Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Είδες Μελένια μου? Μπράβο κορίτσι μου! Αντε να κάνεις τον υπέρηχο να ηρεμήσεις λίγο. 

Καλά είμαι λουκουμαδακι. Η μικρή εδώ κάνει τσαχπινιες! Που τα είδες τα σεντονακια? Τα θέλω!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γινεται; Καποιο νεωτερο; Γιατι κι εγω πρεπει να φευγω σιγα-σιγα.

Αααχ! Καλε! Ακυρο το παραπανω μηνυμα! Sorry Μελενια. Ειχε κολλησει δεν δεν εβγαλε τα μηνυματα σας και μολις εστειλα ενεργοποιηθηκε!

Μπραβο κοριτσαρα μου! Υπερτελεια!!! Επιτελους θα ηρεμησεις!!! Κλεινω τωρα κι εγω για να φυγω σε λιγο. Τα λεμε αργοτερααααα! Ελπιζω κι εγω να εχω καλα νεα.

• Ευχαριστώ 1

4OQ2p3.png

Ευχαριστω γλυκα μου κοριτσακια. Σπουδαιο πραγμα η υποστηρηξη!!!

Γεωργια μου σιγουρα θα μας φερεις ομορφα νεα! Με το καλο!!!

Το βραδυ στις 8:30 εχω τον πρωτο υπερηχο! 

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

3 μέρες είχα να μπω του κόσμου τα μηνύματα!!! Τι κανετε κορίτσια μου; βλέπω μεγάλες χοριακες Μελένια μου, αντε τώρα ο υπέρυχο!! Γεωργία κι εσύ υπερυχο σήμερα; αντζι περαστικά στο Σοφακι! Βλέπω αναγούλες κορίτσια ε;; τέλεια!! Εγώ κάπως ηρέμησα, και σε αντίθεση με σας μόνο κιμά μπορώ να φάω, τίποτα άλλο, κι αυτό ελαφρύ! 

Πιγκου πως ήταν το ταξιδάκι;λουκουμαδακι μου τι κάνεις; ποτέ γέννας;; 

Νατασακι φιλιά στο μπούτια, σαννυ όλα καλά εσύ πότε ξαναεχεις υπερυχο; δεσποινακι, Δήμητρα, καντι τα φιλιά μου και σε όσες ξεχνώ τώρα! 

Α έκλεισα και αυχενικη!! 

• Μου αρέσει 2

ωωω σουγκαρ με το καλό ή αυχενική! σε ποιόν έκλεισες; πητ έχω 11_14 φλεβαρη αλλά με κόβω για πιο νωρίς! αύριο κλείνω 25 εβδομάδες! περνάει ο καιρός γρήγορα! :)

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 39 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

ωωω σουγκαρ με το καλό ή αυχενική! σε ποιόν έκλεισες; πητ έχω 11_14 φλεβαρη αλλά με κόβω για πιο νωρίς! αύριο κλείνω 25 εβδομάδες! περνάει ο καιρός γρήγορα! :)

Ετοιμασίες φουλ ξεκινάς από και πέρα!!! Τι ωραία!!! Έκλεισα στο σαπιδη. Εσύ σε ποιον είχες πάει; επίσης που θα γεννήσεις; αποφασίσατε; 

πρίν από 49 λεπτά , Sugar86 είπε:

3 μέρες είχα να μπω του κόσμου τα μηνύματα!!! Τι κανετε κορίτσια μου; βλέπω μεγάλες χοριακες Μελένια μου, αντε τώρα ο υπέρυχο!! Γεωργία κι εσύ υπερυχο σήμερα; αντζι περαστικά στο Σοφακι! Βλέπω αναγούλες κορίτσια ε;; τέλεια!! Εγώ κάπως ηρέμησα, και σε αντίθεση με σας μόνο κιμά μπορώ να φάω, τίποτα άλλο, κι αυτό ελαφρύ! 

Πιγκου πως ήταν το ταξιδάκι;λουκουμαδακι μου τι κάνεις; ποτέ γέννας;; 

Νατασακι φιλιά στο μπούτια, σαννυ όλα καλά εσύ πότε ξαναεχεις υπερυχο; δεσποινακι, Δήμητρα, καντι τα φιλιά μου και σε όσες ξεχνώ τώρα! 

Α έκλεισα και αυχενικη!! 

Με το καλό η αυχενική κοπέλα μου!!! Θα χορτάσεις να βλέπεις το μωράκι σου!! 

Μια χαρά ήταν το ταξίδι. Το ευχαριστηθηκαμε αν και έβρεχε. Αλλά όλα μια χαρά. 

• Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ετοιμασίες φουλ ξεκινάς από και πέρα!!! Τι ωραία!!! Έκλεισα στο σαπιδη. Εσύ σε ποιον είχες πάει; επίσης που θα γεννήσεις; αποφασίσατε; 

όχι ακόμα αν και γερνω προς γενεσις αλλά θα δω.. εγώ πήγα αρναουτογλου για αυχενική και β'! γνωστός ο σαπιδης άντε θα χαρείς εικόνα χερακια ποδαρακια κεφαλακι κωλοτουμπες :-D

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Διαφημίσεις

Μελενια μου τελειαααααα....αντε κ απόψε ραντεβού με το σταλιτσακι σας...θελουμε πλήρη περιγραφή...

Σουγκαρακι με το καλο η αυχενική...

Γεωργια μου ειναι πονηρούλης ο γλυκούλης μου.εχτες γέλιο κρυβόταν η κόρη μου μπροστά του στο τραπέζι κ του εκανε Κούκου τσα κ ξεκαρδιζοταν αυτος.καποια στιγμή λοιπον του κρύφτηκε κ του πετάχτηκε απο το πλάι.το έπιασε αμέσως ο πονηρός κ οταν του ξανακρυφτηκε κ του έλεγα εγω που ειναι η Σοφια έσκυβε κ την έψαχνε στο πλάι ο πονηρός...πεθαίνω ομως με το γέλιο του...

Λουκουμαδακι γλυκό τελος Γενάρη γεννάει κ μια φίλη μου...χαμός θα γίνει...θα μαθαίνω συνεχώς για γεννητούρια...❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Λουκουμαδακι πως θα περασει ο καιρος κ θα φτασει μερα να γεννηθει η λουκουμομπεμπουλα ουτε που θα το καταλαβεις!!! ♡♡♡♡

Sugaraki σε χασαμε τοσες μερες! Με το καλο η αυχενικη, ολα τελεια θα ειναι!♡♡♡

Pingudaki μου ωραια θα ειναι τα σεντονακια, πρεπει να τα βρεις!

Αντζη μου ευχαριστω! Αχ αντε να δουμε κ τον υπερηχο! Ευχομαι να ειναι ολα καλα.

• Μου αρέσει 2

Αχ, Μελένια μου υπερηχος! Τι καλα! Θα δεις το μικρουλι σου και θα ηρεμησεις κατα πολυ.

Λουκουμαδάκι αρχιζεις και βλεπεις επιπλα και κλπ για το παιδικο δωμάτιο ή ειναι νωρίς ακόμα;

Sugaraki εφτασε κιολας η ωρα της αυχενικής; Με το καλό κοπέλα μου!

Κοριτσια γιατι εμεις οι φρεσκιες δεν εχουμε βαλει τικερακια ωεω; Βέβαια η αληθεια ειναι πως δεν τα παω και πολυ καλα μ' αυτο. Παλιοτερα ειχα προσπαθησει (οχι για πολυ) και ειχα αποτυχει παταγωδως. Μπορει και να ξαναπροσπαθησω. Δεν ξερω.

Εμεις λοιπον γυρισαμε πριν λιγο απο τον γιατρο. Εμεινε πολυ ευχαριστημένος και μου εγραψε ενα κατεβατο εξετασεων που λεω να τις κανω ιδιωτικα, αν και θα παει ο κουκος αηδονι, γιατι τις θελει τη Δευτερα και δεν ξερω αν θα ειναι ετοιμες στο νοσοκομειο μας μεχρι τότε... Ασε που πρεπει να ξανακατεβαινω κεντρο αλλες δυο φορες.

Άλλες ζηταει ο ενδοκρινολογος, αλλες ο γυναικολογος, χαμος! Μου εκοψε τον σιδηρο για να μην εχω δυσκοιλιοτητα. Αν και του ειπα πως μια χαρα τα παω με το θεμα αυτο, αυτος τον εκοψε.

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Μπραβο Γεωργια μου!!! Τελεια. Αντε σιγα-σιγα να προχωραμε.

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι, θελω να κανω αποτριχωση, μετα μπορω να χρησιμοποιησω γαλακτωμα σωματος? Εχω ενα βρεφικο της chicco αλλα δεν ειναι αοσμο.

Μελενια πολυ χαιρομαι για σενα!

Ολα θα πανε καλα!

Οταν αργει να ερθει το τηλ της χοριακης ειναι γιατι ανεβαινει και περιμενουν να σταματησει!

Μου το ειπε ο γιατρος μου!

Περιμενω να να σε δω ακομη πιο χαρουμενη στον υπερυχο και να αρχισεις και εσυ να χαζευεις παιδικα ρουχαλακια και επιπλα !

Pingu πως εισαι?

Φιλακια πολλα !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...