Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλό μήνα! Μπράβο βρε Μελενια! Ξεχαστηκαμε.

Blue moon, ποσο χαιρομαι που μαθαινουμε νέα σας! Σε τρέχει ο μπεμπακος σου, ε;  Κουράγιο μανα! Καλή δύναμη. Θα στρωσει μωρε που θα παει. Πολλα φιλια και όποτε μπορεις να μπαινεις να μαθαινουμε τα μπεμπεδονεα σας :).

Lia μου, μαλλον θα σου δωσει κανενα utrogestan ο γιατρουλης και όλα θα πανε καλα.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ομορφες...

Πως ειστε; εγω εδω ψιλοκρυωνενη κ σιδερωνω...

Λια μου πιστευω δεν θα ειναι κατι ανησυχητικό. Λογικα θα σου δώσει χαπια.κατσε ξαπλα κ μην σηκωνεσαι καθολου.κ εγω γυρω στην 7η βδομαδα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα δει σαν βλεννη  ροζ κ τελικα δεν ηταν τπτ.

Μλου μου κ μια φιλη μου προσπαθουσε να κοψει το θηλασμο κ παιδευτηκε πολυ.εκεινη τον αφηνε λιγο να πεινασει για να πιει το ξενο.αλλα κ εκεινη ειχε θεμα της ξυπνουσε τη νυχτα γιατι εψαχνε στηθος.υπομονη μανουλα...

Σας φιλω γλυκα ολες

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Λια αυτο που λεει η Γεωργια θα σου πει. Θα πανε ολα καλα!

Καλα ειμαι Pingu μου. Προσπαθω να ειμαι ηρεμη κ να κανω ομορφες σκεψεις. Απο χθες το απογευμα νιωθω συνεχως μια κουραση. Λες κ περπατουσα ωρες. 

πρίν από 2 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Λια αυτο που λεει η Γεωργια θα σου πει. Θα πανε ολα καλα!

Καλα ειμαι Pingu μου. Προσπαθω να ειμαι ηρεμη κ να κανω ομορφες σκεψεις. Απο χθες το απογευμα νιωθω συνεχως μια κουραση. Λες κ περπατουσα ωρες. 

Έτσι ήμουν και εγώ. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Πολλές φορές λαχανιαζα. Για σκάλα δεν το συζητώ. Με το ζόρι την ανέβαινα.. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα κι απο μενα!!!

Ευχομαι τα εμβρυακια να μεγαλωνουν στις εγγυουλες και τα υπολοιπα παιδακια να μεγαλωνουν κι αυτα!!! Κι ευχομαι καινουριες εγγυουλες!

Καλα Μελενια κι εγω πολλες φορες δεν μπορω να παρω τα ποδια μου κ λαχανιαζω ευκολα....

• Μου αρέσει 1

Λια μου υπομονή ξεκούραση κ ολα θα πάνε καλά 

Καλέ Μελενια η Tsh 1.67 ειναι αλλο νουμερο εγραψα χθες ο ενδοκρινολογος με ρωτησε αν πινω κάτι κ του ειπα γιατρε μου οχι κ οπως ο αιματολόγος μου ειπε καλή επιτυχια κ τα λέμε σε εγκυμοσύνη!! Μήν ηταν το αγχος κ μου ειχε ανεβει?? Εστειλα τα αποτελέσματα κ στο κέντρο περιμενω να δούμε τι θα μας πουν..Εσύ να ξεκουράζεσαι..Γεωργίτσα ακούς κ οι υπόλοιπες?Ξεκούραση...

Σας φιλώ γλυκά γλυκά πάω στα ταλιμπανάκια μου

• Μου αρέσει 1

πήρα τον γιατρό τωρα και μου είπε να πάρω ουτροτζεσταν. έπαιρνα μέχρι στιγμης ένα πρωί, μεσημέρι, βράδυ, αλλά τώρα 2 πρωί, 2 βράδυ και ξάπλα.

ο ίδιος μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Πάντως φέρνω τη μάνα μου άρων άρων από το χωριό για να κρατάει τον μικρό και να κάνει και δουλίτσες.

Καλό μήνα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!!

τι κάνετε;;πως είστε;;;

εγώ ήδη σχεδιάζω και ονειρεύομαι επίσημα πλέον μιας και μπήκε ο μήνας που θα στολίσω το σπίτι μας και για φέτος.Την πρώτη μπότα που θα αγοράσουμε για τον μπέμπη να βάλουμε στο τζάκι και ολα αυτά τα υπέροχα.Τρελαίνομαι και αγαπώ τα χριστούγεννα απο μικρή και θέλω να το περάσω στο μικρούλη μας.Χθές ονειρευόμουν πως θα βάζουμε παρέα το γάλα στο ποτήρι και τα γλυκάκια και θα τον περιμένουμε να έρθει να φέρει τα δώρα ...:mad: 

Καλλιοπάκι τελικά έκανες το γλυκάκι με τα μήλα στους φίλους σας;;ξέχασα να σε ρωτήσω.

Πιγκουδάκι ευχαριστώ για τα φιλιά να την φιλήσεις κ εσύ απο εμας.Ο μπουτίνιας καλά είναι έφαγε το αχλαδάκι του και κάνει τα δικά του τα όμορφα.

Μελένια θυμάμαι πως οταν νιώθεις έτσι είναι λόγω βιταμινών.Σου έχει δώσει συμπληρώματα να παίρνεις;;

Οι υπόλοιπες εγκυούλες;;πως είστε;;

Λία μου τίποτα δεν θα είναι .λίγη ξεκούραση θέλει.

Βάσω μου μην το σκέφτεσαι συνέχεια,ολα θα γίνουν.Το κρύωμα σου πέρασε;

• Μου αρέσει 5

Qshbp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μηνα και από εμένα!

@NatasaP Ναι είμαι πολυ Καλύτερα!απλά λίγο βήχα και μεγάλη ατονία.. Ναι προσπαθώ πλέον να μη σκέφτομαι και να μη τα αναλύω όλα.. Ότι είναι να γίνει θα γινει (ελπίζω βέβαια σε θετικό αποτέλεσμα χαχχαα)

Ευτυχώς που μπορω και τα λέω σε εσάς γτ δε νιώθω άνετα να μιλήσω σε κάποιον δικό μου απλά με υποψίες!! 

Διαφημίσεις

Αχ Νατασακι τι ομορφες εικονες που μας περιεγραψες! Κ εγω τα λατρευω τα χριστουγεννα! Μεχρι χθες δεν αισθανομουν κουραση. Οποτε δεν ειχα αναφερει κατι στο γιατρο. Προς το παρον μονο βιταμινη D παιρνω λογω ελλειψης.

1 ώρα πρίν, Angie.31 είπε:

Καλημερα ομορφες...

Πως ειστε; εγω εδω ψιλοκρυωνενη κ σιδερωνω...

Λια μου πιστευω δεν θα ειναι κατι ανησυχητικό. Λογικα θα σου δώσει χαπια.κατσε ξαπλα κ μην σηκωνεσαι καθολου.κ εγω γυρω στην 7η βδομαδα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα δει σαν βλεννη  ροζ κ τελικα δεν ηταν τπτ.

Μλου μου κ μια φιλη μου προσπαθουσε να κοψει το θηλασμο κ παιδευτηκε πολυ.εκεινη τον αφηνε λιγο να πεινασει για να πιει το ξενο.αλλα κ εκεινη ειχε θεμα της ξυπνουσε τη νυχτα γιατι εψαχνε στηθος.υπομονη μανουλα...

Σας φιλω γλυκα ολες

Αντζουλίνι περαστικά!!!!!

και εγω σιδέρωσα δύο πλυντήρια νωρίτερα...αχχχ δεν τελειώνουν...

πρίν από 23 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Αχ Νατασακι τι ομορφες εικονες που μας περιεγραψες! Κ εγω τα λατρευω τα χριστουγεννα! Μεχρι χθες δεν αισθανομουν κουραση. Οποτε δεν ειχα αναφερει κατι στο γιατρο. Προς το παρον μονο βιταμινη D παιρνω λογω ελλειψης.

Εμένα με το καλημέρα της εγκυμοσύνης μου έδωσε εκτός του φυλλικού ασβέστιο και σίδηρο.Να το πείς στον γιατρό στο επόμενο ραντεβού.

πρίν από 26 λεπτά , Vasso_k είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μηνα και από εμένα!

@NatasaP Ναι είμαι πολυ Καλύτερα!απλά λίγο βήχα και μεγάλη ατονία.. Ναι προσπαθώ πλέον να μη σκέφτομαι και να μη τα αναλύω όλα.. Ότι είναι να γίνει θα γινει (ελπίζω βέβαια σε θετικό αποτέλεσμα χαχχαα)

Ευτυχώς που μπορω και τα λέω σε εσάς γτ δε νιώθω άνετα να μιλήσω σε κάποιον δικό μου απλά με υποψίες!! 

Φυσικά και το ευχόμαστε και το περιμένουμε το θετικό σου αποτέλεσμα !!!!!

Καλά κάνεις και μας τα λές..για αυτό είμαστε όλες μας εδώ.

• Μου αρέσει 3

Qshbp2.png

Καλησπερα κουκλακια μου!!! Ειστε καλα;;; Καλο μηνα να εχουμε και καλες ειδησεις!!!!

μελενια μου χαθηκα γιατι μια με τους φιλους μια με το στρωσιμο του σπιτιου δεν ειχα χρονο να σας μιλησω.... Η κοπωση που νιωθεις καλη μου ακουγεται το μπεμπενι δινει σημα οτι ειναι εκει!!! 

Νατασου μου το κεικ εγινε αναρπαστο... Βεβαια οι συνταγες του Ακη ειναι σουπερ! Και το κεικ καροτου που μου εδωσες μας αρεσε παρα πολυ!!!

τα Χριστουγεννα τα περιμενω κ εγω πως πως κ ειδικα τωρα που ειναι στρωμενο σα μωρο παιδι χαιρομαι...

σημερα θα φυγω νωριτερα κανα μισαωρο απο τη δουλεια γιατι περιμενω μαστορα να μας φτιαξει τη συρταριερα κ μετα θα παω να παρω τις υπολοιπες φωτογραφιες του γαμου... Κ μετα θα ειμαι ολη δικη σας!!!

παλι σεντονι εγραψα....

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , NatasaP είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!!

τι κάνετε;;πως είστε;;;

εγώ ήδη σχεδιάζω και ονειρεύομαι επίσημα πλέον μιας και μπήκε ο μήνας που θα στολίσω το σπίτι μας και για φέτος.Την πρώτη μπότα που θα αγοράσουμε για τον μπέμπη να βάλουμε στο τζάκι και ολα αυτά τα υπέροχα.Τρελαίνομαι και αγαπώ τα χριστούγεννα απο μικρή και θέλω να το περάσω στο μικρούλη μας.Χθές ονειρευόμουν πως θα βάζουμε παρέα το γάλα στο ποτήρι και τα γλυκάκια και θα τον περιμένουμε να έρθει να φέρει τα δώρα ...:mad: 

αχχχχχχ :-D

τι κάνετε κορίτσια; λία  ξεκούραση και ξάπλα! όλα θα πάνε τέλεια! είμαι από ταμπλετ και δεν μπορω να γράψω αυτά που θέλω είναι βλαμενο :?

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 12 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

αχχχχχχ :-D

τι κάνετε κορίτσια; λία  ξεκούραση και ξάπλα! όλα θα πάνε τέλεια! είμαι από ταμπλετ και δεν μπορω να γράψω αυτά που θέλω είναι βλαμενο :?

Βαχχχχχχχχ...... τι να σε κάνω που είσαι μακριά!!!! 

πρίν από 28 λεπτά , Calliopi. είπε:

Καλησπερα κουκλακια μου!!! Ειστε καλα;;; Καλο μηνα να εχουμε και καλες ειδησεις!!!!

μελενια μου χαθηκα γιατι μια με τους φιλους μια με το στρωσιμο του σπιτιου δεν ειχα χρονο να σας μιλησω.... Η κοπωση που νιωθεις καλη μου ακουγεται το μπεμπενι δινει σημα οτι ειναι εκει!!! 

Νατασου μου το κεικ εγινε αναρπαστο... Βεβαια οι συνταγες του Ακη ειναι σουπερ! Και το κεικ καροτου που μου εδωσες μας αρεσε παρα πολυ!!!

τα Χριστουγεννα τα περιμενω κ εγω πως πως κ ειδικα τωρα που ειναι στρωμενο σα μωρο παιδι χαιρομαι...

σημερα θα φυγω νωριτερα κανα μισαωρο απο τη δουλεια γιατι περιμενω μαστορα να μας φτιαξει τη συρταριερα κ μετα θα παω να παρω τις υπολοιπες φωτογραφιες του γαμου... Κ μετα θα ειμαι ολη δικη σας!!!

παλι σεντονι εγραψα....

Ήμουν σίγουρη πως θα άρεσε ...δεν έχει συνταγή αυτό το αγόρι που να μην είναι υπέροχη!!!! 

Άντε κάνε τις δουλίτσες σου και εμείς εδω θα είμαστε... :)

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...