Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!Καταρχήν να πω στην Ελίνα οτι εύχομαι να πάνε όλα καλά και υπομονή....:(

Στα δικά μας τώρα!!Επιτέλους έπεσε ο πυρετός και κοιμήθηκε 9 ώρες ο μικρός.Η στοματίτιδα μας έφυγε και ξεκινάμε μπισκοτόκρεμα απο αύριο μπας και του αρέσει γιατί η βανίλια δεν του άρεσε καθόλου.

Σχετικά με την θρησκεία συμφωνώ αρκετά με την Μαρίνα αλλά και με την Αλέκα.Πάντως ένα είναι σίγουρο:Δεν με ενοχλεί οτι και να πιστεύει ο καθένας.Είναι δικαίωμά του

μπραβο Δημητρα! ελπιζω να του αρεσει το μπισκοτακι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες !

εχω βαλει χαζοταινια και βλεπω οσο σιδερωνω και οσο ειναι και ο μπεμπακος ησυχος ... τα ασιδερωτα εχουν φτασει μεχρι το χαλανδρι :)

φιλια τ αλεμε μετα

εε το ιδιο παθαμε...εμενα πηρε 90 γραμμαρια σε 15 μερες και ειχα φρικαρει...αλλα τελικα ηταν το αλμα αναπτυξης και ειχε παρει υψος αντι για βαρος.

νομιζω ομως οτι ειναι υπερβολη να τις κανεις συνεχεια εξετασεις...ειδικα αν την καθαριζεις σωστα πως θα την παθει την ουρολοιμωξη;

έλα μου ντε πωσ να τη πάθει, αφού την έχω μουλιάσει συνέχεια κάτω από τη βρύση την έχω.

Βρα κορίτσια πολύ στεναχωρήθηκα με τον Μάνο Ξυδούς...

καλημερα μαντεψτε τι εχω να κανω να παω οαεδ

Άντε πήγαινε και κανόνισέ τα γιατί στο τέλος θα πάρω τη Γιασεμί και θα πάμε εμείς !!!!

θα την παω για πλαστικη μυτης να της κανω πιο μεγαλα ρουθουνια μπας και βρουμε την υγεια μας :-P

Άχου το μωρέ το ρουθουνο-μητσινάκι μας ......

Kalhmeraaaaaaaaaaa!

Kairo eixame na koimh8oule toso...xalia! Olo mpoukwmeno htan to mikraki mou kai rou8ounage opote pou upnos? Ka8e mia wra hmouna sto podi me tous orous..Xalia mavra. Telika ton phra mazi mas sto krevati kai koimh8hkame ligo apo tis 3 kai meta.

Filakia polla

Αχ Εβιτάκι κι εσύ μες τα ζόρια το βράδυ....

εγω ειμαι καμμενη με το θεμα...απο την αρχη δυσκολευεται...γεννηθηκε 3100 και εχουμε φτασει αισιως μεχρι τα 5110!

Κάθε φορά που θηλάζω θυμάμε τη διαφήμιση με τις δύο κατσίκες τη Νίνα και τη Φιλίτσα. Ινάκι εσύ είσαι η Φιλίτσα κι εγώ η Νίνα (είμαι πιο παραγωγική !!!!:tongue::tongue::tongue:)

Ντορακι εχεις γινει εξπερτ!!!

Το Doraki μας έχει προαχθεί σε ''Πατσούρου'' του γκρουπακίου μας !!!

Ελινάκι τί νέα από τον μπαμπά σου ?

Δήμητρα μπράβο στον μικρούλη που καλυτερεύει:P

Αυτή η συμπεθέρα μου τί να κάνει άραγε ??? Λέτε να πήραν καμιά φωτιά από τα πυροτεχνήματα ????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by sofou

οπως ειπε και το ντορακι η προσληψη ειναι μια χαρα για τον μηνα...τους 3 πρωτους ο μεσος ορος ειναι 650γρ/μηνα , τον τεταρτο ομως ειναι 500γρ, αρα ειστε μια χαρα.

Η δικια μου ηταν κατω του μεσου ορου για 2 μηνες, ο δικος μου γιατρος δεν ειχε κρινει οτι εχει κατι παθολογικο παρολα αυτα γιατι απλα επεσε μια καμπυλη

Διαφημίσεις

Κάθε φορά που θηλάζω θυμάμε τη διαφήμιση με τις δύο κατσίκες τη Λίνα και τη Φιλίτσα. Ινάκι εσύ είσαι η Φιλίτσα κι εγώ η Λίνα (είμαι πιο παραγωγική !!!!:tongue::tongue::tongue:)

Αυτή η συμπεθέρα μου τί να κάνει άραγε ??? Λέτε να πήραν καμιά φωτιά από τα πυροτεχνήματα ????:tongue::tongue::tongue::tongue:

κορυφαιοοοο!!!! χαχα

η συμπεθερα εχει το δωρο που της εγραψες στο φμπ σημερα (η κοπελα για δουλειες)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ο μικρός έχει πυρετό απο χθές με τα εμβόλια και καταλαβαίνετε.....

Περαστικούλια! Εμένα ποτέ δεν έχουν παρουσιάσει κάποια αντίδραση στα εμβόλια, παρά μόνο ένα πρήξιμο στο χέρι η μεγάλη, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο εμβόλιο...:confused: Πυρετό ποτέ όμως...

Γεια σας κοριτσακια μου βλεπω εχεται πιασει το θεμα θρησκεια εγω να πω την γνωμη μου με ενοχλει λιγο αυτος ο μοντερνισμος ας πουμε και η επιλεκτικη ελευθερια τι εννοω μπορει να αποφασισει για την θρησκεια που θα ακολουθησει αλλα με αυτη τη λογικη θα πρεπει να τον αφησω να αποφασισει και αν θα παει Αγγλικα ή θα παει σχολειο και γιατι το ονομα θα ου διαλεξω εγω κλπ καλως ή κακως τις αποφασεις ως τα 18 τις περνω εγω ως ενα σημειο καλως ή κακως ζω σε μια ορθοδοξη χωρα γιατι πρεπει να τα αλλαξω αυτα και οκ δεν το βαφτιζω γιατι μως θα γιορταζω τα Χριστουγεννα μου φαινονται λιγο υπερβολικα ολα αυτα δεν ειπα να γινει και παπαδακι

Βασικά την ανεξιθρησκεία θα έπρεπε να προασπίζουμε... Είμαι και εγώ κατά όλων των θρησκειών ή μάλλον των εκκλησιών (αλλά αυτά τα 2 είναι αλληλένδετα), γιατί ρόλος τους είναι απλώς η χειραγώγηση του κόσμου. Εντωμεταξύ μου τη δίνει πως μπερδεύει ο κόσμος την οποια πίστη με τις δεισιδαιμονίες και τις προλήψεις... Μου έλεγε τις προάλλες μια ψυχή να μην βάλω πλυντήριο γιατί θα πάθουν κάτι τα παιδιά μου...:confused:

κατι ασχετο...μολις εμαθα απο τη μαμα μου οτι ο μπαμπας μου εχει ωρες ζωης.επαθε βαρια λοιμωξη,σηψαιμικο σοκ...οποτε καταλαβαινετε...Ντορακι μαλλον πρεπει να χαιρομαι γιατι θα τον παρει ο Κυριος εστω ως δια πυρος...με τοσες προσευχες...κοριτσακια μου ναχετε παντα υγεια...

Εύχομαι να μην είναι έτσι τα πράγματα. Κουράγιο!

Auto to na phdame apo 8ema se 8ema einai to megaaalo mas talento..Kai twra pou egrapsa "phdame" skefthka ti Famoula kai elpizw na to glentaei opws prepei, mera pou'nai ;)

Καλά με έστειλες...!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α και τελευταιο κουτσομπολιο απο τα της βαφτισεως.....παιδια φαινοτανε ποιλυ λιγο...ητανε μεγαλα τα βαζακια μια κουταλια του γλυκου σαν ποσοτητα μεσα....τα ειχε κανει μονη της λεει....(μαλλον με το κιλο το ειχε αγορασει και δεν της εφτασε....) οχι θα σκασω με επιασε το κουτσομπολιστικο μου και η κακια μου ...αλλα δε μπορωωωωωωωωωωωωω.:rolleyes:

Τότε πάω πάσο...:P

Σας αφήνω... Πάω να βάλω σκούπα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Arina mou, to ti vgainei me ti 8hlastro den adistoixei sthn pragmatikh paragwgh tou sth8ous sou. To mwro pantote vgazei perissotero apo to sth8os ths mamas opote mhn agxwnesai kai mh dineis nte kai kala sublhrwma. Opws sou leei kai h Dora mas, an to mwto peinaei akoma, valto sto sth8os kai to swma sou 8a parei to munhma kai 8a paragei parapanw. An oi panes einai ok (4-6 me pipi thn hmera) tote den uparxei logos anhsuxias. Epishs ta 15gr thn hmera einai akrivws panw ston meso oro. Oso megalwnoun ta mwrakia mas toso kai pio arga pairnoun varos.

Auta!

Dora euxaristoume gia to link! Polu endiaferon!

Dhmhtra polu xairomai pou eisaste kalutera!

Paw pisw sto sidero mou kai sas parakalou8w sta klefta :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

οπως ειπε και το ντορακι η προσληψη ειναι μια χαρα για τον μηνα...τους 3 πρωτους ο μεσος ορος ειναι 650γρ/μηνα , τον τεταρτο ομως ειναι 500γρ, αρα ειστε μια χαρα.

Η δικια μου ηταν κατω του μεσου ορου για 2 μηνες, ο δικος μου γιατρος δεν ειχε κρινει οτι εχει κατι παθολογικο παρολα αυτα γιατι απλα επεσε μια καμπυλη

Sxetika me tis kampules, h dikia mou giatros ths agnoei plhrws giati opws mou exhghse eoxun vgeis lamvanontas upopsh kai ta mwra pou 8hlazoun alla kai auta pou pinoun xeno gala ta opoia pairnoun sunh8ws varos me ru8mo diaforetiko apo ta prwta :)

Telika erixe purotexnhmata x8es h eortazousa?? :tongue:

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Paw pisw sto sidero mou kai sas parakalou8w sta klefta :)

Αυτές οι κουβέντες είναι σημαδιακές !!!!!

Η μία σιδερώνει, η άλλη σκουπίζει...

μάλλον πρέπει να κάνω κι εγώ καμιά δουλειά τώρα που κοιμάται η μπεμπού !

Τί φαγητό μαγειρεύετε για σήμερις κορίτσα ?????

κοριτσακια καλημερα!!!!!

μυξουλες κ μπουκωμα εχουμε κ εμεις απο την αρχη αλλα η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω, υπαρχει σε ολα τα χειμωνιατικα μωρα κ θα φυγουν μολις καλοκαιριασει....

doraki πολυ ενδιαφερον το link που εβαλες!

baJfp2.png

καλημέρες!

χθες με τα απειρα quote μου, ξεχασα να πω χρονια πολλά στην angie και στη φαμούλα! ε, δεν πειραζει, τα λεω σημερα που ειναι 23 ετων και 1 ημερας!!! :)

ελινακι μου, όντως τετοιες ωρες τα λογια ειναι περιττα... μακαρι να γινει το θαυμα...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...