Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Ωραία, αναμένω να δω τι θα  μου πει τη Τετάρτη. Μου είπαν ιδανικά κάθε 2 μέρες υπέρηχο και υπέθεσα ότι θα παίξει απαγορετυικό να φύγουμε. Μακάρι να πάνε όλα κατευχήν καλή μας αρχή!! 

• Ευχή 2

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια ρώτησα κ πιο πανο τραβηγματα έχει καμία σας;;Η μονο εγω τελικά;;; :-(

Πενη καλώς ήρθες κ με το καλο το κοριτσάκι σας . Ειναι πρωτη σου εγκυμοσυνη λογικό να έχεις τραβήγματα . Εδώ είχα εγω όλο το σκ που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη , με πονούσε μέση κ κοιλια πολυ .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Αχ giouli μου σ'ευχαριστω που απάντησες γτ φοβάμαι παρα πολυ..Ναι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη κ είμαι πολύ φοβιτσιαρα :-P .. .Με το καλο κ το δικο σας μπεμπακι...!!!

Ρε κορίτσια ρώτησα κ πιο πανο τραβηγματα έχει καμία σας;;Η μονο εγω τελικά;;; :-(

Πενουλα μην ανησυχεις και μην αγχώνεσαι. Αν δεν έχεις πετρώματα στη κοιλια, τις λεγόμενες συσπασεις τα απλά πονακια είναι φυσιολογικά. Εγώ εχω τραβηγματα πόνο στη μέση με επιασε πάλι το νεφρό μου και πόνο στα κόκαλα της λεκάνης και χαμηλά μπροστά και είναι δεύτερη εγκυμοσύνη, φαντάσου! Γενικώς πονάω παντού! Έχω και μια τεράστια κοιλια για το μήνα που ειμαι, σίγουρα φαίνομαι για 8 μηνων:D καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια.

vasoula σ'ευχαριστω για την απάντηση ελπίζω να περασουν αυτα σε όλες μας κ να ειναι ολα μια χαρά....Νιωθω ώρες ώρες πέτρα την κοιλιά μου αλλα νομίζω ότι είναι γτ εχω τυμπανισμο εχω μεγάλο θέμα με αυτό ταλεπωριεμαι αρκετό καιρό...!!

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού - Περιμένω το....

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι - 2o παιδάκι μου!

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

ΠΕΝΟΥΛΑ27 - 07/03/2016 - Μητέρα - κοριτσάκι - 1ο παιδάκι μου!

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι - 3ο παιδάκι μου!

MELA88 - 09/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι - 1ο παιδάκι μου!

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι - 2ο παιδάκι μου!

my_Kelly - 14/03/2016 - Aττικό - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

aggelikinikos - 16/03/2016 - Γιάννενα - αγοράκι & κοριτσάκι - Πρώτα παιδάκια μου!

mania1983 - 22/03/2016 - Mητέρα - αγοράκι -

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ? - 2ο παιδάκι μου!

nikolia26 - 24/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον) -

kanti - 30/03/2016 - - αγοράκι - 1ο παιδάκι μου!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα σας, τι κάνετε; Εμείς σήμερα στο γραφείο παρεούλα με την κόρη μου γιατί η γιορτή τελείωσε πολύυυυ νωρίς: 9,30!!! Έτσι εγώ δουλευω στον Η/Υ και εκείνης της τύπωσα φύλλα εργασίας σχετικά με την 28η Οκτωβρίου να απασχολέιται! Αυριο αργία, δεν θα έρθω γραφείο, θα σας πω τα χρόνια πολλά την Πέμπτη!!

Πενούλα κι εγώ έχω τραβήγματα, αρκετά συχνά μπορώ να πω. Ειδικά όταν σηκώνομαι απότομα από κρεβάτι ή καρέκλα κλπ..... δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό.....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρες!

Ρε γμτ, μόνο εγώ έμεινα που δεν ξέρω τι είναι το παιδί μου :mad:! Θα σκάσω :tongue:!

Την Παρασκευή πήγαμε στο γιατρό και είδαμε την μπουμπού είναι μια χαρά, 335 γρ και ζωηρούλα!!! Για β' επιπέδου κλείσαμε 12/11, θα είμαι 23 εβδομάδων +1 μέρας.... βλέπω όλες σχεδόν θα το κάνετε πιο νωρίς από εμένα....

Το πρωί είναι πιο μικρή και το βράδυ ξαπλωμένη φαίνεται καθαρα που φτάνει η μήτρα!

Ίδια μέρα θα κάνουμε β επιπέδου :) αλλά όντως πολύ νωρίτερα θα είναι για μένα, 21+1 θα είμαι.

Εγώ τη μήτρα τη διακρίνω καθαρά ξαπλωμένη το πρωί, την ώρα που ξυπνάω. Το βράδυ μάλλον μπερδεύεται με το καταπέτασμα που 'χω φάει κι έχω πιει όλη την ημέρα :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα σας, τι κάνετε; Εμείς σήμερα στο γραφείο παρεούλα με την κόρη μου γιατί η γιορτή τελείωσε πολύυυυ νωρίς: 9,30!!!

Filiopi, υπάρχουν και χειρότερα: εμένα τέλειωσε 9!!! Ευτυχώς είχε άδεια ο άντρας μου σήμερα και βολτάρουν μαζί. Πράσινη ζήλια μ' έχει φάει :mrgreen:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού - Περιμένω το....

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι - 2o παιδάκι μου!

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

ΠΕΝΟΥΛΑ27 - 07/03/2016 - Μητέρα - κοριτσάκι - 1ο παιδάκι μου!

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι - 3ο παιδάκι μου!

MELA88 - 09/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι - 1ο παιδάκι μου!

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι - 2ο παιδάκι μου!

my_Kelly - 14/03/2016 - Aττικό - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

aggelikinikos - 16/03/2016 - Γιάννενα - αγοράκι & κοριτσάκι - Πρώτα παιδάκια μου!

mania1983 - 22/03/2016 - Mητέρα - αγοράκι -

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ? - 2ο παιδάκι μου!

nikolia26 - 24/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον) -

kanti - 30/03/2016 - - αγοράκι - 1ο παιδάκι μου!

23-3-16 agoraki ELENA 3o paidaki

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!χρόνια πολλά!!!

kiki v κι εγω δεν ξέρω ακόμα τι είναι το μπούμπούκι μου!!!ελπ[ιζω να μάθω αύριο που θα πάω στο γιατρό μου.

Για το πινακάκι 30/03/2016-Αττικό νοσοκομείο-??-1ο παιδάκι.

Καλησπερα κοριτσια!!! Χρονια πολλα!!! Παρελαση δεν πηγαμε... Η μικρη ξυπνησε με πυρετο και πονοκεφαλο και χτυπαει 40ρια... Νωρις αρχισαμε μου φενετε και το εχω αγχος μη αρρωστησω και εγω... Αληθεια οταν γεννηθουν τα μικρα μας τι θα κανουμε με τα μεγαλυτερα και το σχολειο???

Καλησπέρα κοριτσάκια :)

Χρόνια πολλά!!!

Vangelie έχουμε την ίδια ΠΗΤ :)

Nikolia περαστικά στην μικρούλα σου. Όταν θα έρθει το μπεμπάκι, νομίζω θα πρέπει να είστε λιγάκι πιο προσεκτικές εσείς οι δευτερομανούλες. Ανάλογη κατάσταση πέρασε μια φίλη μου, η οποία είχε άρρωστο το μεγάλο της παιδάκι (4 ετών) με γαστρεντερίτιδα και παράλληλα ένα βρεφάκι 2 μηνών στο σπίτι. Έκανε συνέχεια απολύμανση και πρόσεχε έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους τα μικρά, αλλά να μην κολλήσει ούτε και η ίδια γιατί θήλαζε.

Σήμερα μπαίνω στην 19η βδομάδα και αναμένω ο μπεμπούλης μου να γίνει πιο δραστήριος, έτσι ώστε να νιώθω τις κινήσεις του πιο έντονα και συχνότερα :)

BeKsp1.png smQAp1.png 

Καλησπέρα κοριτσάκια :)

Χρόνια πολλά!!!

Vangelie έχουμε την ίδια ΠΗΤ :)

Nikolia περαστικά στην μικρούλα σου. Όταν θα έρθει το μπεμπάκι, νομίζω θα πρέπει να είστε λιγάκι πιο προσεκτικές εσείς οι δευτερομανούλες. Ανάλογη κατάσταση πέρασε μια φίλη μου, η οποία είχε άρρωστο το μεγάλο της παιδάκι (4 ετών) με γαστρεντερίτιδα και παράλληλα ένα βρεφάκι 2 μηνών στο σπίτι. Έκανε συνέχεια απολύμανση και πρόσεχε έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους τα μικρά, αλλά να μην κολλήσει ούτε και η ίδια γιατί θήλαζε.

Σήμερα μπαίνω στην 19η βδομάδα και αναμένω ο μπεμπούλης μου να γίνει πιο δραστήριος, έτσι ώστε να νιώθω τις κινήσεις του πιο έντονα και συχνότερα :)

Σε ευχαριστωωω !!! Θελει προσοχη αλλα και απο σχολειο δεν μπορω νς την σταματησω παει δημοτικο αλλα ναι θα πρεπει να προσεχουμε!!!

Καλησπέρα κορίτσια κ χρόνια πολλά....Προσέξτε με τα κρυοματα εγω ήμουν 4 μέρες χαλια σήμερα νιωθω λίγο καλύτερα.....Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ακόμα??? κολπικά υγρά έχετε???Εγω βασικά νομίζω γτ πιέζετε αρκετά η ουροδόχου κύστης μου γτ ειμαι λιγο χοντρουλα μου φεύγουν σταγονιτσες κ δεν το καταλαβαίνω....Αλλα ακούω κ μερικές που λέγανε οτι δεν ειχαν καταλάβει οτι ειχε σπάσει ο σάκος κ φοβάμαι :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...