Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

καλησπερα!!! Ναι κοριτσι μου ετσι ειναι αφου υπαρχει καθετη τομη εινα καλο να πας με προγραμματισμενη καισαρικη!!! Για vbac δεν το συζηταω ειναι απαγορευτικο!! Ολα μια χαρα καλο ειναι ομως αν δεν συντρεχει λογος να περιμενετε εως τις 39! Φυσικα ο γιατρος που εχει το ιστορικο σου ξερει. Ποτε σου προγραμματιζει την καισαρικη? Εγω τελικα αν κανω καισαρικη με το ζορι περιμενει μεχρι 17/3 με πητ 24/3 φυσικα η πητ ειναι βαση αυχενικης και αναπτυξης εμβρυου. Η αρχικη πητ ηταν 30/3....

Συντρέχει λόγος που δεν φτάνουμε μεχρι τις 39 εβδομάδες, ο γιατρός δεν θέλει να αφήσει τη μήτρα να φτάσει τόσο αργά στην εγκυμοσυνη. Δεν ειναι μόνο η καισαρικη το θεμα δυστυχώς, ειναι και το οτι δεν θέλει να ζοριστεί τη μήτρα. Οποτε γεννάω το νωρίτερο δυνατόν, βάση ανάπτυξης του εμβρύου :D

Δεν με προβληματίζει καθόλου παντως, ηταν πολυ χειρότερο να αντιμετωπίζω το να μην μπορω να κανω παιδι, με ενα ινομυωμα 6 εκατ οστών στο ενδομητριο! Οποτε ολα καλα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια...ειμαι 19 κ 4 ημερων κ περιμενω διδυμα,αγορι κ κοριτσι...πητ 16/3...τα μωρα,τα αισθανομαι απο τα μισα του μηνα περιπου,κ πιο πολυ την μικρη μου...μαλλον ο μικρος εχει βολευτει καλα στα δεξια της κοιλιας μου κ αυτη ζοριζεται κ κλωτσαει...5 κιλα εχω παρει αλλα βλεπω οτι η ορεξη μου ολο κ μεγαλωνει χεχεχε 2/11 εχουμε β επιπεδου...ειμαι σε αναζητηση γιατρου στα γιαννενα.μενω κερκυρα αλλα δεν το διακινδυνευω να γεννησω εδω...

Καλως σας βρηκα λοιπον!

Με το καλο και καλώς μας ήρθες! Κορίτσια να κανουμε το πινακακι μας; Ήρθαν νέες μανούλες! Πείτε μας και που γεννατε κορίτσια να σας βάλουμε στο πινακακι Μαρτίου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλησπερα κοριτσια...ειμαι 19 κ 4 ημερων κ περιμενω διδυμα,αγορι κ κοριτσι...πητ 16/3...τα μωρα,τα αισθανομαι απο τα μισα του μηνα περιπου,κ πιο πολυ την μικρη μου...μαλλον ο μικρος εχει βολευτει καλα στα δεξια της κοιλιας μου κ αυτη ζοριζεται κ κλωτσαει...5 κιλα εχω παρει αλλα βλεπω οτι η ορεξη μου ολο κ μεγαλωνει χεχεχε 2/11 εχουμε β επιπεδου...ειμαι σε αναζητηση γιατρου στα γιαννενα.μενω κερκυρα αλλα δεν το διακινδυνευω να γεννησω εδω...

Καλως σας βρηκα λοιπον!

Με το καλο τα διδυμάκια σου κορίτσι !!! Εγω μένω Γιάννενα τον τελευταιο 1.5 χρόνο ! Εμένα αθηνα κ έτσι κράτησα τον γιατρο μου εκει κ την μπέμπα μου πριν 10 μήνες την γέννησα εκει στι ιασω . Αν ολα πανε καλα έτσι σκέφτομαι να κανω κ τωρα , δεν θελω να αλλάξω τον γιατρο μου . Βέβαια εχω κ στα Γιάννενα γιατρο που με παρακολουθεί οταν χρειάζεται κ ειναι στον πανεπιστημιακό νοσοκομειο. Οτι θέλεις με ρωτάς !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλως σας βρηκα λοιπον!

Καλώς σας βρηκα

Αγγελική με το καλό, εμενα τα διδυμα κοντευουν 2, 5 χρονων αγορι κορίτσι.

Ειμαστε στις ίδιες μερες βλέπω.

Μπες κ στο θέμα "μέλλουσες και ηδη δίδυμο μανούλες" είμαστε πολλές!

Giouli εμένα το άγχος είναι ψυχολογικό καθαρά μου φαινεται πολυ καλο σεναριο οτι περιμενω τριτο με φυσιολογική σύλληψη που φοβαμαι να πιστεψω οτι ολα καλά θα πάνε.

Γενναω στο Έλενα, Αθήνα.

SalomiSofia να χαιρεσαι τα διδυμακια σου, βλεπω στο τικερακι σου γραφεις το τυχερακι, είμαστε ιδια περίπτωση μετα απο εξωσωματική φυσιολογική σύλληψη? !!!συγχαρητήρια

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Καλησπέρα μανουλες είμαι καινούρια εδω αλλα σας διαβάζω πολύ καιρό τωρα...Διανύω τον 5 μήνα κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 6 είμαι πολύ αν χομενη απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου, αν κ δεν εχω κανενα πρόβλημα απλα ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κ φοβάμαι αρκετά πιστεύω εσείς να με καταλαβαινετε γτ όλοι αλλοι με λένε χαζή κ ο αντρας μου ώρες ώρες τσαντίζεται με αυτά που του λεω.....Ρε κορίτσια θα ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση ειχε καμια σας πόνους χαμηλά σαν τραβηγματα;;; Όταν παω να σηκωθώ απο το κρεβάτι η απο την καρέκλα ποναω λιγο βασικά οχι πονος σαν τρεβηγμα είναι φυσιολογικό αυτό;;; Ο γιατρός μου, μου έχει πει δεν ειναι τπτ ότι είναι φυσιολογικό αλλα εγω φοβάμαι συν οτι η κοιλίτσα μου δεν έχει μεγαλώσει παρα πολυ τελευταία φορά που είδαμε την μπουμπου μας ήταν 340γρ.Ελπιζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό...!!! :-)

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, κοριτσάκια και καλή μας βδομάδα!

Καλώς ορίσατε οι καινούριες μανούλες Μαρτίου! Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες! :D

Αυξομειώνεται, ρε κορίτσια, και σ' εσάς το μέγεθος της κοιλιάς; εμένα το πρωί ίσα που φαίνεται και το βράδυ είμαι σαν 7 μηνών :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα kiki εμένα η κοιλίτσα μου οταν ξαπλώνω ειναι πλακα λιγο χαμηλά έχω λίγο φουσκοματακι αλλα οταν σηκώνομαι είμαι σαν 3 μηνών κανένας δεν με κάνει για 5 μηνών....τι να πω δεν ξέρω ίσως παίζουν ρόλο κ τα κιλά??

Καλημέρα κορίτσια!Καλωσορίζω στην παρέα μας όλες τις νέες μανούλες Μαρτίου :) Να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσετε υγιή μωράκια στις αγκαλιές σας!

Κiki v ναι αυξομειώνεται και το μέγεθος της δικής μου κοιλιάς. Το πρωί έχω μια μικρή όμορφη κοιλίτσα και το βράδυ είμαι σαν να διανύω τον 7ο μήνα. Νομίζω σχετίζεται με τα υγρά που πίνουμε κατά τη διάρκεια της μέρας και με τις τροφές που καταναλώνουμε :) . Από την άλλη έχω την εντύπωση αν και είμαι πρωτομανούλα ότι από τώρα και στο εξής θα φουσκώνουμε με ταχύτατους ρυθμούς :)

BeKsp1.png smQAp1.png 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού - Περιμένω το....

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι - 2o παιδάκι μου!

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι - 3ο παιδάκι μου!

MELA88 - 09/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι - 1ο παιδάκι μου!

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι - 2ο παιδάκι μου!

my_Kelly - 14/03/2016 - Aττικό - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

mania1983 - 22/03/2016 - Mητέρα - αγοράκι -

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ? - 2ο παιδάκι μου!

nikolia26 - 24/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον) -

kanti - 30/03/2016 - - αγοράκι - 1ο παιδάκι μου!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Καλως ήρθατε καινούριες μανούλες to be στην παρέα μας!!!! Να μας γράψετε άλλη μια τα στοιχεία σας να τα βάλουμε στο πινακάκι αν θέλετε!!!

Την Παρασκευή πήγαμε στο γιατρό και είδαμε την μπουμπού είναι μια χαρά, 335 γρ και ζωηρούλα!!! Για β' επιπέδου κλείσαμε 12/11, θα είμαι 23 εβδομάδων +1 μέρας.... βλέπω όλες σχεδόν θα το κάνετε πιο νωρίς από εμένα.... τεσπα θα περιμένω, να είναι όλα καλά θέλω και ανυπομονώ να δω και φάτσα!!!

Η κοιλιά μου εμένα είναι καλή, ούτε μεγάλη ούτε μικρή, λίγο μικρότερη ίσως από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Από κιλά πήρα 3, + 1 τον τελευταιο μήνα... αλλά είχα χάσει δυο.... χα χα οπότε με συμφέρει να λέω ότι έχω πάρει 1!! Από τα κιλά που ήμουν προ εγκυμοσύνης!!! Πάντως σίγουρα έχει αυξομειώσεις!!! Το πρωί είναι πιο μικρή και το βράδυ ξαπλωμένη φαίνεται καθαρα που φτάνει η μήτρα!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγω κορίτσια είμαι 21 εβδομάδων ακριβός στης 4-11 θα κάνουμε την β επιπεδου στο μητέρα κ 7-3-2016 θα υποδεχτούμε την Μπεμπουλα μας στην Αθηνα στο Μητερα...!!!

ΠΕΝΟΥΛΑ27 - 07/03/2016 - Μητέρα - κοριτσάκι -

aggelikinikos - 16/03/2016 - Γιάννενα - αγοράκι & κοριτσάκι - Πρώτα παιδάκια μου!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ΠΕΝΟΥΛΑ27 - 07/03/2016 - Μητέρα - κοριτσάκι -

aggelikinikos - 16/03/2016 - Γιάννενα - αγοράκι & κοριτσάκι - Πρώτα παιδάκια μου!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλως ηρθατε ολες! πως μεγαλωσε το παρεακι μας!

Και εγω οταν ξυπνησω το πρωι ειμαι σαν 4-5 μηνων και το βραδυ μη σου πω και 8ο....

το θυμαμαι και απο την πρωτη εγκυμοσυνη αυτο παντως. Φουσκωνουμε με τα υγρα και τα φαγητα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...