Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Όχι δεν έχω από όσο ξέρω έλλειψη. Μου το ξεκίνησε το μαγνήσιο από τον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο. Πρωί βράδυ. Χθες πήγα έδωσα αίμα για ένα κατεβατό εξετάσεις που μου έγραψε η Λευκού. 

To μαγνησιο το δινουν για να μην κανει συσπασεις η μητρα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κι εγω εκανα τις πρωτες εξετασεις που θελει ο γυναικολογος..ουτε εμενα μου αρχισε το μαγνησιο..μου ειπε τον αλλο μηνα..τωρα στην 9η βδομαδα αρχισε να μου μειωνει τα φαρμακα της εξωσωματικης και μεχρι 12η θα τα κοψουμε..σε ποια βδομαδα εισαι?

6 και 2 μέρες ή 3 δεν θυμάμαι...:lol:

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ούτε κι εγώ πήρα μαγνήσιο στην εγκυμοσύνη (ούτε η Τσεκούρα μου ανέφερε κάτι επ' αυτού) και μάλιστα ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες καλή απορρόφηση έχει το μαγνήσιο μόνο σε ενέσιμη μορφή. Ρώτα το γιατρό σου (και αν θέλεις, στείλε ένα mail και στην Οικονομοπούλου).

Ναι ισως της στειλω. Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Γλυκες μου φιλεναδες,να σας πω κι εγω τα νεα μου..πηγα στο γιατρο σημερα..το ενα μωρο σταματησε απο μονο του..τα αλλα 2 ηταν πολυ ζωηρα,τα ειδαμε να κουνιουνται!! Σοκ!! Ειναι μολις 2,5 εκατοστα!! Ας ελπισω να συνεχισουν δυνατα αυτα τα 2!! Σας φιλω γλυκα ολες!!

Συγγνωμη που θα το πω αλλα χαρηκα! Τωρα τα 2 μπορουν να συνεχισουν χωρις να κινδυνευουν και να μπορεσεις να χαρεις κ εσυ την εγκυμοσυνη σου χωρις να ανησυχεις και να αγχωνεσαι.

2,5 εκατοστα?!!!!!!Καλε μεγαλωσαν τοσο; Πωπω τι ωραια! Μπραβο κοριτσακι μου. Τα 2 τα ζωηρα ειναι στον ιδιο σακο; Για το αλλο πρεπει να κανεις κατι; Να βγει καπως ή οχι; Θα συνεχισουν πολυ δυνατα αυτα!! Σ' αυτο το μεγεθος ξεχωριζουν σχηματα χερσκια πχ ή ειναι απλώς κολοκυθακια; Ιδεα δεν εχω η ασχετη!

6 ώρες πρίν, Fili είπε:

Όχι δεν έχω από όσο ξέρω έλλειψη. Μου το ξεκίνησε το μαγνήσιο από τον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο. Πρωί βράδυ. Χθες πήγα έδωσα αίμα για ένα κατεβατό εξετάσεις που μου έγραψε η Λευκού. 

Ξαναπηγες στη Λευκου και τωρα που εισαι εγκυουλα; Γιατι; Σου ειπε ο γιατρος σου οτι χρειαζεται; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Viv37 είπε:

Συγγνωμη που θα το πω αλλα χαρηκα! Τωρα τα 2 μπορουν να συνεχισουν χωρις να κινδυνευουν και να μπορεσεις να χαρεις κ εσυ την εγκυμοσυνη σου χωρις να ανησυχεις και να αγχωνεσαι.

2,5 εκατοστα?!!!!!!Καλε μεγαλωσαν τοσο; Πωπω τι ωραια! Μπραβο κοριτσακι μου. Τα 2 τα ζωηρα ειναι στον ιδιο σακο; Για το αλλο πρεπει να κανεις κατι; Να βγει καπως ή οχι; Θα συνεχισουν πολυ δυνατα αυτα!! Σ' αυτο το μεγεθος ξεχωριζουν σχηματα χερσκια πχ ή ειναι απλώς κολοκυθακια; Ιδεα δεν εχω η ασχετη!

Ξαναπηγες στη Λευκου και τωρα που εισαι εγκυουλα; Γιατι; Σου ειπε ο γιατρος σου οτι χρειαζεται; 

Να σου πω την αληθεια κι εγω ανακουφιστηκα! Θα μικρινει ο σακος και οτι μεινει θα βγει στην καισαρικη..τα ζωηρουλια ειναι σε ξεχωριστους σακους..ξεχωριζουν κανονικα,χερακια,ποδαρακια!!δεν θα εισαι ασχετη για πολυ ακομα!!! Ειναι η σειρα σου και της Χρυσας τωρα!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 6

nzSsp2.png

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εν τω μεταξύ εγώ την ερώτηση για το μαγνήσιο για άσχετο λόγο την έκανα, αλλά μου άρεσε ο διάλογος! Έμαθα καινούργια πράγματα!!! Χαχαχαχα 

Το μαγνησιο βοηθάει στις συσπάσεις της μήτρας; Έχετε ακούσει να το παίρνουν κ σε ετ;

Εγώ παρούσα,,,στη 2η ετ με τον Τσιρ μου έδωσε άμεσα 2μαγνησια την ημέρα (μη ρωτήσεις ποιο το έχω στο υπόγειο να είναι δροσερά μη μου χαλάσει το υπόλοιπο χαχαχαχα) και buskopan (ως 3/ημέρα) για αυτό ακριβώς που πες,,,δεν θέλει με τίποτα συσπάσεις (σε μένα τουλάχιστον που λόγω περίεργης κατασκευής τραχήλου εισόδου προς ενδομητριο κάνω μπόλικες) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Condios είπε:

Εγώ παρούσα,,,στη 2η ετ με τον Τσιρ μου έδωσε άμεσα 2μαγνησια την ημέρα (μη ρωτήσεις ποιο το έχω στο υπόγειο να είναι δροσερά μη μου χαλάσει το υπόλοιπο χαχαχαχα) και buskopan (ως 3/ημέρα) για αυτό ακριβώς που πες,,,δεν θέλει με τίποτα συσπάσεις (σε μένα τουλάχιστον που λόγω περίεργης κατασκευής τραχήλου εισόδου προς ενδομητριο κάνω μπόλικες) 

Α ρε @Condios είσαι φίλη κι αδερφή! Χαχαχαχα

Λοιπόν, εγώ παθαίνω το εξής κουλό τα τελευταία χρόνια. Κάθε μήνα τις μέρες της ωορρηξίας μου κ τις μέρες ακριβώς πριν αδιαθετησω η μήτρα μου δονείται! Ναι, ναι. Δονείται. Ένα ελαφρύ γουργουρητο που στην αρχή δεν το έδινα σημασία. Στην 1η ετ το ένιωσα αλλά δεν ήταν ιδιαίτερο. Στη 2η όμως ξεκίνησε από τη δεύτερη μέρα και ήταν σαν να έχω καταπιεί ένα κινητό! Αφού έβαζε ο σύζυξ το χέρι στην κοιλιά μου και το αισθανόταν. Το είπα στην τότε γιατρό μου κ δεν ήξερε τι να μου πει. Δεν μου έδωσε τίποτα, ούτε buscopan ούτε μαγνήσιο, τίποτα. Ο τωρινός γιατρός μου μου έχει κάνει μέχρι στιγμής έναν κ μοναδικό υπέρηχο. Και σε αυτόν τον έναν κ μοναδικό γυρίζει κ μου λέει "το ενδομήτριο μου φαίνεται πολύ ποιοτικό αλλά γιατί κουνιέται;".... Λέω εντάξει! Ευχαριστώ! Δεν είμαι τρελή!!! Κ τον προβληματισε αυτό κ σκεφτόταν πώς να με ντοπαρει. Γι'αυτό κ ρώτησα. Είπε τι να σε κάνω; Να σε βάλω δέκα μέρες στη μέθη; Λέω τζετ γιατρέ, δεν θα καταλάβω κ αναμονή! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 9

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Να σου πω την αληθεια κι εγω ανακουφιστηκα! Θα μικρινει ο σακος και οτι μεινει θα βγει στην καισαρικη..τα ζωηρουλια ειναι σε ξεχωριστους σακους..ξεχωριζουν κανονικα,χερακια,ποδαρακια!!δεν θα εισαι ασχετη για πολυ ακομα!!! Ειναι η σειρα σου και της Χρυσας τωρα!! ❤❤❤

Αχ τι ωραια!!! Δηλαδη ειναι μικροσκοπικα ανθρωπακια!!!! Πωπω τρελα ειναι! 

Μακαρι να πανε ολα καλα και μ' εμας! Αλλα με τετοιο ποδαρικο ειπαμε δε γινεται κ αλλιως! Χαχα!♥️♥️♥️♥️

πρίν από 42 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν, εγώ παθαίνω το εξής κουλό τα τελευταία χρόνια. Κάθε μήνα τις μέρες της ωορρηξίας μου κ τις μέρες ακριβώς πριν αδιαθετησω η μήτρα μου δονείται! Ναι, ναι. Δονείται. Ένα ελαφρύ γουργουρητο που στην αρχή δεν το έδινα σημασία. Στην 1η ετ το ένιωσα αλλά δεν ήταν ιδιαίτερο. Στη 2η όμως ξεκίνησε από τη δεύτερη μέρα και ήταν σαν να έχω καταπιεί ένα κινητό! Αφού έβαζε ο σύζυξ το χέρι στην κοιλιά μου και το αισθανόταν. Το είπα στην τότε γιατρό μου κ δεν ήξερε τι να μου πει. Δεν μου έδωσε τίποτα, ούτε buscopan ούτε μαγνήσιο, τίποτα. Ο τωρινός γιατρός μου μου έχει κάνει μέχρι στιγμής έναν κ μοναδικό υπέρηχο. Και σε αυτόν τον έναν κ μοναδικό γυρίζει κ μου λέει "το ενδομήτριο μου φαίνεται πολύ ποιοτικό αλλά γιατί κουνιέται;".... Λέω εντάξει! Ευχαριστώ! Δεν είμαι τρελή!!! Κ τον προβληματισε αυτό κ σκεφτόταν πώς να με ντοπαρει. Γι'αυτό κ ρώτησα. Είπε τι να σε κάνω; Να σε βάλω δέκα μέρες στη μέθη; Λέω τζετ γιατρέ, δεν θα καταλάβω κ αναμονή! Χαχαχαχα

Δηλαδη ουτε αυτος ηξερε γιατι κουνιεται; Μαλλον κοριτσι θα κανεις και θα ειναι χορευταρου!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ τι ωραια!!! Δηλαδη ειναι μικροσκοπικα ανθρωπακια!!!! Πωπω τρελα ειναι! 

Μακαρι να πανε ολα καλα και μ' εμας! Αλλα με τετοιο ποδαρικο ειπαμε δε γινεται κ αλλιως! Χαχα!♥️♥️♥️♥️

Δηλαδη ουτε αυτος ηξερε γιατι κουνιεται; Μαλλον κοριτσι θα κανεις και θα ειναι χορευταρου!

Όχι ούτε αυτός ήξερε την τύχη μου. Αλλά ανακουφίστηκα που κάποιος επιτέλους το είδε! Γιατί το έλεγα κ με κοιτούσαν με αμφισβήτηση (σαν να το φαντάζομαι) κ μου έλεγαν μήπως πείνας; Ντοινγκ!!! Χαχαχα 

Ή αγόρι και θα παίζει τουμπερλεκι!!! Χαχαχα 

Πάντως αν δεν βρούμε κάτι για να ηρεμήσει, δε νομίζω να μπορεί να εμφυτευτει έμβρυο με τέτοιο κούνημα. Πρέπει να είναι κομάντο! 

• Χαχα 4

3 hours ago, Viv37 said:

Μου είχε πει ότι σε θετική χοριακη και συνέχεια θέλει να με ξαναδεί τη δέκατη εβδομάδα. Γι αυτό και την πήρα. 

2 hours ago, Neli83 said:

Ω αλήθεια στην ένατη εβδομάδα φαινονται ήδη καθαρά;;; θα τρελαθώ θαρρώ!! 

1 hour ago, marina_86 said:

Όχι ούτε αυτός ήξερε την τύχη μου. Αλλά ανακουφίστηκα που κάποιος επιτέλους το είδε! Γιατί το έλεγα κ με κοιτούσαν με αμφισβήτηση (σαν να το φαντάζομαι) κ μου έλεγαν μήπως πείνας; Ντοινγκ!!! Χαχαχα 

Πάντως αν δεν βρούμε κάτι για να ηρεμήσει, δε νομίζω να μπορεί να εμφυτευτει έμβρυο με τέτοιο κούνημα. Πρέπει να είναι κομάντο! 

Αγάπη μου γλυκιά το παιδί σου θα είναι κομάντο με κουνιστή η όχι μήτρα ούτως ή άλλως! Μαχητ@σαν τη μαμά του/της

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Μου είχε πει ότι σε θετική χοριακη και συνέχεια θέλει να με ξαναδεί τη δέκατη εβδομάδα. Γι αυτό και την πήρα. 

Ω αλήθεια στην ένατη εβδομάδα φαινονται ήδη καθαρά;;; θα τρελαθώ θαρρώ!! 

Αγάπη μου γλυκιά το παιδί σου θα είναι κομάντο με κουνιστή η όχι μήτρα ούτως ή άλλως! Μαχητ@σαν τη μαμά του/της

Οσο καθαρα μπορει να φαινονται τα 2,5 εκ!! Αλλα ναι,φαινεται μικροσκοπικο μωρακι και κινειται!! Θα τρελαθεις αληθεια!!

• Μου αρέσει 6

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Neli83 said:

Οσο καθαρα μπορει να φαινονται τα 2,5 εκ!! Αλλα ναι,φαινεται μικροσκοπικο μωρακι και κινειται!! Θα τρελαθεις αληθεια!!

Αχ πάλι κλάμα θα πέσει κατάλαβα. ❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Δύσκολη η μήτρα μας φιλενάδα άστα,,,χαχαχα,,, εφόσον υπάρχει η λύση (μαγνήσιο και buskopan) σώπα σωθηκαμε!!!!!! Δεν είναι δόνηση ενδομητρίου πάντως,,, υπερκινητικό έντερο είναι πιστεύω εγώ,, τουλάχιστον σε μένα αυτό συμβαίνει. Ακουγομαι απ'το δίπλα δωμάτιο όταν συμβαίνει,,ο σύζυγος λέει "όντως τώρα?" Χαχαχαχα...

Έχω ένα φάρμακο στο σπίτι οπιουχο,,,tramal νομίζω λέγεται,,,μου το έδωσε ο χειρουργός το Μάϊο που έκανα τη σκωληκοειδίτιδα,,,,"για τις μέρες που μπορεί να έχεις πολυ πόνο" είπε,,,,δε σου κρύβω ότι το γλυκό κοίταξα πολλές φορές έκτοτε,,,, αλλά είναι πολύ βαρύ και εθιστικό,,,, είμαι πρεζακι με τα ουτρο μη γίνω και με αυτό τώρα,,, αλλά η μέθη είναι βάλσαμο φίλη (αρκεί όταν ξυπνάς να μην κλαίς και τσακωνεσαι όπως εγώ χαχαχαχα) 

Γράφουμε γράφουμε και όλο προβλήματα είμαστε,,,ήρωες οι σύζυγοι μας χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ο τωρινός γιατρός μου μου έχει κάνει μέχρι στιγμής έναν κ μοναδικό υπέρηχο. Και σε αυτόν τον έναν κ μοναδικό γυρίζει κ μου λέει "το ενδομήτριο μου φαίνεται πολύ ποιοτικό αλλά γιατί κουνιέται;".

Πλάκα κανεις? Τον αγαπώ…ε δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει για να το αντιμετωπισετε.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Οτι θα πιασει θα πιασει σιγουρα. Αν ειναι αγορι θα ειναι ο Ραμπο

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Villi είπε:

Πλάκα κανεις? Τον αγαπώ…ε δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει για να το αντιμετωπισετε.

Ναι σου λέω! Κι αν σου πω ότι σε σκέφτηκα εκείνη την ώρα! Λέω που είσαι @Villi να τον καμαρωσεις! Χαχαχαχα  Και ξέρεις ο γλυκούλης πώς το είπε.... Κοιτάει καλά καλά, κοιτάει από εδώ, κοιτάει από εκεί, λέει "Να απλά... Απλά..." Λέω τι απλά γιατρέ, λέει "απλά κουνιέται... Μα γιατί κουνιέται;" Κι εγώ εκείνη την ώρα ένιωσα να ανοίγουν οι ουρανοί κ ν' ακούω Αλληλούια Αλληλούια! Μια δικαίωση ρε παιδί μου που με κοιτούσαν μέχρι πρότινος σαν τρελή! Χαχαχαχαχα 

Εντάξει κορίτσια, έγραψα κ το τελευταίο κουλό που μου συμβαίνει. Δεν έχω κάποια άλλη σχιζοφρενικη αποκάλυψη να κάνω!

@Condios ελπίζω τώρα με την υστεροσκοπηση λαπαροσκοπηση να δει αν συμβαίνει κάτι... Θα του πω και για το έντερο... Σίγουρα θα πάρω μαγνήσιο κ buscopan μπας κ τσιλάρει λίγο η νευροσπαστη μήτρα μου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...