Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλή Ανάσταση κορίτσια! Εμείς εδώ πετάξαμε τα κανάτια (μπότηδες) και ήταν όπως κάθε χρόνο υπέροχα. Βέβαια εγώ το είδα απο την τηλεόραση :oops: αλλά τι να κάνουμε, είχε τόσο κόσμο και κούραση η διαδρομή που και να ήθελα να κατέβω δεν με άφηναν.

Χρονια Πολλά, Υγεία και ευτυχία σε όλες τις τωρινές και μελλοντικές μαμάδες και τις οικογένειές μας! :eek:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα και απο μένα! Με υγεια αγαπη ευτυχια και του χρονου πρωτα ο Θεος με τα μωρακια μας!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Χριστός Ανέστη κορίτσια μου.Χρόνια πολλά σε όλες με γερά μωράκια !!!

Εχω μέρες να μπώ και πρεπει να σας διαβάσω σιγα σιγα.

Ελπιζω να ειστε όλες καλά. Πρεπει να κανω update με τα νέα σας.

Φιλάκια σε όλες ομως. !!!

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κοριτσαρες!!!Τι κανετε;;;Πως περασατε;;;Εμεις πολυ ομορφα,πηγαμε σαβατοκυριακο στο χωριο ειχε κ καλο καιρο ολα ηταν πολυ ωραια!!!Απο σημερα παλι στα ιδια δουλεια σπιτι!!!Ευτυχως ανοιξε ο καιρος κ θα πινουμε κ κανενα καφεδακι στις πλατειες!!!!!Για αντισωματα θυροειδη δεν ξερω τιποτα.....:confused: εγω παιρνω ενα μεντιθυροξ των 88 τωρα ενω ειχα ξεκινησει με των 62...αλλα ειναι ακομα ανεβασμενος στο 4,5 Αν θυμαμαι καλα γιατι δεν εχω μπροστα μου τωρα τις εξετασεις!!!ελπιζω να πεσει τωρα με την αυξηση στη δοση.Το μωρακι δεν το εχω νιωσει τις τελευταιες μερες ...ειχα νιωσει κατι σαν πεταρισμα κανα δυο φορες αλλα μετα τιποταααααα!!!!!Αυριο μπαινω 18 η εβδομαδα φανταζομαι θα αρχισει να δινει το παρων!!!!!!!!Φιλια σε ολες!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλε τελικά δεν γράψατε τοοοοοσα πολλά πια. ΟΚ. Νομιζα οτι εχω χάσει επεισόδια.

Καταρχήν περαστικά Ανδρομεδά κ Μαρία. Προσοχη κια πολλες πορτοκαλάδες!!!

Για το θυροειδή θα σας πω οτι κι εγω πηγα τελικα σε εναν καταπληκτικό ενδοκρινολογο. Με ολες τις εξετασεις θυροειδόυς που ειχα κανει αντι - tpo, TSH KLP και μου εδωσε Τ4 των 25 mg. Ειχα ΤSH 2.83. Μου ειπε να μην ανυσηχω για θυροειδη απλως θελει ελεγχο ειδικά λογω διδυμων. Υποθετω λοιπον οτι και για εσας εφοσον περνετε κάποιο χαπακι δεν θα υπάρχει προβλημα.

Επισης να σας πω κι εγώ οτι εχουμε αγοράκια. !!! Ναι ναι ο γιατρός μας το είπε στην αυχενική διαφάνεια η οποια ευτυχως ειναι πολυ καλή.

xj92p3.png

Χρονια Πολλά!!! Lefki συγχαρητήρια για τα αγοράκια σου! Ελπίζω να μας κάνει κι εμάς τη χάρη το μικρό και να μάθουμε την πέμπτη.

Stafylaki εμένα σήμερα μου έδωσε δυο γερές και το κατάλαβα εγώ και για πρώτη φορά κι ο άντρας μου που ακούμπησε το χέρι του απο πάνω. Θα δεις όσο περνάει ο καιρός θα τα καταλαβαίνουμε πιο έντονα:)

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Λευκή μου με το καλο τα αγοράκια σου!!!!

Σημερα είμαι πολυ χαρουμενη γιατι έγινα θεία!!! Η νύφη μου γέννησε μια τελεια μπουμπου! Αντε και στα δικα μας κορίτσια!!!:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Χρονια Πολλά!!! Lefki συγχαρητήρια για τα αγοράκια σου! Ελπίζω να μας κάνει κι εμάς τη χάρη το μικρό και να μάθουμε την πέμπτη.

Stafylaki εμένα σήμερα μου έδωσε δυο γερές και το κατάλαβα εγώ και για πρώτη φορά κι ο άντρας μου που ακούμπησε το χέρι του απο πάνω. Θα δεις όσο περνάει ο καιρός θα τα καταλαβαίνουμε πιο έντονα:)

mariposita συγχαρητηρια για την πρωτη δυνατη κλωτσια σας!!!!χιχι τι ωραια!!!!!Βλεπω δεν εχουμε πολλες μερες διαφορα οποτε και εγω να περιμενω την αρχη οπου να ναι!!!!!!!!Αγχωνομαι λιγο μωρα μηπως δεν ειναι καλα για αυτο δεν το καταλαβαινω... Αλλα μετα λεω οτι κοιμαται κ ηρεμω καπως!!!!Τρελη εντελως...........:rolleyes:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Λευκή μου με το καλο τα αγοράκια σου!!!!

Σημερα είμαι πολυ χαρουμενη γιατι έγινα θεία!!! Η νύφη μου γέννησε μια τελεια μπουμπου! Αντε και στα δικα μας κορίτσια!!!:D:D

Να σς ζησει η μπεμπα να ειναι γερη κ τυχερη!!!! Και με το καλο κ το δικο σου νινακι!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλε τελικά δεν γράψατε τοοοοοσα πολλά πια. ΟΚ. Νομιζα οτι εχω χάσει επεισόδια.

Καταρχήν περαστικά Ανδρομεδά κ Μαρία. Προσοχη κια πολλες πορτοκαλάδες!!!

Για το θυροειδή θα σας πω οτι κι εγω πηγα τελικα σε εναν καταπληκτικό ενδοκρινολογο. Με ολες τις εξετασεις θυροειδόυς που ειχα κανει αντι - tpo, TSH KLP και μου εδωσε Τ4 των 25 mg. Ειχα ΤSH 2.83. Μου ειπε να μην ανυσηχω για θυροειδη απλως θελει ελεγχο ειδικά λογω διδυμων. Υποθετω λοιπον οτι και για εσας εφοσον περνετε κάποιο χαπακι δεν θα υπάρχει προβλημα.

Επισης να σας πω κι εγώ οτι εχουμε αγοράκια. !!! Ναι ναι ο γιατρός μας το είπε στην αυχενική διαφάνεια η οποια ευτυχως ειναι πολυ καλή.

Συγχαρητηρια για τα αγορακια σου Lefki και για την καλη αυχενικη!!!Διπλη χαρα τα δυδυμακια,τελεια!!!!!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κορίτσια!!!Τί κάνετε; πως είσαστε; Καλά; Έφτιαξε και ο καιρός έγινε ανοιξιάτικος!!!!Και είμαστε πλέον περίπου στο μισό της εγκυμοσύνης!!!Σιγά σιγά αρχίζουν τα καλύτερα, εύχομαι :P!!! Έχω αρχίσει και την νιώθω περισσότερο, σαν χτυπηματάκια απο μέσα, όχι κανονικές κλοτσίες, αλλά ελαφρά χτυπηματάκια, και κάποιες φορές όταν είμαι ξαπλωμένη και χαϊδεύω την κοιλιά μου μετά έχω χτυπηματάκια!!! Αχ την λατρεύω!!!Νιώθω πιο καλά τώρα που μπορεί να δίνει το παρόν!!!

Lefki συγχαρητήρια για τα αγοράκια σου!!! Γερά να είναι και με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου, που θα γεμίσει σίγουρα!!!!

Audette να σου ζήσει η ανηψιά σου, άντε με το καλό και στα δικά σου στην ώρα της βέβαια!!!;)

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα κοριτσάκια που έχουμε να ακούσουμε νέα τους να μάθουμε ότι είναι καλά!!!Φιλιά πολλά σε όλες και καλημέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

mariposita συγχαρητηρια για την πρωτη δυνατη κλωτσια σας!!!!χιχι τι ωραια!!!!!Βλεπω δεν εχουμε πολλες μερες διαφορα οποτε και εγω να περιμενω την αρχη οπου να ναι!!!!!!!!Αγχωνομαι λιγο μωρα μηπως δεν ειναι καλα για αυτο δεν το καταλαβαινω... Αλλα μετα λεω οτι κοιμαται κ ηρεμω καπως!!!!Τρελη εντελως...........:rolleyes:

Μην ανησυχείς και εγώ όλες αυτες τιε μέρες που έτρεχα δεν είχα προλάβει να καταλάβω τίποτα. Μόλις το σκέφτηκα και χαλάρωσα την κατάλαβα!!!Συνήθως την νιώθω όταν ξαπλώνω, και πιο πολύ στο πλάι ή όταν είμαι όρθια και κάτσω δίνει ένα δυο. Μην νομίζεις οτι γίνεται συνέχεια!!!Να'ναι 4 φορές την μέρα κάπου εκεί. Μόλις χαλαρώσεις θα την νιώσεις!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Χριστός ανέστη!χρόνια πολλά με υγεία κορίτσια!πως περάσατε?εμείς πολύ όμορφα,να ήταν κι άλλο!!νομίζω χθες κ προχθές κατάλαβα κ εγώ επιτέλους το μωράκι μου!!!

Audette να σας ζήσει η μπεμπα και να είναι γερή!!

Leuki αγορομανα?τέλεια!!!με το καλό να έρθουν!

Σταφυλακι σε καταλαβαίνω..αυτή τη βδομάδα μάλλον έρχεται κ η σειρά σου να νιώσεις το μωράκι σου!

Mariposita με το καλό την Πέμπτη να δείτε το νινί σας κ να μάθετε κ φύλο!!

Φραουλιτσα ζωηρή η μικρή!!!!θα σε τρελλανει στην κλωτσιά μου φαίνεται μόλις μεγαλώσει κι άλλο!

Φιλιά σε ολες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...