Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

ps: Φραουλίτσα* Ειμασταν μαζί σήμερα στο ονλαιν σεμινάριο της nutricia xoxox. Απλως εγω βγήκα μολις τελειωσε η Μαια γιατι ήρθε κοσμος στο σπίτι.

Αχ κρίμα που έφυγες μόλις τελείωσε η μαία γιατί το "ζουμί" είναι και μετά που ρωτάνε διάφορες απορίες τα κορίτσια και για αγορές και για άλλα.

Την εξέταση την έκανα στην βιοιατρική και με την επίδειξη βιβλιαρίου πλήρωσα 40 ευρώ. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει χωρίς βιβλιάριο. Θα πας εκεί στις 3.30 ώρες μετά την ένεση και θα τους πεις ότι πρέπει να γίνει αιμοληψία στις 4 ωρες και ακριβώς ποια ώρα πρέπει για να γίνει σωστά η εξέταση. Καλη επιτυχία!!Για καλό και για κακό πάρε και στην βιοιατρική να ρωτήσεις και τιμή και πως να την κάνεις. Για την anti-Xa μιλάμε έτσι;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Μία μέρα δεν μπήκα και κατακλύστηκα από μηνύματα! Θα τα διαβάσω και θα σχολιάσω αργότερα!

Εμείς κάναμε χθες και τον υπέρηχο καρδιάς στο μικρούλι κι όλα καλά!

Το σκατούλι μου "το είδα" και στον ύπνο μου! Όλο κοριτσάκι βλέπω πως έχω :tongue:

Λοιπόν, σχετικά με το κάθισμα το κοίταξα και σκέφτομαι αντί για το eletta της chicco να πάρουμε το first class plus της britax. Είναι το πιο οικονομικό της εταιρείας, μετά ανεβαίνει κατά πολύ.. Ποια είναι η γνώμη σας; Εσείς τι σκέφτεστε; Κάποιες είπατε πως έχετε παραγγείλει ήδη!

Πάντως το κάθισμα και το στρωματάκι για την κούνια με έχουν προβληματίσει πιο πολύ απ'όλα! :?

Μπράβοοοο.Άντε όλα μια χαρά κοριτσάκι μου.

7H5Lp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα:):):)Μόλις γύρισα από το υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου και είναι όλα πολύ καλά!!!!!!!!:):):):)Είδα και τη μικρή η οποία κουνόταν συνεχώς:):):)Δεν ε'χω τι να πω.Όποτε πηγαίνω για υπέρηχο νιώθω σαν να το συνειδητοποιώ εκείνη την ώρα. Νέες μανούλες καλως ήρθατε!!!! όλα καλά να πάνε. Άντε τώρα η Β επιπέδου, ο γάμος και μετά ψώνια!!!!!!!!!:D:D:D:DΦιλιά σε όλες σας[/QU

Μπράβο κοριτσάκιι.Άντε με το καλό και ο γάμος τώρα.

7H5Lp3.png

Αχ κρίμα που έφυγες μόλις τελείωσε η μαία γιατί το "ζουμί" είναι και μετά που ρωτάνε διάφορες απορίες τα κορίτσια και για αγορές και για άλλα.

Την εξέταση την έκανα στην βιοιατρική και με την επίδειξη βιβλιαρίου πλήρωσα 40 ευρώ. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει χωρίς βιβλιάριο. Θα πας εκεί στις 3.30 ώρες μετά την ένεση και θα τους πεις ότι πρέπει να γίνει αιμοληψία στις 4 ωρες και ακριβώς ποια ώρα πρέπει για να γίνει σωστά η εξέταση. Καλη επιτυχία!!Για καλό και για κακό πάρε και στην βιοιατρική να ρωτήσεις και τιμή και πως να την κάνεις. Για την anti-Xa μιλάμε έτσι;

Καλέ κορίτσια που είναι αυτό το on line σεμινάριο? Και τις ερωτήσεις πως τις κάνουμε?:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοριτσια μου καλησπέρα...

Έχω καιρο να μπω αλλα δεν είμαι στη φάση να παρακολουθήσω..

Ελπίζω να έχετε ευχάριστα νέα κατα την εξέταση β επιπέδου όλες σας...

Τα δικά μου δεν ειναι ευχάριστα...το Σάββατο ανακάλυψε η υπερηχογραφιστρια μια δυσπλασία στη καρδιά και μας παρέπεμψε για υπερηχογράφημα καρδιάς εμβρύου...

Κάναμε το 1ο τη Δευτέρα όπου τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά..τα ίδια μας είπε και η 2η γνώμη που πήραμε χθες...

Η διακοπή της κύησης ειναι μονόδρομος..

Σας εύχομαι μέσα απο την Καρδιά μου να σας πάνε όλα καλα και το Σεπτέμβριο να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά και το δικό μου μπεμπακι θα τα φυλάει απο εκεί ψηλά...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

ΜΠράβο Felicitaki με το καλό!! Πάντως για στρώμα κούνιας, θα παραγγείλουμε ένα απο τον ίδιο κύριο που έφτιαξε τα στρώματα στο σπίτι των γονιών μου. Δεν είναι μάρκα αλλά βιοτεχνία, όμως έχουν δέκα χρόνια εγγύηση και είναι απο τα πιο αναπαυτικά που έχω δει και ειδικά τον αδελφο μου που έχει δισκοπάθεια, τον βοήθησε πάρα πολύ οπότε αισθάνομαι εμπιστοσύνη και βοηθάω και μια οικογενειακή επιχείρηση.

Εμείς κάναμε χτες τη β επιπέδου κι όλα πάνε μια χαρά:D Βέβαια το μπεμπάκι έχει σημασια αλλά παλι περιμέναμε 2 ώρες, το καημένο με τρέλανε στις κλωτσιές στον καναπέ σαν να μου 'λεγε "βαρέθηκα":). Το άλλο περίεργο είναι οτι όταν ρώτησα τη γραμματέα αν δίνουν και cd με κοίταξε σαν να κατέβηκα απο τον Άρη. Το ρώτησα επειδή και στην κουμπάρα μου αλλά και τόσο άλλο κόσμο που γνωρίζω τους έδωσαν dvd με την εξέταση οπότε και να μη δίνει ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι κάτι ασυνήθιστο:confused: Α επίσης δεν ήταν 3d η εξέταση οπότε απλά ένιωθα οτι κάναμε έναν απλό υπέρηχο και οι φωτο που πήραμε μετά ήταν πολύ σκοτεινές για να βγάλουμε άκρη:? Αντε γκρίνιαξα λίγο τώρα αλλά δεν πειράζει, αυτά που έπρεπε να δουν οι γιατροί τα είδαν και αισίως φτάσαμε τα 480 γρ :D

Μπράβο για ωραία νέα!!! Το cd όντως τελικά δεν είναι κάτι γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν το βλέπεις μόνος σου σπίτι! Οπότε μην στεναχωριέσαι!

Καλά θα κάνεις με το στρωματάκι. Κι εγώ αν είχα γνωστούς τις βιοτεχνίες θα στήριζα!

Αυτο που κοιτάνε την κοιλιά να σου πουν τί είναι μέσα χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν στέκει. Νομίζω έχει να κάνει με το σώμα. Η αδερφή μου που έκανε και αγόρι και κορίτσι δεν είδα διαφορά. Ούτως ή άλλως στις μαντεψιές 50% είναι οι πιθανότητες να το πετύχουν.

Συμφωνώ ότι είναι βλακείες αυτό με την κοιλιά! Είναι 50-50....Σημασία έχει το σώμα της γυναίκας..Απλά τους αφήνω να λένε τα δικά τους κι εγώ γελάω με τις βλακείες! :cool:

Felicitaki συγχαρητηρια για τα καλα νεα!!!Με Το καλο η β κ ο γαμος!Γενικα εχουμε ευχαριστα κ μπραβο σε ολες!!Εχουμε κ νεο μελος εε;;εχασα επισοδεια!! Καλως ηρθε κ η νεα μανουλα!!!Εμειςκαναμε τη β επιπεδου σημερα,θα ξαναπαω σε λιγο βεβαια γιατι δεν τελειωσαμε δε γυριζει ανασκελα να μετρησει καρδουλα!!Ολα καλα μας ειπε τιποτα ανυσηχητικο μονο που η μπεμπα μας βγηκε μπεμπης!!!!!Παθαμε ενα μικρο σοκ αλλα ενταξει αφου ειναι γερο ας ειναι οτι θελει!!!!

Σας την έκανε ο μπέμπης!!! Όλα καλά να είναι καλή συνέχεια στην εξέταση!!!

Σαν μάθαμε βλέπω όλες το multi quote το δίνετε και καταλαβάινει :cool::cool:

Ανδρομέδα πάλι καλά που δεν τρώω τίποτα από τα ''τριγύρω '' αλλιώς θα είχα πάρει 20!:shock: Τουλάχιστον παχάινω υγιεινά, δεν τρώω γλυκά, τηγανητά, ζυμες, φαγητό απέξω και γενικότερα τίποτα ανθυγιεινό , μάλλον από τους ξηρούς καρπούς και τις διπλές μερίδες τα παίρνω :cool: Επίσης προτάσεις για καρεκλάκι που ήθελες εμείς παραγγείλαμε της μπι σειφ, είναι λίγο τσιμπημένο, και της britax όμως που λέγατε είναι επίσης καλό.

χαχαχαχα ναι προσωπικά την έχω καταβρεί με τα multiquote γιατί έτσι θυμάμαι να απαντάω σ'αυτά που θέλω! και εν τέλει γράφω ένα κατεβατό!

:cool:

Ε, τότε μια χαρά κιλάκια είναι! Οι ξηροί καρποί είναι σούπερ! Οπότε μην το σκέφτεσαι!

Τα είδα και της Βe safe.. Θα δω πως θα πάει και ο προϋπολογισμός και βλέπουμε!

OkoIp3.png

Τα δικά μου δεν ειναι ευχάριστα...το Σάββατο ανακάλυψε η υπερηχογραφιστρια μια δυσπλασία στη καρδιά και μας παρέπεμψε για υπερηχογράφημα καρδιάς εμβρύου...

Κάναμε το 1ο τη Δευτέρα όπου τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά..τα ίδια μας είπε και η 2η γνώμη που πήραμε χθες...

Σας εύχομαι μέσα απο την Καρδιά μου να σας πάνε όλα καλα και το Σεπτέμβριο να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά και το δικό μου μπεμπακι θα τα φυλάει απο εκεί ψηλά...

Κοριτσάκι μου δεν ξέρω τι να πώ......δεν το ειχαν δει νωρίτερα? αυχενική, παλμοι, υπερυχοι ?

Μήπως να πήγαινες στο ωνάσειο να παρεις μια ακομα γνώμη.....δεν θελω να σου ξεσηκώνω τα μυαλλα αλλα καμια φορά γινονται πολυ μεγάλες χοντραδες......προσωπικα το εχω δει σε ενηλικες βεβαια αλλα γινονται και λαθη........ελπιζω οτι και να γινει οτι και να συμβει στη συνέχεια να ειναι για το καλο το δικό σου και του άντρα σου . Ευχομαι να πάνε ολα καλά.

xj92p3.png

Babezu τι είναι αυτό που σας βγήκε βρε κορίτσι μου.... Τι να σου πω; Απίστευτο είναι και να σου τύχει και σε αυτό το μήνα; Ούτε που μπορώ να φανταστώ τι περνάς.. Κάνε και αυτό που σου λέει η Lefki να είσαι σίγουρη.. Η Παναγιά μαζί σου όλα να σου πάνε καλά ότι θες εδώ είμαστε για σένα να έχεις δύναμη να το περάσεις όλο αυτό. Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλέ κορίτσια που είναι αυτό το on line σεμινάριο? Και τις ερωτήσεις πως τις κάνουμε?:roll:

Στη σελίδα του nutricia club πατάς στο σεμινάρια και βλέπεις πότε γίνονται τα σεμινάρια και σε όποιο σε ενδιαφέρει δηλώνεις συμμετοχή. Στις 12.00 γίνονται. Τα σεμινάρια γίνονται κάθε μήνα αν δεν προλάβεις κάποιο τον επόμενο μήναν. Η μαια είναι πολύ καλή. Τις ερωτήσεις τις γράφεις και απαντά σε όλες. Φαντάσου ότι παίρνουν μια ώρα οι απαντήσεις της.

zZWsp2.png398Mp3.png

Σας ευχαριστώ κοριτσια!

Δεν μπορεί να περιγράφει αυτο που περνάμε και εύχομαι να μην το βιώσει αυτόν τον πόνο κανένας άνθρωπος..

Ειναι πολυ σημαντικός τελικά ο προγεννητικός έλεγχος...

Και πολυ σημαντικό οι γιατροί να ειναι πάνω απο όλα άνθρωποι και να σου λένε αλήθειες και οχι να σε κάνουν να αιθεροβατεις...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Babezu, και σκεφτόμουν πως έχεις καιρό να μπεις.

Σοκαρίστηκα δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο.

Πάντως αν θες και άλλη γνώμη να σου δώσω στοιχεία από την καρδιολόγο που πήγα χθες, συνεργάζεται με το Παίδων και το Ωνάσειο.

Πώς γίνεται τόσο καιρό να μην είχε δει κανείς κάτι;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να σου πω, έχει κολλήσει το μυαλό μου.

OkoIp3.png

Σας ευχαριστώ κοριτσια!

Δεν μπορεί να περιγράφει αυτο που περνάμε και εύχομαι να μην το βιώσει αυτόν τον πόνο κανένας άνθρωπος..

Ειναι πολυ σημαντικός τελικά ο προγεννητικός έλεγχος...

Και πολυ σημαντικό οι γιατροί να ειναι πάνω απο όλα άνθρωποι και να σου λένε αλήθειες και οχι να σε κάνουν να αιθεροβατεις...

Συγγνώμη που σε ρωτάω και αν θες μου απαντάς αν κατάλαβα καλά είχαν δει κάτι από πριν και δεν στο είπαν; Γιατι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι εγκληματικο από την πλευρά του γιατρού!!! Υπομονή κούκλα μου υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις και κουράγιο. Αν σε εκφράζει κάτι τέτοιο μιλά για αυτό η με μας ή με κοπέλες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο, και εγώ και άλλες κοπέλες το κάναμε και βρίσκεις στήριξη. Μόνο κάποιος που έχει περάσει ότι και συ σε καταλαβαίνει. Και εννοώ κοπέλες που έχουν αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο στις εβδομάδες που είσαι.Για ότι θες εδώ είμαι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσι μου γλυκό περνάτε κάτι πολύ δύσκολο και έχεις πορεία μπροστά σου...Πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό έχασα και εγώ το μωρό μου 5,5 μηνών ίσως να θυμάσαι που το έγραψα.. Αισθάνθηκα σαν να κοιμήθηκα την μέρα που το έχασα και ξύπνησα μετά από ένα 6μηνο...Ξέρω πως δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς και πως θα αργήσουν πολύ να σε αγγίξουν τέτοια λόγια...Δυστυχώς έχεις μέλλον μπροστά σου κοριτσάκι μου:cry::cry::cry:..'' Γιατι? ''& ''τι θα κάνω?'' ήταν τα μόνα που ξεστόμιζα....Σου στέλνω 2 links από το πάρεντς να διαβάσεις αυτα τα θέματα και αν θέλήσεις να γράψεις όταν όλα θα έχουν τελειώσει και θα θέλεις από κάπου να πιαστείς. πίστεψέ με όσο τρελλό και αν σου ακούγεται σε βοηθήσουν και μόνο που θα τα διαβάσεις. Στο πρώτο η θεματοθέτρια είμαι εγώ με όνομα (ΡΕΑ REA)http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=138000 δεν μπορείς να φανταστείς ποσο με βοήθησαν τα κορίτσια εκεί μέσα...Στο δεύτερο μπορεί να βρεις και περιστατικά σαν το δικό σου http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49010 δυστυχώς υπάρχουν τόσα πονεμένα κορίτσια που γίνονται μια γροθια και βοηθάνε η μία την άλλη. (Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά όσο καλή διάθεση και να έχουν οι γύρω σου κανείς που δεν έχει περάσει κάτι αντιστοιχο δεν μπορεί να σε καταλάβε)ι:cry::cry::cry::cry: Εγώ μετά από κάποιους μήνες ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία, μου το είχε προτείνει ο γιατρός μου... Θα σε βοηθήσει σίγουρα...Σε φιλώ, κουράγιο, ζείς έναν πολύ άσχημο εφιάλτη....Ότι είναι να κάνεις να το κάνεις γρήγορά να γυρίσεις σπίτι σου και να αρχίσεις να συνειδητοποιήσεις για να αρχίσει το πένθος σου, ακόμα είσαι σε κατάσταση σοκ. Στείλε μου πμ. Μπορώ να σου πω πολλά που θα σε βοηθήσουν, αν θέλεις να σου στείλω το τηλ μου να με πάρεις.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοπέλα μου μια μεγάλη αγκαλιά κι απο μένα κι ας έχουμε ανταλλάξει μόνο μερικά μηνύματα στο φόρουμ. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο μόνο να συμφωνήσω με τα λόγια της Κασσιόπης και όποτε νιώσεις έτοιμη πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν.

Κοριτσια μου καλημερα!

Εχω σοκαριςτει με το συμβάν της babezu γιαυτο να με συγχώρεσετε αν δεν αναφερθώ σε καθε μια ξεχωριστά!

Κοριτςι μου ειλικρινα δεν μπορεις να φανταστείς ποσο λυπάμαι! Παρόλο που εχω ζηςει μια απώλεια δεν τολμάω καν να σκεφτώ τον πονο που νιωθεις οταν κατι τετοιο συμβαίνει σε τοσο προχωρημένη εγκυμοσυνη! Κουραγιο και δύναμη και οτι κι αν χρειαστείς θα ειμαστε εδω!

Η κασσιοπη μας που εχει ζηςει κατι αντίστοιχο καθώς και τα τοπικ που σου πρότεινε, ισως μπορέςουν να σε βοηθηςουν περισσοτερο!

Μια τεραστια αγκαλια κι απο μένα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...