-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:
Καλημέρα! Τελικά η κύστη δεν υποχώρησε οπότε μου έκλεισαν παρακέντηση για αύριο .. κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Οπότε θα πάρω προληπτικά αντιβίωση που στον δικό μου οργανισμό είναι το χειρότερο γιατί παθαίνω πολλές λοιμώξεις μετά.. Ρώτησα τον γυναικολόγο μου που δεν κάνει εξωσωματική και μου είπε να τον (τον εξωσωματιστη) αφήσω να κάνει ότι νομίζει … Δηλαδή να επιβαρυνθώ εγώ ενώ η οιστραδιολη έπεσε από 300 την Παρασκευή σε 7 χθες. Πάντως έχω ακόμα λίγο αίμα μια βδομάδα μετά ενώ συνήθως έχω 2 μέρες και μετά μόνο καφέ. Πολύ περίεργη η arvekap..Κάτι άσχετο.. άκουσα ότι δίνουν redostim σαν συμπλήρωμα πριν την εμβρυομεταφορά και το έψαξα και η μελέτη που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι σε 2 γυναίκες μόνο για άσχετο λόγο. Πιστεύω θα πρέπει λίγο να ελεγχθεί το κομμάτι συμπληρώματα γιατί αυτό πχ έχει μέσα ταυρινη και βιταμίνη Β6 εφτά φορές πάνω από το φυσιολογικό!!! Όσες έχετε φτάσει μέχρι εκεί έχετε πάρει αυτό το redostim μαζί με όλα τα άλλα;
Καλησπέρα!
Κι εγώ το έχω πάρει αυτό,μου το πρότεινε ο εξωσωματικος μου πριν την εμβρυομεταφορά ωστόσο δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα.. τώρα το κατά πόσο βοηθάει εν τέλει ή όχι δεν ξέρω.. απ' ο,τι φαίνεται ο,τι και να πάρεις από συμπληρώματα άμα δεν είναι θέλημα Θεού δεν θα προχωρήσει η προσπάθεια
-
Cafe Αυγουστος 2010
-
Θέματα
-
- 13.346 απαντήσεις
- 1.351.163 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.933 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.298.020 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 524.817 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 161.003 εμφανίσεις
-
-
-
- 106 απαντήσεις
- 5.963 εμφανίσεις
-
- 13.346 απαντήσεις
- 1.351.175 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 348 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 293 εμφανίσεις
-
- 2.823 απαντήσεις
- 178.315 εμφανίσεις
-
Ανταλλαγή gonal 900 ή αγορά
Από ELENA2011, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 57 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 360 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 5
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 60 απαντήσεις
- 7.406 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 335 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 293 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα