Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Χαχαχα ε τι παθαμε με την tsh εγω πριν τις προσπαθειες 2,8 τωρα πως πηγε 1,87 δεν ξερω...δοξα το Θεο ο υπερηχος φυσιολογικος τωρα αντε να δουμε τα υπολοιπα

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Miss Sunny είπε:

Καλο δεν ειναι το 1,87?

Βγηκαν κι εμενα οι εξετασεις. Περσι το χειμωνα ειχα 0.43 πηγα σε ενδοκρινολογο κ μετα απο εξετασεις μου ειπε ολα οκ απλα να το κοιταμε. Πριν την εξωσωματικη ειχα 1.17 (ειδες τι σου κανουν οι διακοπουλες) κ τωρα εχω 0.36 με οριο εργαστηριου 0.35. Αυριο θα τα εχω με mail να τα στειλω στον γιατρο κ βλεπουμε.

Ελπιζω να μην ειναι τοσο ανησυχητικο...το οτι τα cyclacur το ριχνουν σημαινει κατι?

Εμένα η γιατρός μου χθές , που σημειωτεον είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου και την έψαξα πολύ ,μου έλεγε ότι όταν θα πάρω σικλακιουρ η tsh  θα αυξηθεί.. Ηξερα ότι αυξάνεται με την προγεστερόνη αλλά όχι με τα σικλακιουρ. Βέβαια εγώ επειδή έχω κάνει ολική θυρεοειδεκτομή προφανώς είμαι πιο ευαίσθητη.  Σε κάποιον άλλο θα  ανέβαινε  λιγότερο.

καλησπέρα κορίτσια

μ έχει πάρει από κάτω

είδα το βραδάκι καφέ βλέννες στο σκούπισμα, καταλαβαίνετε ταράχτηκα

πήρα τον γιατρό τηλ, μου είπε ίσως αποκόλληση. Να δω κι αύριο αν θα συνεχιστεί, οπότε θα με στείλει φαρμακείο να πάρω φάρμακα

ξάπλα φυσικά στο κρεβάτι για 2 24ωρα και βλέπουμε

τέτοια εποχή είχα και στον γιο μου αποκόλληση, αλλά εκεί είχα δει αιματάκι

τέσπα, ελπίζω να είναι όλα καλά εκεί μέσα

καληνύχτα

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Lia21 said:

καλησπέρα κορίτσια

μ έχει πάρει από κάτω

πήρα τον γιατρό τηλ, μου είπε ίσως αποκόλληση. Να δω κι αύριο αν θα συνεχιστεί, οπότε θα με στείλει φαρμακείο να πάρω φάρμακα

καληνύχτα

Lia δε θα ειναι κατι, πολλες κοπελες εχουν καφε κι εγω ειχα. Καλα εκανες κι ενημερωσες τον γιατρο σου κατσε ξαπλα κι ολα θα πανε καλα!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!

1 ώρα πρίν, Lia21 είπε:

καλησπέρα κορίτσια

μ έχει πάρει από κάτω

καληνύχτα

Όλα καλά θα είναι κοπέλα μου. Ξεκουρασου και όλα θα πάνε καλά! 

Καληνύχτα κορίτσια! 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!! Εχω να μπω παρα πολυ καιρο εχω ενα πολυ ζωηρο αυπνο μπεμπη σχεδον 8 μηνων δεν παιρνω ανασα..βλεπω πολλες καινουριες κοπελες ευχομαι καλη τυχη!! Συντομα μανουλες!! Με υγιη μπεμπακια..εμεις βραδια δεν κοιμομαστε ανα δυο με τρεις ωρες ορθιος..ολιγοφαγος αφηστε προσπαθω να κοψω θηλασμο και δεν γινεται παλευω καθε μερα με το μπιμπερο αλλαξα τρια γαλατα..δυστυχως εχουμε παλινδρομηση και παθαμε οισοφαγιτιδα..παιρνουμε σιροπακι αλλα μπα..ακομα δε βαφτιστηκαμε...βγαλαμε 4 δοντια παμε για το πεμπτο..αμα καποια καταφερε να κοψει θηλασμο ας γραψει και σε μενα...ειναι πολυ κολημενος με το θεμα..αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες τις παλιες και νεες συντροφισες!!

• Μου αρέσει 2

7SHUp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Τι κανετε? Καλο μηνα σε ολες μας!!!

Δημητρουλα τι ωραια νεα μας ειπες. Βλεπεις πως ολα πανε καλα κ το μπεμπε πλησιαζει! :)

Λια μου σιγουρα δε θα ειναι τιποτα το ανησυχητικο. Κατσε ηρεμη κ ολα θα πανε πολυ καλα.

Ελενακι μου ευχαριστω! Ξεκινησες διατροφολογο διαβασα. Υπομονη για λιγο με την πεινα. Μετα συνηθιζεις κ οσο θα χανεις βαρος θα το χαιρεσαι πολυ. Το φραουλακι σου τι κανει?

Νατασακι ναι ειδαμε σακουλακι! Ο μπουτακια μου τι κανει? Φιλησε τον μου, ξερεις εσυ! :wub:

Σαννυ μου συνεχως με ανησυχιες μας βλεπω. Πρεπει να ηρεμησουμε κ οι δυο μας! 

Γεωργια μου καλα θα κανεις με τις εξετασεις. Πολυ ταλαιπωρια πανω-κατω κ με τον αντρα σου να εχει αγχος για τη δουλεια του.

Pingudaki πως εισαι? Φιλακια στο Ελενακι.

Καλλιοπη μου σε χασαμε τελευταια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...