Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυουλες μου!

Τι κάνετε; Καλη Μεγάλη εβδομάδα και Καλο Πάσχα να εχουμε!

Εμεις χθες πήγαμε γιατρο και είδαμε την μπεμπα μας(ναι ειναι και επισήμως κοριτσάκι!!!:D:D:D:D) μεγαλώσαμε, φτάσαμε αισίως τα 219 γρ και κάναμε κουνηματα και ναζια!χιχιχι ρε κορίτσια οσο μεγαλώνει τοςο περισσοτερο συγκινουμαι που τη βλεπω!

Κατα τ αλλα επιβεβαίωσαμε και υπερηχογραφικα τις συσπασεις οπότε η ξεκούραση συνεχίζεται! Δεν προβλέπεται να γυρίσω στη δουλεια πριν το Μάιο!

Εσείς τι κάνετε;

Φραουλιτσα ευχαριστούμε γα το tip του bestprice! Θα το ψάξω! Σεμινάρια εγω θα κανω το καλοκαιράκι αλλα σκέφτομαι να παρακολουθήσω on line αυτα της nutricia!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!

Φιλακια σε εσενα κ στη μπουμπου!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μράβο κορίτσια, χαίρομαι πολύ που διαβάζω οτι όλα πάνε καλά και μαθαίνετε και τι μπεμπάκια θα έρθουν με το καλό! Εγώ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα και δεν μου έκοψε την ώρα που κλείναμε το ραντεβού οτι απο τις 12/3 μέχρι τις 16/4 είναι τόσος πολύς ο καιρός για να το κανονίσω λίγο νωρίτερα!

Χτες έκανα τρελή βόλτα. Μιλάμε έφτασα μέχρι το σούπερμάρκετ :D Μετά με έπιασε η γνωστή ζαλάδα και την έβγαλα στο πεζουλάκι απ'έξω να λιάζομαι μέχρι να κάνει ο άντρας μου τα ψώνια :D Επιτάφιο δεν με βλέπω να ακολουθώ φέτος και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μαζί ένα μικρό πτυσσόμενο σκαμπουδάκι σαν τις γιαγιάδες όσο θα περιμένω έξω απο την εκκλησία τη Μ.Παρασκευή και το βράδυ της Ανάστασης :D

Γεια σας κοριτσάκια!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε! Εγώ τα κατάφερα και ψιλοαρρώστησα με βήχα κτλ κ μία φορά δέκατα! Αλλά απ' ότι φαίνεται έχω καλό πολεμιστή μέσα και αποκρούει τα μικρόβια :tongue: οπότε είμαι καλύτερα!

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα νύχια σας τα βάφετε κορίτσια? Εγώ μέχρι τώρα όχι, αλλά ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εμένα μου είπε να μην τα βάφω αλλά ήθελα να ρωτήσω κι εσάς για να ακούσω και άλλες γνώμες..

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Χτές το απόγευμα με ενοχλούσε αρκετά η κοιλιά μου και πήρα ένα μαγνήσιο το απόγευμα εξτρά, και είμαι καλύτερα σήμερα. Είναι που μεγαλώνουν και όλα εκει μέσα. Εγώ για πάντα έκανα αναζήτηση στο bestprice, και μπορείς να βρείς πολλές σε διάφορες τιμές. Για όλα έτσι κάνω, ότι θέλω να πάρω μπαίνω και τσεκάρω τιμές ;). Το σεμινάριο πολύ καλό και ενδιαφέρον, πάνω κάτω τα ίδια που έλεγε και η Πατσούρου στο youtube. Όσα κοριτσάκια δεν έχετε την δυνατότητα μπείτε on line και τσεκάρετε διάφορα σεμινάρια.

Τώρα για τα νυχάκια ο γιατρός μου είχε πεί δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά και εγω δεν τα βάφω γιατί μυρίζει έντονα και με ενοχλεί... Το καλοκαιράκι όμως τα νύχια των ποδιών θα τα βάψω!!! Α!!!Έβαψα και τα μαλλιά μου με βαφή ειδική για εγκύους πολύ καλή δεν μύριζε καθόλου!!Να δούμε πόσο θα αντέξει το χρώμα!! Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!

Φραουλίτσα, θα με ενδιέφερε να μου πεις τη μάρκα της βαφής μαλλιών γιατί τα βλέπω και χαλιέμαι λίγο..Ευτυχώς δεν έχει μεγάλη διαφορά με το φυσικό μου αλλά και πάλι..Και 'σενα σου είπε οκ για μανό ε; Διίστανται οι γνώμες! Αλλά το καλοκαιράκι θα τα κάνω μάλλον..:cool:

Να σου πω, στην αρχη νόμιζα πως στην τιμή της προικας συμπεριλαμβάνονταν και τα σενονακια και η κουβερτουλα και ενταξει λέω παλευεται! Μολις ομως είδα οτι το σετ περιλαμβάνει μονο παντα, παπλωματοθηκη και κουνουπιερα μου φάνηκαν κι εμένα αρκετα τσιμπημενα! Θα το ψάξω κι εγω on line εννοειται μήπως βρω καλύτερο ή θα ψάξω για καμμια βιοτεχνία οπως κανε η νύφη μου και της βγήκε πιο οικονομικά!

Και εγώ λέω να κοιτάξω σε βιοτεχνία λογικά δε θα είναι οι ίδιες τιμές..Πάντως σήμερα πήγαμε μια βόλτα στο ικεα και χαζέψαμε λίγο τα παιδικά, είχε 2πλη πάντα(γύρω-γύρω) με 13 ευρώ! Αλλά γενικά δεν ξέρω την ποιότητα τους οπότε δε νομίζω να το προτιμήσω..

Καλημέρα εγκυουλες μου!

Τι κάνετε; Καλη Μεγάλη εβδομάδα και Καλο Πάσχα να εχουμε!

Εμεις χθες πήγαμε γιατρο και είδαμε την μπεμπα μας(ναι ειναι και επισήμως κοριτσάκι!!!:D:D:D:D) μεγαλώσαμε, φτάσαμε αισίως τα 219 γρ και κάναμε κουνηματα και ναζια!χιχιχι ρε κορίτσια οσο μεγαλώνει τοςο περισσοτερο συγκινουμαι που τη βλεπω!

Κατα τ αλλα επιβεβαίωσαμε και υπερηχογραφικα τις συσπασεις οπότε η ξεκούραση συνεχίζεται! Δεν προβλέπεται να γυρίσω στη δουλεια πριν το Μάιο!

Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου!!! :D Μεγαλώνουν πλέον! Κι εγώ ανυπομονώ να ξαναπάω για να το δω κανονικά και για να δούμε την ανάπτυξη!

Μράβο κορίτσια, χαίρομαι πολύ που διαβάζω οτι όλα πάνε καλά και μαθαίνετε και τι μπεμπάκια θα έρθουν με το καλό! Εγώ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα και δεν μου έκοψε την ώρα που κλείναμε το ραντεβού οτι απο τις 12/3 μέχρι τις 16/4 είναι τόσος πολύς ο καιρός για να το κανονίσω λίγο νωρίτερα!

Χτες έκανα τρελή βόλτα. Μιλάμε έφτασα μέχρι το σούπερμάρκετ :D Μετά με έπιασε η γνωστή ζαλάδα και την έβγαλα στο πεζουλάκι απ'έξω να λιάζομαι μέχρι να κάνει ο άντρας μου τα ψώνια :D Επιτάφιο δεν με βλέπω να ακολουθώ φέτος και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μαζί ένα μικρό πτυσσόμενο σκαμπουδάκι σαν τις γιαγιάδες όσο θα περιμένω έξω απο την εκκλησία τη Μ.Παρασκευή και το βράδυ της Ανάστασης :D

Λογικά αυτή η βδομάδα με το Πάσχα κτλ θα περάσει λίγο πιο γρήγορα και θα έρθει η ώρα να δεις το μωράκι σου!

χαχα!Μην πας καθόλου επιτάφιο, πήγαινε κατευθείαν για καλαμαράκι! :tongue:

OkoIp3.png

Εμένα μου είπε να μην τα βάφω αλλά ήθελα να ρωτήσω κι εσάς για να ακούσω και άλλες γνώμες..

Φραουλίτσα, θα με ενδιέφερε να μου πεις τη μάρκα της βαφής μαλλιών γιατί τα βλέπω και χαλιέμαι λίγο..Ευτυχώς δεν έχει μεγάλη διαφορά με το φυσικό μου αλλά και πάλι..Και 'σενα σου είπε οκ για μανό ε; Διίστανται οι γνώμες! Αλλά το καλοκαιράκι θα τα κάνω μάλλον..:cool:

Και εγώ λέω να κοιτάξω σε βιοτεχνία λογικά δε θα είναι οι ίδιες τιμές..Πάντως σήμερα πήγαμε μια βόλτα στο ικεα και χαζέψαμε λίγο τα παιδικά, είχε 2πλη πάντα(γύρω-γύρω) με 13 ευρώ! Αλλά γενικά δεν ξέρω την ποιότητα τους οπότε δε νομίζω να το προτιμήσω..

Λογικά αυτή η βδομάδα με το Πάσχα κτλ θα περάσει λίγο πιο γρήγορα και θα έρθει η ώρα να δεις το μωράκι σου!

Καλησπέρα!!Κοίτα για τα νύχια το είχα ψάξει και εγω στο ίντερνετ και λέει ότι λογικά απο το νύχι δεν απορροφούνται ουσίες. Τώρα τί να σου πω; Εμένα μου είπε οκ οπότε θα τα βάψω χωρίς άνχος το καλοκαίρι!!! Εμένα ο γιατρός μου γενικά δεν είναι τον πολλών απαγορεύσεων, αν εξαιρέσεις την απαγόρευση στις επαφές στο πρώτο τρίμηνο ;), εκεί που είναι απαραίτητο μου το λέει και γενικά με βοηθάει να είμαι ήρεμη και έτσι κάθε φορά που τον βλέπω τον αρχίζω στα ανχωτικά μου αυτος μου απαντά ήρεμα και φεύγω ευτυχισμένη!!

Για την βαφή δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται της lorvenn ήταν για εγκύους. Έτσι την ζήτησα. Είχα πάρει και στην αδελφή μου όταν ήταν έγκυος, έχει και του φαρμακείου απλά αυτες τις ξέρω και γιαυτό τις προτίμησα. Καλή επιτυχία!! Εγω το μόνο ότι τα έκανα πολύ σκούρα, απο δική μου βλακεία, αλλά δεν πειράζει θα ανοίξουν μέχρι την επόμενη φορά, σε κανα τρίμηνο!!!

Κορίτσια μου φαίνεται η κοιλιά μου μεγάλωσε κιάλλο!!!Πάνω που την είχα συνηθίσει ... Πάλι νιώθω κάπως...:? Φιλιά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα!!Κοίτα για τα νύχια το είχα ψάξει και εγω στο ίντερνετ και λέει ότι λογικά απο το νύχι δεν απορροφούνται ουσίες. Τώρα τί να σου πω; Εμένα μου είπε οκ οπότε θα τα βάψω χωρίς άνχος το καλοκαίρι!!! Εμένα ο γιατρός μου γενικά δεν είναι τον πολλών απαγορεύσεων, αν εξαιρέσεις την απαγόρευση στις επαφές στο πρώτο τρίμηνο ;), εκεί που είναι απαραίτητο μου το λέει και γενικά με βοηθάει να είμαι ήρεμη και έτσι κάθε φορά που τον βλέπω τον αρχίζω στα ανχωτικά μου αυτος μου απαντά ήρεμα και φεύγω ευτυχισμένη!!

Για την βαφή δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται της lorvenn ήταν για εγκύους. Έτσι την ζήτησα. Είχα πάρει και στην αδελφή μου όταν ήταν έγκυος, έχει και του φαρμακείου απλά αυτες τις ξέρω και γιαυτό τις προτίμησα. Καλή επιτυχία!! Εγω το μόνο ότι τα έκανα πολύ σκούρα, απο δική μου βλακεία, αλλά δεν πειράζει θα ανοίξουν μέχρι την επόμενη φορά, σε κανα τρίμηνο!!!

Κορίτσια μου φαίνεται η κοιλιά μου μεγάλωσε κιάλλο!!!Πάνω που την είχα συνηθίσει ... Πάλι νιώθω κάπως...:? Φιλιά σε όλες!!!

Ναι κι εγώ αυτό είχα διαβάσει για τα νύχια! Τέλοσπάντων, θα τον ξαναρωτήσω! :tongue:

Ευχαριστώ και για τη βαφή, θα το κοιτάξω! Μου είπε άμα θέλω με φυτικές και του λέω γιατί οι φυτικές είναι τελείως αθώες όλο και κάποιο χημικό θα έχουν..Θα κοιτάξω αυτή που μου είπες και να του την πάω..Μέγεια τα μαλλιά σου! Όντως καλύτερα πιο σκούρα για να αργήσουν να ξεβάψουν!

Και 'μενα μεγάλωσε κι άλλο η κοιλιά..επίσημα πλέον! Κι όπως λες προσπαθώ κάθε φορά να τη συνηθίσω! :D

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πάλι κρύο, τι κατάσταση είναι αυτή;; Κάθομαι κουκουλωμένη και θα το σκεφτώ σοβαρά αν θα σηκωθώ να κάνω καμιά δουλίτσα! :tongue:

Τί κάνετε εσείς; Πώς πάνε τα πασχαλιάτικα ψώνια; Πήρατε λαμπάδες για τα βαφτιστήρια; Εγώ δεν έχω βαφτιστήρι οπότε θα πάω να πάρω κανένα τσουρεκάκι και κανένα αυγουλάκι για τον εαυτό μου! :tongue:

Φιλάκια!!!

OkoIp3.png

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!

Φιλακια σε εσενα κ στη μπουμπου!!!!!

Ευχαριστω αρκουλι μου! Φιλακια και στην δικια σου την μπουμπουκιτσα!

Χαχαχα! Κι εγω ετσι ακριβως! Δεν είμαι για πολλες διαδρομές! :P:p

Ειναι πολύς καιρος το ξέρω αλλα τον "εφαγες το γάιδαρο"! Σε λιγες μέρες θα το δεις το βλασταρακι σου! Και τωρα με τις γιορτές θα περάσουν γρήγορα οι μέρες!

Γεια σας κοριτσάκια!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε! Εγώ τα κατάφερα και ψιλοαρρώστησα με βήχα κτλ κ μία φορά δέκατα! Αλλά απ' ότι φαίνεται έχω καλό πολεμιστή μέσα και αποκρούει τα μικρόβια :tongue: οπότε είμαι καλύτερα!

Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου!!! :D Μεγαλώνουν πλέον! Κι εγώ ανυπομονώ να ξαναπάω για να το δω κανονικά και για να δούμε την ανάπτυξη!

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Εσυ ποτε έχεις ξανά ραντεβου;

Ναι στο ικεα εχω δει και εγω πολυ οικονομικά αλλα φοβάμαι κι εγω την ποιότητα! Σε βιοτεχνία θα μας έρθει στάνταρ πιο φθηνά γιατι τα ραβουν μόνοι τους! Η νύφη μου στην τιμή που οι αλλοι παίρνουν τα 3τμχ (παντα κουνουπιερα παπλωματοθηκη) τα πήρε ολα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;Εγω καλα!!!Αν κ με νευριαζει ο παλιοκαιρος με τετοιο κρυο κ βροχες συνεχεια αμαν!!!!!Εγω ψωνισα χθες για τη βαφτηστηρα μας παπουτσακια λαμπαδα αυγο τσουρεκι κ κουλουρακια,μονο κοκκινα αυγα δε θα της παω φετος γιατι δεν εβαψα,δεν κανει να βαφουν αυγα οι εγυουλες μου ειπε η μαμα κ η πεθερα μου!!!!Της πηρα κ ρουχα γιατι χθες ειχε τα γενεθλια της αλλα θα της τα παμε αυριο ολα μαζι!!!!!Εμενα κοριτσια μου ειπε οχι ακομα βαφες ,ουτε μαλλια ουτε νυχια....θα την ξαναρωτησω τον επομενο μηνα!!!!Αααα κοριτσια να ρωτησω...ποιες απο εσας ειστε στο facebook στην κλειστη ομαδα μανουλες 2015???Εγω ειμαι μελος κ εκει κ φανταζομαι θα μιλαμε με καποιες κοπελες κ απο δω,να ξερουμε ποιες ειμαστε καλεε!!!Χαχα οποια κοπελα ειναι ας στειλει σε πμ.φιλακια κ καλο Πασχα να εχουμε!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε; Πως είστε; Νιώθετε πιο συχνα τα μωράκια σας; Εγω νομίζω μια απο τα ίδια φυσαλίδες που κ που σλλά δεν έχω κάτσει και καθόλου!!! Θα πάτε πουθενά; Εμείς θα φύγουμε η σήμερα το απόγευμα ή αύριο. Χαίρωμαι για την εκδρομή αλλά με ανησυχεί το θέμα τουαλέτα με την κίνηση που θα έχει... Ελπίζω να αντέξω.... Μαρέσει το Πάσχα στην εξοχή!!! Πολλά φιλιπα σε όλες και καλημέρα!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Εγώ είμαι εδώ και 2-3 μέρες με συνάχι με τον παλιόκαιρο. Σήμερα νομίζω έχει το πιο πολύ κρύο... ευτυχώς δεν έχω πυρετό.

Χθες είχα πάει σε ενδοκρινολόγο γιατί είχα tsh 2,8 και μου σύστησε ο γυναικολόγος να το κοιτάξω. Τελικά ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε 1 methirox των 62 κάθε πρωί. Επίσης με ρώτησε αν έχω αντισώματα θυροειδούς, ξέρει καμιά σας γι' αυτά (γιατί δεν με έχουν βάλει να τα κάνω στην εγκυμοσύνη) ? Τα κοριτσάκια που παίρνετε χάπι, ποιο είναι αυτό?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Φιλάκια και όσα κοριτσάκια ταξιδέψετε, καλό δρόμο και καλά να περάσετε!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι κάνετε?

Εγώ έχω συνάχι και τρελό φτέρνισμα ανα 5 λεπτά.Μ ανησυχεί μήπως τραντάζεται το μωράκι κάθε φορά που φτερνίζομαι..:?

Θα πάτε πουθενά?Εμείς θα πάμε στο χωριό μου να ψήσουμε τον οβελία.Λοιπόν καλή Ανάσταση σ όλα τα κορίτσια και να μαστε καλά του χρόνου με τα μωράκια μας μαζί.Φιλάκια και καλά να περάσετε :)

7H5Lp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τυχερές όσες θα φύγουν εκτός έδρας!!! Και 'μενα μου αρέσει πολύ το Πάσχα σε εξοχή!

Τα νέα μου είναι πως έχω ακόμα βήχα(το 'χω ταράξει το ταρακούνημα το μωρό) και βουλωμένη μύτη και εκτός από φυσιολογικό ορό clinofar και κάτι καραμέλες της apivita δεν μπορώ να πάρω τίποτα άλλο...Ξεκούραση κι ελπίζω να περάσει σύντομα..

Καλό Πάσχα σε όσες φύγουν και δεν ξαναμπούν στην ομαδούλα! Καλά να περάσετε!!!

Φιλιά σε όλες!

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Εσυ ποτε έχεις ξανά ραντεβου;

Ναι στο ικεα εχω δει και εγω πολυ οικονομικά αλλα φοβάμαι κι εγω την ποιότητα! Σε βιοτεχνία θα μας έρθει στάνταρ πιο φθηνά γιατι τα ραβουν μόνοι τους! Η νύφη μου στην τιμή που οι αλλοι παίρνουν τα 3τμχ (παντα κουνουπιερα παπλωματοθηκη) τα πήρε ολα!

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα αλλά λόγω προβλήματος στον υπέρηχο θα ξαναπάω την επόμενη! Πάντως γενικά οι αγορές θέλουν ψάξιμο και προσοχή γιατί εκτός από ακριβά πράγματα μπορεί να πάρουμε και άχρηστα!

Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Εγώ είμαι εδώ και 2-3 μέρες με συνάχι με τον παλιόκαιρο. Σήμερα νομίζω έχει το πιο πολύ κρύο... ευτυχώς δεν έχω πυρετό.

Χθες είχα πάει σε ενδοκρινολόγο γιατί είχα tsh 2,8 και μου σύστησε ο γυναικολόγος να το κοιτάξω. Τελικά ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε 1 methirox των 62 κάθε πρωί. Επίσης με ρώτησε αν έχω αντισώματα θυροειδούς, ξέρει καμιά σας γι' αυτά (γιατί δεν με έχουν βάλει να τα κάνω στην εγκυμοσύνη) ? Τα κοριτσάκια που παίρνετε χάπι, ποιο είναι αυτό?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Φιλάκια και όσα κοριτσάκια ταξιδέψετε, καλό δρόμο και καλά να περάσετε!

Κι εγώ μια από τα ίδια..Ανέβηκε στο 2,7 και πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο και απ' ότι φαίνεται δε γλιτώνω το χαπάκι... Δεν έχω ιδέα για τα αντισώματα θυρεοειδούς, αν ξέρει κάποια ας μας πει..

OkoIp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια τωρα πριν λίγο φτασαμε κ μολις ξαπλώσαμε και ένιωσα δυο κουνηματακια ακριβώς!!! Εδωσε το παρον η μπουμπου, και μου φάνηκε διααφορετικό απο τα φτερουγίσματα λίγο πιο έντονο ςλλά όχι βέβαια και κλοτσιά!! Ευτυχως γλυτώσαμε την κίνηση!!! Τώρα για τα αντισώματα μπορείτε να την κάνετε μαζί με την εξέταση για tsh νομίζω είναι η anti tg και δείχνει αν έχετε θυροειδισμό. Οι πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Εγώ που έχω χασιμότο είναι στον θεό κάτι χιλιάδες. Μην τρομάξετε αν είναι πολύ πιο ψηλά απο το όριο, δεν έχετε κάποιον κίνδυνο, εγώ που ξέρω τι έχω δεν κάνω έλενχο αντισωμάτων τώρα στην εγκυμοστύνη, όταν κάνω τον κλασικό έλενχο το κοιτπαμε μαχί με tsh t3 t4.. Αυτά. Φιλάκια σε όλες καληνύχτα και καλά να περάσετε είτε φύγατε είτε όχι έτσι και αλλιώς τις στιγμές τις κάνουν οι άνθρωποι να είστε καλά εσείς και οι αγαπημένοι σας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τυχερές όσες θα φύγουν εκτός έδρας!!! Και 'μενα μου αρέσει πολύ το Πάσχα σε εξοχή!

Τα νέα μου είναι πως έχω ακόμα βήχα(το 'χω ταράξει το ταρακούνημα το μωρό) και βουλωμένη μύτη και εκτός από φυσιολογικό ορό clinofar και κάτι καραμέλες της apivita δεν μπορώ να πάρω τίποτα άλλο...Ξεκούραση κι ελπίζω να περάσει σύντομα..

Φιλιά σε όλες!

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα αλλά λόγω προβλήματος στον υπέρηχο θα ξαναπάω την επόμενη! Πάντως γενικά οι αγορές θέλουν ψάξιμο και προσοχή γιατί εκτός από ακριβά πράγματα μπορεί να πάρουμε και άχρηστα!

Κι εγώ μια από τα ίδια..Ανέβηκε στο 2,7 και πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο και απ' ότι φαίνεται δε γλιτώνω το χαπάκι... Δεν έχω ιδέα για τα αντισώματα θυρεοειδούς, αν ξέρει κάποια ας μας πει..

Α ναι το θυμήθηκα που το συζηταγαμε με το πρόβλημα στο υπερηχο!

Έχεις δίκιο τα βασικά πρεπει να πάρουμε για αρχή και μετα βλέποντας και κάνοντας γιατι μπορει να παρασυρθουμε και να πάρουμε χίλια δυο άχρηστα πράγματα!

Περαστικα κοριτσάκι μου! Θα φτιάξει ο καιρος τις επόμενες μέρες και θα συνελθεις!

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι κάνετε?

Εγώ έχω συνάχι και τρελό φτέρνισμα ανα 5 λεπτά.Μ ανησυχεί μήπως τραντάζεται το μωράκι κάθε φορά που φτερνίζομαι..:?

Θα πάτε πουθενά?Εμείς θα πάμε στο χωριό μου να ψήσουμε τον οβελία.Λοιπόν καλή Ανάσταση σ όλα τα κορίτσια και να μαστε καλά του χρόνου με τα μωράκια μας μαζί.Φιλάκια και καλά να περάσετε :)

Μην ανησυχείς δεν παθαίνει τιποτα το μωρακι σου με το τράνταγμα! Περαστικα και σε σένα μαρακι!!

Καλησπέρα κοριτσακια τωρα πριν λίγο φτασαμε κ μολις ξαπλώσαμε και ένιωσα δυο κουνηματακια ακριβώς!!! Εδωσε το παρον η μπουμπου, και μου φάνηκε διααφορετικό απο τα φτερουγίσματα λίγο πιο έντονο ςλλά όχι βέβαια και κλοτσιά!! Ευτυχως γλυτώσαμε την κίνηση!!! Τώρα για τα αντισώματα μπορείτε να την κάνετε μαζί με την εξέταση για tsh νομίζω είναι η anti tg και δείχνει αν έχετε θυροειδισμό. Οι πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Εγώ που έχω χασιμότο είναι στον θεό κάτι χιλιάδες. Μην τρομάξετε αν είναι πολύ πιο ψηλά απο το όριο, δεν έχετε κάποιον κίνδυνο, εγώ που ξέρω τι έχω δεν κάνω έλενχο αντισωμάτων τώρα στην εγκυμοστύνη, όταν κάνω τον κλασικό έλενχο το κοιτπαμε μαχί με tsh t3 t4.. Αυτά. Φιλάκια σε όλες καληνύχτα και καλά να περάσετε είτε φύγατε είτε όχι έτσι και αλλιώς τις στιγμές τις κάνουν οι άνθρωποι να είστε καλά εσείς και οι αγαπημένοι σας!!!

Αχ τι καλα! Το μπεμπακι δίνει ολο και πιο έντονα το παρον;)

Και εμένα μου φαίνεται οτι οσο περνάει ο καιρος το αταλαβαινω περισσοτερο! Βεβαια ο γιατρός μου είπε οτι και καλα μετα την 20η οτι το ακούς αλά ειναι δυνατόν να ξέρει αυτος καλυτερα απο την ίδια τη μανούλα;; :P:p

Καλο Πάσχα εύχομαι σε ολες με υγεία και πρωτα ο Θεος του χρόνου με τα μωρακα μας αγκαλιτσα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Φιλιά σε όλες!

Περαστικά μας λοιπόν και στη Μαρία που είναι συναχωμένη. Ελπίζω από αύριο που θα φτιάξει ο καιρός να ξεβουλώσει η μύτη για να τρώω και να αναπνέω ταυτόχρονα την Ανάσταση! χαχαχα

Σ' ευχαριστώ βρε Φραουλίτσα μου για τις πληροφορίες και την συμπαράσταση. Το ξεκίνησα το χάπι και βλέπουμε. Παράλληλα παίρνω και ένα σύμπλεγμα βιταμινών που έχει μέσα έχει ιώδιο. Το είπα στον γιατρο και μου είπε σ' ένα μήνα θα τσεκάρουμε ξανά την Τ4 για να δούμε πως πάει γιατί το ιώδιο την αυξάνει περισσότερο. Αυτά, μη σας ζαλίζω άλλο με το θέμα αυτό, απλά το λέω για να έχουμε το νου μας όσες κοπέλες μας απασχολεί.

Και ναι! Το μωράκι σου είναι!!! Κι εγώ το νιώθω σε ξεκάρφωτες στιγμές και πλέον είμαι σίγουρη πως είναι αυτό!!! Είναι τέλεια αίσθηση, θέλω να κλάψω κάθε φορά!

Α ναι το θυμήθηκα που το συζηταγαμε με το πρόβλημα στο υπερηχο!

Έχεις δίκιο τα βασικά πρεπει να πάρουμε για αρχή και μετα βλέποντας και κάνοντας γιατι μπορει να παρασυρθουμε και να πάρουμε χίλια δυο άχρηστα πράγματα!

Περαστικα κοριτσάκι μου! Θα φτιάξει ο καιρος τις επόμενες μέρες και θα συνελθεις!

Μην ανησυχείς δεν παθαίνει τιποτα το μωρακι σου με το τράνταγμα! Περαστικα και σε σένα μαρακι!!

Αχ τι καλα! Το μπεμπακι δίνει ολο και πιο έντονα το παρον;)

Και εμένα μου φαίνεται οτι οσο περνάει ο καιρος το αταλαβαινω περισσοτερο! Βεβαια ο γιατρός μου είπε οτι και καλα μετα την 20η οτι το ακούς αλά ειναι δυνατόν να ξέρει αυτος καλυτερα απο την ίδια τη μανούλα;; :P:p

Καλο Πάσχα εύχομαι σε ολες με υγεία και πρωτα ο Θεος του χρόνου με τα μωρακα μας αγκαλιτσα!

Audette μου το μωράκι σου είναι και μην ακούς κανένα! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Και ναι όντως τα βασικά πρέπει να πάρουμε στην αρχή, αλλά να δω πως θα κρατηθούμε με τόσο ωραία και ζουζουνίστικα πράγματα που κυκλοφορούν!

Κορίτσια μου Καλή Ανάσταση με υγεία κι από εμένα, να χαρείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και του χρόνου με τα μωράκια μας μαζί! Ο Θεός να μας έχει όλους καλά! Φιλιά πολλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...