Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα! Για μαθήματα ρώτησα κι εγω αλλά δεν ασχολείται το νοσοκομείο. Μόνο αν βρω κάποια σεμινάρια που διοργανώνουν κατα καιρούς σύλλογοι. Μάλλον θα ψάξω αυτά που είναι στο ίντερνετ για ευκολία. Sagia καλύτερα που σου πρότεινε ο ίδιος ο γιατρός να πάρεις δεύτερη γνώμη. Θα είστε και οι δύο σίγουροι μετά οτι όλα πανε μια χαρά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα είχα κάτι πονάκια περιόδου αν συνεχιστούν και αύριο θα μιλήσω με το γιατρό..

Κάποια κορίτσια έχουν πολύ καιρό να μπούνε, ελπίζω να είναι καλά!

Κορίτσια καλησπέρα έχω μια απορία έχετε κάνει εγγραφή για μαθήματα ανώδυνου τοκετού σε δημόσια νοσοκομεία; Και αν ξέρετε πότε πρέπει να δηλώσω συμμετοχή; Όλες καλά εισαστε;

Λογικά θα πρέπει να δηλώσουμε πιο νωρίς γιατί μπορεί να έχει κόσμο! Στις 30 του μήνα που θα πάω στο Έλενα για έναν γιατρό θα περάσω να ρωτήσω! Αν και νομίζω όπως λένε τα κορίτσια στον 7ο συνήθως γίνονται..

Καλημεραααααα!!!τι μου κάνετε ??εγώ τώρα ξύπνησα.πολύ ύπνο ρε κορίτσια!χθες πήγα στο γιατρό για τα καφέ υγρά που είχα.ήθελε να μου μετρήσει τον τράχηλο μόνο.ούτε υπέρηχο ούτε τπτ.γκρινιάζα όμως ότι ακόμα δε το νιώθω κλπ και με άφησε να το δω μονο λίγα δευτερόλεπτα ο κακούργος :) ευτυχώς το μωρό μου είναι καλά!πάλι κοιμόταν κορίτσια..μάνα και γιος το ρίξαμε στον ύπνο μου φαίνεται! Το θέμα είναι ότι θα με στείλει και σε κάποιον που κάνει και μεγάλους υπερηχους να μου κάνει κι άλλη μέτρηση τραχήλου :mad: σήμερα η αύριο.αυτά τα νεακια μας.

Χαχαχα κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε!!! Άκου και 'μενα που κάποια βράδια ξυπνάω και κοιτάω το ταβάνι για κανένα 2ωρο μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος!!

Την μέτρηση του τραχήλου στην έκανε λόγω των καφέ υγρών ή πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς; Γιατί εμένα δε μου έχει πει τίποτα.. Πάντως από τη στιγμή που σε στέλνει και αλλού για αναλυτικότερο έλεγχο μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!

OkoIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα είχα κάτι πονάκια περιόδου αν συνεχιστούν και αύριο θα μιλήσω με το γιατρό..

Κάποια κορίτσια έχουν πολύ καιρό να μπούνε, ελπίζω να είναι καλά!

Λογικά θα πρέπει να δηλώσουμε πιο νωρίς γιατί μπορεί να έχει κόσμο! Στις 30 του μήνα που θα πάω στο Έλενα για έναν γιατρό θα περάσω να ρωτήσω! Αν και νομίζω όπως λένε τα κορίτσια στον 7ο συνήθως γίνονται..

Χαχαχα κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε!!! Άκου και 'μενα που κάποια βράδια ξυπνάω και κοιτάω το ταβάνι για κανένα 2ωρο μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος!!

Την μέτρηση του τραχήλου στην έκανε λόγω των καφέ υγρών ή πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς; Γιατί εμένα δε μου έχει πει τίποτα.. Πάντως από τη στιγμή που σε στέλνει και αλλού για αναλυτικότερο έλεγχο μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!

Καλησπέρα!! Πονάκια είχα και γω αλλά νομίζω είναι κάθε που αλλάζω μήνα. Θα ρωτήσω και τον γιατρό και θα σου πω. Σχετικά με τα μαθήματα αν μάθεις κάτι όταν πας πές μου γιατί το σκέφυομαι για το Έλενα. Λέτε να πέσουμε μαζί με την mommy to be? Πλάκα θα είχε. Σχετικά με τον τράχηλο τώρα νομίζω το βλέπει και στην αυχενική νομίζω καθώς και τώρα κοντά στην β επιπέδου. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!! Και συμφωνώ μαζί σου μπράβο στον γιατρό της Sagia που μόνος του πρότεινε να την δει και άλλος συνάδελφος.

zZWsp2.png398Mp3.png

Σας διάβαζα, αλλά ούτε να γράψω δεν μπορούσα. Ειλικρινά εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και πολλά- πολλά χαμόγελα το Σεπτέμβρη. Και να τα αγαπάτε πολύ τα πλασματάκια σας απο τώρα. Δεν θυμάμαι ποιά φτιάχνει το πινακάκι, αλλά μπορεί να με διαγράψει.. Σας ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε, χωρίς να το ξέρετε. Μια μεγάλη αγκαλιά με αγάπη (αλήθεια χωρίς ζήλεια) στις κοιλίτσες σας!

Κοριτσάκι μου ανατριχαζω και μονο στη σκέψη του τι περασες! Ξέρω πως οτι και να σου πω δεν μπορει να απαλύνει τον πόνο σου! Πρεπει ομως να φανεις δυνατή! Σύντομα θα έρθει το σπορακι που θα μείνει ως το τελος και ολα αυτα θα μοιάζουν με ενα κακο όνειρο που πέρασε! Μια μεγάλη αγκαλια κι απο μένα!

καλησπερα κοριτσια!! ειμαι καινουργια στο forum γενναω κ εγω σεπτεμβριο και χαιρομαι που ειστε πολλες!! ♡♥♡

Καλωσηρθες κοπέλα μου! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!

Κορίτσια καλησπέρα έχω μια απορία έχετε κάνει εγγραφή για μαθήματα ανώδυνου τοκετού σε δημόσια νοσοκομεία; Και αν ξέρετε πότε πρέπει να δηλώσω συμμετοχή; Όλες καλά εισαστε;

Για νοσοκομείο δεν ξέρω, εγω λέω να κανω στον δήμο Αιγάλεω σεμινάριο! Εχει ανώδυνο τοκετο, θηλασμο, φροντίδα νεογνου κτλ πήρα τηλ την μαια κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε να ξαναμιλησουμε προς τον Ιούνιο γα να κανονισουμε τις ωρες!

Καλημεραααααα!!!τι μου κάνετε ??εγώ τώρα ξύπνησα.πολύ ύπνο ρε κορίτσια!χθες πήγα στο γιατρό για τα καφέ υγρά που είχα.ήθελε να μου μετρήσει τον τράχηλο μόνο.ούτε υπέρηχο ούτε τπτ.γκρινιάζα όμως ότι ακόμα δε το νιώθω κλπ και με άφησε να το δω μονο λίγα δευτερόλεπτα ο κακούργος :) ευτυχώς το μωρό μου είναι καλά!πάλι κοιμόταν κορίτσια..μάνα και γιος το ρίξαμε στον ύπνο μου φαίνεται! Το θέμα είναι ότι θα με στείλει και σε κάποιον που κάνει και μεγάλους υπερηχους να μου κάνει κι άλλη μέτρηση τραχήλου :mad: σήμερα η αύριο.αυτά τα νεακια μας.

Φραουλιτσα δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς!

Babezu χρόνια πολλά!δε πειράζει για τα κιλά..και εγώ αυτό τον μήνα 1,5. Σύνολο 3 ευτυχώς.αλλά μπαίνουν εύκολα τα ατιμα.δεν έφαγα και τόσο πολύ το πασχα.μη στεναχωριεσαι!ποτέ ξανά θα είμαστε δικαιολογημενες???? :)

Σαγια μου να πας και στον αλλο γιατρο, ειναι σημαντική η μέτρηση τραχήλου! Εμένα μου τον μέτρησε την προηγούμενη φορα κολπικα λόγω των συσπασεων!

Καλησπέρα κορίτσια ρώτησα για τα μαθήματα γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται χαμός μήπως έπρεπε να κάνουμε αίτηση πιο νωρίς. Δεν ξέρω αλλά θέλω πολύ να παρακολουθήσω για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ στην γέννα άσχετα αν θα κάνω επισκληρίδιο. Γενικά θέλω να έχω και όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για ότι με απασχολεί για να μην ανχώνομαι... Όπως με τα σεμινάρια!!!:-P:razz: Παρακολούθησα μέσω υπολογιστή στο nutricia club είναι πολύ καλά και είναι και για όσες δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε κάπου αλλού. Όσο πιο πολλές πληροφορίες παίρνω για κάτι έχω πιο σφαιρική άποψη και νιώθω ότι μπορώ να αποφασίζω πιο σωστά, έχοντας δηλαδή απόψεις απο διάφορα πρόσωπα. Πήρα και τις εξετάσεις μου όλα καλά φαίνονται, η tsh είναι σε νορμάλ νομίζω πλαίσια, και την είχα ένα άνχος όπως και το ζάχαρο που είναι και αυτο καλό 75, μόνο χαμηλό αιματοκρίτη αιμοσφαιρίνη και ερυθρά αιμοσφ... Α!! Και στην ούρων είχα ίχνη αιμοσφαιρίνης. Είχε καμία απο σας κάτι παρόμοιο; Ηρέμησα λίγο με τις εξετάσεις.

Sagia καλή επιτυχία και με τον άλλο γιατρό!!

Και εγω χθες παρακολούθησα ενα σεμινάριο του nutricia club και εω α παρακολουθήσω και τα υπόλοιπα! Όντως ηταν παρα πολυ καλο!

Καλημέρα σε ολες!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα!! Πονάκια είχα και γω αλλά νομίζω είναι κάθε που αλλάζω μήνα. Θα ρωτήσω και τον γιατρό και θα σου πω. Σχετικά με τα μαθήματα αν μάθεις κάτι όταν πας πές μου γιατί το σκέφυομαι για το Έλενα. Λέτε να πέσουμε μαζί με την mommy to be? Πλάκα θα είχε. Σχετικά με τον τράχηλο τώρα νομίζω το βλέπει και στην αυχενική νομίζω καθώς και τώρα κοντά στην β επιπέδου. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!! Και συμφωνώ μαζί σου μπράβο στον γιατρό της Sagia που μόνος του πρότεινε να την δει και άλλος συνάδελφος.

Φραουλίτσα είναι πολύ πιθανόν! Θα σας πω πότε θα πάω, μήπως συναντηθούμε! :P

Και εγω χθες παρακολούθησα ενα σεμινάριο του nutricia club και εω α παρακολουθήσω και τα υπόλοιπα! Όντως ηταν παρα πολυ καλο!

Καλημέρα σε ολες!!!

Πήγα κι εγώ να γραφτώ στα σεμινάρια του nutricia club και είναι όλα εργάσιμες μέρες και ώρες...οπότε θα περιμένω να τα παρακολουθήσω όταν με το καλό βγω σε άδεια.

Αφήστε με και σήμερα τα' χω πάρει. Χθες δεν είχα μαγειρέψει και πήρα από ένα μαγαζί μαγειρευτό φαγητό για πιο ποιοτικό, παπουτσάκια με κομμάτια μοσχάρι όμως.

Επειδή γενικώς προσπαθώ να προσέχω, είπα να γίνω λίγο πιο υποχόνδρια κι ενώ έτρωγα τσέκαρα και το κρέας να είναι καλομαγειρεμένο. Στην τελευταία μπουκιά είχα σκάσει και είπα να την αφήσω, και την κοιτάζω καλύτερα και βλέπω ένα κομμάτι μοσχάρι μισό γκρι μισό κοκκινωπό...αει στο καλό λέω πια, όποτε πάω να χαλαρώσω κάτι βρίσκω. Ευτυχώς το υπόλοιπο που έφαγα το είχα ψιλοτσεκάρει και φαινόταν οκ. Κι αυτό δεν ξέρω πως έγινε, αφού λογικά όλο μαζί στην κατσαρόλα θα έβρασε πρώτα... Κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά.

Πείτε κάτι ευχάριστο βρε κορίτσια να ανέβουμε λιγάκι... Να φύγει το παλιοάγχος. Που είναι η didi να μας πει τίποτα? Να φτιάξει και το πινακάκι όπως μόνο αυτή ξέρει!

Τι γίνεται με τα παιδικά δωμάτια? Βρήκατε σχέδια για τους τοίχους? Εμείς ρίξαμε ένα μίνι τσακωμό με τον άντρα μου γιατί τώρα το δωμάτιο είναι γραφείο με βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία κι εγώ δε θέλω όλο αυτό το μπούγιο όταν με το καλό το μωρό έρθει στο δωμάτιο αυτό. Από την άλλη δεν έχουμε κι αλλού χώρο για γραφείο. Βλέπω να κάνω καμιά κατασκευή-βιβλιοθήκη στο σαλόνι και το λαπτοπ στο τραπέζι του σαλονιού και μια χαρά θα είμαστε.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ρώτησα για τα μαθήματα γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται χαμός μήπως έπρεπε να κάνουμε αίτηση πιο νωρίς. Δεν ξέρω αλλά θέλω πολύ να παρακολουθήσω για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ στην γέννα άσχετα αν θα κάνω επισκληρίδιο. Γενικά θέλω να έχω και όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για ότι με απασχολεί για να μην ανχώνομαι... Όπως με τα σεμινάρια!!!:-P:razz: Παρακολούθησα μέσω υπολογιστή στο nutricia club είναι πολύ καλά και είναι και για όσες δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε κάπου αλλού. Όσο πιο πολλές πληροφορίες παίρνω για κάτι έχω πιο σφαιρική άποψη και νιώθω ότι μπορώ να αποφασίζω πιο σωστά, έχοντας δηλαδή απόψεις απο διάφορα πρόσωπα. Πήρα και τις εξετάσεις μου όλα καλά φαίνονται, η tsh είναι σε νορμάλ νομίζω πλαίσια, και την είχα ένα άνχος όπως και το ζάχαρο που είναι και αυτο καλό 75, μόνο χαμηλό αιματοκρίτη αιμοσφαιρίνη και ερυθρά αιμοσφ... Α!! Και στην ούρων είχα ίχνη αιμοσφαιρίνης. Είχε καμία απο σας κάτι παρόμοιο; Ηρέμησα λίγο με τις εξετάσεις.

Sagia καλή επιτυχία και με τον άλλο γιατρό!!

Μπράβο για τις εξετάσεις σου Φραουλίτσα! Πόσο λες είναι το νορμαλ για την tsh? Το ζάχαρο είναι σουπερ!

Στα ούρα δε θυμάμαι να είχα ποτέ αυτό που λες, ο γιατρός σου τι σου είπε?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια:):):):).Χθες πήγα στον γιατρό μετά από ένα μήνα και ναι έχουμε 100% κοριτσάκι:P:p:p:p:p με νέα ΠΗΤ 27/09/2015.όλα πολύ καλά μου είπε και οι εξετάσεις μου πέραν του αιματοκρίτη λόγω στίγματιος βέβαια.

Αναφορικά με τ μαθήματα Φραουλίτσα εγώ πήρα πριν το Πάσχα στο Έλενα στο οποίο και θα γεννήσω και έκλεισα από τώρα για 25-30 Ιουλίου όταν θα κλείνω τον 7ο δηλαδή. Σωστό είναι ότι γίνονται στον 7ο με 8ο αλλά καλό είναι να κλείσες από τώρα, τουλάχιστον για δημόσιο νοσοκομείο.Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα κι εγώ να γραφτώ στα σεμινάρια του nutricia club και είναι όλα εργάσιμες μέρες και ώρες...οπότε θα περιμένω να τα παρακολουθήσω όταν με το καλό βγω σε άδεια.

Αφήστε με και σήμερα τα' χω πάρει. Χθες δεν είχα μαγειρέψει και πήρα από ένα μαγαζί μαγειρευτό φαγητό για πιο ποιοτικό, παπουτσάκια με κομμάτια μοσχάρι όμως.

Επειδή γενικώς προσπαθώ να προσέχω, είπα να γίνω λίγο πιο υποχόνδρια κι ενώ έτρωγα τσέκαρα και το κρέας να είναι καλομαγειρεμένο. Στην τελευταία μπουκιά είχα σκάσει και είπα να την αφήσω, και την κοιτάζω καλύτερα και βλέπω ένα κομμάτι μοσχάρι μισό γκρι μισό κοκκινωπό...αει στο καλό λέω πια, όποτε πάω να χαλαρώσω κάτι βρίσκω. Ευτυχώς το υπόλοιπο που έφαγα το είχα ψιλοτσεκάρει και φαινόταν οκ. Κι αυτό δεν ξέρω πως έγινε, αφού λογικά όλο μαζί στην κατσαρόλα θα έβρασε πρώτα... Κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά.

Πείτε κάτι ευχάριστο βρε κορίτσια να ανέβουμε λιγάκι... Να φύγει το παλιοάγχος. Που είναι η didi να μας πει τίποτα? Να φτιάξει και το πινακάκι όπως μόνο αυτή ξέρει!

Τι γίνεται με τα παιδικά δωμάτια? Βρήκατε σχέδια για τους τοίχους? Εμείς ρίξαμε ένα μίνι τσακωμό με τον άντρα μου γιατί τώρα το δωμάτιο είναι γραφείο με βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία κι εγώ δε θέλω όλο αυτό το μπούγιο όταν με το καλό το μωρό έρθει στο δωμάτιο αυτό. Από την άλλη δεν έχουμε κι αλλού χώρο για γραφείο. Βλέπω να κάνω καμιά κατασκευή-βιβλιοθήκη στο σαλόνι και το λαπτοπ στο τραπέζι του σαλονιού και μια χαρά θα είμαστε.

Ναι όντως ειναι σε εργάσιμες και δεν βολεύει! Κι εγω επειδη εχω αναρρωτική μπόρεσα να τα παρακολουθήσω! Οταν βγεις σε αδεια με το καλο μπορείς να το δεις! Θα τα έχεις και πιο φρέσκα οταν γεννηθεί το μπεμπακι σας!!!;)

Με το δωματιο δεν έχουνε κατι καινούργιο πανω κάτω βεβαια έχουμε καταλήξει πως θα το κάνουμε! Τις προάλλες πήγαμε να δούμε και πολυθρονες στο ικεα μήπως βάλουμε μια στο δωματιο αλλα δεν βρήκαμε κατι να μας ενθουσιάσει!

Αληθεια δεν μπορείς να κανεις σύνθεση με βιβλιοθήκη στο σαλόνι;;; Καλη ιδέα!!

Καλημέρα κορίτσια:):):):).Χθες πήγα στον γιατρό μετά από ένα μήνα και ναι έχουμε 100% κοριτσάκι:P:p:p:p:p με νέα ΠΗΤ 27/09/2015.όλα πολύ καλά μου είπε και οι εξετάσεις μου πέραν του αιματοκρίτη λόγω στίγματιος βέβαια.

Αναφορικά με τ μαθήματα Φραουλίτσα εγώ πήρα πριν το Πάσχα στο Έλενα στο οποίο και θα γεννήσω και έκλεισα από τώρα για 25-30 Ιουλίου όταν θα κλείνω τον 7ο δηλαδή. Σωστό είναι ότι γίνονται στον 7ο με 8ο αλλά καλό είναι να κλείσες από τώρα, τουλάχιστον για δημόσιο νοσοκομείο.Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσάκι μου!!! Με το καλο η μπεμπουλα σου!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα!!!!

Ανδρομέδα εγώ τέτοιους πόνους έχω κάθε που αλλάζω μήνα και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου όταν τον είχα ρωτήσει...

Audette τυχερή που έχεις μάθημα στο δήμο σου σε εμάς δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Mommy to be ενδιαφέρομαι και γω για τα μαθήματα στο Έλενα οποτε αν έχεις κανένα νεώτερο ενημέρωσε μας...τι καλα να βρεθούμε όλες μαζί εκεί στα μαθήματα...

Χρειάζεται να γεννάς στο Έλενα για να συμμετέχεις στα μάθημα ή δε παίζει ρόλο;;;

Όσο για το δωμάτιο που έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα mommy to be όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα...μέχρι να χρονίσει το μωρό θα το έχουμε στο δωμάτιο μας αναγκάστηκα και μετά σιγά σιγά θα φτιάξω το δωμάτιο μια και Ελπίζω να έχει τελειώσει απο το πανεπιστήμιο ο καλός μου...δεν πειράζει τι να κάνουμε..

Βρε κορίτσια έχει εδώ και τρεις τέσσερις μέρες έχω πονοκέφαλο και μάλιστα τη μια μέρα πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...

Έχετε κανένα παρόμοιο πρόβλημα;;λέτε να αρχίσω να ανησυχώ;;;

Διάβασα ότι ο πονοκέφαλος ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης στο πρώτο τρίμηνο όμως....τι κάνω μιας που δε θέλω να παίρνω και παυσίπονα;;;

Nv6Vp2.png

Μπράβο για τις εξετάσεις σου Φραουλίτσα! Πόσο λες είναι το νορμαλ για την tsh? Το ζάχαρο είναι σουπερ!

Στα ούρα δε θυμάμαι να είχα ποτέ αυτό που λες, ο γιατρός σου τι σου είπε?

Είχα 3.11 δεν ξέρω πόσο νορμάλ είναι αλλά χάρηκα που έπεσε γιατί είχα 5,1 στην προηγούμενη μέτρηση και φοβήθηκα μην έχει ανέβει κιάλλο. Θα πάω σήμερα ενδοκρινολόγο και θα μου πεί. Πάντως όταν είχα πάει πριν κανα μήνα νομίζω μου είχε πεί ότι το πρώτο τρίμηνο τραβάει την ορμόνη το μωρό μετά δημιουργεί δικό του αδένα και σταθεροποιείται λίγο η κατάσταση. Τον είδα και στον ύπνο μου!!!Χι χι απο το άνχος. Τις εξετάσεις σήμερα θα τις στείλω με mail στον γιατρό να τις δεί. Άν υπάρχει κάτι πιστεύω θα μου το πεί αλλιώς θα τον ρωτήσω για ΟΛΑ την Δευτέρα που θα πάω. Ωραίο θα είναι να πέσουμε στα ίδια μαθήματα. Και η ιδέα σου για την βιβλιοθήκη στο σαλόνι ήταν πολύ σωστή αλλά μην ανχώνεσαι τόσο για το δωμάτιο αφού το πρώτο τρίμηνο που θα γεννηθεί δεν είναι τόσο απαραίτητο αφού θα κοιμάστε μαζί. Αν και φαντάζομαι ότι ανυπομονείς να το φτιάξεις!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ανδρομέδα εγώ τέτοιους πόνους έχω κάθε που αλλάζω μήνα και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου όταν τον είχα ρωτήσει...

Mommy to be ενδιαφέρομαι και γω για τα μαθήματα στο Έλενα οποτε αν έχεις κανένα νεώτερο ενημέρωσε μας...τι καλα να βρεθούμε όλες μαζί εκεί στα μαθήματα...

Χρειάζεται να γεννάς στο Έλενα για να συμμετέχεις στα μάθημα ή δε παίζει ρόλο;;;

Όσο για το δωμάτιο που έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα mommy to be όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα...μέχρι να χρονίσει το μωρό θα το έχουμε στο δωμάτιο μας αναγκάστηκα και μετά σιγά σιγά θα φτιάξω το δωμάτιο μια και Ελπίζω να έχει τελειώσει απο το πανεπιστήμιο ο καλός μου...δεν πειράζει τι να κάνουμε..

Βρε κορίτσια έχει εδώ και τρεις τέσσερις μέρες έχω πονοκέφαλο και μάλιστα τη μια μέρα πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...

Διάβασα ότι ο πονοκέφαλος ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης στο πρώτο τρίμηνο όμως....τι κάνω μιας που δε θέλω να παίρνω και παυσίπονα;;;

Στο Έλενα μπορείς να πας ακόμα και αν δεν γεννάς σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο πονολέφαλος νομίζω συμβαίνει στην εγκυμοσύνη. Και εμένα με είχαν πιάσει ελαφρύς πονοκέφαλοι στον τέταρτο μήνα. Μέτρα και την πίεσή σου, αλλά μήπως δεν ξεκουράζεσαι; Γιατί και μένα με έπιαναν το απόγευμα όταν όλη μέρα δεν είχα ξεκουραστεί. Εύχομαι να σου περάσουν!!! Επικοινώνησε με τον γιατρό σου να σου πεί τι παυσίπονα μπορείς να πάρεις. Αν μπορείς να κάνεις κάτι να ανακουφιστείς κρίμα είναι....

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά είδα ότι άλλαξε το τικεράκι σου!!!!Να σου ζήσει η μπουμπού!!!Άντε γιατί μας έφαγαν τα αγόρια!!!:tongue: Μπράβο και για τις εξετασούλες!!

Και για τα μαθήματα αφου το λές θα πάρω να κλείσω την Δευτέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Με το καλό η μπουμπού κοριτσάκι μου, άντε να μπει και λίγο παραπάνω φούξια στο καφέ μας! Αφού έκλεισες από τώρα για τα σεμινάρια, θα πάρω να κλείσω κι εγώ! Έκλεισες για ανώδυνο τοκετό? Έχουν και για θηλασμό νομίζω.

Ναι όντως ειναι σε εργάσιμες και δεν βολεύει! Κι εγω επειδη εχω αναρρωτική μπόρεσα να τα παρακολουθήσω! Οταν βγεις σε αδεια με το καλο μπορείς να το δεις! Θα τα έχεις και πιο φρέσκα οταν γεννηθεί το μπεμπακι σας!!!;)

Με το δωματιο δεν έχουνε κατι καινούργιο πανω κάτω βεβαια έχουμε καταλήξει πως θα το κάνουμε! Τις προάλλες πήγαμε να δούμε και πολυθρονες στο ικεα μήπως βάλουμε μια στο δωματιο αλλα δεν βρήκαμε κατι να μας ενθουσιάσει!

Αληθεια δεν μπορείς να κανεις σύνθεση με βιβλιοθήκη στο σαλόνι;;; Καλη ιδέα!!

Και στο σαλόνι ο χώρος είναι περιορισμένος....:rolleyes: Μπορεί να κάνω μια μινι στενή βιβλιοθήκη σε ένα τοίχο. Σύνθεση νέα να κάνω είναι ακριβή και αυτήν την περίοδο δεν παίζει...:? Θα τη βρω την άκρη, τώρα πιο πολύ σκέφτομαι τα μωρουδιακά, παρά το που θα βάλω τα βιβλία.:tongue:

Καλημέρα!!!!

Θα σας πω όταν κλείσω στο Έλενα. Δεν χρειάζεται να γεννήσεις εκεί για να τα παρακολουθήσεις.

Όσο για το δωμάτιο, κι εμείς μαζί μας θα το έχουμε το μπεμπάκι, σίγουρα για τους 6 πρώτους μήνες, οπότε δεν με νοιάζει άμεσα να διώξω τη βιβλιοθήκη από το δωμάτιο, απλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι εναλλακτικές. Πες του να βάλει τα δυνατά του ο καλός σου να τελειώνει τα διαβάσματα για να βοηθήσει και στα ξενύχτια που θα έρθουν! :tongue::P

Είχα 3.11 δεν ξέρω πόσο νορμάλ είναι αλλά χάρηκα που έπεσε γιατί είχα 5,1 στην προηγούμενη μέτρηση και φοβήθηκα μην έχει ανέβει κιάλλο. Θα πάω σήμερα ενδοκρινολόγο και θα μου πεί. Πάντως όταν είχα πάει πριν κανα μήνα νομίζω μου είχε πεί ότι το πρώτο τρίμηνο τραβάει την ορμόνη το μωρό μετά δημιουργεί δικό του αδένα και σταθεροποιείται λίγο η κατάσταση. Τον είδα και στον ύπνο μου!!!Χι χι απο το άνχος. Τις εξετάσεις σήμερα θα τις στείλω με mail στον γιατρό να τις δεί. Άν υπάρχει κάτι πιστεύω θα μου το πεί αλλιώς θα τον ρωτήσω για ΟΛΑ την Δευτέρα που θα πάω. Ωραίο θα είναι να πέσουμε στα ίδια μαθήματα. Και η ιδέα σου για την βιβλιοθήκη στο σαλόνι ήταν πολύ σωστή αλλά μην ανχώνεσαι τόσο για το δωμάτιο αφού το πρώτο τρίμηνο που θα γεννηθεί δεν είναι τόσο απαραίτητο αφού θα κοιμάστε μαζί. Αν και φαντάζομαι ότι ανυπομονείς να το φτιάξεις!!!

Πάντως η μείωση της tsh είναι θεαματική, άρα λειτουργεί η θεραπεία σου! Καλά αποτελέσματα στον γιατρό σήμερα. Κι εγώ αυτό ξέρω, ότι μετά το α τριμηνο, φτιάχνει το μωράκι τον δικό του θυροειδή.

Στο δωμάτιο μη νομίζεις, δε σκέφτομαι να κάνω πολλά πράγματα, τίποτα αυτοκολλητάκια στους τοίχους και την κούνια του. Ευτυχώς που είναι σχετικά φρεσκοβαμμένος ο χώρος. 'Άλλαγμα σκέφτομαι να του κάνω πάνω σε αλλαξιέρα που θα βάλω πάνω στο πλυντήριο! Το έχω δει και βολεύει γιατί το πλένεις δίπλα στη βρύση και είναι πιο εύκολο αφού γίνεται πεντακόσιες φορές τη μέρα!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Πρόσεχε κοπέλα μου τα φαγητα απ'εξω πολύ καλά γιατί ποτέ δεν πρόκειται να μαγειρέψει κάποιο μαγαζί καλύτερα και πιο υγιεινά απο το σπίτι σου. Εγώ τα έκοψα απο τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη. Και για σουβλάκι που το λιγουρεύομαι παίρνω μόνο πίτα με πατάτες και τζατζικι.

Το ίδιο με το γραφείο έκανε και η κουμπάρα μου. Έγινε παιδικό δωμάτιο και πήρε μια οικονομική σύνθεση απο ικέα για το σαλόνι ωστε να τακτοποιηθεί η γραφική ύλη και βιβλία, λάπτοπ κτλ. Τη βάψανε και στο χρώμα που τους άρεσε και ήταν μια χαρά!

Εμείς λόγο λίγων τετραγωνικών θα μετακομίσουμε στο σαλόνι και ο μπέμπης θα πάρει το δωμάτιο. Εκείνες τις μέρες θα ξεπατικώσω το Σπύρο Σούλη για μικρούς χώρους :D Το δωμάτιο θα βαφτεί κατα τον ιούλιο για να μην έχει ίχνος υγρασίας ο τοίχος και βουρ η αντιμουχλική μπογιά! Θα πάρουμε την καλύτερη που κυκλοφορεί κι ελπίζω να κάνει δουλειά (Αχ μου λείπει η Αθήνα, εκεί δεν είχα τέτοια..) Το κακό είναι οτι βγαίνει μόνο σε λευκό -βέβαια καλύτερα για να κάνουμε όσες τρύπες θέλουμε- οπότε θα μπούν αυτοκόλλητα που είναι μια χαρά.

Felicitaki Συγχαρητήρια!! Με το καλό η μπεμπούλα :) Όντως πολύ αγόρι φέτος το Σεπτέμβρη :)

Γεια σας κορίτσια! Από όσες μπήκανε βλέπω πως είστε καλά! Η Didi όντως έχει χαθεί...

Εμείς καλά είμαστε αν και από 'δω και πέρα θα έχω κάτι τρεξιματάκια.. Είμαι στο μεταπτυχιακό και έχω κάποιες εργασίες να δουλέψω.. Παράλληλα, πρέπει να βρούμε και άλλο σπίτι... Αλλά προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί θα τρελαθώ!

Το μωράκι νομίζω δίνει δυναμικό παρόν πλέον, ειδικά όταν είμαι ξαπλωμένη! :cool:

Ναι, θα σας ενημερώσω αλλά απ' ότι διάβασα μας πρόλαβε το felicitaki! Πάντως συμφωνώ ότι είναι καλό να διαβάζεις και να ακούς πράγματα από διαφορετικές πηγές γιατί έτσι έχεις σφαιρική άποψη! Αν μπορείς ξαναγράψε για έναν σύνδεσμο στο youtube που είχες πει για κάτι μαθήματα! Δεν μπορώ να το βρω!

Το 'χω πάθει κι εγώ με το φαγητό! Γενικά μες στο άγχος! Εννοείται πως θα μαγειρέψεις σπίτι αλλά μία στις τόσες θα τύχει να φας κάτι έξω...Και να τους λες πχ το θέλω ξεροψημένο κι αυτοί τίποτα!:mad:

Όσο για το δωμάτιο μη σκας θα τη βρείτε τη λύση! Εμείς που θα πρέπει να μετακομίσουμε κιόλας κι ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα! Άστα...

Felicitaki να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! :D:D:D

Καλημέρα!!!!

Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μήνα άλλαξα την προηγούμενη βδομάδα... Λέω μήπως ήταν η μήτρα γιατί σήμερα είμαι καλά... Θα ρωτήσω πάντως το γιατρό για να μου φύγει η απορία...

Όσο για τους πονοκέφαλους νομίζω είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.. Και 'μενα με έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό αλλά δεν παίρνω τίποτα.. Βάζω καμιά κρύα κομπρέσα, κάνω κανένα μπάνιο και να χαλαρώσω μπας και περάσει... Ρώτα το γιατρό σου για παυσίπονο γιατί δεν έχω ιδέα τι μπορεί να επιτρέπεται!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...