Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

kalhmer akoritsakai!maraki ευχομαι να τελειωσατε και αν μην ξαναταλαιπωρηθειτε!νιονιω μι αγλυτκα δεν το συζητω!φιλακαι κοπελες,εγω σταθερα,εργαζομαι οσο μπορω απο το σπιτι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmer akoritsakai!maraki ευχομαι να τελειωσατε και αν μην ξαναταλαιπωρηθειτε!νιονιω μι αγλυτκα δεν το συζητω!φιλακαι κοπελες,εγω σταθερα,εργαζομαι οσο μπορω απο το σπιτι!

Έτσι κορίτσι, όσο μπορείς, μην πιέζεσαι. Άντε, υδροχόο είπαμε, τέλη Γενάρη με μέσα Φλεβάρη το νωρίτερο!!! ;):D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

goodevening...how do you do...κοινώς γεια χαραντάν μόρτισσες!!!

Τζότζος απύρετος, φαγωμενος καλά(πολύ καλά μπορώ να πω, στα φυσιολογικά του σήμερα, φτου φτου μην μας ματιάσω) και αλλαγμενος, κοιμισμένος με οφ διακόπτη.....επιτέλους το παιδίμου, παιδί μου, παιδί μου..........

οσο για τα κιλα εμενα με φορεματα δεν με στεναχωρουν γτ κατι τετοιο ειναι πανεμορφο κ τα καλυπτει ολαimages?q=tbn:ANd9GcRqhh4uQYuFwIoRUmK7n8NAXyb0UMATk-nCSSyqw6-DFZ_78AiiF2-cxRSsη κατι τετοιοimages?q=tbn:ANd9GcT436qpGTuvO_niEA9tgJf8LpqIid1sJ_OQYrUclbSyufniPk2kVj9wdxrbCgσκεψου το με μαυρη γοβα κ ενα ωραιο μπολερο!αυτο με ωραια αξεσουαρ και χρυση τσαντα με χρυση γοβα ουαουparanoaos090390329038848943.jpg

Το πρασινάκι και το τύπου ελληνορωμαϊκο πολύ βολικά...εγώ στα βαφτίσια που είχα ακόμα κάποια κιλάκια, πήρα κάπως παρόμοιο με το ελληνορωμαϊκο(έτσι τα λεω εγώ μην με κοροϊδευετε, νομίζω grecian τα λένε) και σώθηκα! είχε και μου έκανε και ωραίο μπούστο και ήταν έτσι μαζεμένο γύρω γύρω, ούτε μου έπεσε ούτε άγχος το έιχα...μία χαρά....καλά ήμουν και κουκλάρα...γκχμ είπατε κάτι;Α!

Σήμερα ρεπάρω και σέρνομαι στο πανβρώμικο σπίτι μου. Δε προλαβαίνει να 'ρθει και η καθαρίστρια, είναι φουλ σεζόν!

Την κοπελάρα μου την έχουν κατατρυπήσει και τώρα έχει .. αναιμία απ' τις πολλές αιμοληψίες! Αχ, το μωρό μου. Τελικά, απ' ότι δείχνει το πράγμα, δεν έφταιγε αυτό το παραπάνω "καλωδιάκι" για την ταχυκαρδία, γιατί δε το βλέπουν στον υπέρηχο. Ήταν μάλλον από κάποια λοίμωξη και ψάχνουν να βρουν, αν βρουν, ποια. Εύχομαι να μη βρούμε τίποτα και να ησυχάσουμε. Αφού μέχρι κι εγώ έκανα εξετάσεις χθες!!!

Φυσικά θα πάμε και σ' άλλο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη, αλλά απ' ότι λένε, μετά από την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (γιατί επιβαρύνθηκε πολύ η καρδούλα της) θα είμαστε οκ.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, αν όλα είναι καλά, από Δευτέρα θα 'μαστε όλοι σπίτι μας.

Παρακαλάτε να μη βρούνε ΤΙΠΟΤΕ άλλο!!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Χεσ##! τις δουλειές ρε Μαεστρούλι τώρα, αλλη έγνοια δεν είχαμε....άντε όλα καλά θα πάνε με το παιδί, μην ανησυχείς, απλα΄ήταν μία παλιοκατάσταση για να την περάσετε, τίποτα δεν θα γίνει, μην βασανίζεις το μυαλό σου, απλά σου βγήκε λίγο ευαισθητούλα αυτή....ααααχ μπουμπούκες...

μαρια μου πανω απο ολα να ειναι καλα το παιδι.να δειτε κοριτσι κ μπραβο που σκεφτεστε για 2 γνωμη.ουφ!!!!

τωρα στα h&ms δεν βρηκαμε τπτ βασικα κλ ειχε κοσμο πολυ κ εκει.τειλγουει,ειναι διαγωνιο εχει εβερεστ γωνιακα θα τα δειτε κ γκουντις απεναντι(χααχχα εγω με τα φαγαδικα προσανατολιζομαι αχαχαα φτουμου)

ε, μα αυτό πήγα να σου πω κι εγώ...αντί να πείς Δίπλα σε βιβλιοπωλέιο, μπροστα είναι ένα περίπτερο :lol::lol::lol:

Καλά Κισάκι μου μην το παραξηλώνεις κιόλας...ό,τι μπορέσεις...η σκατούλα σου τι κάνει; ακόμα μαϊμουδιές;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπερα κοριτσαρες!

Μαεστρια περαστικα και αγυριστα, τιποτα αλλο δε θα βρουνε και με το καλο θα γυρισετε σπιτακι σας και θα βρειτε τους ρυθμους σας και θα μας γκρινιαζεις για τη τσαναμπετισα κορακλα σου :):)

Εμεις εχουμε υγρο λιγο στ αυτακια μας αλλα δεν ειναι πυον και προς το παρον δε θελει αντιβιωση μια θεραπεια θα κανουμε για δεκα μερες με ζιρτεκ σταγονες και ελπιζω να ξεμπερδευουμε,εχουμε πολυ γκρινια λογω 5ου δοντιου που βγαζουμε και τη περναμε αγκαλια, εχω ενα σπιτι κ@λος και παραλληλα ψαχνουμε ακομα για σπιτι...ελπιζω να μη σκοτωθουμε με χαμπι μεχρι να συμφωνησουμε σε καποιο χαχαχα

Διαφημίσεις

κ κατι απο πανω,εχουμε 9 μερες για τον χορο αντε να δουμε,ελενη η μανου δεν θα μπορεσει σημερα να ρθει στην εφορια δεν το κανουμε κ εμεις απο βδομαδα που εχω παλι σιδερο?

1) Ποιος χορος ειναι σε 9 μερες?

2) Παλι εφορια ειχατε ΟΛΕΣ μαζι? Jesus!!!

Παρακαλάτε να μη βρούνε ΤΙΠΟΤΕ άλλο!!!!

Να μην βρουν τιποτα αλλο στην κουκλα, να γυρισετε με το καλο στο σπιτι σας γερες και σιδερενιες! ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΜΕ!

Ποια μάνα δε θέλει το παιδί της να έχει πρόγραμμα και στο φαΐ και στον ύπνο; Και να έχεις και τη μάνα σου από πάνω να σου λέει ότι "έλα μωρέ, άστο να κοιμηθεί λίγο αργότερα σήμερα". Ε, όχι δε το βάζω για ύπνο αργότερα γιατί θα θέλει και την επόμενη και μετά αρχίζει την γκρίνια και δεν θα το έχεις εσύ στο σπίτι σου να το παλεύεις, εγώ θα το έχω... όπως καταλάβατε έχω ένα θέμα με τη μάνα μου που τα ξέρει όλα.

χαχαχαχα, Νιονιω εριξα πολυ γελιο, κολλας τον καημο της μανας παντου!!!

Παντως, αν κρινω απο την στολη του μικρου... οντως ξερει πολλα η μανουλα! Τελεια στολη και κουκλος ο μικρος!

Εμενα τα χερια μου δεν πιανουν. Ευτυχως, τις στολες τις παρεχει το νηπιαγωγειο, τα παιρνουν οι νηπιαγωγοι για να εχουν καλυτερη ομοιομορφια. Φετος το θεατρικο μας ειναι "η Αγελαστη Πολιτεια", η μικρη μου θα ειναι "Αγελαστη"... "Γιατι μαμα? Εγω δεν ηθελα, ηθελα να ειμαι χιονουλα!!!" Ε, κατι θα ειδε η δασκαλα πανω σου και σε εκανε αγελαστη!!!

Αντε μωρε το μαναρακι μου. Εμαθε ευκολα το ποιημα (ηταν μεγαλο πλακα πλακα) και μαζι με αυτην και ο μικρος... κι οταν το λεει η Μυρτω αρχιζει κι αυτος απο πισω και γινεται χαμος... "πες του να σταματησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" "οχιιιιι δεν σταματαω,θα πω το ποιημα μου" αυτος κτλ...

Π σε ολα τα αρρωστουλια... Ελα να επανερχομαστε!

Καλησπερες κουκλες...

καλά ρε Σαντούλι μου τα ίδια περνάνε τα βλαστάρια μας!!

Συντονιστηκαμε ε!!! Ασε που τον εχω κακομαθει πολυ και δε καθεται μονος του καθολου, δε μ αφηνει τιποτα να κανω .....ενα φαγητο κι αυτο με το ζορι....να δω πως θα καταφερω να μετακομισω...

όχι αγάπη μου...απλά τα μεγάλα πνεύματα..πυρετώνονται...φτου φοτυ μακρυά από εμάς ΠΙΑ!!!:D:D:D

Κι εμένα έτσι ήταν αγκαλίτσας αλλά τώρα που περπατάει, με έχει γραμμένη κανονικότατα.....ομως κανονικότατα....να σου πω άστον και λίγο μες στο πάρκο κι ας κλαίει δεν παθαίνει κάτι...καλό στα νεύρα του κάνει...δεν σου λέω να το αφήσεις να σκάσει από το κλάμα, αλλά να κ'άνουμε και καμμια δουλειά ρε αδερφέ!!! και εμένα τα ίδια μου έκανε και όταν ΚΑΠΟΤΕ τον πιάνει μου τα κάνει...όποτε το θυμηθεί....απλά ξεκίνα να τον αφήνεις για να καταλάβει οτι υπάρχουν κι άλλα πραγματα που πρέπει να γίνουν........

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Φετος το θεατρικο μας ειναι "η Αγελαστη Πολιτεια", η μικρη μου θα ειναι "Αγελαστη"... "Γιατι μαμα? Εγω δεν ηθελα, ηθελα να ειμαι χιονουλα!!!" Ε, κατι θα ειδε η δασκαλα πανω σου και σε εκανε αγελαστη!!!

Αντε μωρε το μαναρακι μου. Εμαθε ευκολα το ποιημα (ηταν μεγαλο πλακα πλακα) και μαζι με αυτην και ο μικρος... κι οταν το λεει η Μυρτω αρχιζει κι αυτος απο πισω και γινεται χαμος... "πες του να σταματησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" "οχιιιιι δεν σταματαω,θα πω το ποιημα μου" αυτος κτλ...

Που χάθηκες Ελενάκι;

Μη μου πεις "Η Αγέλαστη Πολιτεία" των Κατσιμιχαίων; Πολύ προχώ οι νηπιαγωγοί σας. Την Αγέλαστη πολιτεία που λέτε την ανακάλυψε η κόρη μου πέρυσι στα σιντί μας και μας έχει πάρει το κεφάλι. Δεν το συζητώ φυσικά και τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα το ακούμε τουλάχιστον 2 φορές ημερισίως. Σαν χάπι ένα πράγμα... πρωί και βράδυ μετά το φαγητό:cool:.

Δεν ξέρω αν σε παρηγορώ αλλά το ίδιο γίνεται και στο σπίτι μας όταν θέλει να πει κάποιος ένα ποιήμα ή ένα τραγούδι. Πέφτει το ξύλο της αρκούδας και φυσικά στο τέλος δε μας λένε τίποτα.

άδεια ή πόόόόλη, πού πηγαν όόλοι,

όλες οι 30ούλες+ που πήγανεεεεεεεεεεεεεεεε......

ε, ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.......

Που είσαστε καλέ;:tongue::tongue::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ελα καλε! Εδω Θεσσαλονικη speaking!!

ειχα κοσμο! μπαμπας και αδερφη! πηρε ο μπαμπας μου πιτσες αλλα εγω κυρια!!!

Ενα κομματουδι ακουμπησα!

Πηγα και αγορα με την αδερφη μου!

Κοσμο δεν ειχε αμαν το πολυ! οπως ειπε και το κουφετακι σε ενα δυο μαγαζια ειχε..τα αλλα βαρουσαν μυγες!!

Μη μου πεις "Η Αγέλαστη Πολιτεία" των Κατσιμιχαίων; Πολύ προχώ οι νηπιαγωγοί σας.

Ναι, αυτην!!!

Για να ειμαι ειλικρινης, εχω παθει πλακα με τις νηπιαγωγους φετος. Πραγματικα, ειναι πολυ καλες στην δουλεια τους, με εχουν εντυπωσιασει αφανταστα. Ενα παραδειγμα που μπορω να δωσω... η Μυρτω ως αριστεροχειρας δεν μπορει να κοψει χρησιμοποιωντας το κλασσικο ψαλιδι. Ετσι λοιπον, οπως και περυσι στον παιδικο σταθμο, της πηρα ενα ψαλιδι για αριστεροχειρες και ρωτησα την δασκαλα αν μπορει να το εχει μαζι της και να κοβει με αυτο, 'η να το αφησει στην ταξη για να το χρησιμοποιει (δεν θελουν να φερνουν τα παιδια τιποτα απο το σπιτι). Ειπε ναι, το πηρε η μικρη το ψαλιδι μαζι της και το αφησε στην ταξη. Σε δυο μερες, μου το εφερε πισω γιατι η δασκαλα πηρε ψαλιδια για αριστεροχειρες και θα χρησιμοποιει ενα απο αυτα! Εγινε κι αλλο περιστατικο που επισης αντεδρασε με τον ιδιο τροπο! Αν μη τι αλλο, δεν ειναι αδιαφορες και πραγματικα κανουν πολλα!

Επισης ρε παιδια... ζητησαν στην αρχη της χρονιας 50 ΜΟΝΟ ευρω για γραφικη υλη της χρονιας και στολες των γιορτων. Οταν λεμε γιορτες, εννουμε χριστουγεννιατικο θεατρικο, Αμαλιες και τσολιαδες την 25η Μαρτιου και αποχαιρετιστηρια παρασταση το καλοκαιρι! Ολα δηλαδη! Ηταν πολλα? Γιατι υπηρξαν γονεις που αντεδρασαν!!! Και ειπαν οτι αν καποιοι δεν μπορουν, ας μην δωσουν, θα τα καλυψουν εκεινες!!!!

Δεν ξερω, πραγματικα φετος (μεχρι ωρας) τις εκτιμω παρα πολυ και μπορω να βρω ακρη μαζι τους!

καλημέραααααααααα

για την ηλικία σας Ελενηκ μου λογικότατη τιμή για όλα αυτά...σε μενα που ζήτησε για αναλώσιμα 120,00 ευρώ για παιδί 1 χρόνου!!!! και δεν της τα έχω δώσει ακόμα, γιατί δεν μπορεσα ειλικρινα...τώρα όμως θα της τα δώσω 350+120 που θα πάρει 470!!! άσε που στην εταιρεία μου εκεί που μας δικαιολογούσαν το 1/3 των σταθμών τώρα παίζεται να μην γίνεται και από 230,00 που μου ερχόταν ο σταθμός θα μου έρχεται 350!!!!

άντε πέισε τον πάστα να μείνει το παιδί σταθμό, που όλο αρρωσταίνει και εμφανίζεται τις 10 μέρες μόνο!!!!άσε μέ χσ με!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...