Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

      Κορίτσι μου έχεις περάσει δυσκολίες, με άγγιξε πολύ αυτό που διηγήθηκες . Δε πρέπει να ξεχνάμε να ζούμε. Η ΑΜΗ μου ηταν 0,3 και αρνιόμουν να το βάλω κάτω.  Η διαδικασία με άλλαξε μέσα από τα βιώματα της κατάστασης αυτής που έζησα. Δε πίστεψα πως θα είχα τόση δύναμη όμως. Ολα πήγαν καλά στο τέλος. Σου εύχομαι τα καλύτερα!❤️

      ΚοινωνικέςΔράσεις

       

      Καλημέρα κορίτσι μου! Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τη δύναμη που μου δίνεις. Καμία μας να μην το βάζει κάτω! Να πάνε όλα καλά για όλες μας!❤️

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Αστερακι μου, εισαι ηρωιδα με την αυπνια κ την επιμονη σου με το θηλαστρο! Αλλα ειναι κ μεγαλη ικανοποιηση που βγαζεις τοσο πολυ κ που τους δινεις το καλυτερο δωρο, αυτο να σκεφτεσαι, ειναι μια περιοδος που θα κρατησει λιγο κ οταν περασει θ αρχισεις σιγα σιγα να ξεκουραζεσαι ολο κ πιο πολυ. Μεγαλη θυσια που δειχνει τι θα πει μανουλα!

Επισης ο μπεμπης μου παειμε τα μικρα σου σε βαρος! Κ ειναι ενας! Σκεψου δηλ οτι τα μωρα σου ειναι πολυ μπροστα για διδυμακια κ λιγο προωρακια. Με το γαλα σου τα εκανες ολα αυτα! Αντε, καλες βολτες απο δω κ περα!

Γαργαλιτσα, μολις ανοιξει πολυ καλα στοματαρα η μπεμπα σπρωξε της το κεφαλακι πανω στην αλω κ κρατα το σταθερα εκει μεχρι να αρχισει να θηλαζει την αλω, μονο αυτο θα σε σωσει. Κ δοκιμασε σταση ραγκμπι μεχρι να μαθει να θηλαζει σωστα. Ετσι δεν θα σε πονανε κι ας ειναι πληγωμενες, με σωστη προσκολληση. Βγαζε τηνκ 10 φορες μεχρι να πετυχεις ανοιχτη στοματαρα κ τη σωστη στιγμη για να την σπρωξεις πανω. Κι εκεινη τηνωρα σταθερα κι ας κουναει αυτη το κεφαλακι της. Μου πληγωσε κι εμενα στις αρχες, χωρις να νιωσωαβασταχτο πονο βεβαια, κ μ αυτον τον τροπο γλυτωσα την επιδεινωση κ ξεραθηκε αμεσως η πληγη.


vLmAp2.png FMoxp2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

\Νοπιτσα, με το καλο να κλεισετε μηνα! Μπραβο σας με το θηλασμο κ τον υπνο, μην το πεις ουτε του παππα, οπως λεει η μαια μου, χαχαχα! Φιλια στα πατουσινια της


vLmAp2.png FMoxp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Εμεις παλι σε αλμα, αν κ λαιτ αυτη τη φορα, παντως τρωει χερακια που ειχα να τον δω να τα τρωει εδω κ μερες. Κ βαρυνε τοσο το κεφαλακι του που μου ξεραινεται το χερι να το κραταω χωρις το μαξιλαρι. Εσεις εχετε ζυγαρια; τα ζυγιζετε; εμενα μου απαγορεψε η παιδιατρος να παρω, αλλα με τρωει η περιεργεια κι εχουμε 1 μηνα μεχρι να ξαναπαμε.


vLmAp2.png FMoxp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Jo δοξα τον Θεο καλα τα παμε και όταν δεν ποναει από κολικους είναι το καλυτερο κοριτσι!Σημερα ποναει αρκετα και ησυχαζει μονο αγκαλιτσα!Τωρα κοιμαται αγκαλια με τον μπαμπα της!!!Εμενα μου ειχε στειλει ζυγαρια ο αδερφος μου οποτε την ζυγιζω!Αν και εμενα η παιδίατρος μου ειπε να μην το κανω για να μην αγχωνομαι!Χτες την ζυγισαμε και ηταν 3.250!Παιρνει σταθερα βαρος το κοριτσι μου και είμαι πολύ χαρουμενη!Εμεις εχουμε παιδιατρο 11 Μαρτιου την ημερα που 40ντιζουμε!littlestar μπαβο σου μπολικο γαλατακι βγαζεις!Τυχερα τα ζουζούνια σου με τετοια μαμα!!!!!!!!:-)


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Κορίτσια τώρα μπορεσα ν μπω εμεις σημερα κλεισαμε 2 εβδομαδες μ την μπουμπουκα μας , θηλαζουμε αποκλειστικα κ ειμαι πολυ χαρουμενη που τ καταφερνουμε το ζουζουνι μου καθε φορα που τρωει με κοιταει μες στα ματια κ λιωνωωωω με κανει χαμογελα κ φωνουλες τις νυχτες που τρωει κ τρελενομαι για τ θαυματακι μου λιγο ζορι η αυπνια κατα τ αλλα ειμαδτε καλα νιωθω ευλογημενη πολυ,εσεις ?

Δημοσιεύτηκαν

Αστερακι θα πω κι εγω το ιδιο με τα κοριτσια αλλα με εκφραζει απολυτα γιατι ξερω τι θα πει θηλαστρο: εισαι ηρωιδα. Συγκινουμαι ρε κοριτσια, ειναι θυσια μερικες φορες ή παντα να εισαι μανουλα.

Φουντουκι δεν την εχω δοκιμασει ακομα την ξαπλωτη αλλα ερχεται η σειρα της...

Τζο μου τη σταση ραγκμπυ ή πλαινη κανω αυτες τις μερες και ειναι καλυτερα. Ετσι, ακριβως οπως το περιγραφεις τη βαζω κ τη βγαζω μεχρι να μη με ποναει. Δεν το εκανα αυτο απο την αρχη για αυτο την πατησα μαλλον.

Οχι δεν εχω ζυγαρια και συμφωνω με την παιδιατρο σου. Θα κανουμε υπομονη να τα ζυγιζουν αυτοι αλλιως θα μας γινει εμμονη ιδεα.

Δημοσιεύτηκαν

Νοπιτσα και Γευση μια χαρα τα μπεμπινια σας!!

Κι εμεις καταλαβαινουμε τις τελευταιες μερες οτι εχει βαρυνει και ... μακρυνει η μπεμπα κ χαιρομαστε πολυ ειμαστε ολο καμαρι.

Εμενα λογω πονου θηλων εφαγε πολυ ξενο αυτες τις μερες. Οπως σας ειπα ολο κοιμαται στο στηθος. Ετσι χθες βραδυ εβαλα θηλαστρο να δω μηπως δεν εχω γαλα κ για αυτο κοιμαται. Κοριτσια παθαμε ηττα δε βγηκε ουτε μια σταγονα απο κανενα στηθος.. Όμως στους θηλασμους ρουφαει κ καταπινει την ακουω. Ελπιζω να χαλασε το θηλαστρο...

Δημοσιεύτηκαν

Τζο γελαω με την ανοιχτη στοματαρα... Ανοιγει και ορμαει και πρεπει να εχω αντανακλαστικα να της κανω προσποιηση αμα δεν ανοιγει διαπλατα. Ορμαει σαν αρπακτικο η καημενη. Ενω το μπιμπερο την αηδιαζει παρολο που εχει φαει πολυ μπιμπερο. Ετσι στενοχωρηθηκα περισσοτερο χθες με το μηδενικο θηλαστρο γιατι βλεπω ποσο χαιρεται οταν τη βαζω στο στηθος. Θα δειξει, ελπιζω σε λαθος του θηλαστρου.

Δημοσιεύτηκαν

κοριτσια εγω ακομα πολυ ζορι. τεσπα γαργαλιτσα δε προλαβαινω αλλα γραφω να σου δωσω θαρρος μην απογοητευεσαι πολλες φιλες μ θηλασαν αποκλειστικα κ χρονο κ με θηλαστρο εβγαζαν ελαχιστο γαλατακι. δε ξερω πως εγινε αλλα γινεται. δες οταν σηκωνεται απο το στηθος στοματακι κ γλωσσιτσα αν εχει γαλατακι κανε μαλαξεις στο στηθος να δεις αν βγαινει γαλα και μην αγχωνεσαι οσο μπορεις για αυτο γιατι δε βοηθα. φιλακια. οταν προλαβω θα μπω να σας τα πω αναλυτικα. καναμε κ το πρωτο εμβολιο.


Jr3pp2.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Γαργαλιτσα μην απογοητεύεσαι!Τι θηλαστρο εχεις?Γιατι παιζει ρολο!Και να ξερεις ότι κανενα θηλαστρο δεν τραβαει όπως το μωρο!Και αν τις ακους να καταπινει αποκλειεται να μην εχεις!

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα, μανούλες!

Γαργαλίτσα, αυτό που λέει η Νοπίτσα κι η Λίλα! Το θήλαστρο δεν είναι τόσο καλή θηλαστική μηχανή όπως το μωρούλι! Υπάρχουν κοπέλες που ανέθρεψαν θρεφτάρια και το γάλα τους με το μάτι δεν έχουν δει ποτέ. Δοκίμασε αυτό που λέει η Λίλα να το δεις να πειστείς, αν και μην απογοητευτείς γιατί πρέπει να πιέσεις σωστά και αρκετά δυνατά για να βγει το γαλατάκι

Εν τω μεταξύ μου πλήγωσε κι εμένα τη μία θηλή, πονάει φρικτά όταν την πρωτοπιάνει και για κανένα 2λεπτο, απλώς επειδή πιάνει σωστά μετά από λίγο κάνω υπομονή κι αντέχεται. Αλλά είναι σα να λείπει κομμάτι, αηδία

Με τη ζυγαριά την πήρα, δεν άντεξα, αγόρασα μία και τον ζυγίσαμε και μέσα σε μία εβδομάδα έβαλε 500 γρ. ο μπουμπούκος! Μεγάλη ικανοποίηση πήρα και ενθάρρυνση, γιατί είχα την απορία να δω πού πάνε όλα αυτά τα άλματα που μου έκανε. Ευτυχώς περάσαμε στα χαλαρά και το άλμα της 5ης εβδομάδας, μόνο ένα 12ωρο του κράτησε. Εγώ έχω θέμα με τη σπονδυλική στήλη, πονάω, βάζω βολταρέν από κακή στάση και ελπίζω να έρθει μια περίοδος που δεν θα με πονάει κάτι πάνω στο σώμα μου και απλώς θα απολαμβάνω να τον ταΐζω! Αλλά χαλάλι λέω αν παχαίνει κι ομορφαίνει

Κατά τ' άλλα συνεχίζουμε τις καροτσάδες με τη λιακάδα, ο μπέμπης μετά κοιμάται ένα διωράκι.

Λίλα, πώς πήγε το πρώτο εμβόλιο; Τι σας ταλαιπωρεί; Η γοπ ή οι κολικοί; Κι εμάς πολλά αέρια, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το ονομάσω κολικούς, γιατί τον βάζω στήθος και του περνάει, χαλαρώνει αμέσως. Οπότε λέω μήπως δεν είναι; Κουράγιο έχω να σου πω, τι άλλο, όλες το ίδιο βουνό ανεβαίνουμε, πιστεύω δεν θα κρατήσει για πάντα, επειδή όλοι έτσι μου λένε :tongue:

Τέλος, μπήκε ο διάβολος στο σπίτι, γιατί μου έστειλαν (χωρίς να ζητήσω και ποτέ) μια πιπίλα! :evil: Και κάθε βράδυ κατά τις 9 που νυστάζω αφόρητα με δόντια και με νύχια κρατιόμαστε να μην του δώσουμε

γαργαλίτσα, θήλαστρο το καλύτερο είναι 1) νοσοκομειακό, βρες το symphony μεντέλα διπλής άντλησης και εμπορίου το swing medela διπλής άντλησης. Και θέλει καμιά φορά και 10 μέρες αντλήσεις κάθε 3ωρο για να αρχίσει να σου βγάζει γάλα, οπότε με μια φορά δεν είναι καθόλου ενδεικτικό, άλλο το θήλαστρο (και αγοραστό) και άλλο το μωρό σου! Πάντως, αν θες να το παλέψεις με το θηλασμό και να μην πέφτεις, ίσως μια σύμβουλος να σε καθοδηγήσει πιο σωστά, όχι μια απλή παιδίατρος δηλαδή. Εσύ θα αποφασίσεις! Γιατί όλες μας αυτό μας ταλανίζει, τρώει δεν τρώει, χορταίνει δεν χορταίνει. Με το θηλασμό πάντα αυτή η αμφιβολία θα μας τρώει


vLmAp2.png FMoxp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Γαργαλιτσα επισης ενας άλλος τροπος για να δεις αν θηλαζει σωστα είναι να αφησεις και το άλλο στηθος ελευθερο και σε λιγα λεπτα όταν θα θηλαζεις από τον ένα μαστο ο άλλος θα αρχιζει να σταζει μονος του!Μου το ειχε πει η γιατρος μου και οντως ισχυει!jo τελεια παιρνει μια χαρα γραμμαρια και εγω την ζυγισα εχθες πριν το μπανιο και ηταν 3.440 σε 2 μερες πηρε 190 γραμμαρια!Νιωθω πολύ περηφανη κάθε φορα που την ζυγιζω και βλεπω ότι παιρνει βαρος!

Δημοσιεύτηκαν

Jo και εγω το ειχα παθει αυτό ε την πιπιλα καθως μου εστειλαν μια από δειγματα αλλα βρηκα ένα κειμενο με τους λογους που δεν κανει να δωσω πιπιλα και ηρεμησα,το εβγαλα εντελως από το μυαλο !

Αυτή είναι αλλα δεν ξερω αν την εβαλα σωστα!

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12717159_10153665842752639_6839693478800001191_n.jpg?oh=c634a1e38c43b6055fb06fe4422a0726&oe=57620DD1:

Δημοσιεύτηκαν

ελατε κοριτσια και απο εμενα παλι καλησπερα. ταλαιπωρια λογω γοπ. ο μικρος δε καθεται καθολου σε κουνια. αμεσως κοκκινιζει και βγαζει φαγητο. επομενως μονο στο ριλαξ αλλα κ εκει συχνα ωγαζει φαγητο και αρα ειναι περι τις 18 ωρες στα χερια μας κ κοιμαται μπρουμξτα πανω μας. οποτε οταν ειμαι μονη οτι κανω με το ενα χερι... με το εμβολιο δεν εκλαψε το χρυσο μου πολυ. κυριως οταν μπηκε το φαρμακο αλλα μετα σταματησε ποκυ γρηγορα. μας ακουσε ολο το ιατρειο μετα οταν αρχισε να πειναει!!!

τελικα τζο ενω ειμαστε 5100 μας ειπε κ για μαρτιο να συνεχισουμε τις σταγονες κ σταματαμε τοτε γιατι μετα εχει πολυ ηλιο κ θα βγαινουμε εξω.

εγω με την πιπιλα το παλευω να την πιασει δε ντρεπομαι να το οω αλλα τιποτε ακομα.

επισης κοριτσια εμενα μου μασαει ολο τον καρπο του! συχνα τον βαζει στο στοματακι του. η το κανει μπουνιτσα κ παλι το μασαει. ακομα δεν εχει πιασει να πιπιλισει μονο τον αντιχειρα. σας το κανει κ εσας αυτο; δεν ειναι νομιζω απο πεινα γιατι οταν πειναει μου κανει αλλα κολπα. η γιατρος επισης ειπε οτι στα ουλα διαγραφονται ηδη τα δυο δοντακια αλλα θα βγουν σε κανα διμηνο. λεει αν βγουν στο διμηνο θα ειναι σχετικα νωρις κ ρωταγε αν στην οικογενεια καποιου απο εμας βγηκαν νωρις. λετε να ειναι απο αυτο το μασιμα του χεριου; του πηρα σημερα κ ενα μασητικο αλλα παει λογικα για λιγο αργοτερα γιατι ακομα δε πιανει πραγματακια. μονο τα μαλλια μ τα ρουχα κ τα χερια μου.

με το εμβολιο οι παρενεργειες μοορει να ειναι μεχρι και σε μια εβδομαδα. πθρετος διαρροια η δυσκιλιοτητα δερματικα ανησυχια κλπ. μεχρι στιγμης ειμαστε οκ και ελπιζω να συνεχισει ετσι. το επομενο εμβολιο σε ενα μηνα πνευμονιοκκοκου. ρωτησα κ για το λαιμο του που μετα το θηλασμο σα να βηζει η βραχνιαζει αλλα δεν ειχε φλεματακια.

μαμουλες π εχετε και αλλο παιδακι και αστερακι με τα δυο μπεμπε απλα σας θαυμαζω! φιλακια σε ολες σας, γευση να σου ζησει και ναι ειναι ευλογια να εχουμε τα μωρακια και την υγεια μας !

ελπιζω να χαλαρωσουμε λιγο.


Jr3pp2.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...