Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τώρα βέβαια, αν καταφέρουμε και είμαστε καλά, λέω μετά τις γιορτές να την κοπανήσουμε κανένα σ/κ γιατί δεν την παλεύουμε άλλο...

Μια απ' τα ίδια. Καλά να 'μαστε, καλά να 'ναι το μωρό, θα τον παρκάρω κι εγώ για ένα σ/κ τον Γενάρη! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πολυ καλα θα κανετε κοριτσια,δε φανταζεστε ποσο πιο ωραια θα νιωθετε οταν γυρισετε απο ενα διημερο τα δυο σας.

Κουκλες καλο μεσημερι και καλη ορεξη,παω να στρωσω τραπεζι σιγα σιγα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Και πολυ καλα θα κανετε κοριτσια,δε φανταζεστε ποσο πιο ωραια θα νιωθετε οταν γυρισετε απο ενα διημερο τα δυο σας.

Κουκλες καλο μεσημερι και καλη ορεξη,παω να στρωσω τραπεζι σιγα σιγα.

Καλό μεσημέρι μανου!!!

Καλή όρεξη! Τι καλό ετοίμασες;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Aχ κι εγώ πεινάω! Θέλω να καθαρίσω και το μπάνιο, να μπανιαριστώ και ΜΕΤΑ να φάω με την ησυχία μου.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Θέλω να δουλεύω και να πάρω καθαρίστριαααααααααα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μια απ' τα ίδια. Καλά να 'μαστε, καλά να 'ναι το μωρό, θα τον παρκάρω κι εγώ για ένα σ/κ τον Γενάρη! :rolleyes:

Αχ, ακριβώς τα ίδια σκεφτομαι κι εγώ, αρκει να είναι καλά η μικρά!

Και λέμε να πάμε κατά Βόλο μεριά.

Εσείς για που λέτε;

4Suap3.png

Aχ κι εγώ πεινάω! Θέλω να καθαρίσω και το μπάνιο, να μπανιαριστώ και ΜΕΤΑ να φάω με την ησυχία μου.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Θέλω να δουλεύω και να πάρω καθαρίστριαααααααααα! ;)

Σου το εύχομαι!!!!

Τι ώρα έρχεται ο μικρός που κάνεις τέτοια σχέδια;

Αληθεια, με τις εγρασίες και τα σεμινάρια τελείωσες;

4Suap3.png

Αχ, ακριβώς τα ίδια σκεφτομαι κι εγώ, αρκει να είναι καλά η μικρά!

Και λέμε να πάμε κατά Βόλο μεριά.

Εσείς για που λέτε;

Για εξωτερικό. :mrgreen:

Σου το εύχομαι!!!!

Τι ώρα έρχεται ο μικρός που κάνεις τέτοια σχέδια;

Αληθεια, με τις εγρασίες και τα σεμινάρια τελείωσες;

Έχω 4 εργασίες ακόμα. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hellooooo.Τι κανετε ομορφες;Καλα τι ψοφοκρυο ηταν αυτο το πρωι;;;;;

-3 εδειχνε το θερμομετρο.Τελικα δεν πηγαμε για ψωνια χθες γιατι ειχε πολυ κρυο και δεν ηθελα να βγαλω τη μικρη.Θα τα κανουμε το Σ/Κ.

Οσο για το τι μαγειρεψα χθες,με μικρη καθυστερηση η απαντηση,μακαροναδα με κοτοπουλο κοκκινιστο,μιαμ μιαμ μιαμ....

Τι κανουν τα ζουζουνια σας;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Hellooooo.Τι κανετε ομορφες;Καλα τι ψοφοκρυο ηταν αυτο το πρωι;;;;;

-3 εδειχνε το θερμομετρο.Τελικα δεν πηγαμε για ψωνια χθες γιατι ειχε πολυ κρυο και δεν ηθελα να βγαλω τη μικρη.Θα τα κανουμε το Σ/Κ.

Οσο για το τι μαγειρεψα χθες,με μικρη καθυστερηση η απαντηση,μακαροναδα με κοτοπουλο κοκκινιστο,μιαμ μιαμ μιαμ....

Τι κανουν τα ζουζουνια σας;

Γεια σου μανου!!

Αμα σου πω ότι δεν έχω κάνει ποτε κοκκινιστό κοτοπουλο;

Το κοκκινιστό το έχω συνδυάσει με μοσχαράκι και το κάνω πάντα έτσι! Α, μου 'δωσες ιδέα!!!

Η μικρή ξανά με βήχα, τι πρωτότυπο!!!!

Πάλι κλεισμένους μέσα μας βλέπω...γμτ!!!

Καλό σ/κ να έχετε κορίτσια!!

4Suap3.png

Κορίτσια δεν σας πρόλαβα

Ετρεχα με τον απόλυτο στην ντόκτορ! Είμαστε 7130 παρακαλώ και 62,5 εκατοστά!!! 500 γραμμάρια παραπάνω ο χοντρούλης μου...καλός είναι μας είπε...αλλά ρε ΓΜΤ αρχίσαμε πάλι τις εισπνοές! Πάάάλι τα ίδια! Αυτά...

άν δεν σας ξαναποστάρω Καλό ΣΒΚ!Φιλάκια στα πωπουδάκια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τι μου κάνετε;καλημέρα σας εμείς τρώμε τώρα...όλα καλά;έβαψα σοκολάτι tο μαλλί ξέφυγα από tο κόκκινο για λίγο κουρεύτημα έκανα έντονο φιλαρισμα. ας είναι καλά ο αδερφός μου δώρο για τη γιορτή μου. Χιχι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι μου κάνετε;καλημέρα σας εμείς τρώμε τώρα...όλα καλά;έβαψα σοκολάτι tο μαλλί ξέφυγα από tο κόκκινο για λίγο κουρεύτημα έκανα έντονο φιλαρισμα. ας είναι καλά ο αδερφός μου δώρο για τη γιορτή μου. Χιχι

Καλημέρα....κισακι ανανεωθηκες.....είδες τελικά τι κάνει μια αλλαγή στο μαλλί????πως είστε???τι κάνει η μικρή????ο θηλασμος πως παει???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

δεν θα λεω γτ δεν μπαινω παλι.οκ δεν μπαινω,λιγο ο χρονος λιγο η βαρεμαρα μου γι αυτο ομως σας σκεφτομαι να το ξερετε!!μεγια το μαλλι μπρε!ποτε θα τα πουμε απο κοντα?πηρα παιχνιδακι της μικρης σου ειναι κατω απο το δεντρο μας!!μηπως να ρθετε καμια βολτουλα απο βδομαδα που θα ανεβει η θερμοκρασια?ημαστε καλα δοξα τον θεο,αλλα δεν τον φερνω και σε επαφη με αλλα παιδια ετσι κι αλλιως,μονο και μονο για να αποφυγουμε διαφορα.μηπως να ρθω εγω?μηπως να μου στελνες το τηλ. γτ εχασα το δικο μου και πηρα προχτες καινουργιο?αχαχαχαχααα!!αντε να βρεθουμεεεε.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...