Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα! Τελικά η κύστη δεν υποχώρησε οπότε μου έκλεισαν παρακέντηση για αύριο .. κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Οπότε θα πάρω προληπτικά αντιβίωση που στον δικό μου οργανισμό είναι το χειρότερο γιατί παθαίνω πολλές λοιμώξεις μετά.. Ρώτησα τον γυναικολόγο μου που δεν κάνει εξωσωματική και μου είπε να τον (τον εξωσωματιστη) αφήσω να κάνει ότι νομίζει … Δηλαδή να επιβαρυνθώ εγώ ενώ η οιστραδιολη έπεσε από 300 την Παρασκευή σε 7 χθες. Πάντως έχω ακόμα λίγο αίμα μια βδομάδα μετά ενώ συνήθως έχω 2 μέρες και μετά μόνο καφέ. Πολύ περίεργη η arvekap..

Κάτι άσχετο.. άκουσα ότι δίνουν redostim σαν συμπλήρωμα πριν την εμβρυομεταφορά και το έψαξα και η μελέτη που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι σε 2 γυναίκες μόνο για άσχετο λόγο. Πιστεύω θα πρέπει λίγο να ελεγχθεί το κομμάτι συμπληρώματα γιατί αυτό πχ έχει μέσα ταυρινη και βιταμίνη Β6 εφτά φορές πάνω από το φυσιολογικό!!! Όσες έχετε φτάσει μέχρι εκεί έχετε πάρει αυτό το redostim μαζί με όλα τα άλλα; 

Καλησπέρα! 

Κι εγώ το έχω πάρει αυτό,μου το πρότεινε ο εξωσωματικος μου πριν την εμβρυομεταφορά ωστόσο δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα.. τώρα το κατά πόσο βοηθάει εν τέλει ή όχι δεν ξέρω.. απ' ο,τι φαίνεται ο,τι και να πάρεις από συμπληρώματα άμα δεν είναι θέλημα Θεού δεν θα προχωρήσει η προσπάθεια 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα!! Εμείς είμαστε 31 εβδομαδων με μια εγκυμοσυνη αρκεετα δυσκολη με αποκολλήση στην αρχή, με συσπάσεις αργότερα και διαστολή απο 24η εβδομάδα.. Ευχόμαι σε όλες μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσυνή και με το καλό να κράτησουμε τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na kalisperisw tis nees manoules kai na sas euxithw ta kalitera!

Den exw poli xrono na sas diavasw analitika distixws! Thelw omws na rwtisw oses exete gennisei paliotera h loxia periodos poso kairo sas kratise? Kai pote sas ksanairthe meta periodos kanonika? Kserw oti den eiste stin idia fasi me emena vre koritsia alla poli tha me voithouse ean m dinate kapoies plirofories!

Filakia polla!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Με βάση την περίοδο είμαι 30 και 3 ημέρες. Κοίτα, ουσιαστικά είμαι από τις πρώτες που θα γεννούσαν Μάιο οπότε είναι φυσιολογικό να έχουμε 4 εβδομάδες διαφορά. Αυτό είναι από άποψη γραμμαρίων και ωριμότητας του εμβρύου μεγαλούτσικη διαφορά. Εγώ που μπαίνω από την αρχή στις μανούλες Απριλίου αισθάνομαι πολύ πίσω σε σχέση με αυτές που σε λίγο μπαίνουν στο μήνα τους..:D

Από ότι κατάλαβα είναι λίγο μεγαλύτερο το μωρο σου.Εγώ ειμαι 29w 6d σημερα Κ το απόγευμα που πήγα στο γιατρό το μωροωρο είναι 1527 γράφει στο μεσόδων όρο..ΜΜια χαρά μου φάνηκε σημερα σε ββάρος σε σχέση με την προηγούμενη..Α Κ το κκεφάλι του κάτω!!!Αλήθεια σε σας κορίτσια γύρισε??

Kαλησπέρα σε όλες κι απο μένα....καινουργιες και παλιές μανουλες!!! Χαθηκα πάλι...αλλα σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα. Δυστυχώς το προγραμμα μου αντί να χαλαρώνει συνεχώς δυσκολεύει...εχει πέσει αρκετή δουλειά στο γραφείο...κι ακόμη περισσότερη στο σπίτι...(εσωτερική μετακόμιση, βάψιμο και τα διαφορα!!). Ευτυχώς μου απομένουν ακομη 2μιση βδομαδες δουλειάς για να βγω σε αδεια τοκετου. Εκλεισα ραντεβού για την άλλη βδομαδα στο Κεντρο Μανας και Παιδιού για να μου δώσουν το χαρτι που θα καταθέσω στο Ικα, μου είπαν οτι μόνο εκεί μπορούν να μου το δώσουν.

Κατα τα αλλα την άλλη βδομάδα εχουμε γιατρο, οποτε αναμενουμε για νεότερα. Ο ζουζούκος μου κλωτσαει αρκετα πλέον και γινεται αισθητός, ειδικα οταν πεφτω για ξεκούραση.

Ευχομαι σε όλες σας τα καλυτερα.......και πάνω απ όλα με ευκολία!!!

39WKp3.png

Καλησπέρα!!! Νότα καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Βάλε τικερακι όπως σου είπε η Αννα!!! Ζόρι η πίεση,πρεπει να μειώσεις το αλάτι,εχεις πάρει αρκετά κιλά;;εγώ είμαι ατα φυσιολογικά μου 11με 8 αλλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης η πίεση μου είναι στα 9με 7,5! Χαμηλή μου φαίνεται αλλά αφού είναι σταθερή τι να κάνω; Αννα το ειδες το γλυκακι σου;όλα μια χαρά ε;;δεν έχω κανει ποτε καρδιοτοκογραφο ουτε κ στην κόρη μου!! Σήμερα πεινάω παρα πολυ,το πρωινό μου ενω ει αι παντα ίδιο σήμερα η τιμή ηταν πολύ ανέβασμενη,παιζει περίπτωση επειδή ημουν σχεδόν αυπνη; :confused: με τα ψώνια εμείς έχουμε τελειώσει,δεν πήραμε βέβαια κ πολλά γιατί τα περισσότερα ρούχα μας έδωσε μια πολύ καλη φιλη,πήρα τα βασικά όπως πετσετουλες,σελτεδες,κουβερτουλες,εμείς χρεοαστηκαμε καρότσι το έχουμε παραγγείλει κπεριμενουμε μα ερθει!! Ακόμα θα χρειαστω μια ενδοεπικοινωνια γιατί αυτήν που έχω απο τημ κόρη μου υστερα απο 3και χρόνια τα ψιλοεφτυσε!! Κ ένα ριλαξ εύχομαι κάποιος καλοθελητης να κανει καμια νύξη να μας το πάρει!!! :-D σήμερα πήγαμε σουπερ κ πήρα το απορρυπαντικό για τα βρεφικα ρούχα,λέω σε κάνα 2βδμ να ξεκίνησε να πλένω ρουχαλακια,σεντονακια κτλ!!! Ποιος σιδερωνει δεν ξέρω μονο!!! Χαχαχα!!

Κ μενα μου έδωσε μια φίλη ρουχαλάκια,αλλά σαν καινούρια μαμΑ Θέλω κ κκαινούρια ρούχα...Του έχω πάρει κ εγώ σελτεδακια,λαβετες,μπουρνούζια,πετσέτες,κουβερτουλες αγκαλιάς,μια κουβέρτα σάκο,μας δώσανε Κ μια...Επίσης πήρα χαντάκια,καλτσακια,σκουφάκια,σαλιαρες τρίγωνα για τη μόστρα περισσότερο κ 6 ζιπουνακια μμακρύ μμανίκι...Θα πάρω κ αυτή την Εβδόμαδα όπ ρουχαλάκια ακόμα Κ Τον άλλο μη να μαστεαστε καλά τα υπόλοιπα...Α πήρα κ 2 μμπουκάλιαπουκάλια για αρχή...Κ απαπορρυπαντικό είχα πάρει αλλά να φτιάξει λίγο ο καιρός να τα πλύνω για να έχει κ ήλιο...Όσο για το σίδερο....θα τα καταφέρουμε...Εμεις κούνια,πορτ μπεμπε,αποστείρωση κ μμάρσιπο θα μας τα δώσουν φίλοι...Καρότσι δε ξέρω ακόμα...ΜΜπορεί κ αυτό να μας το δώσουν...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα συνεγκυουλες! Καλωσορισατε mia Mia και Νοτα! Εμένα με ανησύχησαν κάποιες ενοχλήσεις που ειχα στην κοιλια την προηγούμενη βδομαδα,, αλλά ο γιατρός με καθησυχασε, είναι λέει φυσιολογικό και θα το έχω από εδώ και περα καθώς μεγαλώνει η μητρα. Από ψώνια μόνο το καροτσι/κάθισμα αυτοκινήτου έχω παραγγείλει, και ψωνισα και τα πρώτα ρουχαλακια. Πήρα διάφορα μεγέθη, και από διαφορετικά καταστηματα, ώστε να δω στην πράξη τι τελικά θα μας κανει. Κούνια και αλλαξιερα μάλλον θα πάρω από ΙΚΕΑ.Στρωματακι όμως θα προτιμήσω από πιο εξειδικευμενη εταιρεία (αν και δεν έχω δει αρνητικα σχόλια για τα στρώματα του ΙΚΕΑ). Όλα θα γίνουν σιγά σιγα, το λέω για να το ακουω κι εγώ που στον ύπνο μου βλέπω λίστες με ψωνια! Σαλωμη πως πανε τα. διδυμακι;

Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα...Καλή τέλειομη νη έγκυμοσύνη...Γιατί τα πήρες διάφορα νουμερα...Καλά χαμένα δε πάνε... αν κ πώς τα βολεψες με καλοκαιρινά ή χειμωνιατικα???

Na kalisperisw tis nees manoules kai na sas euxithw ta kalitera!

Den exw poli xrono na sas diavasw analitika distixws! Thelw omws na rwtisw oses exete gennisei paliotera h loxia periodos poso kairo sas kratise? Kai pote sas ksanairthe meta periodos kanonika? Kserw oti den eiste stin idia fasi me emena vre koritsia alla poli tha me voithouse ean m dinate kapoies plirofories!

Filakia polla!!

Κοριτσάκι πώς είναι τα μωρα σου?

Πρόσφατα γέννησε μια φίλη μου κ επειδή θηλασε μόνο 10 μμέρες η περίοδος της ήρθε στις 40 μμέρες...Τα λοχεια κράτησαν καμια 10 μμέρες αλλά είχε αρκετές μμέρες καφέ υγρά Κ τηςνα ξαναερχόταν Κ αιμΑ που κ που μμέχρι να παραστήσει...Μην ανησυχείς όταΝ σαραντησεις με το καλό θα σε δει κ ο γιατρός σου..Παρ τον ένα τηλ πάντως ανησυχείς για κτ.

Φιλιά

Κοριτσάκι πώς είναι τα μωρα σου?

Πρόσφατα γέννησε μια φίλη μου κ επειδή θηλασε μόνο 10 μμέρες η περίοδος της ήρθε στις 40 μμέρες...Τα λοχεια κράτησαν καμια 10 μμέρες αλλά είχε αρκετές μμέρες καφέ υγρά Κ τηςνα ξαναερχόταν Κ αιμΑ που κ που μμέχρι να παραστήσει...Μην ανησυχείς όταΝ σαραντησεις με το καλό θα σε δει κ ο γιατρός σου..Παρ τον ένα τηλ πάντως ανησυχείς για κτ.

Φιλιά

Na sai kala gia tis plirofories!! Apo oso katalava panw katw panta toso kratane ta loxia! Tha parw kai to giatro mou simera vevaia!!

Ta agoria mou allaksane farmakeutiki agwgi gia to igro giati dn ipoxwrouse opws elpizame! Tha dokimasoume twra auta ta farmaka kai tha ksanakanoume eksetaseis paraskevi!

Filakia polla!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα και από μένα, Σαλώμη πως είναι τα θαυματάκια σου;

Εμένα μου ήρθε περίοδος μετά απο πέντε μήνες και η λοχεία κράτησαν καμιά δεκαριά μέρες εαν θυμάμαι καλά!

τα δικά μας νέα ήσυχα όλα καλά.

Καλωσόρισαν οι νέες μέλλουσες μανούλες όλες με το καλό.

Φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερα κ καλωσορισατε οι νεες μανουλες!με το καλο τα μωρακια ολων!

Σαλωμη μου ευχομαι η νεα αγωγη να πιασει τ αγορακια σου κ να εχεις ομορφα νεα να μας πεις την παρασκευη.Εμενα τα λοχεια κρατησαν 3 βδομαδες σχεδον και η περιοδος μου ηρθε οταν η μπεμπα ηταν 5 μηνων αλλα θηλαζαμε αποκλειστικα,κατι που συνηθως καθυστερει την περιοδο.

Αννα μου ωραιοτατα τα νεα σου κ μια χαρα η μπουμπου σου!

Πωπω διαβαζω για τα ψωνια σας κ με πιανει ενας ψιλοπανικος αλλα θα τα κοιταξω κ εγω τελος του μηνα τα δικα μου,αρχες Απριλη να ψωνισω ο,τι χρειαζεται κ το πασχα να πλυθουν απ τη μαμα μου..Εχω κ την ανημπορια μου δεν μπορω να κανω πολλα πολλα..κατα τα αλλα παμε καλα,το ζαχαρο μου φαινεται να ειναι οκ με τη διατροφη αν κ προγευματικα εχω κατι υπογλυκαιμιες που με προβληματιζουν..πιστευω θα το ρυθμισω κ αυτο.Αντε να περασει ο καιρος κοντευω να σαλεψω..βλεπω τον ηλιο εξω κ παθαινω καταθλιψη που δεν μπορω να βγω μια βολτα με το κοριτσι μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

γεια σας γλυκιες μου! δεν εχει σημερα τον τελειο ηλιο των αλλων ημερων αλλα τουλαχιστον δεν βρεχει!! αυριο θα καταθεσω την αδεια μου,πηγα σημερα αλλα δεν πηρα το βιβλιαριο της μικρης κ μου ειπε η κοπελα οτι εφοσον την ασφαλιζω εγω ειναι κριμα να μην το δηλωσω γιατι θα παρω παραπανω χρηματα!! ευτυχως περναω αμεσως λογω κοιλιας κ δεν περιμενω καθολου! κατα τ'αλλα ησυχια πολυ!! Σαλωμη μου ευχομαι η καινουρια θεραπεια να παει σουπερ κ να εχετε γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα,τα λοχεια εμενα κρατησαν περιπου 40 μερες κ αδιαθετησα οταν αποθηλασα!! μιαμια οτι παρεις καλο ειναι,εννοειται καλα εκανες κ ψωνισες κ εσυ καποια ρουχαλακια,εδω κ εμεις κανα 2 πηραμε για να εχει ολοκαινουρια το μαγκακι μας!! μαρσιππο εννοεις το συμβατικο της αγορας??εγω θα σου προτεινα ενα σλινγκ,θα σου λυσει τα χερια κ θα βολευτει καλυτερα το μωρο!! Αννουλα μου το πιστευεις οτι σκεφτομουν κ εγω οτι εαν δεν αλλαζα γιατρο στανταρ εκει μεσα στην Μ.Βδμ θα μου το επαιρνε ο γιατρος γιατι θα ειχε κ το ταξιδακι του να κανει! :twisted: Λιτσα θα τα ψωνισεις καλε μην σκας,ολα θα γινουν!! απογευμα τι τρως κ εχεις υπογλυκαιμια??γιαουρτ με φρουτα δεν σου εχει??δεν πιστευω να τρως λιγοτερη ποσοτητα στα γευματα?? getaver χαθηκες οντως καλε!! αντε να σταματησεις να ηρεμησεις λιγο! μιαμια εμενα δεν ειναι ακριβως με το κεφαλι προς τα κατω,για την ακριβεια εχει τα ποδαρακια πανω,το κωλι του στο αριστερο μου πλευρο κ το κεφαλι στο δεξι πλευρο,απορω πως βολευεται!! θα θελει να γεννηθει για να ξεπιαστει!! :D ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μας νοιαζει να ειναι το κεφαλι ντε κ καλα κατω γιατι τα περισσοτερα παιρνουν θεση ακριβως την ωρα του τοκετου!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Na sai kala gia tis plirofories!! Apo oso katalava panw katw panta toso kratane ta loxia! Tha parw kai to giatro mou simera vevaia!!

Ta agoria mou allaksane farmakeutiki agwgi gia to igro giati dn ipoxwrouse opws elpizame! Tha dokimasoume twra auta ta farmaka kai tha ksanakanoume eksetaseis paraskevi!

Filakia polla!

Καλή επιτυχία με την νέα αγωγή...Πάντως έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο πλέον ,αλλά Ταλαιπωρούνται τα γλυκά μου...

Υπόμόνη Κ τα φιλιά μου...

Γεια σε όλα τα κορίτσια....Εμεις εδώ είχαμε ήλιο κ ζεστή σημερα οπότε την έκανα την πρωινή μου βόλτα μιας κ δουλειά δεν έχω..Όλα τα καφέ εδώ κ ψαροταβέρνες ειναι φίλοι,συγγενείς κ γνωστοί...Marizetra μου ειπε ότι γύρισε,δεν επεκτάθηκε ε λεπτόμέρεις,δεν ήξερα κ εγώ να ρωτήσω..Μου είπε ότι παμε για φυσιολογικά Καλώς εχόντων των πραγμάτων,αν βγει καλή κ η βυθοσκοπηση γιατί ειμαι Κ μυωψ εκτός από όλα τα άλλα... Κ οσο για τον μάρσιπο,δεν τον έχω δει,θα μου τον δώσει η φίλη μου αλλά δε νομίζω να βολέψει γιατί έχω κ μεγάλο στήθος,θα είναι κ καλοκαίρι,θα τον σκάσω τον αντρουλη μου...Το σινγκλ Ομως τι είναι?Θα το ψάξω στο ίντερνετ,Ευχαριστώ για την πληροφορία...

Φιλιά σε όλες τις κολίτσες...

Γεια σε όλα τα κορίτσια....Εμεις εδώ είχαμε ήλιο κ ζεστή σημερα οπότε την έκανα την πρωινή μου βόλτα μιας κ δουλειά δεν έχω..Όλα τα καφέ εδώ κ ψαροταβέρνες ειναι φίλοι,συγγενείς κ γνωστοί...Marizetra μου ειπε ότι γύρισε,δεν επεκτάθηκε ε λεπτόμέρεις,δεν ήξερα κ εγώ να ρωτήσω..Μου είπε ότι παμε για φυσιολογικά Καλώς εχόντων των πραγμάτων,αν βγει καλή κ η βυθοσκοπηση γιατί ειμαι Κ μυωψ εκτός από όλα τα άλλα... Κ οσο για τον μάρσιπο,δεν τον έχω δει,θα μου τον δώσει η φίλη μου αλλά δε νομίζω να βολέψει γιατί έχω κ μεγάλο στήθος,θα είναι κ καλοκαίρι,θα τον σκάσω τον αντρουλη μου...Το σινγκλ Ομως τι είναι?Θα το ψάξω στο ίντερνετ,Ευχαριστώ για την πληροφορία...

Φιλιά σε όλες τις κολίτσες...

το σλινγκ ειναι υφασματινος μαρσιππος με κρικο σαν πανι ας πουμε! γραψε babywearing στο γκουγκλ κ θα σου βγαλει πολλα!!!αυτο σιγουρα θα σε βολεψει,εχω κ εγω μεγαλο στηθος κ δεν με ενοχλησε καθολου ασε που βολευει κ στον θηλασμο!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρακι ευτυχως περνας αμεσως οπως ειπες.Αντε να τα τακτοποιησεις τα γραφειοκρατικα να ηρεμησεις.Εχθες ειχα πριν το μεσημεριανο 55 κ πριν το βραδυνο 67..2 ωρες μετα το βραδυνο 72..Θεωρω οτι τρωω κανονικα..απογευματινο γιαουρτακι με φρουτα οπως ειπες.τι να πω;;σημερα ελεγχω μονο βραδυνο,για να δουμε..

Μιαμια κ εγω αυτη τη φορα θα κοιταξω για σλινγκ που λεει η Μαρια.Το μαρσιπο δε με βολεψε καθολου στη μικρη μου,ουτε στη βολτα γενικα,αλλα ουτε στο θηλασμο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...