Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

δεν κάνεις διέγερση με φάρμακα πας με φυσικό κύκλο ;εγώ να ξέρεις πολύ άγχος έχω 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα μου τι καλα που εισαι ανακουφισμενη!!αντε με το καλο να περασει ο καιρος να πιασεις τις 36 τωρα!με το καλο και τα ραντεβου στους γιατρους!εξω δε βγαινεις καθολου;εγω να πω την αληθεια βγαινω για εναν γρηγορο καφε στη γειτονια τη βδομαδα,καμια φορα και δυο,κραταω κ καποιες ωρες τη μικρη μονη μου που ολο κ κατι θελει κ αυτη τη βδομαδα ειδικα ολο κατι τυχαινε,μια παιδιατρος,μια ενδοκρινολογος,παιδικο παρτυ,ολο εξω την εβγαλα..ελπιζω να μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη οταν παω γιατρο.αν και θεωρητικα μου εχει πει να κινητοποιουμαι με μετρο χωρις να κουραζομαι..τωρα τι εννοει,ο Θεος κ η ψυχη του!το ζαχαρο μου ειπε 2 ωρες μετα το τελος να το μετραω.ισως εχει να κανει με τις τιμες της καμπυλης μου που δεν κατεβηκαν ουτε στο τριωρο.παντως φτου φτου μεχρι στιγμης φαινεται να πηγαινει πολυ καλα.

Επειδή βγαίνω για γιατρούς και για κάποια ψώνια υποχρεωτικά,απέφευγα να βγα'ινω..αλλά τώρα θα αρχίσω κανένα καφέ την εβδομάδα..Εγώ λοιπόν για το ζαχαρο έχω εντολή γυναικολόγου για μετρήσεις στη 1 ώρα και ενδοκρινολόγου στις 2 ώρες..διαλέγεις και παίρνεις..πάντως η ενδοκρινολόγος μου έδωσε και συγχαρητήρια γιατί λέει είμαι επιμελής...η ψυχούλα μου το ξέρει...εξακολουθώ να έχω βάλει μόνο 5 κιλά..Τα λεμε αύριο!Φιλιά!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

βασω ετοιμαζεται σιγα σιγα, μην στεναχωριεσαι οι μετρησεις ουτως η αλλως παιζουν πανω κατω στην αναπτυξη του μωρου

Αννα περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου!!!

yk1yp3.png

Μίλησα με τον γιατρό και τελικά όντως ηταν συσπάσεις μου είπε να μην ανυσηχω αν όμως ξανασυμβεί να τον πάρω τηλ να κανονισουμε να κάνουμε καρδιοτοκογραφο και βλεπουμε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μίλησα με τον γιατρό και τελικά όντως ηταν συσπάσεις μου είπε να μην ανυσηχω αν όμως ξανασυμβεί να τον πάρω τηλ να κανονισουμε να κάνουμε καρδιοτοκογραφο και βλεπουμε

Na min agxonesai!! Theloun iremia kai ksekourasi oi sispaseis! Isws na kourastikes kai se epiasan! Elpizw na min sou ksanasimvei mexrei na rthei i wra tou mwrou na vgei!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Τις εν'εσεις τις έκανα την 28η εβδομάδα και δεν μου έχει πει κανείς να κάνω άλλες..θα ρωτήσω άυριο.

E ama tis ekanes stis 28 eisai kalimeni. Les na sou pei na ksanakaneis? Ta kalitera neakia na mas exeis aurio!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας!!! Πως είστε;εγώ ας τα λέμε καλά,μετριέμαι κ εγώ συνέχεια για το ζάχαρο,είχα χαλιά πρωινές τιμες ευτυχώς τώρα ξεκίνησα να τρώω φαγοπυρο κ έφτιαξαν αλλά είναι πολύ κουραστικό να τρώω συνέχεια το ίδιο,δεν είναι κ η καλύτερη λιχουδια το τρώω για να μην πεινάω στην ουσία,καθόλου δεν το ευχαριστιεμαι!! Τέλος πάντων, τουλάχιστον με την διατροφή δεν έχω πάρει αλλά κιλά εδώ κ 1,5μηνα κ είμαι στα 13! Επίσης αυτήν την βδμ έχω κ εγώ συσπάσεις σαν κ εσένα μαμμα κ πονανε κ είναι λίγο τρομακτικές! Ευτυχώς την δεύτερα έχω γιατρό!! Σαλώμη πως πάνε τα αγοράκια σου ρα γλυκά;Βάσω ξεκινήσει τα πλυσιματα;εγώ ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τπτ,το βλέπω να γενναω πρωτα!! :rolleyes: οι αλλες όλες χαμένες ε;; Φιλάκια πολλά!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

mariazerta υπομονη με την διατροφη λιγο εμεινε και ολα θα ξεχαστουν!!! οσο για τις συσπασεις πρωτα απο ολα μην κανεις τιποτα και ξεκουρασου!!!! μηπως να τον παρεις τηλεφωνο και να μην το αφησεις να του το πεις την δευτερα;;; εγω που τον πηρα χθες και του ειπα δεν ηταν χαλαρος οπως αλλες φορες μου εδωσε να καταλαβω οτι ειναι σοβαρο, εσυ ενα παραπανω που εισαι και 32η εβδομαδα!!!

μου ειπε αν ξανασυμβει να παω για καρδιοτοκογραφο... τελος παντων δεν θελω να σε αγχωσω!!! εγω παω για καμπυλη την παρασκευη!!! αντε να δουμε

για τα ρουχα θα βρεις χρονο μην ανυσηχεις, επιστρατευσε οποιον μπορει για βοηθεια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Και τα δικά μας νέα από το γιατρό:Είμαστε χονρούλες(2159+/- 315gr)!! Ωστόσο στις καμπύλες είμαστε σε φυσιολογικά πλαίσια/:)Ολα καλά,πρεπει λέει να βάζω κιλά,πρεπει να τρώω περισσότερο..θα με τρελάνει αυτός ο άνθρωπος..θα αρχίσω περισσότερη πρωτείνη που δεν ανεβάζει το ζάχαρο..τι να πω..σαλάτες τρώω γαβάθες..Τον ρώτησα αν απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο ρήξης της μήτρας...μου ειπε ήταν πιο πιθανό μέχρι τώρα αλλά συνεχίζουμε την προσοχή..και για τη μήτρα και για τον τράχηλο. Κορτιζόνες θα κάνουμε τώρα πριν την καισαρική,2 δόσεις 4 και 3 μέρες πριν την καισαρική. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω ξανά nst να δούμε τις συσπάσεις! Το θέμα είναι ότι εγώ πιστεύω ότι έχω συσπάσεις απλά μπορεί να μην έχω την ώρα του nst..Τεσπα δεν ανησυχώ,θα το καταλάβω φαντάζομαι αν με πιάσουν κανονικές συσπάσεις..

Εσείς κορίτσια τι κάνετε? Σαλώμη? Μαμά? Μιαμια? Βασουλίνι? Λιτσάκι? ¨Όλα καλά?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Αννα πολυ ωραια τα νεα σου!!! δεν πειραζει που εισαστε χοντρουλες!!! θα εχετε ζουμερο μωρο να ζουλατε!!! χαχα

οποτε ελεγχομενα ολα προς το παρον και ολα θα πανε καλα!!

εγω τα ιδια.....ψυχολογια οχι και πολυ καλη αλλα το παλευω

το nst ποτε το κανεις;;; οταν νιωσεις οτι εχεις συσπασεις;;; γιατι και εμενα μου το πε αλλα πως θα συγχρονιστουμε για να δουμε τι γινεται;;; εγω δεν το ξανανιωσα απο τοτε

αυριο παω για καμπυλη

τελευταια πολυ υσηχια στο καφε...που πηγατε ολες;;;;:confused: ελπιζω να ναι ολα καλα!!!

yk1yp3.png

Καλημερα ομορφες!ειχα παρεουλα τον μπαμπα μου αυτες τις μερες αλλα απο σημερα μοναξιες παλι..για τις συσπασεις μην αγχωνεστε,οσο μπορειτε ξεκουραση.εγω ειχα απ την 14η βδομαδα αλλα μολις εκατσα κατω λογω τραχηλου,εξαφανιστηκαν!τωρα μονο αν τυχει κ κουραστω παλι κανω αλλα λιγες.

Αννα μου μια χαρα η μπεμπουλα σας!ετοιμη ειναι!αντε με το καλο!

Εγω ενω πηγαινα σουπερ 2 μερες τωρα βλεπω τις τιμες του ζαχαρου να ανεβαινουν λιγο κατω απ τα ορια χωρις να αλλαξω κατι στη διατροφη κ εχω πανικοβληθει..θα δουμε..σημερα μαλλον παιρνω κ τα αποτελεσματα για τα μικροβια κ τη crp..επισης θα δουμε..τα φιλια μου σε ολες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια μου και από μένα!

Άννα μια χαρά η μπέμπα σου στρουμπουλή τέλεια είναι!!!

Mama μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις εσυ να φροντίζεις να μην το παρακάνεις και κουράζεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Λίτσα μου, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Μαράκι μου, που να πλύνουμε με τέτοιον καιρό!! θα πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί λιγάκι.

Σαλώμη μου πως είστε;;

Σε μια βδομάδα βγαίνω σε άδεια και χαίρομαι πολύ!! Βέβαια έχω δουλειές να κάνω αλλά στο χαλαρό γιατί την Τρίτη η γυναικολόγος μου είπε πως δεν πρέπει να κουράζομαι μην γεννήσω πρόωρα λόγω κούρασης, εντάξει το παρακάνω κάποιες φορές η αλήθεια είναι και μετά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αλλά εάν δεν τα κάνω εγώ κανείς! ;)

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερα Βασω!αντε με το καλο η αδειουλα να χαλαρωσεις λιγο!και τις δουλειες με ρεγουλα καλε,μη σε πιανει πανικος!οντως ο καιρος μονο για πλυσιματα στεγνωματα δε βοηθαει,υπομονη!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...