Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλώς ήρθες! Εχω πολύ δικό μου άτομο που είχε όλα αυτά τα ωραία μαζί και πήγαν όλα τέλεια κ τώρα έχει ένα τερατακι 7 χρόνων αγοραρο να της βγάζει την ψυχή! ❤️ 

Θα κάνεις όσα σου λένε οι γιατροί σου ακριβώς και θα πάνε όλα τέλεια! Προσοχή στην διατροφή σου και στο σάκχαρο σου και εννοείται το χαπάκι για να ρυθμίσεις τον θυρεοειδή και θα ρυθμιστεί και η πίεση σου σιγά σιγά. Μην ανησυχείς καθόλου, τίποτα δεν θα πάθει το μωράκι σου, αρκεί να ακολουθείς όσα σου λένε. Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος! ❤️❤️❤️

Καλησπέρα γλυκούλα μελλοντικη μανούλα ,μην ανησυχείς τίποτα δεν θα πάθει το νινακι σου ,να ακούς τον γιατρό λίγο διατροφή να προσέξεις και όλα θα είναι καλά ....ηρέμησε 

πρίν από 41 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Είναι μέχρι να ηρεμήσω λίγο όλα μια χαρά.μπραβο κορίτσι μου πολύ καλά τα πήγε σ

Καλή επιτυχία κορίτσι μου,στείλε μας τ αποτελέσματα με τόσες φορές που έχουμε κάνει ,είμαστε έτοιμες για βοήθος εξωσωματιστη 🤣🤣🤣

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 said:

Κ εγώ παίρνω κ άλλες....agnus castus, lamberts

Τέλεια οπότε ξεκινάω και μουρουνέλαιο! Να δούμε τι άλλο θα κάνουμε, παντζάρια έφαγα, σπόρια έφαγα,ξεκίνησα κ τα αυγά που είπατε ενώ έτρωγα σπανια, θα πάω να πάρω και φουντούκια τι άλλο μας περιμένει αχαχαχ, καμία τροφική δηλητηρίαση με περιμένει αχχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

θα κανω τεστ μετα τις 10 με 12 του μήνα, ετσι μου ειπε ο γιος μου ο μεγάλος, αν κ ο μικρος λεει εδω κ 3 μερες ,μαμα θα κάνεις κι σλλο μωλάκι κοριτσάκι?του λεω δεν ξερω...θα δουμε κ τον ρωτάω σε πόσες μέρες θα έρθει?μου λέει σε 7 χαχαχα αντε να δούμε η άλλη βδομάδα ειναι κρίσιμη!

Άντε μακάρι σε λίγες μέρες θα ξέρουμε εάν θα έρθει το αδερφάκι 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimitra94 είπε:

Ένοιωθες τις κράμπες που έχουμε όταν είναι να μας έρθει περίοδος? Κι αν ναι, θυμάσαι περίπου πότε ξεκίνησαν? Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά έχω αυτές τις ενοχλήσεις κάποιες μέρες και θέλω να δω αν τις είχε καμμιά εγκυούλα

Ναι ειχα κανονικα πονους περιοδου οπως καθε μηνα. Νομιζα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μου ερχοτανε κ ετρεχα στην τουαλετα .. 

• Μου αρέσει 1

Μόλις ήρθα κοριτσάκια πήγα γιατρό.13 μέρα ενδομήτριο 11 χιλιοστά,στην δεξιά ωοθήκη ένα ωοθυλακιο 20 χιλιοστά κ μου λέει υπάρχουν κ αρκετά μικρά κ στην αριστερή δεν μπαίνω στον κόπο να σου πω μου είπε.σημερα αύριο λέει θα γίνει η ωορηξια.ολα καλά φαίνονται...μακάρι αυτό το αφράτο ωοθυλακιο να το φτάσει κάνα σπέρμα και να γίνει αφράτο μωρό.

• Μου αρέσει 12

Just now, Emilly είπε:

Μόλις ήρθα κοριτσάκια πήγα γιατρό.13 μέρα ενδομήτριο 11 χιλιοστά,στην δεξιά ωοθήκη ένα ωοθυλακιο 20 χιλιοστά κ μου λέει υπάρχουν κ αρκετά μικρά κ στην αριστερή δεν μπαίνω στον κόπο να σου πω μου είπε.σημερα αύριο λέει θα γίνει η ωορηξια.ολα καλά φαίνονται...μακάρι αυτό το αφράτο ωοθυλακιο να το φτάσει κάνα σπέρμα και να γίνει αφράτο μωρό.

Μπράβο ρε Έμιλυ 

Άντε βουρ 

Όλα τέλεια φαίνονται

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

αντε τελεια!!!και πολύ καλό ενδομητριο!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Avmar είπε:

Ναι ειχα κανονικα πονους περιοδου οπως καθε μηνα. Νομιζα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μου ερχοτανε κ ετρεχα στην τουαλετα .. 

αα ωραια εχω ελπίδες εγω ειχα σημερα που μαλλον ειμαι 4η μερα μετα την ωορρηξια...και εγω αυτα τα διάφανα ελαστικά υγρα eggwhite και με υπολευκο χρωμα

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Ellidr είπε:

Μπράβο ρε Έμιλυ 

Άντε βουρ 

Όλα τέλεια φαίνονται

Θα δούμε...αν δεν κάνει σωστό καμάκι το σπέρμα στο αβγό ......τι άλλο να κάνω η μαύρη....πάντως ο γιατρός σκυλοβαριοτανε να μου γράψει πράγματα με το ζόρι τις εξετάσεις και ούτε βιταμίνες ....δεν ξέρω....έτσι δεν θα μπορώ να συνεργαστώ σε περίπτωση εγκυμοσύνης....του είπα να μου γράψει καλιεργεια κ με άρχισε έλα μωρέ κ δεν χρειάζεται μια χαρά είσαι....εγώ δεν θέλω έτσι όμως...του είπα αν υπάρξει επόμενη εγκυμοσύνη είναι πολύτιμη γιατί θα είναι η τελευταία....θέλω να το πάρουμε ζεστά....αχ με βλέπω να ψάχνομαι....παλι

Just now, Emilly είπε:

Μπραβο ρε κοριτσι πολυ καλα όλα αντε να πετύχεις αυτο το μήνα και να σταματήσεις επιτέλους το ατελείωτο σεξ κάθε μέρα χΧαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Μπραβο ρε κοριτσι πολυ καλα όλα αντε να πετύχεις αυτο το μήνα και να σταματήσεις επιτέλους το ατελείωτο σεξ κάθε μέρα χΧαχα

Άσε μη τα συζητας έπεσα σε περίοδο που ο άλλος τρίζει τα δόντια από τα νεύρα...βέβαια το κάναμε χθες κ θα γίνει κ σήμερα κ αύριο κ θα δούμε....το ότι είμαι καλά δεν σημαίνει θα το πιάσω...η ίδια πάντα ιστορία με μένα...η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε.

Just now, Emilly είπε:

Άσε μη τα συζητας έπεσα σε περίοδο που ο άλλος τρίζει τα δόντια από τα νεύρα...βέβαια το κάναμε χθες κ θα γίνει κ σήμερα κ αύριο κ θα δούμε....το ότι είμαι καλά δεν σημαίνει θα το πιάσω...η ίδια πάντα ιστορία με μένα...η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε.

Ακομα νεύρα έχει;;ήμαρτον  μην λες βλακειες και μην είσαι απαισιόδοξη.καθε μηνα θα σκεφτόμαστε θετικά μέχρι να γίνει.

• Μου αρέσει 1

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

αντε τελεια!!!και πολύ καλό ενδομητριο!!!

Πάντα παχύ ήταν αυτό...όπως κ να χει αν είμαι καλά κάποια στιγμή ίσως κάτσει...θα αραίωση το σ,,ξ για να ενισχύσω κ τον δικό μου κ θα δούμε....εντωμεταξυ όντως από χθες ξεκίνησα θερμομετρηση χθες ήταν 36,4 και σήμερα 36 άρα ισχύει κ διαπιστωμένα ρίχνω αβγό από στιγμή σε στιγμή κ θα το μελετήσουμε κ αυτό...για το αρχείο.... 

Just now, Emilly είπε:

Θα δούμε...αν δεν κάνει σωστό καμάκι το σπέρμα στο αβγό ......τι άλλο να κάνω η μαύρη....πάντως ο γιατρός σκυλοβαριοτανε να μου γράψει πράγματα με το ζόρι τις εξετάσεις και ούτε βιταμίνες ....δεν ξέρω....έτσι δεν θα μπορώ να συνεργαστώ σε περίπτωση εγκυμοσύνης....του είπα να μου γράψει καλιεργεια κ με άρχισε έλα μωρέ κ δεν χρειάζεται μια χαρά είσαι....εγώ δεν θέλω έτσι όμως...του είπα αν υπάρξει επόμενη εγκυμοσύνη είναι πολύτιμη γιατί θα είναι η τελευταία....θέλω να το πάρουμε ζεστά....αχ με βλέπω να ψάχνομαι....παλι

Βρε κάνε δουλίτσα τώρα και μη το σκεφτεσαι

Πινε τις βιταμίνες σου κ όλα καλά θα πάνε

Just now, vasiliki2020 είπε:

@Emilly τα τεστ εγκυμοσυνης της hometest δείχνουν μονο μετα την καθυστέρηση η και νωρίτερα; σαν τα μούτρα σας με έχετε κάνει να ξερεις χαχαχ

2 με 3 μέρες νωρίτερα διαπιστωμένο 

Γιατί δείχνουν από 12 μονάδες 

Θα κάνεις;;;

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...