Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Με το καλό κορίτσι μου.Κατανοω την αγωνία σου..είχα κ εγώ πολλά θέματα στην εγκυμοσύνη,άλλα εκδηλώθηκαν  νωρίτερα αλλα αργότερα .Όλα καλά πήγαν .Μη σε απασχολεί ο θυρεοειδής γτ ρυθμιζεται ,κυρίως την πίεση να ελέγχεις και θα πάνε όλα καλά και σε εσένα !

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Emilly είπε:

Που σκ,,,τα να πάω τώρα...ρε συ τρόμαξα....δεν λέω καλός ο μπάρμπας αλλά εγώ αν ποτέ μείνω κ αρχίσω αντιπηκτικες κλπ κ με αφήσει αυτός χωρίς έλεγχο ....πωπω ας βγάλω από το μυαλό....έτσι κ αλλιώς την λευκού θα παίρνω για οδηγίες...οι γυναικολόγοι οι περισσότεροι είναι άρπα κόλα.το πιστεύεις ακόμα δεν έχω βρει έναν λεπτολόγο;;;;;μας βλέπουν με την εμπειρία τους όπως την μάζα κ είναι λάθος...θέλει ατομικη προσέγγιση.

Ευτυχως άλλαξα πολλου γιατρους αλλα χρόνια εχω εναν που συζητάμε μισή ώρα πριν πάω για εξέταση.εγω θελω εναν γιατρό να με καθησυχάζει. Τους άρπα κολα τους εστειλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Ευτυχως άλλαξα πολλου γιατρους αλλα χρόνια εχω εναν που συζητάμε μισή ώρα πριν πάω για εξέταση.εγω θελω εναν γιατρό να με καθησυχάζει. Τους άρπα κολα τους εστειλα

Και αυτός είναι συζητήσιμος αλλά βαριέται να γράψει εξετάσεις κλπ...ηηη μπορεί να το αποφεύγει λόγω πλαφόν που τους έβαλε το κράτος.αν είναι έτσι να μου το πει όμως να τραβηχτω σε νοσοκομείο γιατί εγώ αν ξαναμεινώ έγκυος θα θέλω πολύ τακτικό έλεγχο γιατί είμαι με ιστορικό κλαφτα.

Just now, Emilly είπε:

Και αυτός είναι συζητήσιμος αλλά βαριέται να γράψει εξετάσεις κλπ...ηηη μπορεί να το αποφεύγει λόγω πλαφόν που τους έβαλε το κράτος.αν είναι έτσι να μου το πει όμως να τραβηχτω σε νοσοκομείο γιατί εγώ αν ξαναμεινώ έγκυος θα θέλω πολύ τακτικό έλεγχο γιατί είμαι με ιστορικό κλαφτα.

Αμα δεν αισθάνεσαι σίγουρη μαζι του να τον αλλάξεις οσο ειναι καιρός 

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly είπε:

Πάντα παχύ ήταν αυτό...όπως κ να χει αν είμαι καλά κάποια στιγμή ίσως κάτσει...θα αραίωση το σ,,ξ για να ενισχύσω κ τον δικό μου κ θα δούμε....εντωμεταξυ όντως από χθες ξεκίνησα θερμομετρηση χθες ήταν 36,4 και σήμερα 36 άρα ισχύει κ διαπιστωμένα ρίχνω αβγό από στιγμή σε στιγμή κ θα το μελετήσουμε κ αυτό...για το αρχείο.... 

ετσι να πέσει μελέτη!!!λοιπόν εγώ είδα ότι όντως τα αυξημένα υγρα μετα την σύλληψη μπορει να ειναι εγκυμοσύνη...για να δούμε όμως. 

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, vasiliki2020 είπε:

Αμα δεν αισθάνεσαι σίγουρη μαζι του να τον αλλάξεις οσο ειναι καιρός 

Καλά αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη έτσι κι αλλιώς θα πηγαίνω για τα τυπικά...μόνο άπαξ κ μείνω θα ψάχτω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ,θεωρητικά γιατί με μένα ποτέ δ ξέρεις οι γόνιμες τελείωσαν . Θα κάνουμε και μια επαφή αύριο έχω βέβαια κάτι πονάκια δεξιά πάλι σήμερα ελάχιστα όμως σε σχέση με χτες. Ήρθαμε σε επαφή Σάββατο,Κυριακή,Δευτέρα αλλά δε γίνεται πάλι σήμερα ...Αν τυχόν γίνει σήμερα ωορρηξία και δεν ήταν χτες είμαστε καλυμμένοι θεωρητικά σωστά? 

ναι εισαι θεωρητικά ναι.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ετσι να πέσει μελέτη!!!λοιπόν εγώ είδα ότι όντως τα αυξημένα υγρα μετα την σύλληψη μπορει να ειναι εγκυμοσύνη...για να δούμε όμως. 

Ναι μωρέ κ εγώ πιστεύω ότι είναι το πιο αξιόπιστο σύμπτωμα 

Πολλά υγρά άλλα ασυνηθιστα πολλά 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ellidr είπε:

Μην λέτε τέτοια γιατί αν δεν έχουμε υγρά θα απογοητευομαστε πριν την ώρα μας χαχαχαχ

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Avmar είπε:

Ναι ειχα κανονικα πονους περιοδου οπως καθε μηνα. Νομιζα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μου ερχοτανε κ ετρεχα στην τουαλετα .. 

Εσύ κούκλα μας είχες πει ότι έτρωγες πολλά Παντζάρια???

Διαφημίσεις

Just now, Ellidr said:

Ναι τα υγρά σαν συμπτώμα δεν τα είχα ποτέ τόσο καιρω που περιμένω όλα τα άλλα τα είχα...όποτε Ναι μπορει να θεωρηθεί σωστό συμπτώμα

πρίν από 3 λεπτά , Sofi_ABC είπε:

Σου ευχομαι να μην ερθει και να εισαι εγκυος!!! Αν ειχατε επαφες στις σωστες μερες υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες να εχεις μεινει εγκυος, οποτε ευχομαι ενα θετικο τεστ σε 12 μερες !! Εχεις ξεκινησει βιταμινες και φολικο; Αν οχι ξεκινα τες! 

Σε ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα! Ευχομαι πραγματικα θετικα τεστ και ομορφες εγκυμοσυνες σε ολες μας!

Η αληθεια ειναι πως το timing ποτε δε θα ειναι τελειο, παντα υπαρχουν εκκρεμοτητες. Κοιταζοντας πισω και βλεποντας ποσο δεδομενο θεωρουσα οτι μολις αποφασισουμε να γινουμε γονεις θα  μεινω εγκυος ΑΜΕΣΩΣ (χαχα και που να ξερα), καταλαβαινω πως ισως δε θα επρεπε να εχω σπαταλησει τοσο χρονο να το σκεφτομαι αντι να προσπαθω! Βεβαια τωρα πορευομαστε με τις αποφασεις μας και παντα με αισιοδοξια (τουλαχιστον σα στοχο!)

Σε ευχαριστω.. ναι εχω αρχισει το φολικο.. ελπιζω να εχουμε αποτελεσματα αυτον τον μηνα

Κορίτσια εγώ είχα γενικά υγρά σε όλη την διάρκεια του μήνα. Απλα λίγες μέρες πριν την καθυστέρηση θεωρητικά δεν έχεις αλλά εγώ συνέχισα να έχω. Πρώτο καμπανάκι. Κ επίσης κράμπες σαν να σου έρχονται τωρα τα ρούχα σου... Συν ότι πήγαινα να κάτσω κ ένιωθα σαν κάτι να με ενοχλεί... Αυτά!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Tina90 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι.. Όμως πάμε δυναμικά για τον επόμενο!!! Και εγώ αδιαθετησα Παρασκευή βράδυ στις 1.00 η ώρα.. Όμως... σήμερα δεν έχω τίποτα.. Και γενικά από εχθές δεν έχω πάρα μόνο κάτι ροζ , ανοιχτό ξεθοριασμενο κόκκινο να το πω ... Δεν ξέρω,  τα παίξε και εμένα ο κύκλος μου.... Κανονικά έχω 5 μέρες κανονικό αίμα και αρκετό και άλλες 3 καφέ.. μέχρι να καθαρίσω,  σύνολο δηλαδή 8 ! Πάντα! Τώρα είχα μόνο 2 μέρες αίμα και όχι κανονική ροή,  ήταν όμως κανονικό το χρώμα όπως τις άλλες φορές,  αλλά δεν ξέρω που πήγε  Έχω αρχίσει να αγχώνομαι ρε γαμωτο ... Μάλλον ειμαι στρεσαρισμενη , δεν ξέρω τι Να πω ..

Γεια σου Τινα.. και εγω μια απο τα ιδια τον προηγουμενο μηνα μονο μια μερα κανονικο και μετα 3 μερες περιπου σαν καφε να το πω δεν ξερω.. και το αλλο απο τοτε που προσπαθουμε για μωρακι ο κυκλος παει μεχρι και 40 μερες δεν ξερω τι φταιει.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...