Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • πρίν από 10 λεπτά , Vxatz είπε:

   @Kiddoσε ευχαριστω για την απάντηση σου. Έχω πάει στην γνωστή αιματολόγο έχω την μετάλλαξη Leiden αλλά δεν σχετίζεται με αποβολές, παρόλα αυτά έπαιρνα αντιπηπτικη αγωγή και κορτιζόνη για καταστολή αν κ δεν βρέθηκε αυτοάνοσο. Έχω θυρεοειδέκτομη όποτε παίρνω καθημερινά t4 και με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος χρονια. Όλες οι κυήσεις ήταν αυτόματη αποβολη, σε καμία δεν ειχα αιμορραγία. Όσον αφορά το σπερμα επέμενα παρά πολυ να το ελέγξουμε πριν την γονιμοποίηση αλλά ο γιατρός και οι εμβρυολογοι επέμεναν ότι είναι πολυ καλό διοτι γονιμοποιουσε σχεδόν όλα τα ωάρια που έγιναν βλαστοκυστες άριστες. Ο σύζυγος 33 ετών.  Για να καταλάβεις από τα 12 ωάρια της δότριας τα 9 ήταν ώριμα και τα 7 έγιναν βλαστοκυστες. Όπως κ να έχει δυστυχως δεν μπορώ να κάνω κάτι όσον αφορά το σπερμα γιατί έχω έμβρυα στην κατάψυξη. Έκανα απόξεση την προηγούμενη εβδομάδα κ το στείλαμε για έλεγχο για να έχουμε μια απάντηση. Έχω κάνει υστεροσκοπηση και ήταν καθαρή.
   Ο γιατρος μου δεν πιστεύει στο μικρωβιωμα της μήτρας θεωρεί πως είναι σε ερευνητικό στάδιο και δεν το προτείνει , θεωρει πεταμένα λεφτά και χάσιμο χρόνου. 
   Εννοειτε πως δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις του και δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Όταν μια κατάσταση επαναλαμβάνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 
    

   Όταν λες αυτόματη αποβολή;; Σταματούσαν οι καρδούλες τους; Αν είναι έτσι τότε συνήθως είναι στο έμβρυο..

   Γνωστή αιματολογο;; Της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;! Γιατί εμένα "λάθος" βγάλανε δύο διαφορετικοί γιατροί την γνωστή αιματολογο της Αθήνας, το χειρότερο είναι ότι τη ξέρουν προσωπικά και οι ίδιες οι γιατροί που πήγα και απορούσαν πως της "ξέφυγε"! Προσωπικά έχασα την εμπιστοσύνη μου και επειδή μου έδωσε οδηγίες ανάλογες δεν πήρα ούτε τη κορτιζόνη ούτε το salospir τότε που μου έδινε ο εξωσωματικος(όχι ότι θα με κάλυπταν αλλά έστω αυτό..!).. εγώ πλέον δεν πάω πουθενά χωρίς δεύτερη γνώμη και ας είναι 50-60€ πχ πεταμένα λεφτά.. παρεπιπτόντως αν υπάρχει αυτοάνοσο (όπως στη περίπτωση μου) η κορτιζόνη που δίνουν στην εξωσωματική δεν αρκεί πχ..! Τα φάρμακα που δίνουν στην εξωσωματική μπορεί να καλύπτουν ως ένα βαθμό αλλά αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει ανάλογη τροποποίηση του πρωτοκόλλου με εξατομικευμένη αγωγή με βάση τις ανάγκες του οργανισμού για να μπορέσει να στηρίξει μια κύηση! 

   Το ότι έχετε έτοιμες βλαστοκυστες είναι καλό και έχεις δίκιο σε αυτή τη φάση δώρον αδωρον να ελέγξετε το σπέρμα.. αυτά βέβαια τα ελέγχουμε εξαρχής!! Εννοείτε κλασικά δεν δίνουν καμία σημασία και ευθύνη στο σπέρμα και στον άντρα αλλά το ότι είναι 33 δεν μου λέει απολύτως τίποτα!! Το οξειδωτικό στρες, ο κατακερματισμός, τα μικρόβια κτλ επηρεάζουν είτε είσαι 23 είτε 63!! Φυσικά όσο μεγαλώνει ο άντρας φθίνει και η γονιμότητα του όπως ακριβώς και στη γυναίκα αλλά αυτά που σου αναφέρω σχετίζονται με το τρόπο ζωής, τη διατροφή τις συνθήκες εργασίας και τόσα τόσα ακόμα!! Πχ ο υψηλός κατακερματισμός κατηγορείται για αποβολές..! Όταν λοιπόν φεύγει από τη μέση ο παράγοντας "ποιότητα" ωαρίων όλα τα υπόλοιπα πρέπει να ξεψαχνιζονται!! Πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια κοστίζει 5.000 πάνω κάτω..!! Δεν ευθυνεστε εσείς φυσικά πουθενά σε αυτό.. όπως και όλα τα ζευγάρια που προχωρούν σε εξωσωματική με δωρεά ή χωρίς, εμπιστεύονται τους γιατρούς να τους κατευθύνουν ανάλογα.. δυστυχώς δύσκολα βλέπουμε να συμβαίνει αυτό..

   Καταλαβαίνω ότι έχεις συγκεκριμένη ενδοκρινολόγο που εμπιστεύεσαι λόγο του θυρεοειδή αλλά χρειαζόμαστε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής που να έχει εξειδίκευση στις ορμόνες αυτές.. δεν γνωρίζω τη γιατρό σου ούτε αμφισβητώ τις γνώσεις της επί του θέματος, απλά να το ψάξεις για να είσαι σίγουρη... Κυρίως το ζάχαρο κατηγορείται για αποβολές οπότε εκεί θα εστιαζα και στις βιταμίνες, αν είναι καλυμμένος ο οργανισμός σου όπως βιταμίνη D, B12, φολικό κτλ κτλ..

   Τέλος εγώ θα έκανα ένα ακόμα ραντεβού με έναν δεύτερο εξωσωματικο ίσα για να πάρω μια δεύτερη γνώμη ως προς το τρόπο προσέγγισης και τι θα είχε να προτείνει από εξετάσεις κτλ.. άσχετα με το αν θα προχωρούσα με τον γιατρό που ήδη έχω ή όχι.. απλά για να δω τι άλλο μπορεί να ακούσω..

   Ελπίζω να βοήθησα λίγο..

Δαιμόνιοι Αριθμοί


Recommended Posts

για να περάσουμε την ώρα μας......

έχουμε τους παρακάτω αριθμούς:

1,2,3,4,5,6,7,8 και 9.

μπορείτε να βάλετε ανάμεσά τους τα ελάχιστα μαθηματικά σύμβολα

ώστε να πάρετε σαν αποτέλεσμα το 100?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

 • Απαντήσεις 48
 • Πρώτη δημ/ση
 • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τ= τούβλο

Τ/2= μισό τούβλο

Τ = 1 + Τ/2

Τ - Τ/2 = 1

2Τ/2 -Τ/2 = 1

Τ/2 = 1

Αφού το μισό τούβλο ζυγίζει ένα κιλό τα 2 τούβλα (δηλαδή 4 μισά) θα ζυγίζουν 4 κιλά.

Το βρήκα;;;

Και τώρα μια σπαζοκεφαλιά από μένα:

Μια γάτα έπεσε σʼ ένα πηγάδι βάθους 10 μέτρων. Δυσκολεύτηκε πολύ για να βγει. Κάθε μέρα ανέβαινε 3 μέτρα, αλλά το βράδυ γλιστρούσε πίσω 2 μέτρα. Σε πόσες μέρες βγήκε η γάτα από το πηγάδι;


Όλα είναι δρόμος....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αντε αλλο ενα:

Έχουμε ένα χαλασμένο ρολόι το οποίο χάνει 24 λεπτά κάθε ώρα. Το ρυθμίσαμε στις 12:00 το μεσημέρι να δείχνει τη σωστή ώρα και τώρα δείχνει 3:00. Σταμάτησε όμως να λειτουργεί εδώ και μία ώρα. Τι ώρα είναι τώρα;


Hceyp3.png u8TUp3.png
Link to comment
Share on other sites

λοιπόν κορίτσια ήρθε ο αινσταιν...

anna+ η γάτα έκανε 10 ολόκληρες μέρες να βγεί...

vereniki αν το υπολόγισα σωστά το χαλασμένο ρολόι πρεπει να δείχνει 1.12

το βρηκα???????????:)

εγώ κορίτσια δεν ξέρω κανένα δυστιχώς:-(


Seasonal.gifSeasonal.gifSeasonal.gifSeasonal.gif

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!

Link to comment
Share on other sites

H γάτα κατάφερε να βγει την 8η ημέρα.

Λοιπόν στο γρίφο με το ρολόι νομίζω πως η απάντηση είναι 6 το απόγευμα.

Σκέψη:

Για κάθε μια πραγματική ώρα των 60 λεπτών το ρολόι δείχνει πως έχουν περάσει 36 λεπτά (60-24).

Αφού τώρα το ρολόι δείχνει 3 έχουν περάσει 180 (3Χ60) λεπτά από τις 12.

Τα 36 λεπτά αντιστοιχούν σε μια ώρα

Τα 180 σε πόσες ώρες αντιστοιχούν;

180:36= 5 ώρες

Άρα τη στιγμή που το ρολόι έδειχνε 3 η πραγματική ώρα θα ήταν 5

και δεδομένου ότι είχε σταματήσει εδώ και μια ώρα η πραματική ώρα θα ήταν 6.

:?:

Ένας αγρότης έχει μια νταμιτζάνα κρασί και θέλει να δώσει σε φίλο του 1 λίτρο. Πώς μπορεί να το μετρήσει, χωρίς καθόλου απ’ το κρασί να πάει χαμένο, αν διαθέτει μόνο ένα δοχείο των 5 λίτρων και ένα των 3 λίτρων;


Όλα είναι δρόμος....

Link to comment
Share on other sites

Για το κρασι:

Βγαζει 3 λιτρα από την νταμιτζανα με το ενα δοχειο και το χυνει στο δευτερο. Ξαναβγαζει αλλα 3 λιτρα και βαζει τα δυο στο δοχειο των 5 λιτρων, αρα θα γεμισει (2+3=5). Οποτε θα εχει μεινει 1 λιτρο στο πρωτο δοχειο.

Τι σημαινει ομως χωρις να παει το κρασι χαμενο??Ετσι οπως το ειπα θα μεινουν 5 λιτρα στο δευτερο δοχειο. Αν τα πιει θα πανε χαμενα?????:D:D


Hceyp3.png u8TUp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


πωπω τι βλήμα χριστέ μου που είμαι??? καλά για το ρολόι έτσι όπως το έκανα σιγά μην ήταν σωστό,αλλά αυτη η ψορόγατα με μπέρδεψε...τέλος πάντων θα βρώ κανένα άλλο παιχνίδι γιατί εδώ όλο βλακείες θα πετάω:confused:


Seasonal.gifSeasonal.gifSeasonal.gifSeasonal.gif

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!

Link to comment
Share on other sites

:lol: Σωστά αν το πιει δε θα πάει χαμένο!!! Αν του χυθεί όμως θα πάει χαμένο και χυμένο ;)

Πάμε για ένα ακόμη;

Ένα νούφαρο, που διπλασιάζεται σε μέγεθος κάθε μέρα, καλύπτει την επιφάνεια μιας λίμνης σ' ένα μήνα (30 ημέρες). Σε πόσες μέρες θα κάλυπταν την επιφάνεια της λίμνης δύο τέτοια νούφαρα;


Όλα είναι δρόμος....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...