Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Βασουλα μα δεις που θα ειναι ολα καλα, και το μωράκι δεν θα εχει κανένα θεμα. Οι πιθανότητες ειναι με το μέρος σου. Τις περισσότερες φορές κατι βρίσκουν και καταλήγει να ειναι αθώο.

Την εξέταση αυτή την ειχα κανει και εγω στον Αντώνη, μαζι με τη β επιπέδου, οπως θα κανω και τωρα. Ηθελα ναι ειμαι 1000/100 σίγουρη.

Καλα αποτελέσματα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!!

FilioPi καλησπερα!!! Ποσο ειναι ο μικρος? Αν ειναι πανω απο 2 μη του ξαναβαλεις πανα θα ειναι χειροτερα!!! Υπομονη φαση ειναι θα περασει!!!

Ο μικρός είναι 2 χρονών και εννια μηνών, έχω δοκιμάσει να τον ξυπνάω, αλλα δεν επιασε, επισης ειναι καιρος αυτη η κατασταση και με κουρασε! Μαντεψτε όμως! Εχτες το βράδυ βάλαμε πάνα! Ξύπνησε στεγνός!!! Δεν την είχε λερώσει!!!! Τι να πω..... θα δω πως θα παει, αν συνεχίσει να μην την βρέχει θα την βγάλω πάλι!

Κορίτσια μου Καλησπέρα! Είχα μια πολυ δύσκολη και κουραστική μέρα σήμερα. Πήγα έδωσα το αίμα το πρωί υπέγραψα και ενα σωρό χαρτιά.. Περιμένουμε τώρα. Έφυγα με χάλια ψυχολογία από το ιατρείο αλλά είπα να μη με πάρει από κάτω.. Πήγα στα μαγαζιά και αγόρασα ενα φορεματακι για τη μικρή μου κοντεύουν τα γενέθλια της και θα ξεχαστώ λιγάκι.. Σας ευχαριστω για τη θετική σας ενέργεια.. Ευτυχώς ακούγεται καλά πλέον ο μπεμπουλης μου και με παρηγορεί. Πάντως αργά τον άκουσα και εγώ στην 20η εβδομαδα περίπου..

Όλα θα πάνε καλά!!! Κάνουν μέρες να βγουν τα αποτελέσματα; Να εχεις θετικές σκέψεις, θα σας βοηθήσουν όλους!!! Κι ο μπέμπης στο λέει με τις κινήσεις του: Είμαι καλά μαμα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα κάναμε την β επιπεδου στο Μητέρα και δόξα τον θεό η μπεμπουλα είναι μια χαρα 516γρ κ ολα φυσιολογικά μου έφυγε ένα άγχος...Εχω ακομα πάρα πολλές αναγουλες κ λιγα τραβηγματα χαμηλά αλλα ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ....!!!!

VASOULA ολα καλά θα πανε αργούν πολύ να βγούν τα αποτελέσματα;;;;

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα κάναμε την β επιπεδου στο Μητέρα και δόξα τον θεό η μπεμπουλα είναι μια χαρα 516γρ κ ολα φυσιολογικά μου έφυγε ένα άγχος...Εχω ακομα πάρα πολλές αναγουλες κ λιγα τραβηγματα χαμηλά αλλα ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ....!!!!

Μπράβο Πενούλα !!! Είδες που αγχωνόσουν !!! Ειναι πρωτο παιδάκι λογικό ειναι να έχεις τραβήγματα , μην ανησυχείς .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Μπράβο μπράβο χαίρομαι που πήγαν ολα καλά! Αργούν πενουλα από την άλλη παρασκευή θα ξερω. Εμ κάνουν και τόσο ταξίδι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες :)

Πενουλα μπράβο κορίτσι μου.Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και όλα θα πάνε καλά. Τα τραβηγματάκια είναι φυσιολογικά όπως σου είπε και ο γιατρός σου, οπότε μην ανησυχείς.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Κορίτσια μου Καλησπέρα! Είχα μια πολυ δύσκολη και κουραστική μέρα σήμερα. Πήγα έδωσα το αίμα το πρωί υπέγραψα και ενα σωρό χαρτιά.. Περιμένουμε τώρα. Έφυγα με χάλια ψυχολογία από το ιατρείο αλλά είπα να μη με πάρει από κάτω.. Πήγα στα μαγαζιά και αγόρασα ενα φορεματακι για τη μικρή μου κοντεύουν τα γενέθλια της και θα ξεχαστώ λιγάκι.. Σας ευχαριστω για τη θετική σας ενέργεια.. Ευτυχώς ακούγεται καλά πλέον ο μπεμπουλης μου και με παρηγορεί. Πάντως αργά τον άκουσα και εγώ στην 20η εβδομαδα περίπου..

Vasoula καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Να σκέφτεσαι θετικά. Ελπίζω σύντομα να λάβεις τα ευχάριστα αποτελέσματα, έτσι ώστε να ησυχάσεις και να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου :)

BeKsp1.png smQAp1.png 

Μπράβο μπράβο χαίρομαι που πήγαν ολα καλά! Αργούν πενουλα από την άλλη παρασκευή θα ξερω. Εμ κάνουν και τόσο ταξίδι!

Βασουλα καλα αποτελεσματα! Που θα ειναι σιγουρα...

Την δευτερα καναμε β επιπεδου,ολα καλα...400γρ το καθενα ειναι...

Φιλακια στις κοιλιτσες!!!!

Καλημέρα. Ευχαριστω όλες σας για την συμπαράσταση και την εμψύχωση:Dήδη νιώθω καλύτερα. Ευχομαι καλά Β επίπεδα σε όλες.. Κορίτσια κάνατε καμπύλη ζαχαρου? Μου την έβαλε αυτό το μήνα και είναι το χειρότερο μου! Εν τω μεταξύ μου έβαλε την μεγάλη καμπύλη με τα 75 γραμμάρια. Πρέπει να την κανουμε.. Ουφ

Καλημερα!

Σημερα γενναει η γυναικα του αδερφου του αντρα μου ενα κοριτσακι και ειμαι εγκλωβισμενη στη δουλειααα! Το απογευμα θα παω να τους δω στο ιασω!τι ωραια ενα νεο μωρακι ερχεται στο κοσμο!

Εγω καμπυλη ζαχαρου ειχα κανει στον εβδομο, και απο οτι θυμαμαι τη μεγαλη. ναι, δεν ειναι ιδιαιτερα ευχαριστη διαδικασια...

εχω εχω τη τριτη β επιπεδου, αντε να φτασουμε εκει να ειναι ολα καλα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιόλουστη καλημέρα κι από μένα!

Ζαχαρούλα, με το καλό να έρθει το ανηψάκι!

Καμπύλη κι εγώ στην κόρη μου τη "μεγάλη" είχα κάνει στον 6ο. Στη βιοιατρική που την είχα κάνει μου είχαν βάλει πεταλούδα για να μη με τρυπάνε κάθε φορά. Κουραστική και βαρετή διαδικασία τη θυμάμαι, παρόλο που είχα πάρει βιβλίο μαζί μου. Ιντερνετ στο κινητό δεν έπαιζε τότε :tongue:.

Μια βδομάδα μέχρι τη β επιπέδου! Μετράω αντίστροφα! Θα είναι κι ο μπαμπάς μας μαζί αυτή τη φορά :P! Πρώτη φορά θα το δει αυτό το βλαστάρι μας! Στο Έλενα στα πρωινά απαγορεύονται οι συνοδοί στους υπερήχους. Όπου συνοδοί = ΚΑΙ οι μπαμπάδες :confused:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια!!! Ζαχαρουλα να σας ζησει το μωρακι!!! Κοριτσια αυριο βραδυ εχω και εγω το β επιπεδου!!! Εχω λιγο αγχος αλλα θα ειναι και ο συζηγος μαζι!!! Επεισεις πρωτη φορα γιατι τα πρωινα δεν γινοταν!!! Εξαιτασεις νομιζω θα μου γραψει τον αλλο μηνα οποτε τοτε λογικα θα κανω και την καμπυλη!!! Στην κορη μου την γλυτωσα και δεν την εκανα!!! Αυτο με την πεταλουδαου φανηκε εξυπνο!!! Θα τους το ζητησω και εγω!!!

Καλημέρα. Ευχαριστω όλες σας για την συμπαράσταση και την εμψύχωση:Dήδη νιώθω καλύτερα. Ευχομαι καλά Β επίπεδα σε όλες.. Κορίτσια κάνατε καμπύλη ζαχαρου? Μου την έβαλε αυτό το μήνα και είναι το χειρότερο μου! Εν τω μεταξύ μου έβαλε την μεγάλη καμπύλη με τα 75 γραμμάρια. Πρέπει να την κανουμε.. Ουφ

Πωπω Βασουλα...οντως...θυμαμαι..κι εγω οταν την εκανα...κραταγα την μυτη μου...και με το ζωρι επινα το ζαχαρονερο...ενιωθα πως θα τα βγαλω ολα...μπλιαχχχχ... και μου αρεσει και η ζαχαρη φαντασου..

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Καλημέρα, τι κάνετε; Σημερα εγώ ρεπό και κάθομαι σπίτι χαλαρά χαλαρά γιατί είχα "τεντωθεί" της τελευταιές μέρες και με έπιασε φοβερό άγχος!!!

Με το καλό όσες έχετε β' επιπέδου, να δείτε γερά γερά μωρούλια!!! Εμείς αναμένουμε για την επόμενη Πέμπτη!!!

Καμπύλη ζαχάρου: απαίσια εμπειρία!!! Τις έκανα στην Βιοιατρική και τις δύο φορές, ευτυχώς την μικρή (0 και 60 νομίζω), και η πρώτη μου φάνηκε χάλια, δεν μπορούσα με τίποτα να το πιω.... με κατσάδιασε και η αιμολήπτρια ότι πρέπει να το πιω όλο μαζί για να είναι σωστές οι μετρήσεις!!! Απάισια! Στην δεύτερη ήμουν πιο προετοιμασμένη και έκλεισα την μύτη μου και το ήπια μονορούφι!!! Μια ψυχή που ναι να βγει!!! Λέω να πω του γιατρου΄όμως να μην την κάνω τώρα γιατί το στομάχι μου δεν είναι και πολύ καλά... ε αφού ήταν καλά τα αποτελέσματα και στις άλλες δύο.... μήπως την σκαπουλάρω; Χα χα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα, τι κάνετε; Σημερα εγώ ρεπό και κάθομαι σπίτι χαλαρά χαλαρά γιατί είχα "τεντωθεί" της τελευταιές μέρες και με έπιασε φοβερό άγχος!!!

Με το καλό όσες έχετε β' επιπέδου, να δείτε γερά γερά μωρούλια!!! Εμείς αναμένουμε για την επόμενη Πέμπτη!!!

Καμπύλη ζαχάρου: απαίσια εμπειρία!!! Τις έκανα στην Βιοιατρική και τις δύο φορές, ευτυχώς την μικρή (0 και 60 νομίζω), και η πρώτη μου φάνηκε χάλια, δεν μπορούσα με τίποτα να το πιω.... με κατσάδιασε και η αιμολήπτρια ότι πρέπει να το πιω όλο μαζί για να είναι σωστές οι μετρήσεις!!! Απάισια! Στην δεύτερη ήμουν πιο προετοιμασμένη και έκλεισα την μύτη μου και το ήπια μονορούφι!!! Μια ψυχή που ναι να βγει!!! Λέω να πω του γιατρου΄όμως να μην την κάνω τώρα γιατί το στομάχι μου δεν είναι και πολύ καλά... ε αφού ήταν καλά τα αποτελέσματα και στις άλλες δύο.... μήπως την σκαπουλάρω; Χα χα!!!!

Καλημέρα FilioPi !Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Εδώ στα εξωτερικά ο καιρός είναι μουντός, αλλά δεν πτοούμαστε. Καλή επιτυχία σε όλες σε ότι αφορά τον υπέρηχο Β' επιπεδου. Εγώ σε 2 βδομάδες έχω ραντεβού. Από αυτή τη βδομάδα ακούμε Mozart και κλοτσάμε :)

FilioPi η περιγραφή σου με προϊδέασε αρνητικά. Ελπίζω να την γλιτώσω ή να έχουν εδώ κάποιο άλλο σύστημα να μετρούν την καμπύλη ζαχάρου. Μακάρι κι εσύ να μην χρειαστεί να την κάνεις. Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής παίρνω μόνο φυλλικό οξύ και θυροξίνη γιατί ενώ δεν έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου (οι τιμές είναι μέσα στα όρια), ο γιατρός μου θέλει να είναι η τιμή στα κατώτερα χαμηλά επίπεδα καθότι αυτό βοηθά στην καλύτερη ανάπτυξη του εμβρύου, όπως μου είπε. Έχω διαβάσει τα χειρότερα και για το ασβέστιο, παίρνει καμία; Εγώ τρώω σε καθημερινή βάση γαλακτοκομικά για να το αποφύγω χιχιχιχιχιχι.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...