-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, Stavroula80 είπε:
Νομίζω ότι για τους αντρες μας είναι ακόμα πιο σκληρό, το να δουν τη δότρια. Οποτε καλύτερα που το εκανες έτσι. Πάντως ειτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για αυτή την απόφαση, είναι τόσο δύσκολο. Απότι καράλαβα έχεις ξεκινησει τη διαδικασία, οπότε θετική σκέψη και όλα καλα θα πάνε. Με ποιόν γιατρό είσαι αν επιτρέπεται κ σε ποια μονάδα?
Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τίποτα να σου πω...είχα κανει μια υστεροσκοπηση ( για σιγουριά πριν την διαδικασία) κ ακόμα περιμένω να μου έρθει η περίοδος...η οποία έχει άργησει και πααααρααα πολύ...αλλά επειδή είχα πάρει τα cyclacur όλο το πακέτο συν την επεμβασουλα κάπως μου διατάραχτηκαν ...οπότε περιμένω να μου έρθει ακόμα...δεν θα προχωρήσω σε αυτό το κύκλο...μιας κ ταράχτηκαν τόσο οι ορμόνες μου από την επέμβαση κ τα χαπάκια, θέλω λιγάκι να μου έρθει η περίοδος πρώτα κ με το καλό στον άλλον κύκλο αν όλα είναι καλά τότε έλεγα...ωστόσο έχω κανει κ υπέρηχο όλα μια χαρά...απλά μια καθυστέρηση λόγο διατάραξης...άρα υπομονή κ περιμένω ...
Ειμαι στο Ιασώ...( Γιατρό έγραψα κ τον εσβησα μετά γιατί νομίζω δεν κάνει δημόσια να λέμε..έτσι θυμάμαι..αν κάνω λάθος ευχαρίστως να στον γράψω...δεν είναι πάντως από τα γνωστά ονόματα..εννοώ αυτά τα 3-4 που ακούγονται συνήθως)
Εσυ σε ποιο κέντρο εισαι?
Υ.γ ..Για να πω κ τον πονο μου...έχω κάνει υστεροσκοπησης άλλες 4 ανά τα χρόνια οχι τώρα κοντά...έχω πάρει κ άλλες φορές τα cyclacur...και οι ορμονες μου μια χαρα ΠΑΝΤΑ....τώρα που ειναι όλα έτοιμα κ έλεγα άντε να δούμε τι θα δούμε τώρα βρήκαν οι άτιμες να επηρεαστούν...πρέπει λέει το σώμα να συνέλθει κ αφού όλα είναι καλά να του δώσουμε τον χρόνο να λειτουργήσει φυσικά μονο του....τώρα θέλει τον χρόνο του βλέπεις...
-
Ανακοινώσεις για θέματα διαχείρισης του φόρουμ
-
Θέματα
-
- 14.855 απαντήσεις
- 1.643.563 εμφανίσεις
-
- 11.425 απαντήσεις
- 2.455.147 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 285.404 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 189.512 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 577.283 εμφανίσεις
-
-
-
- 28.577 απαντήσεις
- 3.910.956 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις