Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες.

Είμαι 30 χρονών και νέα μανούλα. Είπα να σας κάνω κι εγώ παρέα, γιατί βλέπω οτι το κατέχετε το θέμα(βλέπω οτι κάποιες από εσάς εχουν και2 και3 παιδάκια) και είπα μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμμια συμβουλή, γιατί ειλικρινά τα έχω παίξει από την κούραση....έχω γεννήσει στις 17/08, σε λίγο σαραντίζουμε, αλλά τι να πω; Το παιδάκι είναι τόσο ήσυχο, αλλά λόγω των ωραρίων είμαι κομμάτια. Με τον άνδρα μου είμαστε πολύ αγαπημένοι και από μικροί μαζί, αλλά οι καβγάδες που έχουμε ρίξει αυτές τις μέρες από την κούραση;;;;; Ο μπομπιράκος μας είναι το 1ο παιδάκι μας και μάλλον γι' αυτό ε;

Και έχω 1 απορία...Εσείς που έχετε πάνω από 1 παιδάκι, πώς τα βγάζετε πέρα; Και να σας πω την αλήθεια έρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια και απορώ με τους γονείς μου, που ήταν και μόνοι τους οι ανθρωποι, χωρίς βοήθεια;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maestria πού είσαι απόψε; Πες μου ότι είσαι στο γήπεδο!!! Μέχρι Πυλαία ακούγονται οι ιαχές!!!!

Αχ, δεν βρήκα εισιτήριο, αλλιώς δεν το 'χανα!!!!!

Βγήκα στο μπαλκόνι μετά και χαιρετούσα τον κόσμο που έφευγε, τους μηχανόβιους που κορνάριζαν, κλπ!!! :tongue:

Αρειανάραααααααααααααααααααααααααααααααααα!

353px-ArisFC-Crest.svg.png

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

2717981os6j98nn18.gif

Καλημερα,κερναω καφεδακι!!!!!!!!

Μαεστρια συγχαρητηρια στην ομαδα σου,καλα ε μεχρι Τουμπα ακουγοσασταν.

Ελενιτσα μου δε χρειαζεται να το ψαξεις,αφου στο εχω ξαναπει το μονο που εχεις να κανεις,ειναι να παρεις το πρωτο αεροπλανο για Σαλονικα,κι εμεις εδω οι φιλες σου θα σε περιμενουμε με αγαπη για group therapy :tongue:

Pastakia καταρχην να σου ζησει το αγγελουδι σου,γερο και καλοτυχο να ειναι στη ζωη του και καλο σαραντισμο.Οσο για την κουραση ειναι φυσιολογικο να νιωθεις ετσι,δεν εχεις καμια βοηθεια,απο μαμα π.χ.;

Και οι προστριβες με το συζυγο μες το προγραμμα ειναι και αυτες,μην ξεχνας οτι εγινε μια μεγαλη αλλαγη στη ζωη σας.Ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο που θα βρειτε τους ρυθμους σας και θα παρεις τον αερα με το μπεμπε,θα ειστε μια χαρα με τον καλο σου,οπως πρωτα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα-κ χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις, να εισαι παντα ευτυχισμενη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να καμαρωσεις τα παιδακια σου οπως ονειρευεσαι!!!

Στειλε καμια καινουρια φωτο με τα ζουζουνια σου! Ο μαλλιας τι κανει? Εμεις τον δικο μας τον κουρεψαμε λιγο, πολυ λιγο μη φανταστεις, ακομα μαλλιας ειναι κι αυτος!!! Αλλα μου αρεσουν πολυ τα μπουκλακια του και δε θελω να του τα κοψω! Θα σου στειλω φωτο να τον δεις!

παστακια μου να σου ζησει το αγγελουδι σου! Eνα εχω να σου πω: YΠΟΜΟΝΗ. Ολα αυτα που λες για τους καβγαδες ειναι απολυτως φυσιολογικα και τα περνανε το...99% των ζευγαριων που αποκτουν για πρωτη φορα μωρακι καθως οι αλλαγες, η κουραση και οι ευθυνες ειναι τεραστιες και τα νευρα πολλα! Θα περασουν ολα ομως με τον καιρο, θα βρειτε ξανα τους ρυθμους σας, θα δεις.

Διαφημίσεις

Καλημερα,κερναω καφεδακι!!!!!!!!

Μαεστρια συγχαρητηρια στην ομαδα σου,καλα ε μεχρι Τουμπα ακουγοσασταν.

Χεχε!

Εμ, δε γίνονται συχνά τέτοια θαύματα! :tongue:

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερ ακουκλες!χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!ελενιτσα χρονια πολλα ρε συ!!!!!!οτι επιθυμεις !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κόρες σήμερα έχω γενέθλια! Έκλεισα και επίσημα τα 35 αλλά μόνο στα χαρτιά! Σωματικά νιώθω 100 χρονών, θέλω να κοιμηθώ για κανά εξάμηνο και πνευματικά νιώθω 10 χρονών! Να το ψάξω λέτε?

Koπελιά έστω και καθυστερημένα ...

happy-birthday.jpg

Κι εύχομαι να 'σαι πολύχρονη & πολύχρωμη!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα, κορίτσια.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είσαστε καλά.....Το ξέρω οτι θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας με το boy μου, απλά στεναχωριέμαι ρε γμτ! Γιατί με βοηθάει πολύ γενικά με το μωρό και παράλληλα δουλεύει(ε΄γω κάθομαι με άδεια) και τον βλέπω οτι τον στεναχωρώ..ίσως έχω κουραστεί πολύ και γκρινιάζω πολύ περισσότερο απ'ό,τι συνήθως.....και ομολογουμένως τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει....

μακάρι να στρώσουν τα πράγματα κορίτσια, γιατί δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όπως είμαι....τον έχω παρατήσει..κάνω μπάνιο,φτιάχνω τα μαλλιά μου, τα νύχια μου όποτε προλαβαίνω και είμαι συνέχεια κουρασμένη για να τα προσέξω αυτά, ενώ πριν ήμουν πολύ κοκέτα!!!!

Ελπίζω να περάσει όλη αυτή η φάση.....;););)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα, κορίτσια.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είσαστε καλά.....Το ξέρω οτι θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας με το boy μου, απλά στεναχωριέμαι ρε γμτ! Γιατί με βοηθάει πολύ γενικά με το μωρό και παράλληλα δουλεύει(ε΄γω κάθομαι με άδεια) και τον βλέπω οτι τον στεναχωρώ..ίσως έχω κουραστεί πολύ και γκρινιάζω πολύ περισσότερο απ'ό,τι συνήθως.....και ομολογουμένως τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει....

μακάρι να στρώσουν τα πράγματα κορίτσια, γιατί δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όπως είμαι....τον έχω παρατήσει..κάνω μπάνιο,φτιάχνω τα μαλλιά μου, τα νύχια μου όποτε προλαβαίνω και είμαι συνέχεια κουρασμένη για να τα προσέξω αυτά, ενώ πριν ήμουν πολύ κοκέτα!!!!

Ελπίζω να περάσει όλη αυτή η φάση.....;););)

Θα περασουν ολα μην ανησυχεις! Ειναι και θεμα ορμονων. Σιγα σιγα θα ηρεμησεις και θα ξαναβρεις τον παλιο καλο εαυτο σου και θα ξανανιωσεις εκτος απο μανουλα και παλι γυναικα! :D

Διαφημίσεις

Μακάρι jelena μου, μακάρι......

Ευτυχώς δεν πήρα κι αρκετά΄κιλά στην εγκυμοσύνη, μόνο 8 και τώρα μου έχουν μείνει 3 για να χάσω, αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....και αισθάνομαι κι ενοχές οτι αφού σκέφτομαι αυτά, μήπως δεν είμαι καλή μαμά, γιατί νιαουρίζω και κοιτάω και τον εαυτό μου, το πως ήμουν πριν και πως είμαι τώρα; είναι φυσιολογικό αυτό; μήπως είναι και το μέσα που έχω κλειστεί για 40 μέρες; δεν ξέρω....:confused:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μακάρι jelena μου, μακάρι......

Ευτυχώς δεν πήρα κι αρκετά΄κιλά στην εγκυμοσύνη, μόνο 8 και τώρα μου έχουν μείνει 3 για να χάσω, αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....και αισθάνομαι κι ενοχές οτι αφού σκέφτομαι αυτά, μήπως δεν είμαι καλή μαμά, γιατί νιαουρίζω και κοιτάω και τον εαυτό μου, το πως ήμουν πριν και πως είμαι τώρα; είναι φυσιολογικό αυτό; μήπως είναι και το μέσα που έχω κλειστεί για 40 μέρες; δεν ξέρω....:confused:

AΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό, πίστεψέ με!!!

Το 'χουμε περάσει (υποθέτω) όλες. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κόρες σήμερα έχω γενέθλια! Έκλεισα και επίσημα τα 35 αλλά μόνο στα χαρτιά! Σωματικά νιώθω 100 χρονών, θέλω να κοιμηθώ για κανά εξάμηνο και πνευματικά νιώθω 10 χρονών! Να το ψάξω λέτε?

Kαθυστερημενα βεβαια αλλα χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις και γρηγορα να συνελθεις και να νοιωθεις μια ανετη και κουκλαρα 35αρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα και σε οσες γιορταζουν σημερα!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

αλήθεια; γιατί τσαντίζομαι που με έχουν πιάσει έτσι τα ψυχολογικά μου..:confused::confused:

Ναι βρε κορίτσι μου!

Αλλάζει ριζικά η ζωή σου, αισθάνεσαι χάλια απ' τη γέννα, τα αίματα, υγρά, κλπ, είσαι κλεισμένη μέσα, δεν κοιμάσαι πάνω από 2-3 ώρες συνεχόμενα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ; Καλά; :tongue:

Θα περάσει και θα συνέλθεις. Μην το παίρνεις τόσο βαριά, στάδιο είναι και θα περάσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...