Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

      Κορίτσι μου έχεις περάσει δυσκολίες, με άγγιξε πολύ αυτό που διηγήθηκες . Δε πρέπει να ξεχνάμε να ζούμε. Η ΑΜΗ μου ηταν 0,3 και αρνιόμουν να το βάλω κάτω.  Η διαδικασία με άλλαξε μέσα από τα βιώματα της κατάστασης αυτής που έζησα. Δε πίστεψα πως θα είχα τόση δύναμη όμως. Ολα πήγαν καλά στο τέλος. Σου εύχομαι τα καλύτερα!❤️

      ΚοινωνικέςΔράσεις

       

      Καλημέρα κορίτσι μου! Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τη δύναμη που μου δίνεις. Καμία μας να μην το βάζει κάτω! Να πάνε όλα καλά για όλες μας!❤️

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Τζίνα μου να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου

Περάσατε δύσκολα ομως δόξα τω θεω τέλος καλό όλα καλά

Μην ανησυχείς με το βάρος εκείνα ρυθμίζουν αναλόγως την πείνα και τώρα με φρούτο κρέμες θα πάρουν τα πάνω τους είναι μια Χαρούλα να τα χαιρέσεις

Καλησπέρα γω περιμένω να πάμε στο γιατρό να δω ποτέ ξεκινάμε στερεές και μένα αλλάζει πλευκό

Βγήκαν και μπουτάκια και μπράτσα κιάλια αχ τι καλά

Φιλακια σείναι όλες τις μανούλες και στα μωράκια μας


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

καλησπερσ κοριτσια!!!

αχ αυτη η πιπιλα.... τωρα την βαζεει με το χερακι του τη μασαει με μανια, μετα την βγαζει αμεσως και την μασαει στο χερουλι στα πλαινα.... μονο για νανουρισμα δεν την εχει, αλλα για μασητικο!

Γαργαλιτσα εχω ακουσει οτι δινουν ρυζαλευρο για πρωτη τροφη καθως ειναι αθωο για αλλεργιες αλλα προς το παρον μας ειπε οτι επειδη τα κιλακια μας ειναι καλα να δοκιμασουμε με φρουτα. Ξεκινησαμε με αχλαδι για πεντε μερες και εφοσον δεν ειδαμε αλλεργια προσθεσαμε το δευτερο φρουτο, εαν - μακρια απο εμας - αρουσιασει τωρα αλλεργια θα ξερουμε οτι φταιει το δευτερο φρουτο, και παει λέγοντας. Την κρεμούλα την δίνω 10 το πρωί, μετά ρέψιμο. Προς το παρόν είναι λίγη η ποσότητα, μισό αχλάδι και ένα βερύκοκο, οπότε δεν υπάρχει διαφορά στους θηλασμούς.

Το δεύτερο γεύμα δεν ξέρω πότε θα μπεί, τη δευτέρα έχουμε πάλι εμβόλιο οπότε λογικά θα μάθω.

Αναφορικά με το μπρούμητα, ναι μόνος του γύρισε,ενώ τον είχα βάλει ανάσκελα. Η γιατρός μου έίπε οτι εφόσον βολεύεται να τον αφήνω λιγάκι αλλά να μην τον αφήνω όλο το βράδυ - εάν είναι εφικτό. Ακόμα δε μπορεί να γυρίσει από μπρούμητα ανάσκελα, οπότε όταν είναι μπρούμητα και κουραστεί μετά μου παραπονιέται. Αλλα βρε κορίτσια μετά τ φρουτόκρεμα με το που τον ρεύω και τον αφήνω στο παρκο λυσάει! αμέσως στρίβει μπρούμητα και χτυπιέται προσπαθώντας να πιασει διαφορα παιχνιδακια με αποτελεσμα συχνα πυκνα να μου βγαζει φρουτακι. αφηστε που και 5 ωρες μετα εχει τυχει να βγαλει φρουτακι, καθως ειναι φυτικες ινες και λιγο δυσπεπτο.

κατα τα αλλα εμεις πλεον τον εχουμε αλλαξει σκαλα στο καροτσι και ειναι σε ημικαθιστη θεση - το αργησα κιολας- και αρκετα μεσα στην ημερα τον βαζω και στην τελειως καθιστη θεση.

αυτα απο εμενα!φιλακια στα φρατζολακια μας


Jr3pp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα σας!!!

Λίλα, ευχαριστούμε για τις περιγραφές για τις τροφές, τουλάχιστον να μη μας φαίνεται βουνό όταν ξεκινήσουμε!

Για τη θέση του καροτσιού εγώ τον βάζω εδώ και καιρό ημικαθιστό και για λίγα λεπτάκια και καθιστό, π.χ. όσο να φτιάξω έναν καφέ να κάθεται να με βλέπει, σκεφτείτε πόσες ώρες περνάνε σε άβολες στάσεις θηλασμού (και ύπνου) τα μωρά μας, οπότε τα λίγα λεπτά καθιστός είναι προετοιμασία για το κορμάκι τους. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η παιδίατρος όταν ήταν 2 μηνών, να τον βοηθάω να εξασκηθεί για να κάτσει όταν έρθει η ώρα των τροφών, να τον βάζω καθιστό στο καρότσι όταν τρώμε στο τραπέζι να αισθάνεται ότι κάθεται μαζί μας και τέτοια, για λίγα λεπτά δηλαδή. Επίσης, να τον θηλάζω καθιστό για τις γουλιές. Και όντως τώρα σκύβει μπροστά το κεφαλάκι για να κάτσει ακόμα πιο καθιστός.

Αυτό με το τέντωμα μου το κάνει κι εμένα, αφού πολλές φορές στην κούνια το βράδυ κοιμάται σε τόξο με το κεφαλάκι να κοιτάει πάνω και πίσω (απορώ πώς βολεύεται) κι επειδή το θεωρώ άβολο του το πιάνω και το φέρνω στο πλάι ή στην ευθεία.

Ρυζάλευρο κι εμάς το θεωρεί άσκοπο, εφόσον δεν υπάρχει λόγος να βάλει βάρος άμεσα και γρήγορα. Μου είπε φρούτα, λαχανικά, ζωμούς λαχανικών και κρέας, με ποια σειρά θα μου πει από κοντά. Θα τη ρωτήσω και τι δημητριακά μπορώ να δώσω (αντί για ρυζάλευρο που διατροφικά είναι πραγματικά άχρηστο), γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές για μωράκια όπως βρώμη, κεχρί, φαγόπυρο και διάφορα άλλα, αρκεί να μου πει ποια επιτρέπουν την καλή απορρόφηση των υπόλοιπων συστατικών της κρέμας. Υπάρχουν και έτοιμες κρέμες τέτοιες βιολογικές, αλλά εύκολο να τις φτιάξουμε και μόνες. Απλώς το δημητριακό αγοράζεις, είτε αλεσμένο είτε το αλέθεις στο μούλτι.

Σήμερα του έδωσα να παίξει με το εκπαιδευτικό ποτηράκι! Στην αρχή απλώς το πιπιλούσε, αλλά αυτό θέλει πολλή δύναμη για να βγάλει το υγρό, θέλει μασούλημα δυνατό και δεν έτρεχε τίποτα, ώσπου μετά από 10 λεπτάκια παιχνιδιού το βρήκε και άρχισε να καταπίνει! Πολύ χάρηκα! Έτσι για το παιχνίδι του το έδωσα να αρχίσει να το μαθαίνει, κατά τ' άλλα δεν το έχουμε χρειαστεί, μπορεί το Σάββατο που θα τον αφήσουμε και θα βγούμε. Επειδή το μπιμπερό περιέργως δεν το θέλει πια (είχα και 3,5 μήνες να του δώσω να το συνηθίζει και μάλλον ξεσυνήθισε, οπότε είπα ας περάσει κατευθείαν στο ποτηράκι)

Ρε κορίτσια, ερώτηση: κουνουπιέρα για το καρότσι σας από πού αγοράσατε; Μπορεί να μου γράψει κάποια; Γιατί το καροτσάκι μας δεν βγάζει κουνουπιέρα για τη συγκεκριμένη μάρκα και αναρωτιέμαι ποια θα ταιριάζει να παραγγείλω από ίντερνετ. Αλλιώς πρέπει να τρέχω να δοκιμάζω στα μαγαζιά.

Α! Πήραμε και μαγιουδάκι κι ένα τέλειο καπελάκι-καρχαρία για τη θάλασσα!


vLmAp2.png FMoxp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα!

Τριαντάφυλλο, αρχίζετε κιόλας στερεές; Πόσο είστε, δε θυμάμαι;

Λίλα, μας κατατοπίζεις καλά σχετικά με τις στερεές καθώς είσαι η πρώτη. Καλά, εμείς έχουμε καιρό, ακόμα δεν είμαστε ούτε 4 μηνών.

Πράγματι τον άργησες να τον βάλεις στην ημικαθιστή, αλλά εντάξει, θα τα δει όλα τώρα. Στην ξαπλωτή δε βλέπουν τίποτα. Εγώ την έχω βάλει στην ημικαθιστή αλλά κοιτάζοντας προς αυτόν που σέρνει το καρότσι, όχι προς τα μπροστά. Δε θα ξέρω αν την ενοχλεί ο ήλιος αν δεν τη βλέπω.

Τζο, τι ωραία που ήπιε με το ποτηράκι του!

Όλα αυτά τα δημητριακά που αναφέρεις, άραγε τα ξέρουν οι παιδίατροι; Και να μην τα ξέρουν και να προτείνουν ρυζάλευρο, δε με ανησυχεί αφού είναι μόνο για τις πρώτες μέρες. Κουνουπιέρα για καρότσι εγώ πήρα από το μαγαζί που πήρα και το καρότσι. Λογικά όλα αυτά τα μαγαζιά θα έχουν.

Δημοσιεύτηκαν

Πήρατε μαγιουδάκι; Κι εγώ δεν κρατιέμαι. Θα έχουν φοβερή πλάκα! Εμείς πήραμε καθισματάκι-σωσίβιο για τη θάλασσα.

Κι εμείς έχουμε το τρίτο εμβόλιο την άλλη εβδομάδα.


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Γαργαλιτσα, ναι εμενα η παιδιατρος μου τις ειπε, μου ειπε κμαρκα αλλα δε θυμαμαι γτ θα μου τα ξαναπει σε 1 μηνα που θα παω. Αν κ μονη μου θα τις φτιαχνω. Παντως ρυζαλευρο κ ειδικα με ζαχαρη ειναι κριμα, ειναι σα να δινουμε εβαπορε κονσερβα, ενω υπαρχει το φρεσκο γαλα. Μεγεια το σωσιβιακι σας, πλακα θα χουν στη θαλασσα! Ανυπομονω να τον βαλω να πλατσουρισει! Σ ευχαριστω για την κουνουπιερα, θα παω απο κοντα.


vLmAp2.png FMoxp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλό μήνα! Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού!!! Καλές εκδρομές, διακοπές, μπάνια!

Πριν ένα χρόνο άνοιξε το θέμα η Τζο. Με το καλό να ανοίξει για τις Μανούλες 2017!

Δημοσιεύτηκαν

καλησπερα κοριτσια!

καλο μηνα και οπως τα λες γαργαλιτσα!!! καλες εκδρομες και μπανακια!!!! και με το καλο να μπουμε κ οσες θελουμε και δευτερο μπεμπε στις μανουλες 2017!!! χεχεχε

τι κανουν τα μπεμπακια σας με τη ζεστη βρε κοριτσια;;; εμενα ιδρωνει πολυ οταν τον θηλαζω. εσεις πως θηλαζετε τωρα με τις ζεστες; τα εχετε γυμνουλικα;;; αν αρχισουμε ετσι απο τωρα τι θα γινει μεσα στον ιουλη οεο;;; το μονο καλο ειναι οτι μαλλον λογω ζεστης μου κοιναται πιο πολυ το μεσημερι - ειναι σα ζαβλακωμενος!!! χεχε!!! για βραδυ ουτε λογος.

βαλαμε κ μπανανα στο προγραμμα! πλεον τρωμε τρια φρουτακια κ ο μικρος συχνα πυκνα μου πιανει κ το κουταλι οταν τον ταιζω. αφασια ειναι! την επομενη εβδομαδα εχουμε κ αλλο εμβολιο.

Τζο μπραβο το ζουζουνι με το ποτηρακι του! κουνουπιερα κου νιας εχω ειναι σκεψου μια οβαλ που εχει στα ακρα ενα λαστιχο. το κακο ειναι οτι ο μπεμπης ψαχνει να βρει απο που θα την αρπαξει να τη φαει οποτε την βαζω μονο οταν κοιμαται

φιλακια στα μωρακια μας


Jr3pp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας, κορίτσια μου!

Καλό μήνα! Με το καλό τα αδερφάκια σε όσες το επιθυμούν! Εμείς ναι, αλλά όχι για το 2017 παρακαλώ :mrgreen:

Έκανα έρευνα για τα καθισματάκια φαγητού, τελικά στο ικέα καταλήγω που ήταν 3 σε 1 (κάθισμα με δίσκο για μωράκι, κάθισμα χωρίς δίσκο για μεγαλύτερο παιδάκι για να φτάνει στο τραπέζι και κάθισμα μόνο καρεκλάκι που δένει στην καρέκλα για τα ταξίδια μας), οπότε πάει κι αυτό!

Ο μπέμπης μου έχει ξετρελαθεί με μπανάνα, του δίνουμε να γλύψει λίγο και του αρέσει το άρωμα και η γεύση, με τα μούτρα πέφτει! Ενώ μήλο, πορτοκάλι και αγγουράκι που του έχω δώσει σε όλα ξινίζει τη μουρίτσα του. Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω μόνο κομμάτια τελικά, καθόλου αλεσμένα, η παιδίατρός μας το υποστηρίζει, οπότε θα το σκεφτώ. Αυτό μετά από πολύ διάβασμα που έριξα και επειδή όντως τη μπανάνα που του τη δώσαμε ολόκληρη την κράτησε με τα χεράκια του και αν τον άφηνα θα έκοβε κομμάτι, μια χαρά το διαχειριζόταν.

Λίλα, κι εμένα ιδρώνει πολύ, επιπλέον κοιμάται με αγκαλίτσα, οπότε καταλαβαίνεις! Στα 2 λεπτά βέβαια τον ακουμπάμε στην κούνια του πια, αλλά συχνά ξυπνάει και ξανά αγκαλίτσα.

Εμείς ναι, τον έχουμε με την πάνα από το απόγευμα και μετά που έχει ζεστάνει φουλ το σπίτι, αλλά τον αφήνω και χωρίς πάνα (με μόνο ένα μπλουζάκι) για να παίρνει αέρα! Επίσης του κάνω και αέρα! Και ο μπαμπάς του του λέει "τέτοιες υπηρεσίες μπέμπη μου δεν θα ξαναβρείς στη ζωή σου γι' αυτό απόλαυσέ το!" χαχαχα

Επίσης, του κάνω πια ντουζάκια κάθε μέρα και βόλτα πρωί και απόγευμα. Μας έχει στο τρέξιμο αλλά μας αρέσει

Για τη βραδινή βόλτα με μπέμπη έχω να σας πω ότι δοκιμάσαμε να μείνουμε μέχρι αργά έξω, ωραία ήταν, τέλειος ο μπουμπούκος μας, κοιμήθηκε εύκολα στο καροτσάκι στην επιστροφή, αλλά όταν τον βάλαμε κούνια ξύπνησε μετά από μισή ώρα και για να ξανακοιμηθεί πήγε μεσάνυχτα με πολλή γκρίνια. Οπότε από αύριο θα τον αφήνουμε στη γιαγιά για να βγούμε μια φορά την εβδομάδα, θα τον βάζω για ύπνο και μετά θα βγαίνουμε.

Ρε κορίτσια, τι απίστευτη χαρά να ξεκαρδίζονται! Γι' αυτές τις στιγμές ζούμε με τον άντρα μου. Εν τω μεταξύ, ξεκαρδίζεται και στον ύπνο του ο δικός μου και αναρωτιόμαστε τι να βλέπει, γάλατα να ρέουν σε καταρράχτες λέει ο άντρας μου.


vLmAp2.png FMoxp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα μανούλες

Μας είδε ο γιατρός είμαστε μεγάλα παιδάκια φτάσαμε τα 9 κιλά! !!

Ακόμη στερεές τροφές όχι από τον 6ο μήνα μου είπε

Τον ρώτησα για νεράκι και μου είπε λίγο

Το θέμα είναι ότι δε πιάνει καθόλου μπιμπερό

Κ και μένα ιδρώνει πολυ και έχει γκρινια και το βράδυ 2 φορές ξυπνάμε από κει που χαμέ στρώσει αντέ πάλι ξενύχτι

Πολύ ζέστη από τωρα

Καλές βολτούλες το σαββατοκυριακο


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
καλησπερα μανουλες!! πλεον εχετε γεννησει ολες!!! τι ωραια!! να σας ζησουν τα μωρουλια σας!! γερα και τυχερα να ειναι!!

εγω χαθηκα...περασα μια ψιηλο καταθληψη.... αλλα οκ συνηλθα για χαρη των μωρων μου!!

ας τα παρουμε ομως με τη σειρα...

30/12/15 3:15πμ σηκωνομαι να παω τουαλετα για τσισα... σηκωνομαι παω τουαλετα σκουπιζομαι και οταν σκουπιζομαι το χαρτι βγηκε τελειως μουσκεμα.. λεω οκ ουρα θα ειναι...ξανασκουπιζομαι στεγνο.. σηκωνομαι πλενω χερια και παω και ξαπλωνω στο κρεβατι..εκει που εχω ξαπλωσει στο πλαι..νιωθω κατι να τρεχει πολυ λιγο..λεω οκ ουρα θα ειναι παλι...(φορουσα σερβιετακι γιατι εβαζα utrogestan ) μετα απο λιγο παλι τα ιδια...οποτε λεω κατι δεν παει καλα... σηκωνομαι και με το που σηκωνομαι τσουπ...τρεχαν ποταμι... σηκωνω τον αντρα του λεω σπασαν τα νερα( μεσα στον υπνο του με ρωταει πια νερα..) παω τουαλετα αλλαζω βαζω αλλο εσωρουχο σερβιεται ..μεχρι να παω απεναντη στο δωματιο μουσκεμη η σερβιετα και το εσωρουχο παλι,,,,

περνω τηλ τον γιατρο του το λεω μου λεει πηγενε κλινικη και ερχομαι.. παω κλινικη στης 3:45...γδυνομαι ξαπλωνω μου κανει διπλη κορτιζονη..και μου βαζει και αντιβιωση..

ερχετε και ο γιατρος κοιταει με υπερηχο δεν φαινοταν απο που ειχα διαρροη υγρων...κοιταει απο κατω τον τραχηλο ειχα μισο εκατοστο..μου λεει εχει γινει ριξει του σακου του μπεμπη...δεν μπορουμε να κανουμε κατι εχει ξεκινησει τοκετος..οποτε παμε για γεννα..( αν δεν ειχα διαστολη..θα μου εδεινε τοκολυτηκα και θα σταματουσαμε τον τοκετο μπορει και 1βδομαδα..) στο μεταξυ μου λεει ο γιατρος εσυ ειχες συσπασεις και μεγαλες κιολας.. λεω δεν καταλαβαινω τπτ... με βαζει καρφιοτοκογραφο και οντως εκανα συσπασεις..αλλα δεν καταλαβαινα... μετα απο καμια ωρα αρχισα να ποναω υποφερτα στη μεση...

τα μωρα υπερδραστηρια...

10:30 μπαινω χειρουργιο με ναρκωνουν και 10:37 βγηκε ο μπεμπης 10:38 η μπεμπα/... να πω οτι ενα κλαμα το ακουσα..!!

μετα μου πατουσαν πολυ την κοιλια και πονουσα αφορητα..αλλα δεν μπορουσα να αντιδρασω..μονο ακουγα το γιατρο να λειε να μην με πατανε... καποια στιγμη μου λεει ο γιατρος να παρω ανασα και εγω δεν επερνα και ακουγα το μηχανημα να κανει παυση.τττττττττττττττττττττττττττττττττττ..λεω πεθαινω τωρα??????????????????????

πηρα επιτελους ανασα ακι ηρεμισα..

τα μωρα γεννηθηκαν 1350 μπεμπης 1300 η μπεμπα..τα διασωληνωσαν κατευθειαν και τα πηγαν στο νοσοκομειο...

πηγενε ο αντρα και τα εβλεπε και μου εφερνε φωτο..εγω μετα απο 6 μερες τα ειδ ακαι επαθα σοκ.....

κατατρυπημενα μ σωλινακια και μικροσκοπικα... 40 εκ, μονο..

μετα ξεκινησε το περα δοθε στο νοσοκομειο στην αρχη 2 φορες μετα 3 και μετα καθε 3 ωρες γιατι τα ταιζα με το μπιμπερα... εβγαζα δικο μου γαλατακ ιεκει και τα εδεινα.. επεισης εβγαζα και στο σπιτι..ειχα νοικιασει νοσοκομειακο...δεν ειχα ομως παραγωγη... 56-60μλ εβγαζα μονο μεχρι που σταματησε και αυτο..

οι μερες περνουσαν δυσολα..μου ελειπαν πολυ τα μωρα μου και η μπεμπα ειναι και λιγο δυσκολη περιπτωση αλλα δοοξα το θεο τα καταφερε!!

5/2/16 ηρθε το αγορακι μας σπιτι..! ξαναγεννηθηκα...ενιωσα μανα... δυσκολα οι πρωτες μερες..,ε το μωρο στο σπιτι...εγω να πηγενω και στο νοσοκομειο..ξεκουραση 0... το μωρο να εχει κολικους.. να κανει παλινδρομιση το γαλα..... ενα χαος..

22/2/16 ηρθε και το κοριτσακι μας στο σπιτι και ολοκληρωθηκε οι οικογενεια μας!! ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα με 2 μωρα με κλικους να πονανε να ουρλιαζουν και να βγαζουν συνεχια και γαλα....

ολα καλα ομως τελειωσαν οι κολικοι και ηρεμησαμε κομουνται καιτη νυχτα απο της 11 μεχρι της 8 το πρωι..

μονο με σκανε με το γαλα..δεν πινουν... με το ζορι πινουν 120..και δεν περνουν και κιλα... πηγαμε παιδιατρο σημερα ειναι 5480 ο μπεμπης 4780 η μπεμπα..αν συνεχισουν να μην περνουν κιλα θα ξεκονησουμε νωριτερα κρεμες.. κανονικα ειναι να ξεκινησουμε τελος ιουλιου!

αυτα τ αολιγα!

συγνωμη για το σεντοινι!!

σωστη περιπετεια εζησες αλλα τωρα εχεις τα αγγελουδια σπιτι σου. με το γαλα το λιγο μην ανησυχεις και ο δικος μου δεν επινε πολυ. περναμε το humana pre αλλα λογου οτι δεν εχει πολλα συστατικα για να μεγαλωσει πηγαμε στο humana ha1 και μετα το αλλαξαμε στο humana 1 με το pre και το ha1 καναμε πρασινα κακακια. και με το 1 κανονικα κιτρινα. ελλατωσε και αλλο το γαλα ο μικρος μου και αρχισαμε τα στερεα και εμεις απο 4 μηνων 31 Μαιου. η παιδιατρος με ειπε θα ξεκινησουμε με καροτο και οτι καινουργιο βαζω περιμενουμε 4 μερες για τυχων αλλεργιες. σε λιγες μερες θα κατεβουμε ελλαδα και μ ειπε να φοραει μακριμανικο το παιδι μου ..... μαλλον δεν ξερει τον καιρο της γερμανιας. κανονικα θα περνουμε την βιταμινη D και μακρια απο την θαλασσα 12 με 4 το απογευμα .....

ολες περναμε την φαση μας μην στεναχωριεσαι και εγω απο την 5 μερα εκοψα τον θηλασμο λογου οτι δεν εβγαινε το γαλα.


texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Δημοσιεύτηκαν

Κορίτσια τι κάνετε? Χάθηκα γτ είχα την κουμπαριά να ετοιμάσω και σε2 βδομάδες έχω την βάφτιση του μικρού! Σήμερα έχουμε παιδίατρο να δούμε πως πάμε απο βάρος και να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε στερεές...εγώ στον μεγάλο φρούτα&φαγητό τα περνούσα απο μπλέντερ αλλά τώρα θα δοκιμάσω και κομματάκια στον μικρό! Δυστυχώς διαπίστωσα πως το γάλα μ έχει αραιώσει πολυ...επειδη έκανα πολλές αντλήσεις μέσα στο Μάϊο για τράπεζα, είδα πως το γάλα μ είναι πιο αραιό! θα κουβεντιάσω λίγο με την παιδίατρο σήμερα! Άλλωστε έχω σκοπό να κόψω τον θηλασμό στο 6μηνο...δ την παλεύω άλλο!

- Εμείς κοιμόμαστε εδώ και 1,5 μήνα στην κουνια μας στον παιδικό με τον μεγάλο γτ δ χωρούσε πλέον στην καλαθούνα και για κανα μήνα ακόμα θα μείνω και εγώ εκεί...απο τον επόμενο λέω να γυρίσω στην κρεβατοκάμαρα!! Πότε έχουμε καλές νύχτες, πότε όχι...πάντως τα γεύματα ημερισίως είναι 7με8.

- Εγώ τον έχω με μακρυά πυτζαμάκια το βράδυ και φανελάκι απο μέσα και έτσι δ με απασχολει αν ξεσκεπαστεί!


cPQop2.png2orjp2.png
Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας κορίτσια!

Στις πολλές ζέστες θα την αφήνω κι εγώ μόνο με την πάνα και μπανάκι κάθε μέρα. Ζεσταίνονται πιο πολύ από εμάς τα βρέφη.

Αυτό με τα κομματάκια στις στερεές βλέπω ότι το προτιμάτε όλες. Γιατί; Έχει κάποια οφέλη; Δεν έχω ρωτήσει την παιδίατρο. Κι εμείς ξεκινάμε στερεές σε ένα μήνα και θα πρέπει να έχουμε οργανωθεί. Πλαστικά πιατάκια και κουταλάκια θα πάρετε για να μη σπάνε;

Μαράκι, με το καλό η βάφτισή σας! Το πιο αραιό γάλα, μήπως ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του μωρού που λόγω καλοκαιριού διψάει περισσότερο; Δεν είναι ποτέ ίδιο το γάλα μας είχα διαβάσει, προσαρμόζεται.

Τριαντάφυλλο, έχετε σπάσει όλα τα ρεκόρ στα κιλά, μπράβο σας!

Τζο, κατέληξες σε καρεκλάκι. Αποσπώμενο δισκάκι πρέπει να έχουν όλα, δεν ξέρω σίγουρα, θα αρχίσω κι εγώ έρευνα.

Λίλα, τόσα φρουτάκια, θα γεμίσουν με βιταμίνες τα μικράκια! Πήρες καρεκλάκι τελικά;

Κάναμε κι εμείς το τρίτο εμβόλιο.

Δημοσιεύτηκαν

Γεια σου γαργαλιτσα μου τα υπόλοιπα κορίτσια καλά τι κάνουν?

Εγώ ή αλήθεια φοβάμαι να βάλω κ μικρά κομμάτια από φρούτα γιατί δόντια δεν έχει να μασήσει άρα θα τα καταπίνει άρα μήπως το πειράξει στο στομάχι;μπορεί να λέω κ βλακειες;

Ή φοβάμαι μη πνίγει

Καρέκλα κι είχα από το μεγάλο μου που προσαρμόζεται στη καρέκλα κ το έπαιρνα κ σε ταβέρνες; Μαζί

Ιδρώνει παρά παρά πολύ κ κυρίως στο κεφάλαιο του

Διακοπουλε; Έχετε σκεφτεί;

Πολλά φιλια

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα κορίτσια μου εγώ είμαι άρρωστη με πυρετό 3η μέρα και δεν την παλεύω άλλο!!!! Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα!!!! Κάναμε και εμείς το 3 εμβόλιο! Εγώ την κοιμιζω με το φανελακι και κάλτσες!!!! Σε λίγο αρχίζω και εγώ ετοιμασιες για την βάφτιση που είναι 6 Αυγούστου!!!! Διακοπές θα πάμε μετά την βάφτιση στην Θασσο λόγω του Αρ. Μιχαήλ που την έχουμε ταμενη!!! Αυτά τα νέα μας!!!!!!


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...