυσιολογικό! Ουτε εμενα κοιμάται αλλου αλλα για 3 μέρες μην ανησυχείς μωρε.Θα κουράζεται και θα κοιμάται.

Νασια μεχρι να γινουν 3-4 φρούτα ετσι θα ειναι!Μπράβο και σε εσας που τρωτε!Φτου φτου :P

Ειμαι σε φαση γκρινιας κουρασης

δεν θα σας πρήξω μια απ τα ιδια με την Ιωαννα συν οτι ο μπέμπης δεν τρωει!!

Στα πρόθυρα καταθλιψης

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γειά σας και από εμάς κορίτσια!!!!

Φάγαμε πάλι πεπονακι ,ε μια φτυνουμε μια μασαμε καλά πιστεύω πάμε!! Κατ άλλα τρέχω με τις ετοιμασιες της βάφτισης.

Γκρετα και Ιωάννα και εγώ πιστεύω στην θέση σας θα ήμουν στην ίδια κατάσταση!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...