Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Νατσσακι ειχα παραγγείλει λαχανοντολμαδες, σπανακοπιτα που φτιαχνει με σπιτικο φυλλο και μου εφτιαξε και χορτα για αυριο για να μην κουραζομαι να πλενω και στεκομαι ορθια. Αχ, μανα ειναι μονο μια!...

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εισαι πλεον εφοδιασμενη Γεωργια! Τελεια. Εγω μολις εφαγα μια ζεστη κοτοσουπιτσα αυγολεμονο κ πολυ την ευχαριστηθηκα!

Νατασακι ευχαριστηθηκα ζουληγματα στον μπουτακια μονο που το περιεγραψες! Αχ αχ αχ... ζουζουνος!

Μιαμ μιαμ! Κοτοσουπιτσα! Αυτο σκεφτομουν κι εγω το πρωι. Πως θα το γυρισω στις σουπες μετα τα φαγητα της μαμας. Θα τις δεχομαι πιο ευκολα.

Κοριτσια μου σας καληνυχτιζω γιατι δεν ξαπλωσα το μεσημερι και εχω αναγκη να οριζοντιωθω... Όνειρα γλυκα...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Γυρίσαμε κατά τις 10 οπότε μέχρι να τακτοποιήσω την μικρή να φάμε και εμείς πέρασε η ώρα. Περάσαμε όμως πολύ ωραία αν και πολύ λίγο.. Δεν διάβασα ακόμα τι έχετε γράψει. Θα ξαπλωσω και θα τα διαβάσω με την ησυχία μου. 

Καλό βράδυ κουκλίτσες!!! 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστω φιλεναδιτσες μου.ο μικρος οτι αναρρωσε κ πολυ το φοβαμαι μην μου τον κολλησει ξανα.

Νατασουλι βγηκα αλλά για καμια ωριτσα μονο.

Βρε κοριτσια πως άλλαξε ετσι ο καιρος.τι αερας ειναι αυτος...

Ουφ κοιμησα κ τα δυο μου τα βλασταρια κ παω να κατσω λιγο στο σαλονι με τον αντρουλη μου να δουμε τπτ στην tv.

Τα λεμε αυριο μικρες μου...

καλο βραδυ....❤❤❤

• Χαχα 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερουδια κορίτσια γλυκα!... Μπρρρρ! Κρυώνω σήμερα!

Εσεις πως ειστε; Πηγαμε πρωι-πρωι να δωσω αιμα και το μεσημερι έχω ραντεβου με τον γιατρο.

Angulini!!! Μη μου πεις πως στη φωτο ειναι ο γιος σου;;; Καλε πως άλλαξε;;; Και εγινε ξανθουλης! Ο γλυκουλης μου! ❤❤❤

4OQ2p3.png

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε?

Pingudaki χαιρομαι πολυ που περασατε ομορφα κ ξεφυγατε εστω κ λιγο! Με το καλο στην επομενη εξορμηση!

Αντζη μου στη φωτο ειναι ο μικρος σου? Ειναι υπεροχος για πολλα ζουληγματα! :wub:

Καλημερα Γεωργια μου. Καλα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...