Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Η αλήθεια είναι πως συνήθως κυμαίνεται στο 35 πρώτη φορά είναι τόσο χαμηλή και πριν δύο χρόνια σχεδόν στην διέγερση είχαμε πάρει αρκετά ωάρια τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε τόσο πολύ πως θα πάει η διέγερση 

Μία φορά ίσως είναι τυχαίο εύρημα. Επαναλαβε την και τον επόμενο κύκλο. Να πας σε διέγερση με τις καλύτερες συνθήκες!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα,

καταρχας συγχωρέστε με αν εχω γραψει σε λάθος στήλη αλλα σιγα σιγα πιστευω θα τα μάθω όλα.Λοιπόν σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και παίρνω πολύ κουράγιο απ τις ιστορίες σας.Νιώθω ότι δεν είμαι μόνη.

Η δικία μου ιστορία εχει ως εξης:Μετα απο αζωοσπερμία και δυο βιοψίες ορχεων στις οποιες βρεθηκαν μόνο σπερματίδες,αποφασισαμε να προχωρησουμε με σπερμα δοτη.Εκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα με δυο βλαστοκυστες και το αποτελεσμα ήταν βιοχημική.Ο γιατρος το αποδιδει στο τυχαιο γεγονος αλλα για να ειμαστε και σιγουροι προτείνει υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ πριν την επομενη εμβρυομεταφορα.Προστοπαρων περιμενω απο μερα σε μερα να αδιαθετησω για να τον παρω τηλεφωνο να κανονισουμε.Ηθελα να ρωτησω εσας ως πιο εμπειρες αν το σκρατσινγκ πρεπει να γινει σε συγκεκριμενες μερες και μεσα σε ποσο καιρο πρεπει να γινει η εμβρυομεταφορα για να εχει νοημα.Καπου διαβασα οτι διαρκει μονο 20 μερες και δεδομενου οτι εμενα η προετοιμασια σε τεχνητο κυκλο με φαρμακα για εμβρυομεταφορα διαρκει παραπανω φοβαμαι μήπως παει τζαμπα.

Ευχαριστώ εκ τω προτερων και θέλω να πω ενα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και στην Μελενια που τα καταφερε και εδωσε ελπιδες σε ολες μας!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινα σ' ευχαριστω πολυ. Ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα.

Οσον αφορα το σκρατσινγκ γινεται 21η με 25η μερα του κυκλου κ η εμβρυομεταφορα πρεπει να γινει στον επομενο κυκλο. Το εκανα κ εγω.

18 ώρες πρίν, Angie.31 είπε:

Καλησπερα κοριτσακια μου.Δεν σας εγραφα γιατί εχω τον μικρο μου αρρωστο κ εχουμε γκρινιααααα κ δεν κοιμομαστε κ καλα τη νυχτα.ωτιτιδα λοιπον κ του ξεκινησε αντιβιωση ο παιδιατρος.

Σουγκαρακι τι ακριβως θες να μαθεις για το ικα κ τον οαεδ;

Περαστικά του αντζι μου, με τη σειρά σου αρρωστσινουν; 

Ήθελα να μάθω πόσα δικαιούσαι από το ΙΚΑ. Από τον οαεδ έμαθα ότι είναι 500 το μήνα για ένα εξάμηνο. Επίσης αν υπάρχει κάποια επιστροφή για τη γέννα! 

Κοριτσια κανένα ταπερακι και σε μένα στείλτε! Μόλις γυρίσαμε σπίτι βάπτιση από το πρωί και ξαπλωσα, έχω και τσιμπήματα και δεν έχω φαγητό! Κλαψ!!! 

Διαφημίσεις

Εγω στην προηγουμενη εμβρυομεταφορα εκανα μια ενεση την 21 μερα του κυκλου ,αδιαθετησα και σχεδον μετα απο 17 μερες εγινε η εμβρυομεταφορα.Ασε το αλλο..Απ το λιγο που υπολογισα τις ημερομηνιες πεφτει μεσα στα Χριστουγεννα που λογικα κλεινουν τα κεντρα.Εχω αγχωθει λιγο και σκεφτομαι οτι αν ειναι να την κανω και να παει η εμβρυομεταφορα δυο μηνες μετα οτι χαμενος κοπος

Να σου πω θα κανεις υστεροσκοπηση? Γιατι η υστεροσκοπηση γινεται αμεσως μετα την περιοδο. Το σκρατσινγκ απο μονο του γινεται τις ημερες που σου ειπα.

Ναι σε τεχνητο κυκλο εκανα την εμβρυομεταφορα.

πρίν από 3 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Να σου πω θα κανεις υστεροσκοπηση? Γιατι η υστεροσκοπηση γινεται αμεσως μετα την περιοδο. Το σκρατσινγκ απο μονο του γινεται τις ημερες που σου ειπα.

Ναι θα κανω μαζι και υστεροσκοπηση διαγνωστικη.

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Ναι σε τεχνητο κυκλο εκανα την εμβρυομεταφορα.

ποσες μερες αρα μετα το σκρατσινγκ εκανες την εμβρυομεταφορα;

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα.Με τοση θετικη ενεργεια που υπαρχει εδω μεσα πιστευω πως ολα θα πανε καλα!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Κοριτσια συγγνωμη...τι ειναι το σκρατσινγκ??

Ειναι επιφανιακο ξυσιμο των στοιβαδων του ενδομητριου.Συμφωνα με ερευνες βοηθαει και αυξανει τις πιθανοτητες εμφυτευσης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...