Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καλή νομίζω είναι η οιστραδιόλη,αυτό που λες μακάρι να έχουν καλή ωρίμανση στην παρούσα θες ποιότητα και όχι ποσότητα,εύχομαι να πάει καλά....να δουλέψει σε σένα και να δεις αποτέλεσμα 🙏🥰 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατι τα φοβάσαι μαρκελλάκι?

Με το ζαχαρο τώρα όλα καλά? Εγω ακόμη δεν εχω πάει να κάνω τη καμπύλη αλλά που και που μετράω μετα απο φαγητο ή νηστική και είναι μια χαρά.. Μετα το Πάσχα θα πάω ομως να κανω και τη καμπύλη να ειμαι σιγουρη..

Και για τη κρέμα που ρώτησες το πρωι εμένα μου ειπε στον 5ο θα ξεκινήσουμε με βανιλια και φρούτο..

Και θα σταματήσουμε την αποστειρωση..

εγω ειχα διαβασει οτι τα μωρακια που ξεκινουν εστω κ δειλα δειλα κρεμουλες η φρουτα πριν τον 50 μηνα εχουν μεγαλες πιθανοτητες για παχυσαρκια..τωρα τι να πω εγω δεν το εχω συζητησει ακμα με τον παιδιατρο αλλανομιζω στον 5ο θα μου πει κ αυτος
εγω παντως σκεφτομαι να της βαλω λιγακι ριζαλευρο στο γαλα για να στρωσει με τα κακα η γιατρος ειπε οτι πρεπει να ειναι τα κακα της σαν γιαουρτι κ εμενα μου κανει ολο τσιρλιπιπι ρε παιδια....κ μετα απο καθε γευμα πολες φορες κανει κακα η μπορει να κανει μονο μια φορα τη μερα..
μια φοτα τη μερα ειναι μια χαρα Ζωιτσα φαντασου οτι δυσκιλια θεωρουν τα μωρακια που εχουν να ενεργηθουν 4 μερες κ πανω οποτε μια φορα τη μερα ειναι καλα!οσο για το ριζαλευρο εγω δεν το χω σε υποληψη...
ψιλοκρυωσε ο καημενος...καλυτερα ειναι...πυρετο δεν εκανε αντε κανα δεκατο....βυχα κ μυξουλες εχει...εε μα του λεω μη βγαινεις τα βραδυα..τιποτα το γαιδουρι..ολο εξω με γυναικες....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΟ!!

Συμφωνώ οτι είναι πολλά αλλά σου λέω είδα μεγάλη διαφορά!Η μόνη μούφα που μου είπαν είναι οτι πλένει και τα χαλιά,και λέω αν είναι να γλυτώσω το καθαριστήριο,τα ίδια λεφτά είναι,αλλά τελικά δεν τα καθαρίζει καλά.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:tongue::tongue::tongue::tongue:
με τις βελονιτσες...δεν ειναι τιποτα....

ναι, τα βλεπεις αμεσα

1600 εγω δεν τα εδινα για σκουπα, ακομη και να το εκανε γυαλι το σπιτι....Σκουπα μαρη??? Κρατα τιποτα για τις πλαστικες...θα μας χρειαστουν

Ζυγινα μου εσυ!!πες τα!!!

Κοριτσια, το ξενο γαλα μεχρι ποση ωρα μπορουμε να το κρατησουμε στο μπουκαλι και να το ξαναδωσουμε;;

εγω μεχρι κ μιαμιση ωρα το πολυ

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Εσύ πολύ ρωτάς τελευταία για το ξένο!!!Ολα στην Μαριάνθη!!!

Με πήρε η Αγγελική τηλ.Είναι φρικαρισμένη!Η μικρή έχει βρογχιολίτιδα!Εχετε φιλιά όλες σας!!!Την άλλη εβδομάδα θα πάρει τον υπολογιστή της!

να της δωσεις φιλια κ τα περαστικα μας!!

επισης να σας πω συνοπτικα τα της Μαριανθης επειδη καλιαρτευαμε το πρωι...

με κοροιδεψε το μυξιαρικο οτι θα παει σε κλαμπ στη παραλιακη, κ αν θυμαμαι τι ειναι αυτο???? της ειπα οτι εχω να παω απο τον 20αιωνα... απο το 1900κατι...

ο παυλος, με τη συζητηση που κανανε της ειπε οτι ειναι ευτυχισμενος κ αυτη δεν εχει καταλαβει καλα. εγω παντως εδω θα συμφωνησω με κιμι, οτι φταιει το ονομα. κ σημερα παιζει να μιλησουμε κ εμεις, κ να δειτε που ως δια μαγειας απο το δικο μου προβλημα θα κατσω να συζηταω κ να λυνω τα δικα του προβληματα. παμε κ στοιχηματακι αμα θελετε... για μερικες που λατρευουν τους Καρκινους!

πολλαααα φιλακια πες της ετσι τη θελω!!!λοιπον εσυ κατι λαθος κανεις με τους καρκινους δεν εξηγειται διαφορετικα...
γεια σας κοριτσαρες!!!!

ηρθα και παλι ξωφαλτση!!!:(:(:(

ειμαι ψοφια!!!θα διαβασω αργοτερα οτι δεν εχω διαβασει!!!αν προλαβω σημερα!!!αλλιως αυριο!!!

μπηκα ΚΑΙ για να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!!!

επιτελους πηραμε το αυτοκινητο μας!!!!το οδηγησα κιολας κι ειναι ολα τα λεφτα!!!!

αυτο ειναι-βεβαια οχι το δικο μας,αυτο ειναι αλλουνου!!!απλα ειναι ακριβως ιδιο και το χρωμα!!!

http://images01.olx.gr/ui/4/04/24/f_70180024-1c2d3da8.jpeg

μπραβο κοριτσαρα μου ευχομαι πολλα κ μεγαλα ταξιδια!!

σας αφιερωνω και ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια

http://www.youtube.com/watch?v=tnYhOa-x0Cg

απαιχτο....
και εμεις ετσι δεν καναμε??? Μου ελεγε η μανα μου θυμαμαι να καλεσω όποιον θελω....καπως ετσι φανταζομαι θα γινει και τωρα. Θα καλεσει όποιους θελει ο μικρος...
εγω εκανα παρτυ καθε χρονο απο το νηπιο κ καλουσαμε απο 30 παιδακια κ πανω...χαρα στο κουραγιο της μανας μου...για να μη σας πω στο γυμνασιο οπου τα ατομα ξεπερνουσαν τα 50:eek:

ο μπεμπακος μου ειναι μια χαρα..κ παιξαμε κ γελασαμε κ τρωμε μια χαρα αλλα εγω δεν το εχω βγαλει απο το κεφαλι μου ακομα...ολο κλαιω απο το πρωι...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tρώω πασατέμπο και ακούω το τραγούδι που μας αφιέρωσε η Αλέκα!

Τζια θελω λεπτομέρειες για τα βαφτιστικά!!!

Λοιπον πήγα στο kitten στην κηφισιά.

Αυτό που τρελάθηκα ήταν ένα καπέλο μπονέ θεϊκό. Πλεχτό με πλεκτό λευκό λελουδο. Όλα τα λεφτά. Και για να το συνδιάσω μου άρεσαν περισσότερο λευκά φορέματα που όμως δεν ήταν βαφτιστικά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν σε τιμές:

Καπέλο : 50 ?

Φόρεμα : 150 ?

Βαλιτσάκι : 120-150 ?

Λαδόπανα : 130 ?

Λαμπάδα 100-120 ?

Παπούτσια: 60 ?

Τι άλλο ? Μαρτυρικά μου είπε η κουμπάρα μου οτι δε χρειάζεται να κάνουμε. Δεν ξέρω. Είναι και πολλοί ι καλεσμένοι γιατί θα γίνει στην Ικαρία και εκεί έρχετε όλο το χωριο....

Τωρα για λαδόπανα λαμπαδες βαλιτσακι ή κουτι σκέφτομαι να πάω και σε καμια βιοτεχνια μηπως τα βρω πιο φθηνά. Εχει μαι εδώ στο Φάληρο.

Πως σας φαίνονται οι τιμες?

Παιδια πήγα σουπερ μαρκετ σήμερα και γινόταν χαμός. Ολοι ψωνίζανε σαν μανιακοί λόγω της αυξησης του ΦΠΑ από Δευτερα, λες και ειχαμε κατοχή...

Ναι θα γλιτωσουν 2 ? στα 100 και κάτι τρέχει στα γυφτικα.....

31 Μαιου 1974! Με το Πολυτεχνείο!!

Διδυμάκι και εγώ! 28 ΜΑϊου

σεξουαλες...αντε ...πρεπει να ανασυνταξεις δυναμεις..θα χασεις τον τιτλο....και εσυ και η Τζια

Άσε-πότισμα κάθε Κυριακή πλέον...και την προηγούμενη πήραμε ρεπό...

σας αφιερωνω και ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια

http://www.youtube.com/watch?v=tnYhOa-x0Cg

να σαι καλά κοπελιά!Πολύ ωραίο!Αγαπημένο συγκρότημα

byXKp2.png

http://www.youtube.com/watch?v=AOPoPrmiHWY

οσο θα λειπω να ακουτε αυτο!!!!!! απο τα πιο αγαπημενα!

πςςςς κομματαρα
για τη κολλητη που εφυγε κ ηταν κ λιγο σαικο αυτο...

πωωω τι μου θυμισες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα μου αρεσει αυτο

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

για τη κολλητη που εφυγε κ ηταν κ λιγο σαικο αυτο...

για την κολλητη και αυτο....

http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2347471856&ref=profile&id=1270598192#!/notes.php?id=1270598192&start=10

ο μπεμπακος μου ειναι μια χαρα..κ παιξαμε κ γελασαμε κ τρωμε μια χαρα αλλα εγω δεν το εχω βγαλει απο το κεφαλι μου ακομα...ολο κλαιω απο το πρωι...

ημουν σιγουρη...ξεχνα το!!!

Για το Νικο μου αυτο...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=224378&posted=1#post224378

με αυτο το τραγουδι ειδα πρωτη φορα στα ματια του ότι με αγαπαει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Λοπον.....πολυ το βαρυναμε....Διαδικτυακες μου φιλεναδες, σας αφιερωνω αυτο!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8ALoTbxIHUI

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...