Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ! ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!! (ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΑΠΡΙΛΗ! ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ Annie πρωτα και μετα εμεις..Τελικα δεν ειμαστε και λιγες οι προς το τελος του μηνα παντως..

μην χαίρεσται....όλα ανατρέπονται όπως βλέπεται.....οπότε εσείς που δουλεύεται ακόμα για αράχτε γιατί μπορεί να σας κάνουν έκπληξη τα μπεμπάκια και να σκάσουν μύτη νωρίτερα....

Grya.jpgGryap3.png

ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ! ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!! (ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΑΠΡΙΛΗ! ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!

η προεδρος παντου ανακαλυπτει νεες μανουλες!!!θα της μεινει το συνδρομο κ μετα!!!χαχαχα

Χρυσουλα μου καλως ηρθες!!!!!πες μας για σενα κ το μωρακι σου!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

παντου κατουραω εγω!χαχαχα

κατούρα να φύγουμε.......:cool::cool::mrgreen::tongue:έχουμε και νέο μέλος και έπεσε σε ωραία συζήτηση......Χρυσούλα μας με το καλό κοριτσάρα μας..μην ακούς εσύ είναι από τη χαρά μας για τη Βάλια μας:tongue:

Grya.jpgGryap3.png

η προεδρος παντου ανακαλυπτει νεες μανουλες!!!θα της μεινει το συνδρομο κ μετα!!!χαχαχα

Χρυσουλα μου καλως ηρθες!!!!!πες μας για σενα κ το μωρακι σου!!!!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

3Cl5.png

Καλως ηρθες!!Παντως βρε κοριτσια σε εμενα δεν εχει αλλαξει τιποτα, τον νιωθω να με κλωτσαει κατω απο το στηθος δεξια, οποτε ή που δεν εχει κατεβει καθολου ή που θα κανω τον αρσενικο Σκλεναρικοβα με το 1,20 μετρο ποδι!!!

ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ 36η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/4 ΓΕΝΝΑΩ.ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ

!!

που γεννάς;από Αθήνα είσαι;ηλικία;πολλές ερωτήσεις αλλά για να σε μάθουμε λίγο....:-D

Grya.jpgGryap3.png

που γεννάς;από Αθήνα είσαι;ηλικία;πολλές ερωτήσεις αλλά για να σε μάθουμε λίγο....:-D

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΜΕΝΩ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 24!ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

3Cl5.png

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες!!Παντως βρε κοριτσια σε εμενα δεν εχει αλλαξει τιποτα, τον νιωθω να με κλωτσαει κατω απο το στηθος δεξια, οποτε ή που δεν εχει κατεβει καθολου ή που θα κανω τον αρσενικο Σκλεναρικοβα με το 1,20 μετρο ποδι!!!

πλάκα με κάνεις;έχεις 30 μέρες ακόμα.....εγώ 8 :shock:και ακόμα στο γάμο ...βαράει!!!!!τη Μ.Δευτέρα πρέπει να μπώ σε σειρά και εγώ γιατί αν με πάει μετά το Πάσχα δεν βλέπω να προλαβαίνω με την κίνηση λόγω επιστροφής.....αχ,στο δρόμο θα γεννήσω!!!!

Grya.jpgGryap3.png

κατούρα να φύγουμε.......:cool::cool::mrgreen::tongue:έχουμε και νέο μέλος και έπεσε σε ωραία συζήτηση......Χρυσούλα μας με το καλό κοριτσάρα μας..μην ακούς εσύ είναι από τη χαρά μας για τη Βάλια μας:tongue:
ρεζιλι παλι γιναμε!!!!:tongue::tongue::oops::oops::oops::oops:

pSC1p2.png

Καλά γελάω πολύ με τις περιγραφές της Νικόλ και τις απορίες της Αννυς!

Ο μπέμπης πάντως μας κάνει τον ζόρικο ε?:tongue:

Απο τις άλλες μανούλες είχαμε κανένα νέο? Λογικά πρέπει ήδη να κρατάνε τα μωράκια στην αγκαλιά τους!

Χρυσούλα καλώς μας ήρθες!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΜΕΝΩ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 24!ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

κοντεύεις και εσύ κοριτσάρα μου.υπομονή!!!!όσο για το κατούρημα άστα....:cool::cool:

Grya.jpgGryap3.png

πλάκα με κάνεις;έχεις 30 μέρες ακόμα.....εγώ 8 :shock:και ακόμα στο γάμο ...βαράει!!!!!τη Μ.Δευτέρα πρέπει να μπώ σε σειρά και εγώ γιατί αν με πάει μετά το Πάσχα δεν βλέπω να προλαβαίνω με την κίνηση λόγω επιστροφής.....αχ,στο δρόμο θα γεννήσω!!!!

ρε συ 8 μερες!!!!!!!!δηλαδη για το αλλο Σαββατο ειναι η τελευταια μερα ε????

ο γιατρος σου ειπε τιποτα??δηλαδη αν δεν κανει κινηση να βγει μονο του ως τοτε, θα σου δωσει παραταση καμια βδομαδα?????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...