Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εύχομαι σε όλες σας γρήγορα με ένα μωρό στην αγκαλιά, ξεκινάω την πρώτη εξωσωματική στα 44 και έχω φρικαρει με το που μου έστειλαν το πρωτόκολλο, κινέζικα μου φάνηκαν κ έχω να το ανοίξω από τότε μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να δω τι πρέπει να κάνω , δυστυχώς με ΑΜΗ 0,44ng δεν ελπίζω σε πολλά άλλα ο σφακ ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος. Σε 20μερες λοιπόν ξεκινάμε τον αγώνα μας και ο θεός βοηθός 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες! σήμερα λογικά όλοι βλέπουμε μια άσπρη μέρα!

Σαλώμη μανούλα γλυκιά, να χαίρεσαι τα δύο θαυματάκια σου, η αγάπη σας τα ζεσταίνει και τους δίνει ότι χρειάζεται για να παλέψουν, οι προσευχές μας μαζί σας.

Ανυπομονώ να σταματήσω την δουλειά για να περάσω περισσότερο χρόνο με τον γιο μου και τις ετοιμασίες για το αδερφάκι του, σε ένα μήνα το υπολογίζω!

Θεοδώρα πως είσαι; βγήκαν τα αποτελέσματα;

mama πως πήγε η επίσκεψη;;

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!

Σαλωμη μου ποσο συγκινηθηκα με τα αντρακια σου!μπορει να ειναι μια σταλιτσα αλλα ηδη αγωνιζονται σαν μεγαλοι αντρες!μπραβο σας που δεν το βαζετε κατω κ μπραβο κ στον κοσμο εκει που κανει τα αδυνατα δυνατα για τα αγορια σου!σιγουρα θα τα καταφερετε!σας σκεφτομαστε κ προσευχομαστε συνεχεια!τελικα δεν μας ειπες,τι εγινε κ γεννησες εκτακτως;

Οι υπολοιπες καλα;

Βασω μου αντε να περασει ο καιρος να χαλαρωσειςνα ετοιμαστεις με την ησυχια σου!

Εμεις τα ιδια,καμια απολυτως αλλαγη,εκτος απ το οτι επιτελους μειωθηκαν υπερβολικα τα ροζουλια μου!περιμενω πως κ πως να ερθει η κυριακη να παω τη βολτουλα μου!

Μακια στις κοιλιτσες!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!!!! Λιτσα μπραβο που σταματησαν και αυτα τα ροζ επιτελους!!!!

ευτυχως ολα πανε καλα για ολες!!!

Σαλωμη μου δεν φανταζεσαι ποσο σε σκεφτομουνα, τι καλα που εισαστε καλα!!

να δεις που τ αγορακια σου θα τους κανουνε ολους να τριβουνε τα ματια τους!!!! μπραβο σας!!! ευχομαι να συνεχισετε ετσι και ακομα καλυτερα!!! μην ξεχνας οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σας!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια;;;; πως ειστε σημερα;;;;

εγω πηγα νοσοκομειο εχθες, ολα καλα....

πρωτο σοκ: ανεβαινω στην ζυγαρια.....+4

σε ολη την εγκυμοσυνη μεχρι τωρα εβαλα 4 κιλα και τωρα μεσα σε ενα μηνα αλλα 4;;;;;;;; :roll::?:???:

μου μετραν την πιεση 14 με 7, τι γινεται ρε γαμωτο;;; αγχωθηκα

εγω μεχρι τωρα ειχα 10,5 με 6,5 και 11,5 με 6,5 παραπανω ποτε!!!!

βεβαια ακομα δεν ειχα ηρεμησει απο τον δρομο και το ριχνω εκει, μετρηθηκα το βραδυ ολα καλα απο δω και περα θα την μετραω πρωι βραδυ και θα την σημειωνω και επισης δεν θα τρωω βλακειες, και για την πιεση και για τα κιλα!!!! που θα φτασω;;;;

μου γραψε και καμπυκη ζαχαρεως.....(μπλιαχ)

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σαλώμη μου, δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι!!Είμαι σίγουρη πια ότι οι μπέμπηδες πήραν τη δική σου αποφασιστικότητα και αισιοδοξία!!Συγχαρητήρια!!Είμαι σίγουρη ότι τα μικρά σου θαυματάκια θα τα πάνε περίφημα και θα διαψεύσουν κάθε αρνητική προσδοκία! Συνέχισε με αυτή τη στάση τη θετική! Σου στέλνουμε και εμείς όλη μας τη θετική ενέργεια. Να ξέρεις ότι και άλλη φίλη που γέννησε την 27η εβδομάδα κατάφερε να πάρει το μωρό της υγιές στο σπίτι μετά βέβαια από πολλές μέρες στο νοσοκομείο.

Δεν έχω νέα να σας πω. Ησυχία. Και αυτό είναι καλό. Εγώ πίεση έχω γενικά λίγο ανεβασμένη. Φυσικά και πρέπει να είμαστε σε ήρεμη κατάσταση όταν τη μετράμε. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι έχω καούρες σχεδόν συνέχεια. Προσέχω τόσο τη διατροφή μου και όμως..

Βρήκα καλαθούνα, κάθισμα αυτοκινήτου και αποστειρωτή από την αδερφή μου. Κατά τ' άλλα, θα δω τι άλλο μας χρειάζεται και ανάλογα θα αγοράσουμε ή θα δανειστούμε πράγματα. Κυρίως, θελώ να έχω έτοιμα τα πρώτα ρούχα και σκεπάσματα του μωρού μετά αναλόγως θα δούμε τις ανάγκες μας και θα αποφασίσουμε..Φιλάκια:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Μαμά, ζάχαρη με νερό είναι η γλυκόζη, εμένα δε μου φάνηκε καθόλου τρομερό, ίσως επειδή είμαι και γλυκατζού. Εύχομαι να μην καταλάβεις τίποτα και να έχεις τέλεια αποτελέσματα!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Σαλώμη να τα παίρνετε τα αγοράκια σας αγκαλιά και να τα βάζετε να ακουμπούν στο δέρμα σας όσο πιο συχνά μπορείτε!! Να έχεις δύναμη να αντιμετωπίσετε αυτες τις δυσκολίες και να βγείτε νικητές!! Να είναι γερά τα αγοράκια σου και μέρα με τη μέρα να μεγάλωνουν!!! Όλα καλά νά σας πάνε!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια σας εύχομαι να έχετε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και όσο γίνεται πιο εύκολες! Φιλιά σε όλες σας!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Kalimeraaaa!

Anna mou auta ta alla thaumatakia p gennithika prowra vlepw kai elpizw sta dika mou! Kalorizika ta pragmatakia! Min anisixeis tha ta exeis!

mama den einai toso kaki i kampili! Egw pantws mia xara tin brika!

Iwanna mou se euxaristw para poli glikia mou!!

Vaso ipomoni! Den sou emeine poli mexri tin adeia twra!!

Fraoulitsa se euxaristw poli kai se esena mia teleiomini kai eukoli egkimosini!

Litsa eides tha figoum ta rozolia! Afou oute o giatros anisixouse! Oso gia to to egine den kserw psinomouna kai ston pireto! Ksipnise o antras mou giati voggousa ston ipno mou kai me sikwse na pame na me dei o giatros. Sto dromo t lew nmzw gennaw giati twra ponaw pio poli apo prin! Telika opws m pire 8 vdomades na katalavw oti eimai egkios mou pire kamposo na katalavw oti gennaw! Den ponesa katholou apo sispaseis o giatros leei o piretos kai ta farmaka den m afisan perithoria sin to oti apo ton pireto evlepa oramata moni m. Me evale ft giati idi itan poli arga gia kesariki kai ponesa mono p vgikan oi mpempides! Mikroulika mwra alla ekana ranata kai twra kathomai sta plagia giati ponaei poli alla xalali! Nmzw se simera h aurio tha paw spiti egw!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλώμη μανούλα με το καλό να πάρεις εξιτήριο και να πηγαίνεις να βλέπεις τα θαυματάκια σου να τα ζεσταίνεις στην αγκαλιά σου για να μεγαλώσουν γρηγορότερα, θαύματα γίνονται συνέχεια και ένα από αυτά είστε και σεις!

mama καλή επιτυχία στην καμπύλη.

Λίτσα μην σε στεναχωρούν τα ροζ και είναι περαστικά, θα έρθει και η Κυριακή για να απολαύσεις το καφεδάκι σου.

Αννούλα μεγειά τα πραγματάκια, η οπτική σου είναι σωστή δεν χρειάζεται από τώρα να φορτωθείτε με διάφορα, πάρε κάνα μπιμπερό μήπως και χρειαστεί και καμία πιπίλα.

Φραουλίτσα να έχεις μια τέλεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη όλα με το καλό!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας και παλι κοριτσια!!!

Σαλωμη μου με το καλο να πας σπιτι σου και να παρεις και τα αγορια σου οσο πιο γρηγορα γινεται!!!

Αννα με γεια τα καινουργια μωροπραγματακια σας και εχω να σου πω οτι εκει που ελεγα θα τα ψωνισω και ποσα εξοδα εχω πλεον εχω πολλους και φιλους και συγγενεις που εχουν απο ολα, ακομα και ρουχα οποτε μην βιαστεις πολυ και ρωτα κιολας!!!

Λιτσα αντε να πας βολτιτσα να παρεις λιγο καθαρο αερακι θα σε αναζοωγονησει!!!

Φραουλιτσα και εσυ με το καλο!!! ευχομαι μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

yk1yp3.png

γεια σας μανουλες Μαιου!!

Ιουνιου ειμαι και εγω αλλα αρχες και ποτε δεν ξερεις ποτε θα με επισκεφτει! συγκεκριμενα 9/6 με εβαλε αλλα ποιος ξερει!!

με το καλο τα μπεμπακια μας ολες!!!να υγιεστατα ολα τα παιδακια!

Σαλωμη μου τα αντρακια σου ειναι πολυ δυνατα θα τα καταφερετε θα παρετε εξητηριο και θα πατε σπιτακι σας!! σου εγραψα και στις μανουλες απο κυπρο θα τα διαβασεις!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κοιλουμπίτσες μου τι μου κάνετε? Σαλώμη μου να σου ζήσουν τα αντράκια σου!!!Όλες οι σκεψεις μου και οι προσευχές μαζί σας! Κοριτσάκια εχω να μπω αρκετές ημέρες αλλά είχα τον μικρό στο νοσοκομείο με πνευμονία!!Άστε κορίτσια ούτε στον εχθρό μου!Τέλος καλό όλα καλά!Εγώ είμαι μια χαρά δόξα το Θεό, το ραντεβού με τον ντοκτορ λόγ τον γεγονότων το έκανα για την άλλη Πέμπτη.Κατα τάλλα πολύ καούρα και ενόχλησει στον οισοφάγο!Σας διάβασα όλες αλάδεν γράφω τώρα για την καθεμιά ξεχωριστά!Σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά όλες!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Κοιλουμπίτσες μου τι μου κάνετε? Σαλώμη μου να σου ζήσουν τα αντράκια σου!!!Όλες οι σκεψεις μου και οι προσευχές μαζί σας! Κοριτσάκια εχω να μπω αρκετές ημέρες αλλά είχα τον μικρό στο νοσοκομείο με πνευμονία!!Άστε κορίτσια ούτε στον εχθρό μου!Τέλος καλό όλα καλά!Εγώ είμαι μια χαρά δόξα το Θεό, το ραντεβού με τον ντοκτορ λόγ τον γεγονότων το έκανα για την άλλη Πέμπτη.Κατα τάλλα πολύ καούρα και ενόχλησει στον οισοφάγο!Σας διάβασα όλες αλάδεν γράφω τώρα για την καθεμιά ξεχωριστά!Σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά όλες!!!

vall mou s'euxaristw para poli!! Perastika sto agoraki sou, kai grigora na anarwsei plirws! Sovari i pneumonia to kaimeno prepei na talaiporithike! Filakia polla kai pali kali anarwsi kai prosekse mi koliseis kai esi kamia iwsi!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Poli isixasate koritsia kai anisixw!! :tongue: Elpizw oles na eiste kala kai oi koilitses kai ta alla sas mwrakia (oses exete) na einai akoma kalitera!

Emeis simera tha kanoume eksetasi stis kardoules na doume ean ekleise to aggeio mas, kai ean oxi tha kanoume egxirisi :confused: euxithite mas kali tixi, giati den thelw na mou tous xeirourgisoun!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;;

Vall περαστικά σας, τώρα όλα είναι καλά, να μπορέσεις και συ να ηρεμήσεις!

Σαλώμη μου, εύχομαι τα καλύτερα για τα θαυματάκια σου, είναι αγωνιστές και σίγουρα θα είναι καλά οι καρδούλες! εσύ πως είσαι; πότε βγαίνεις;;;

Με το καλό να περάσουν οι μέρες να τα υποδεχτείς στο σπίτι!

εμείς είμαστε καλά, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα κορίτσια πρώτα ο Θεός και σε ένα μήνα σταματάω από την δουλειά!!, φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...