Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Eυτυχώς να λές παιδί μου...φαντάζεσαι να ερχόταν κ να σου έλεγε άσε με λίγο να την δώ...😲😲😲

Καλημεραααααααααα φανταζεσαι μετα απο ολα τα αλλα τα χθεσινα να ερχοταν και να ελεγε και αυτο?????δε θα τη γλιτωνε τη σκουπα στο κεφαλι!!!!!τι κανετε σημερα???

Εμεις εχουμε συννεφια και κρυοοοοοοο μπρρρρρρ

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου και στα καινουργια κοριτσακια!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...ολα να πανε με το καλο πρωτο ο θεος!

νατασσακι ενα θα σου πω...εχω στολισει δεντρο εδω και 15 μερες!η τρελη!αντε κοριτσια ξεκινηστεεε...ειναι υπεροχα!

πειτε μου βρε κοριτσια γιατι απο ιουνιο εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια τι γινετε με εσας...κανενα νεοτερο.....

νατασσα μου χθες τον πηρα το γιατρο για να αλλαξουμε το ραντεβου να το παμε παρασκευη πρωι και του υπενθιμησα για το ταξιδι και μου ειπε θα δουμε τωρα πρεπει να προσεχεις...τεσπα οτι μας πει...ευχομαι να γινει αυτο που πρεπει να γινει αν ειναι να παμε να παμε αν οχι οχι!!!χαχαχαχαχα...αλλα επιτρεπεται νομιζεις ε?

Καλημεραααααααααα φανταζεσαι μετα απο ολα τα αλλα τα χθεσινα να ερχοταν και να ελεγε και αυτο?????δε θα τη γλιτωνε τη σκουπα στο κεφαλι!!!!!τι κανετε σημερα???

Εμεις εχουμε συννεφια και κρυοοοοοοο μπρρρρρρ

Καλημέρααα!!!!

Μωρέ το φαντάζομαι με τόσο θράσος σιγά που δεν θα το έκανε!!!!!

Εδώ κ εμείς κρύο με ήλιο....

Μοναχούλα ...το έτερον ήμισυ λείπει κ κάθομαι!!!

Ο μικρός είναι ήσυχος ...😁😁

Εσύ;;;; ο μπέμπης;;;;

Qshbp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου και στα καινουργια κοριτσακια!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...ολα να πανε με το καλο πρωτο ο θεος!

νατασσακι ενα θα σου πω...εχω στολισει δεντρο εδω και 15 μερες!η τρελη!αντε κοριτσια ξεκινηστεεε...ειναι υπεροχα!

πειτε μου βρε κοριτσια γιατι απο ιουνιο εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια τι γινετε με εσας...κανενα νεοτερο.....

νατασσα μου χθες τον πηρα το γιατρο για να αλλαξουμε το ραντεβου να το παμε παρασκευη πρωι και του υπενθιμησα για το ταξιδι και μου ειπε θα δουμε τωρα πρεπει να προσεχεις...τεσπα οτι μας πει...ευχομαι να γινει αυτο που πρεπει να γινει αν ειναι να παμε να παμε αν οχι οχι!!!χαχαχαχαχα...αλλα επιτρεπεται νομιζεις ε?

Καλημέραααααα!!!!

Στόλισες;;;; αχχχχ τέλειαααα...

Εγώ το άλλο σκ...νωρίτερα δεν διαπραγματεύεται ο άντρας μου..ίσως του χρόνου που το νινί θα είναι στο σπίτι το καταφέρω!!!😁❤❤❤❤❤

Παρασκευή θα δείς το φασολάκι;;;; σούπερ !!!!

Τι να σου πω βρε αγάπη είναι κ θέμα γιατρού.

Πολλές κοπέλες έφυγαν ταξίδι με το που το έμαθαν δεν είναι κάτι κακό.

Θα στο πω όπως μου το είπε ο γιατρός μου,δηλ αν δεν το ήξερες δεν θα πήγαινες κανονικά;;;

Δεν χρειάζονται ταρζανιές κ κούραση ...κατά τα άλλα δεν νομίζω να σας το ακυρώσει!!!

Qshbp2.png

θα φανει αγαπη,την παρασκευουλα παμε να δουμε την χρυσοσκονουλα μου!!!αυριο παλι χοριακη και τελος!χαχαχαχαχαχα...βρε οτι θελει ας γινει δεν με νοιαζει αρκει να ειναι καλα το νινακι,αλλα θα ηθελα και να παω...χριστουγεννιατικα στολισμενο!!

κοριτσι μου φωναξε μια φιλη στολισε και απλα οταν γυρισει θα το δει...εγω ετσι εκανα επαθε τα εγκεφαλικα του αλλαααα δεν ειπε τπτ..περα το οτι εισαι τρελη!χααχχαχαχχα!!!η αννι περιμενουν νινακι εσυ περιμενεις νινακι αλλο νεοτερο με αλλη κοπελα? ιωαννα παιδι μου που γριπωθηκες ετσι ασχημα..αλλα να μου πεις καιρος ειναι αυτος?Olgaki.sab ευχαριστω παιδι μου εσυ??με το καλο και με την δουλεια να βρεθει. γεωργιτσα σεευχαριστω παιδι μου και εσενα με το καλο ολα!!

Διαφημίσεις

θα φανει αγαπη,την παρασκευουλα παμε να δουμε την χρυσοσκονουλα μου!!!αυριο παλι χοριακη και τελος!χαχαχαχαχαχα...βρε οτι θελει ας γινει δεν με νοιαζει αρκει να ειναι καλα το νινακι,αλλα θα ηθελα και να παω...χριστουγεννιατικα στολισμενο!!

κοριτσι μου φωναξε μια φιλη στολισε και απλα οταν γυρισει θα το δει...εγω ετσι εκανα επαθε τα εγκεφαλικα του αλλαααα δεν ειπε τπτ..περα το οτι εισαι τρελη!χααχχαχαχχα!!!η αννι περιμενουν νινακι εσυ περιμενεις νινακι αλλο νεοτερο με αλλη κοπελα? ιωαννα παιδι μου που γριπωθηκες ετσι ασχημα..αλλα να μου πεις καιρος ειναι αυτος?Olgaki.sab ευχαριστω παιδι μου εσυ??με το καλο και με την δουλεια να βρεθει. γεωργιτσα σεευχαριστω παιδι μου και εσενα με το καλο ολα!!

ζωίτσα έχω φίλη που πετούσε ελλάδα κύπρο μέχρι τον 6ο 7ο καθε μήνα και άλλη που δεν πήγε ούτε μισή φορά στον φίλο της γερμανία. είναι θέμα γιατρού και πως θα δει την εγκυμοσύνη! ότι σου πει όπως σε δει! :D

Κράτα το

Καλημεραααααααα αχχχχχ τι ωραια!!!ψωνια με χρυσοσκονες και χριστουγεννιατικη αυρα!!!!!!ευχομαι τα επομενα χριστουγεννα να αγοραζεις και χροστουγεννιατικα φορμακια για ενα μικρο μπομπιρακι!!!! 💙💖💙💖💙💖

ναι ναι! :D:D:D

Κράτα το

ζωίτσα έχω φίλη που πετούσε ελλάδα κύπρο μέχρι τον 6ο 7ο καθε μήνα και άλλη που δεν πήγε ούτε μισή φορά στον φίλο της γερμανία. είναι θέμα γιατρού και πως θα δει την εγκυμοσύνη! ότι σου πει όπως σε δει! :D

και εγω ετσι πιστευω....εσυ κοριτσι τι κανεις?που βρισκεσαι??

Χαχαχαχαχα.... θα με πάρει στο κυνήγι κ δεν μπορώ να τρέξω με την κοιλιά 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!

Απο τα κορίτσια που θυμάσαι η μπλού μας έχει μπέμπη,το ανακάλυψε το καλοκαίρι λίγο πρίν φύγει διακοπές,η Sweeney και η Νικολίτσα με τον ναυτικό άντρα.

Qshbp2.png

Χαχαχαχαχα.... θα με πάρει στο κυνήγι κ δεν μπορώ να τρέξω με την κοιλιά 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!

Απο τα κορίτσια που θυμάσαι η μπλού μας έχει μπέμπη,το ανακάλυψε το καλοκαίρι λίγο πρίν φύγει διακοπές,η Sweeney και η Νικολίτσα με τον ναυτικό άντρα.

τρομερο...μπραβο τα κοριτσια!!!τελειομηνες εγκυμοσυνες!

αντε βρε που θα σε κυνηγαει..πες του το μωρο το ζητησε!!χαχααχ!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

τρομερο...μπραβο τα κοριτσια!!!τελειομηνες εγκυμοσυνες!

αντε βρε που θα σε κυνηγαει..πες του το μωρο το ζητησε!!χαχααχ!!!:P:p:p:p

Χαχαχαχα δεν θα τον πείσω γιατι κάθε χρόνο κ πρίν το μωρό πάλι το ίδιο έλεγα κ τουλάχιστον καταλήξαμε στο στόλισμα τέλος νοέμβρη!!!

Δεν πειράζει πέρασαν οι μέρες οπότε μετράω χαρούμενη αντίστροφα!!!!

Qshbp2.png

και εγω ετσι πιστευω....εσυ κοριτσι τι κανεις?που βρισκεσαι??

ζωίτσα εγώ σεπτέμβρη άλλαξα γιατρό και βρήκαμε ότι μπήκα στην εμμηνόπαυση! πέμπτη μεθαύριο περνάω επιτροπή και ξεκινάω εξωσωματική!

περάσαμε ένα σοκ, τώρα σιγά σιγά το ξεπερνάμε θέλω να πιστεύω και όλα καλά! :D

Κράτα το

Καλημέρααα!!!!

Μωρέ το φαντάζομαι με τόσο θράσος σιγά που δεν θα το έκανε!!!!!

Εδώ κ εμείς κρύο με ήλιο....

Μοναχούλα ...το έτερον ήμισυ λείπει κ κάθομαι!!!

Ο μικρός είναι ήσυχος ...😁😁

Εσύ;;;; ο μπέμπης;;;;

Κατσε και ξεκουρασου!!!!!

Κι εμενα λειπει το ετερον ημισυ και κανω δουλιτσες!!!οχι πολυ δυσκολα πραγματα βεβαια!!!!σε μια ωριτσα θα βαλω και το σιδερο που δεν εβαλα χθες τελικα!!

Ο μπεμπης κανει κατι τουρλωματακια απο δω κατι τεντωματακια απο εκει!μαλλον κανει τη γυμναστικη του!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Κατσε και ξεκουρασου!!!!!

Κι εμενα λειπει το ετερον ημισυ και κανω δουλιτσες!!!οχι πολυ δυσκολα πραγματα βεβαια!!!!σε μια ωριτσα θα βαλω και το σιδερο που δεν εβαλα χθες τελικα!!

Ο μπεμπης κανει κατι τουρλωματακια απο δω κατι τεντωματακια απο εκει!μαλλον κανει τη γυμναστικη του!!!!!

Εγώ τις δουλίτσες μου τις τελείωσα χθές κ έχω μόνο μαγείρεμα για σήμερα.

Αθλητικό αγόρι απο τώρα 😁😁😁😁😁

Qshbp2.png

Εγώ τις δουλίτσες μου τις τελείωσα χθές κ έχω μόνο μαγείρεμα για σήμερα.

Αθλητικό αγόρι απο τώρα 😁😁😁😁😁

Τι καλο θα ζηλεψουμε εμεις και θα φατε εσεις σημερα????

Αθλητικο.....στον μπαμπα θα μοιασει φαινεται!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...